|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR-cienie,b³yszczyk/SHISEIDO-ró¿/DERMKA,LANCOME-KREMY/PERFUMY-LOLITA,DUNE,i i
jestem zainteresowana
1. SHISEIDO ró¿ nr.6 Playful, pêdzelek nie uzywany, najchetniej na inny ró¿ np. Dior 843 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23139 daj znac prosze, jesli znajdziesz cos u mnie
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianê: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianê: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIOR-cienie,b³yszczyk/SHISEIDO-ró¿/DERMKA,LANCOME-KREMY/PERFUMY-LOLITA,DUNE,i i
Cytat:
Wiesz, ¿e ja najchêtniej na kosmetyki z mojej Wisch List Jak co¶ by¶ mia³a to pisz Cytat:
, co go nawet w swoim watku nie umiesci³am, tylko proponuje jak cos wyj±tkowego w oko wpadnie . Na razie zaproponowa³am 2 dziewczynom i czekam na odpowied¼. Jak nic nie wyjdzie , zastanowie siê nad Hypnose. Z tym, ¿e Crystal jest 30 ml, a Twoich perf.45ml
|
||
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2008-11-03 o 20:17 |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() : gotuje:![]()
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Baaardzo interesuje mnie (niezmiennie :SHISEIDO ró¿ nr.6 Playful, Zapraszam, zajrzyj ![]() ps. A tak z ciekawo¶ci spytam; jak pachnie Gucci? |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Gucio? qrcze, nie jestem dobra w opisach. Ja bym napisa³a "dzika s³odycz" , ale lepiej na KWC poczytaj
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2008-11-06 o 21:44 |
|
|
|
|
#80 |
|
BAN sta³y
|
Stojê na baczno¶æ w kolejce po Crystal Noir
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
bardzo podoba mi siê Twoja L LL
mo¿e co¶ u mnie znajdziesz? poza w±tkiem mam ró¿ne odlewki L'Artisanów
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Idi, ja o Tobie to pamiêtam
i ca³y czas jestem na bie¿±co z Twoim watkiem Cytat:
Za Lolke najchêtniej przyje³abym co¶ z mojej Wish listmuszê sobie przypomniec zapach. Jurto wejde do perf. |
|
|
|
|
#84 |
|
BAN sta³y
|
|
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Wiesz, ¿e ja najchêtniej na kosmetyki z mojej Wisch List
Jak co¶ by¶ mia³a to pisz
, co go nawet w swoim watku nie umiesci³am, tylko proponuje jak cos wyj±tkowego w oko wpadnie
. Na razie zaproponowa³am 2 dziewczynom i czekam na odpowied¼. Jak nic nie wyjdzie , zastanowie siê nad Hypnose. Z tym, ¿e Crystal jest 30 ml, a Twoich perf.45ml

mo¿e co¶ u mnie znajdziesz? poza w±tkiem mam ró¿ne odlewki L'Artisanów
i ca³y czas jestem na bie¿±co z Twoim watkiem
? /