|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nie rozumiem Go!
Cytat:
(ale mam zakwasy... )Zaraz założę drugi wątek pt.:"jak walczyć o faceta?", hehe Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-06 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, zakochana kobieta patrzy na wszystko z klapkami na oczach i przez różowe okulary, a to co my tutaj piszemy to nasze obiektywne zdanie... a czasem lepiej jest poznać opinię osób nie związanych w żaden sposób ze "sprawą"...
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jedyna rada jaką mogę dać, to byś miała oczy szeroko otwarte i starała się widzieć rzeczywistość, a nie to, co chciałabyś widzieć.
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jesteś dla niego za dobra...Twój świat kręci się wokół niego..jego świat kręci się wokół niego...nie chciałabys być w związku gdzie jest po równo ??
Wydaje mi sie, że mówienie facetowi, że się przez niego cierpiało...płakało..nie jest dobre..on to może odcztać jako: czego jej nie zrobię, czego jej nie powiem ona i tak będzie na skinienie Myślę, że powinna traktować go ostrzej, ale nie na zasadzie wymówek...tylko olewki Jesli On wtedy zacznie walczyć moze coś z tego bedzie...a jak nie, to chyba też okaże się z korzyścia dla Ciebie ![]() Cytat:
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież się nie zacznę przed nim płaszczyć. Mam się zachowywać jak ten ludzik? --> Ehhhhhh... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-06 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-06 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm, właśnie miałam pisać, że teraz się do niego nie odezwę pierwsza. Już raz tak było, właściwie to dwa razy, po każdym kryzysie to on pierwszy się odzywał. Nie wiem, wydaje mi się, że jeśli kiedykolwiek miałoby coś z tego być, to najpierw muszę sobie dokupić zapas cierpliwości i spokoju, bo zaczynam odczuwać ich poważnie niedobory Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-06 o 14:30 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

)

bo ja coś czuje ze musze walczyć

) to byś o tym na pewno wiedziała. Nie byłoby Twoich postów w tym miejscu, rozkładania listów, wątków i słów na części pierwsze ("co Autor miał na myśli").