Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 18:13   #61
pokropce
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Hej Dziewczyny, czy któraś z Was wie dokładnie kiedy zaczynaję się nauki małżeńskie u Dominikanów????

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 18:28   #62
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
karolciu-w nedziwcy kościelnej jest ogromna sala-Jaśmin-tylko nie wiem czy tam nie trzeba miec wlasnej oblugi...i w grabowie lokal Romax-duży,nowy i na pewno z obsługą
Jaśmin jest bez obsługi, ale to żaden problem bierze się catering i po sprawie np nam sie ten spodobał, ale w końcu mamy kucharkę http://www.allegro.pl/item426858323_..._catering.html

Dziewczyny, pisałyście, że polecacie cukiernie "beza" z Modliborzyc, orientuje sie ktoś czy ceny podane na stronie www sa nadal aktualne? Bo maja bardzo korzystną ofertę.
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:30   #63
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Ja nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości Chociaż nie jesteśmy "idealną" parą- kłócimy się często, nawet w dzień ślubu się pokłóciliśmy Ale za to jakie fajne jest godzenie się...
Tak jakbym slyszala swojego dobrego kolege ktory od nie dawna jes zonaty i tez zawsze powtarza ze lubia sie klocic zeby potem sie godzic Ja narazie tez nie mam watpliowsci
Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Jaśmin jest bez obsługi, ale to żaden problem bierze się catering i po sprawie np nam sie ten spodobał, ale w końcu mamy kucharkę http://www.allegro.pl/item426858323_..._catering.html

Dziewczyny, pisałyście, że polecacie cukiernie "beza" z Modliborzyc, orientuje sie ktoś czy ceny podane na stronie www sa nadal aktualne? Bo maja bardzo korzystną ofertę.
mozesz podac ta stronke tej cukierni?? porownam sobie z ta cukiernia polecana z bilgoraja
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:35   #64
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sala jest w Garbowie nawet na 400 osób.
http://romaxgarbow.pl/index.php?opti...tpage&Itemid=1
Cytat:
Napisane przez maciejka83 Pokaż wiadomość
karolciu-w nedziwcy kościelnej jest ogromna sala-Jaśmin-tylko nie wiem czy tam nie trzeba miec wlasnej oblugi...i w grabowie lokal Romax-duży,nowy i na pewno z obsługą

Niestety ale tą salę już na wstępie odrzuciłam bo mam wiadomość z pierwszej ręki że właściciel nie ma swojego stałego kucharza, w ogóle zmienia kucharzy jak rękawiczki bo nie może się z nimi dogadać.... a szczerze mówiąc wolę nie ryzykować żeby później się nie okazało że jedzenie będzie do kitu bo akurat sobie kucharza zmieni albo coś w tym stylu...
Stary 2008-10-13, 20:35   #65
onaella
Zakorzenienie

i ja bym poprosiła o namary na cukiernię z Modliborzyc

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:57   #66
Katarzynka86
Raczkowanie

no to i ja dołączę do IV części naszego wątku
mogę się pochwalić że mamy kolejny problem z głowy bo właśnie kilka dni temu podpisaliśmy umowę z p.Pliszko teraz tylko jeszcze jesteśmy w trakcie zmieniania lokalu na wesele bo się okazało że troszkę więcej osób przyjdzie jak się spodziewaliśmy i boimy się (tak jak Wizażanka która pisała o wesele w Katarzynce) że może po prostu być za ciasno. Ale znaleźliśmy już nową salę w Dysie termin jest wolny więc na dniach podpiszemy umowę mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tego lokalu, bo już dosyć mam perypetii weselno - ślubnych jeśli macie jakieś informacje na temat sali weselnej w Dysie to piszcie chociaż jesteśmy już raczej na nią zdecydowani.
no tylko jest jeden minus pewnie nie uda nam się odzyskać zaliczki z poprzedniego lokalu...
Stary 2008-10-13, 21:18   #67
tancerka212
Zakorzenienie

ufff całe szczęście moja sala ma zapas osób bo rzeczywiście w trakcie przygotowań gości ciągle przybywa i no a liczyc ze dużo z nich się nie zjawi to można się przeliczyć... szkoda tych zaliczek ale jakbyś miała sobie zepsuć wesele to już trzeba się poświęcic.. jednak miły lokal i orkiestra to fundament wesela..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-13, 21:27   #68
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
mogę się pochwalić że mamy kolejny problem z głowy bo właśnie kilka dni temu podpisaliśmy umowę z p.Pliszko teraz tylko jeszcze jesteśmy w trakcie zmieniania lokalu na wesele bo się okazało że troszkę więcej osób przyjdzie jak się spodziewaliśmy i boimy się (tak jak Wizażanka która pisała o wesele w Katarzynce) że może po prostu być za ciasno. Ale znaleźliśmy już nową salę w Dysie termin jest wolny więc na dniach podpiszemy umowę mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tego lokalu, bo już dosyć mam perypetii weselno - ślubnych jeśli macie jakieś informacje na temat sali weselnej w Dysie to piszcie chociaż jesteśmy już raczej na nią zdecydowani.
no tylko jest jeden minus pewnie nie uda nam się odzyskać zaliczki z poprzedniego lokalu...
A moze posc gdzies ogloszenie ze odstapisz termin z sala nigdy nie wiadomo moze ktos sie trafi a zaliczke zawsze warto sprobowac odzyskac.
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 21:36   #69
froggie
Zakorzenienie

hihih tak piszecie o tych przybywających gościach, to aż przypomniała mi sie głupkowata komedia która ostatnio w tiwi leciała 'ojciec panny młodej'.
chciał oszczedzac na czym sie da i liczbe gości zmniejszyc.
Stary 2008-10-13, 23:03   #70
An3lla
Przyczajenie

Oczywiście Magialena. Chcesz je na prv?
An3lla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 07:28   #71
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki Powoli zbliża się u mnie godzina zero a ja się nic a nic nie stresuję . Wczoraj byłam u fryzjerki i pomalowałam włoski , na taki sam kolor jak naturalnie mam na łebku, no może ciut ciemniejszy ale za to jak pięknie się błyszczą teraz włosy. Farba była bezamoniakalna więc mam nadzieję, że nie zniszczę sobie za bardzo włosów. Winietki już zrobiłam, menu i podziękowania dla gości też. Organza właśnie wczoraj przyszła (bo umaniłam sobie że ustroję miejsce za nami). Umówiona jestem już na depilację, i pazurki. Kwiaty zamówione i chyba wszystko już jest gotowe. Tylko zostało jeszcze sprawy kościelne załatwić do końca ale to w czwartek a i odebrać suknię ale to dziś. Muszę jeszcze przygotować sobie niezbędnik Panny Młodej, czyli leki, igłę, nitkę, agrafkę itd..

/4/...

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 07:40   #72
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
Jeśli piszesz o Sali Bankietowej Dys 300 to ja tam miałam swoje wesele i jeszcze SELKA Przeszukaj wątek, pisałyśmy wrażenia, jeśli chcesz konkretne info to pytaj tu lub na priv

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 07:42   #73
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Niestety ale tą salę już na wstępie odrzuciłam bo mam wiadomość z pierwszej ręki że właściciel nie ma swojego stałego kucharza, w ogóle zmienia kucharzy jak rękawiczki bo nie może się z nimi dogadać.... a szczerze mówiąc wolę nie ryzykować żeby później się nie okazało że jedzenie będzie do kitu bo akurat sobie kucharza zmieni albo coś w tym stylu...

Nie wiem czy zauwazylas, ale jak juz pisalam wczesniej w okolicach radawca polecam Dom Biesiadny w Wojciechowie - sala na max 500 osob, bardzo duza, ladna, wystroj ok (w zasadzie nie wymagająca dodatkowego strojenia), elegancka, jedzenie bardzo smaczne. do tego maja ogródek, jeszcze w tym roku był co prawda nie wykończony, ale mysle ze do 2010 r. na pewno juz bedzie przepiekny
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 07:46   #74
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez pokropce Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, czy któraś z Was wie dokładnie kiedy zaczynaję się nauki małżeńskie u Dominikanów????
Nauki u Dominikanów zaczynaja się 27 października.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 08:44   #75
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy zauwazylas, ale jak juz pisalam wczesniej w okolicach radawca polecam Dom Biesiadny w Wojciechowie - sala na max 500 osob, bardzo duza, ladna, wystroj ok (w zasadzie nie wymagająca dodatkowego strojenia), elegancka, jedzenie bardzo smaczne. do tego maja ogródek, jeszcze w tym roku był co prawda nie wykończony, ale mysle ze do 2010 r. na pewno juz bedzie przepiekny

jasne że zauważyłam pojadę tam w sobotę i się rozejrzę popytam itp... może akurat będzie tam jakieś wesele to od razu zobacze jak ta sala wygląda udekorowana... dzięki dziewczyny za tyle pomocnych odpowiedzi, tym bardziej ze o tej sali w Wojciechowie to nawet nic nie słyszałam wcześniej...
jak wrócę z poszukiwań to zdam relację co i jak może komuś się kiedyś przyda
Stary 2008-10-14, 09:10   #76
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Jeśli piszesz o Sali Bankietowej Dys 300 to ja tam miałam swoje wesele i jeszcze SELKA Przeszukaj wątek, pisałyśmy wrażenia, jeśli chcesz konkretne info to pytaj tu lub na priv
Dokładnie I obie jesteśmy zadowolone, i to baaardzo
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 09:16   #77
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki Powoli zbliża się u mnie godzina zero a ja się nic a nic nie stresuję . Wczoraj byłam u fryzjerki i pomalowałam włoski , na taki sam kolor jak naturalnie mam na łebku, no może ciut ciemniejszy ale za to jak pięknie się błyszczą teraz włosy. Farba była bezamoniakalna więc mam nadzieję, że nie zniszczę sobie za bardzo włosów. Winietki już zrobiłam, menu i podziękowania dla gości też. Organza właśnie wczoraj przyszła (bo umaniłam sobie że ustroję miejsce za nami). Umówiona jestem już na depilację, i pazurki. Kwiaty zamówione i chyba wszystko już jest gotowe. Tylko zostało jeszcze sprawy kościelne załatwić do końca ale to w czwartek a i odebrać suknię ale to dziś. Muszę jeszcze przygotować sobie niezbędnik Panny Młodej, czyli leki, igłę, nitkę, agrafkę itd..

/4/...
kaalinaa aż przez chwile się poczułam jakbym to ja miała 4 dni trzymam kciuki by wszystko się udało

Ps. My tak ciągle tylko o sobie : jaka suknia, jakie dodatki A czy nasi ukochani panowie też mają jakieś pomysły co do swojego stroju? Albo czy wy już myślałyście w co ich wsadzić na ten wielki dzień?

My myślimy nad garniturem czarnym lub może z cienkimi paseczkami no nie wiem. Do tego krawat prosty, biały czy ecri i bez kamizelki ;D
Stary 2008-10-14, 09:25   #78
judyta83
Przyczajenie

Jestem na etapie poszukiwania fotografa. Straasznie podoba mi się Monika Wasylewska, ale na 2009 ma cenę 3000, a na 2010 jeszcze nie ustaliła. Znając życie będzie 3500, a to jak dla mnie przesada.
judyta83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 09:29   #79
katia0117
Zadomowienie

Gratuluję dziewczyny kolejnej częsci wątkuJa co prawda juz nie lubelska panna,a zonka,ale lubieod czasu do czasu was podczytywac

Pozdrawiam i zyczę wszystkiego naj ślubującym w najbliższą sobotę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 09:45   #80
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Jaśmin, to ktoś Ci udzielił błędnych informacji, bo Oni w ogóle nie maja kucharza, a tymbardziej stałego, ani niestałego Podpisując umowe płacisz za wynajem sali, dekorację, naczynia, chłodnie i sprzęty kuchenne (w sumie koło 3000zł) resztę załatwiasz sama: bierzesz catering albo wynajmujesz kucharza jaki Ci odpowiada

A to adres www. do cukierni w Modliborzycach: http://www.beza.lublin.pl/ Ja tam jeszcze nie byłam, ani nie dzwoniłam, ale jakby któras cos sie dowiedziała, np czy ceny nadal aktualne i czy dowożą placki;p Dajcie znać, bo oferta serio wydaje się atrakcyjna
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 09:52   #81
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Jaśmin, to ktoś Ci udzielił błędnych informacji, bo Oni w ogóle nie maja kucharza, a tymbardziej stałego, ani niestałego Podpisując umowe płacisz za wynajem sali, dekorację, naczynia, chłodnie i sprzęty kuchenne (w sumie koło 3000zł) resztę załatwiasz sama: bierzesz catering albo wynajmujesz kucharza jaki Ci odpowiada

A to adres www. do cukierni w Modliborzycach: http://www.beza.lublin.pl/ Ja tam jeszcze nie byłam, ani nie dzwoniłam, ale jakby któras cos sie dowiedziała, np czy ceny nadal aktualne i czy dowożą placki;p Dajcie znać, bo oferta serio wydaje się atrakcyjna

ja nie pisałam o jaśminie tylko o Romaxie w garbowie to w romaxie nie mają stałego kucharza
Stary 2008-10-14, 10:04   #82
Itenka
Raczkowanie

Czesc Dziewczynki Dawno mnie juz nie bylo a tu 4 czesc sie zaczela.. Sporo mnie ominelo
Ale musze sie pochwalic ze wczoraj bylam pierwszy raz na naukach w Kosciele na Al. Warszawskich i jestem nawet zadowolona bo myslalam ze bedzie to inaczej wygladalo. Czy ktoras z Was tez tam wczoraj byla?? Bo tak sie wlasnie zastanawiam
Pozdrawiam serdecznie

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 10:33   #83
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Ps. My tak ciągle tylko o sobie : jaka suknia, jakie dodatki A czy nasi ukochani panowie też mają jakieś pomysły co do swojego stroju? Albo czy wy już myślałyście w co ich wsadzić na ten wielki dzień?
my już mamy wizję. a na którą się zdecydujemy to zalezy od mojej sukni

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 10:37   #84
tancerka212
Zakorzenienie

No właśnie powiedzcie mi odnośnie pana młodego- czy wy idziecie ze swoimi tżcikami do sklepu i wybieracie z nimi garnitury pokazując dyskretnie pani w sklepie zdjęcie z waszą suknią i żeby pomogła wam dobrać coś żebyście ładnie w parze wyglądali??? czy jak to zamierzacie zrobić bo ja tylko na taki pomysł wpadłam hehehe bo chcę żebyśmy nie różnili się potem dziesięcioma odcieniami hehehe a wiecie jak to mężczyżni- nawet nie wiedzą co to jest suknia ecri itp i wszystko jest dla nich biała suknią ślubną
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 11:01   #85
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
No właśnie powiedzcie mi odnośnie pana młodego- czy wy idziecie ze swoimi tżcikami do sklepu i wybieracie z nimi garnitury pokazując dyskretnie pani w sklepie zdjęcie z waszą suknią i żeby pomogła wam dobrać coś żebyście ładnie w parze wyglądali??? czy jak to zamierzacie zrobić bo ja tylko na taki pomysł wpadłam hehehe bo chcę żebyśmy nie różnili się potem dziesięcioma odcieniami hehehe a wiecie jak to mężczyżni- nawet nie wiedzą co to jest suknia ecri itp i wszystko jest dla nich biała suknią ślubną
myśleliśmy o ciemnym (lecz kategorycznie nie czarnym) garniturze, raczej jakieś szarości lub granaty, z tym że obawiam się że szary np nie pasuje do sukni ecri a do białej pasuje, a granat to chyba do obydwu pasuje...zobaczymy jak to wyjdzie....a musimy kupić dwa garnitury (tz nie dał się przekonac że na drugi dzień może być taki jeden z tych w których do pracy chodzi, a są dobrej jakości żeby zaoszczędzić hi hi) bo na poprawiny też potrzebny, a skoro ja będę mieć nową suknie na drugi dzień, to on też chce mieć nowy garnitur...
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 11:36   #86
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała być już na Twoim miejscu. I tak jak Ty się niczym nie stresować. Ale to chyba nie możliwe u mnie..ja już nie wyobrażam sobie Tego dnia a co mówic jak będzie za rok kilka dni przed. Podziwiam Twój spokój
Fajnie jakby w sobote była taka pogoda jak np teraz. Taka prawdziwa jesień.

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Mój TŻ jest zdania że ja wiem lepiej także nawet nie próbuje się nad tym zastanawiać. Najlepiej według niego wogóle nie kupować tylko iść w którymś z tym co ma. Cały facetChociaż jak wyobraźnia zaczyna mi pracować to już zaczyna protestować, czyli aż tak mu to obojętne nie jest.

Ja bym chciała go ubrać w jakiś jasny kolor- w takim mi sie bardziej podoba

A co myślicie dziewczyny o frakach u pana mlodego na weselu??

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 11:42   #87
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Ja ze swoim TŻ normalnie poszłam do sklepu i nie miałam żadnych zdjęć swojej sukni. Jest ona w kolorze białym więc prawie każdy kolor garnituru do niej pasuje. A poza tym nie bardzo ufam tym Paniom w sklepie próbowały nam wciskać garnitury w których TŻ wyglądał po prostu źle. My wybraliśmy grafitowy i bardzo nam się podoba . Jak któraś dziewczyna ma jakiś taki łamany kolor to może lepiej wziąć kawałek materiału lepiej będzie widać niż na zdjęciu co to za kolor

Bardzo elegancko wygląda frak i do tego pas i muszka, ale to facet musi chcieć coś takiego założyć i się dobrze czuć w tym, mój by nie założył... niestety bo podobają mi się bordowe pasy i muchy już nawet nie musi być frak

Ps. Jeśli chodzi o cukiernię Beza to jak zastanawialiśmy się nad wyborem cukierni to braliśmy ją pod uwagę ale jak pojechaliśmy i kupiliśmy na spróbowanie ciasta to były ohydne. Dawno tak chemicznych wypieków nie jadłam. Mnie nie smakowały. Ale lepiej pojechać samemu i spróbować bo każdy ma inny gust.

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 12:57   #88
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie powiedzcie mi odnośnie pana młodego- czy wy idziecie ze swoimi tżcikami do sklepu i wybieracie z nimi garnitury pokazując dyskretnie pani w sklepie zdjęcie z waszą suknią i żeby pomogła wam dobrać coś żebyście ładnie w parze wyglądali???
ja wpadłam na ten sam pomysł.

a propos, w piątek jadę z mamą i TŻ (on będzie nas podwoził) szuakć suknienki.
już mama zapowiedziała TŻ, że będzie musiał wziąć sobie jakąś ksiązkę, bo będzie czekał w samochodzie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 13:23   #89
casablanca102
Raczkowanie

Cześć

Czy słyszałyście jakieś opinie o Dworze Lwowskim w Bogucinie? Jakie jedzenie na weselach , jaka obsługa?
casablanca102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 13:52   #90
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
my bysmy chętnie zamieszkali ze sobą.
rodzice TŻ raczej nie mają nic przeciwko temu, ale moi tak. a zresztą, żeby zamieszkać razem pzed slubem, to trzeba oddzielnie, a my po ślubie będziemy na swoje mieszkanie czekać u moich rodziców. za to często nocuję u TŻ.

a Ty?
No właśnie nie,chociaż byśmy chcieli bo przymierzamy się już pomału do kupna mieszkania.Mam jednak wrażenie,że moja mama nie byłaby zadowolona że mieszkamy razem bez ślubu.Za to teraz sen z powiek spędzają mi obrączki...Jednego dnia chciałbym takie klasyczne,półokrągłe,ale też bardzo mi się podoba obrączka z brylancikami tylko boję się,że one z czasem powypadają
Słyszałyście coś o trwałości takich obrączek?
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości