![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vinter studio
Jak dla mnie Twoja biżuteria to "uporządkowany chaos" i ma to swój urok.
![]() ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
To był naprawdę komplement
![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Gapcio - dziękuję
![]() Kasia - dzięki śliczne, to bardzo miłe, co mówisz, czuję się podbudowana, bo ja osobiście nie czuję, żebym wnosiła coś nowego do tej techniki. Wykorzystuję ją, bo daje wiele możliwości. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie naszyjnik ,kolorki ładne, szczególnie ciekawy jest jego górny element, i (poprosze)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Hm.. Ciężko mi ocenić Twoje prace. Bo widzę w tym jakiś artyzm, ale z kolei nie potrafię sobie tego wyobrazić na kobiecie. Bo to w cale kobiece nie jest.. Nie wyobrażam sobie nosić np. tej Twojej ostatniej pracy. Wisior kojarzy mi się z jakąś 14-tomową sagą, przez którą człowiek przebrnął i żałuje że poświęcił jej czas ale z drugiej strony czuje respekt dla autora, bo żeby zapisać tyle stron to trzeba mieć niezły zapał. Właśnie tak to odbieram. Ale po części wydaje mi się, że nie rozumiem Twojej biżuterii z mojej własnej winy, bo to co wyżej napisałam jest takim moim wnioskiem 'na szybko'. Dlatego jeszcze kiedyś jak będę miała więcej czasu to tu zajrzę i spróbuję zrozumieć to co robisz
![]()
'Człowiek jest najgłębiej uzależniony od swego odbicia w duszy drugiego człowieka, chociażby ta dusza była kretyniczna. Edytowane przez iguana_night Czas edycji: 2008-11-07 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Falling - no tak Swwarki to tylko jakieś tam szkiełka
![]() ![]() Cytat:
![]() Edit: Biżuteria nie jest po to by kją rozumieć, ale po to by ją nosić ![]() Każda kobieta ma też inny procent kobiecości w sobie ![]() ![]() Edytowane przez emzi Czas edycji: 2008-11-08 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Czaroit w srebrnym kożuszku.
Trochę się wstydzę go pokazywać, nie jestem do końca zadowolona, mam ochotę go rozwalić i spróbować jeszcze raz od nowa. Coś nie mam ostatnio serca do biżu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Kamień cudny. Wisiorek wydaje mi się ok, ale właśnie - jakoś tak tylko ok, bo mnie nie powala. Brakuje mu jakiejś myśli przewodniej - nie wiadomo o co właściwie chodzi. Generalnie na plus, ale mogłoby być lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle miał wyglądać zupełnie inaczej, ale w trakcie produkcji zmieniła sie koncepcja. Jak wygram wreszcie w totolotka, bo nie sądzę, by moja biżuteria zaczęła wreszcie na siebie zarabiać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ehehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Piękny kamień, ale oprawa jakaś taka... chaotyczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Po przejrzeniu wszystkich prac, ogólnie mnie zatkało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Chciałam by oprawa nawiązywała do wzorków na kamieniu, ale jak mówiłam samą mnie ta oprawa nie bardzo fascynuje, pokazuję, bo kamień właśnie jest przeuroczy
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Oj daj spokój
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Emzi, kamień jest piękny, oprawa rzeczywiście troszkę chaotyczna - dół ładny - ale na górze nie wiadomo o co chodzi - za dużo tam drucików, czegoś bark ...
i jeszcze.... nie możesz po prostu się teraz poddać, prace masz coraz ładniejsze, masz swój rozpoznawalny styl,jesteś sobą. każdy miewa czasem małe kryzysy. wierz w siebie bardziej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Oj zaniedbałam swój wątek, no to będzie zdjęć mnogo
![]() 1. Znany Wam pewnie naszyjnik zimowy 2. "W grocie Króla Gór" z obłędnym plastrem agatu kupionym na giełdzie za śmieszne pieniądze ![]() 3. "Lustereczko powiedz przecie". Moje wariacje na temat koronkowych i ażurkowych oplotków - zwyklasty składaczek z agatami koronkowymi granatami i perełkami ![]() Wisiory na razie nie mają swoich łańcuszków, czekam na dostawę, tu łańcuszek zastępczy Jak Wam się podobają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
jeszcze kilka fotek
![]() I mroźne kolczyki ![]() edit: kurcze, to moje wrażenie, czy forum jakość fot pogarsza, może były za duże... Edytowane przez emzi Czas edycji: 2008-11-28 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Najładniejszy ten w grocie, ładnie wrapki zrobiłaś, są takie spójne i przemyślane. Podobają mi się tez kamienie w nich użyte. Pozostałe też są ładne, tylko takie bardziej nieuczesane. Ale może właśnie przez to bardziej nieprzewidywalne.
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Robisz coraz ciekawsze rzeczy. Twoje takie cudnie niepoukładane projekty nabierają wyrazu jak dokładnie owijasz druty. Takie przynajmniej jest moje zdanie, a najbardziej podobają mi się kolczyki z blaszkami i wisior z perełkami, fajnie wygląda na tym plastrze, a jak by tak go do niego doczeoić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie kolczyki są bardzo ładne i oryginalne. Mi najbardziej podobają się te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1224144090 bo uwielbiam niebieski kolor
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
nie podoba mi się.... oczywiście toooooo, ze dostałam kompleksów jeśli chodzi o mój talent-----> o ile takowy istnieje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Emzi - nie wiem jak ty to wszystko tak ładnie wyginasz i przeginasz, bo ja to w epoce jaskiniowców jeszcze jestewm, dochodzę do etapu koła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i straty też muszą jakieś być, jak pomyślę ile materiałów już zmarnowałam:/ Cytat:
![]() A wracając do plastra, sam wzór, bez agatu też ładnie wygląda i jeszcze do niego wrócę, ale tym razem jest przyczepiony do plastra ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Te wisiory i naszyjnik są naprawdę świetne. Najbardziej spodobał mi sie ten z plastrem agatu - ślicznie to wygląda! Widać w nich twój charakter - ale też widać bardzo Twoją dokładność, staranność. Jestem bardzo na TAK. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Ten naszyjnik http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1227899975 powalil mnie na kolana!
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Falling, ABRA ABRA - dziękuję
![]() Załączam hurtem kilka par kolczyków. Ostatnio napaliłam się na lutowanie, niestety zajeździłam palnik i nie mogę dokończyć pewnych rzeczy, no trudno. 1. "Resztki jesieni" z karneolem 2. "Ozdoby choinkowe" z cyrkonią 3. "Noc" z czarnym spinelem 4. "Sen" - głównie srebro i czarny spinel Wszelkie opinie mile widziane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.