![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Re: Rybka nie taka zdrowa
a że jest trochę zakręcona
![]() już zmykam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
elve napisał(a):
> to to o czym myślisz ![]() Heh, miała wiedźma czuja, a jakże ![]() ![]() Jeszcze raz gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Gość
|
Nie rwij, po porodzie same wypadna
![]() Ja tez sie naczytalam w ciazy roznych madrosci, ze np sera plesniowego (uwielbiam) i innych tego typu nie wolno jesc, bo zawieraja bakterie i costam costam. Jak spytalam pozniej o to lekarza to spytal gdzie takie glupoty pisza, i zebym jadla wszystko oprocz cytrusow, bo uczulaja. I ze moge sobie nawet troche wina wypic, to sie rozluznie i uspokoje ![]() ![]() Z tym szkodzeniem to sie zgadzam, ze bardziej szkodzi to lamentowanie niz same produkty. Ja w ciazy mialam fiola na pukcie alkoholu, nie pilam w ogole, i jak zjadlam raz czekoladke z jakastam zawartoscia alkoholu i potem przeczytalam sklad, to dostalam prawie histerii az mnie maz opitolil, ze wiecej tymi nerwami sobie szkodze niz jakas glupia czekoladka. Jedyne co musialam ograniczyc to ukochana Cola. To mnie bolalo najbardziej ![]() Tak wiec jedzcie na zdrowie, gorszy rezim i tak jest uwazam przy karmieniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() jedzcie,co Wam się zachce ,od czego są "zachcianki" ![]() a na pewno nic waszym maleństwom nie będzie... nie wierzę,że jakakolwiek normalna mama maltretuje swego maluszka w brzuszku tonami wiadrami kofeiny,czy dwiema paczkami papierosków dziennie,wszystko inne jest dozwolone ![]() ja w pierwszej ciąży żywiłam się samymi jogurtami,tonami czekolady ,bananami i sałatą ,bo tylko na to mogłam patrzeć i mój starszy syn jest okazem zdrowia,a w drugiej również jadłam to,co chciałam i bliźniaki ważyły łącznie ponad 6kg ![]() przesada w każdą stronę jest niewskazana ![]() trzymajcie się cieplutko ![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Beata napisał(a):
/.../ > Tak, ja wiem, że o to Ci chodziło - i masz rację. Ale Tygrys pisał, że Ola tę colę hektolitrami piła, a to już na pewno zdrowe nie jest. Ale tak mi między wierszami wyszło, że jednak czasem jej troszkę wypić pozwala, więc chyba nie jest tak źle. ![]() > > Zastanawiam się, co ona mogłaby pić zamiast coli, żeby miało podobny smak, a jednak nie było takie szkodliwe. Jak wymyślę, to napiszę. ![]() Nioo... zanim lekarz się dowiedział to mogła nawet butlę dziennie... a teraz zawsze moją Pepsi Twist podpija cichutko licząc, że nie pamiętam ile było w butelce ![]() Ti.
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
sistar napisał(a):
> zebym jadla wszystko oprocz cytrusow, bo uczulaja. I ze moge sobie nawet troche wina wypic, to sie rozluznie i uspokoje ![]() ![]() > oj Sistar, to mnie zabiłaś ![]() Wcinam cytrusy jak oszalała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Agentka-Ola napisał(a):
> na marginesie dodam, ze niedawno zjadłam sałatę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oluś, o ile to czytasz, wyślę Ci na maila chociaż fotki z tego Sylwestra mojego. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Re: Rybka nie taka zdrowa/Elve
Elve, gratulacje!!!
![]() ![]() Wiecie co, mamuśki, kiedyś twierdziłam, że nie chciałabym mieć dziecka, ale wiedziałam, że mi się zmieni... Jak tak czytam Wasze posty, to coś czuję, że kiedyś będę chciała mieć dzidziusia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.