|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część 7
Tupaj tupaj
![]() Ale o co chosi. Nie chcesz?
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja wiem, czy to wypada.
chciałabym ale się boję no i wogóle trzeba chyba zawczasu potrenować by dobrze wypadło ![]() Ha!, a tak poważnie ( ) to najpierw trzeba tego dnia dożyć. przy takiej nerwówce to nie jestem tego taka pewna
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dożyjesz dożyjesz, nie wykręcisz się
![]() No to trenować, kto broni
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mogę nawet i dzisiaj
![]() A Aga jak jej się skończą wykłady ![]() Edit: W końcu mi uruchomili zapisy. Mam ćwiczenia z seksuologii i Wybrane zagadnienia poradnictwa seksualnego ![]() Żaba bój się, będzie więcej rysunków A najśmieszniejsze jest to, że te pierwsze mam dzisiaj na 15, a nie zdąże na nie dojechać ![]() I wszystkie piątki mam wolne, aaaaaaaaaa
Ninja bez opaski jest jak kot bez ogona. Edytowane przez Nohemi Czas edycji: 2008-10-06 o 14:16 |
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa
gwałtunku!!! znaczy się ratunku ![]() to ja poproszę tak po jednym wykładzie, system ratalny. bo co za dużo to nie zdrowo ![]()
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
haaaaaaaaaaaaaaaaaa jesteeeem
![]() booz w weekend mielismy gosci..sie spilo towarzystwo i bylo fajnie:P a ja juz po pracy i takiego lenia dzisiaj mialam jak niigdy:P ale mam wene malownicza wiec zjem obiada i ide sie mazac:P:P
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
porządkuje pocztę i znalazlam własnie na mailu
![]() Czy wiesz że:
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edit: Hej Candy ![]() Pokaż potem swoje mazanie ![]() Edit 2: Żaba Świnia świnia, kto by nie chciał nią być
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
a pokaaze o ile mnie len nie dopadnie zaraz:P bo spalam tylko z 4 h i mam slepki podkrazone alee nie no trza sie wziac za siebie bo jak po 2 tyg.bez makijazu spojrzalam w lustro to sie wystraszylam ...brwi mi tak zarosly ze hej :P jak nigdy hehe :P
aaa dzisiaj w pracyyy utarlam nosa tesciowej :PP bo ostatnio w jadalni gadala z hiszpankami no i bylysmy tam wszystkie polki no i ona mowi ze ona i Eelena(Helena bo oni H nie czytaja) rozumieja i gadaja a oneee(czyli ja i 2 inne coto zupelnie nic nie kumaja) niiiiiic nie rozumieja i takie wiecie "naaaadaaa" takie podkreslone....i se mysle cholero Ty jedna:P i dzisiaj przyszla na sale taka kobitka co to pracuje z moim bardzo sympatyczna no i gada do tej mojej tesciowej no i ja slysze ze ona mowi ze ja tam siedze i ze Gosia i bla bla no to jak to Hiszpanka ciekawa przyszla do mnie no a tesciowa pewnie jej powiedziala ze ja nic nie rozumiem bo podeszla do mnie i sie pyta czy ja rozumiem po hiszpansku no to mowie ze troche rozumiem no i sie mnie pyta czy ja tu ciagle pracuje czy na innym stanowisku ja mowie ze zawsze siedze przy maszynie i jej pokazuje przy ktorej ale dzisiaj tutaj bo dziewczynom brakuje plastikow no i ona no ale tu fajnie itd itd i nagle do mojej tesciowej krzyczy "Tereeesa...ona lepiej mowi od Ciebie":P:P a tesciowa"noooooooooo" a hiszpanka"siiiiiiiiiiiiii iiii":P i sie smialam :Pno i ona mowi do mnie ze hiszpanski nie ejst trudny tylko zebym cwiczyla i rozmawiala,a ja mowie ze wiem ale nie mam z kim tu bo same polki i rumunki i sie smiac zaczela:P:P aaa ta moja tesciowa debila ze mnie chce zrobic czy co :P aleee sie nie damy:P ona tak niby przypadkiem bezmyslnie dla zartow ale szpile chce wbic:Pno..jak to tesciowe:P
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
heheh no troche:P:P
ja jej mowie pozniej ze fakt no ona zna wiecej slow ale ja w sumie sie zaczelam uczyc jak do pracy poszlam bo wczesniej tak sie bralam i bralam i sie wziac nie moglam za ten hiszpanski no i ona zna slow wiecej a gada kali jesc kali pic a ja staram sie troche bardziej gramatycznie i moze dlatego powiedziala ze ja lepiej od niej gadam
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba cos takiego jest..ze to nagle inna baba zajmuje jej miejsce w zyciu synka i ona juz nie jest jedyna kobieta najwazniejsza..jaaaa nie wiem :P ogolnie ejst fajna ale czasem ma takie "nieswiadome" przyjemnosci hehe :P
no i mowilam ze mnie len zlapie..alee pedzel w rece juz jest wiec na dobrej drodze jestem ;P
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Candy brawo
![]() Niech teściowa nie robi z Ciebie głupka na drugi raz ![]() Dziewczyny, jak mnie boli Chyba mnie złapał skurcz w ścięgnie Achillesa, nie mogę stanąć na noge Aaaa i wygrałam bilet do kina, nananana
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzial w smietniku i lapal koty ale super z tymi zapisami fajne przedmioty i piatki wolne dluuugi weekend ![]() Cytat:
nooo ale dzien ![]() zajecia z multikultur czy jak toi tam, nudaaaaaaaa ale za to sexuologia aaaaaaaaaaaaaaa za***sty przedmiot ![]() super bajer fajny koles, co nie przebiera w slowach i mowi jak jest ![]() dowiedzialam sie dzis, ze wystarczy 2,5 cm czlonek < czloneczek? lechtaczka moze sie powiekszac niektorym kobietowm do 13 cm i wogole to cudowny perzedmiot i dowiedzialam sie,ze nie przezywanie orgazmu przez kobiete prowadzi po dluzszym czasie do zapalenia przydatkow ---> bolesnych stosunkow---> odmawiana stosunkow ![]() seseses takze kobiety dbajmy o swoje orgazmy ![]() no i powiedzial,ze jak facet nie umie kobiety do orgazmu doprowadzic, to jest *******a hehehe czad zajecia ![]() potem pojechalam zrobic sobie ksiazeczke zdrowia nowa ;p nastepnie z mama na zakupy mama kupila plaszczyk zimowya ja portfel ,maseczke do twarzy firmy co robi waxa i ogolem fajoskoooooooooooooooooo: )o 19:30 jest po mnie tz i zabiera mnie na Carbonareeeeeeeeeee ![]()
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tymi cm to wiedzialam juz dawno i ..widzialam taka lechtaczke w necie i sie przerazilam bo to jak czlonek meski wyglada..zreszta wiadomo nie od dzis zeee w zyciu plodowym( a poczatku) najpierw jestesmy wszyscy chlopcami dopiero pozniej sie wytwarzaja narzady plciowe konkretniej juz no i lechtaczka to pozostalosc po praciu przyjemnie co ?:Pkazdaaaa z nas byla chlopcem !:P:P no..makijaz wrzucony..mozna isc jesc dalej
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam juz o tym na bipmedyce :P smieszna sprawaale te 13 cm :O tego to nie slyszalam jeju jeju moja wyobraznia pokazuje to w mej glowie w przerazliwy sposob ona dynda ? ![]() hehehehe smieszne strasznie :P ide sobie zlukac twoj makijaz za chwile i zmykam chwile polezec zregenerowac sie :PA Nohemi zapomnialabym jakie kino, jakie biklet, za co skad dlaczego seseses super
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
no dynda no ..jak siurek meski tylko nieco inaczej..ale najwieksza chyba widzialam miala 8cm..w necie oczywiscie:P:P
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no bez kitu smieszne tototot ![]() uffffff a portfel mam ladny no wlasnie go przepakowalam
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wygrałam bilet do jakiegokolwiek Cinema City ![]() Aga widze, że zajęcia się podobały ![]() Mówiłam, że to raj na ziemii ![]() Z tą łechtaczką to dobre A o mikro penisie to też miałam. Ciekawe, nie powiem że nie ![]() Pokaż portfel ![]() Candy lece oglądać
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
i jaki w koncu masz?
Oooo nieee ja nie byłam chłopcem. jeśli już to kijanką ![]() e: ja z mniejszym ptaszkiem miałam do czynienia i sie nie zgadzam ze wystarcza ;P
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Zabul..z mniejszym niz 2,5 cm?? czy mniejszym niz ta wielka lechtaczka?:P
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sadze ze to przy dobrych układach było zblizone długością do tej łechtaczki, a obwodem do mikroptaszka.
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :dchyba nie zdarze juz fotki strzelic, bo za 15 minut bedzie tz mooooj i wkoncu zjem Carbonareeee ![]() hehehe zajecia raj faktycznie, a jutro znowu Cytat:
heheprzerazilas mnie mikropeniseeeeeeeeeeeeeee eeem ;p
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
no tak no ..ciezko to mowic ale..nie wszyscy sa obdarzeni ladnie :P a ze mikro sie trafil to peszek :P
a mnie chyba jakas seksualna frustracja dzisiaj bierze:P trza cos z tym zrobic:P http://es.youtube.com/watch?v=dpMCYiaxzds widzialyscie go ?? ja normalnie padlaaaam i nie wierze :d mistrzuu ![]()
Edytowane przez Candy Killer Czas edycji: 2008-10-06 o 21:05 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
uuu Carbonara lezy mi w zoladku i pojdzie dzis ze mna spac
![]() duzaaaaaaaaaa najedzona Aga powrocila do domu ide sie wykapac,czytac i spac, jutro znow pobudka z kurami Candy obacze link jutro, bo teraz ziuum spac :P Branoc
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Candy koleś jest świetny!
Aga u mnie leżący na żołądku obiadek wyfrunął bleee tak koszmarnie to juz daaaaawno nie miałam do tej pory przełyk piecze, żolądek boli
|
#90 |
|
Moderatoreska
|
Dzień doberek
![]() No nie wiem czy taki dobry bo same złe wiadomości wczoraj były ![]() Nie wiem co to się dzieje u nas w rodzinie kolejna osoba od nas chora i to poważnie, w piatek jedziemy na wieś popołudniu bo szwagier w szpitalu i jest źle ![]() Dobra ale nie będę Wam tu znowu zasmucać wątku, mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

) to najpierw trzeba tego dnia dożyć.
flejksy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)