|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
A suknie jest z firmy - tudzież projektanta mori lee Fajne ma suknie nawet.. mnie one odpowiadają bo nie mają dużo koronek, tiulów a te hafty.. |
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
a prosze:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232839 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=284318 nawet dwa watki na ten temat
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
nie gadam z wami wariatki moje kochane
ja znikam na 40 minut a tutaj 3 strona![]() Kubusewa suknia krój ma ładny
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kubusewa suknia sliczna....ale buciki nie do konca mi sie podobaja...ja np. bardzo bym chciala takie buciki jak juz mam w swoim posiadaniu tylko ze mam czarne i nie wiem czy sa takie biale lub ecru w sprzedazy...jutro zrobie zdjecie to wkleje...pewnie nie kazdemu sie spodobaja, ale kazdy ma inny gust i ma prawo albo chwalic albo krytykowac...gdyby kazdy mial taki sam gust to wystarczyloby wyprodukowac jeden model w milionach egzemplarz....i kazdy wygladalby tak samo, a to byloby nudne....dlatego dobrze ze kazdej z nas podoba sie cos innego, dzieki temu kazda bedzie miala wyjatkowa kreacje i wyjatkowe buciki na slubie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
kilka z nas ma taki sam gust jesli chodzi o suknie, jak Samoa pisała kupimy jedna i bedziemy po koleji w niej występować haha
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
![]() nowa część wątku!![]() Jak będziecie pisać w takim tempie to do 2010 roku będzie i 10. część Pomysł z sakiewkami/prezencikami dla gości SUPER! na pewno się ucieszą, poza tym chyba nie jest to zbyt popularne(?!) Śliczna sakiewka, w środku pyszne cukierki ![]() Co do kupowania sukienki przez internet to pewnie wyszłoby dużo taniej ale nie odważyłabym się muszę przymierzyć. Ja chyba będę się starała wypożyczyć![]() Co u Was słychać kochane? oczywiście oprócz przygotowań ja niedługo zaczynam praktyki w szkole podstawowej
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tak myślałam jeszcze o tym prezencie dla małżonka
no i wymyśliłam,że może fajnie by było zrobić taką jakby prezentacje ,rozpoczynając od początku naszego związku,przypomnieć jakieś wydarzenia,które razem przeżyliśmy i zakończyć na ślubie albo na tym,że razem się zestarzejemy,czy coś w tym stylu,jeszcze niewiem jak dokładnie ale może coś takiego na płytce? i jeśli będzie się chciało to na rzutniku to na weselu puścić? albo głupi pomysł?:P
|
|
|
|
#70 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
lecz rozmiar ten sam
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiary chyba różne, kurcze ja też bym sie chyba nie odważyła kupić sukni w necie
ja to musze przymierzyc pooglądac 10 razy z każdej strony![]() no i masz taka ładna suknia za 500$ czyli jakoś 1500złhttp://cgi.ebay.com/NEW-La-Sposa-by-...ayphotohosting
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jak rezerwujecie termin (chodzi o salę) to podpisujecie od razu umowę prawda?
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
co do bucikow to mi sie podobaja takie proste, nie odrywajace uwagi od caloksztaltu. cos takiego jak na obrazku
![]() Cytat:
u mnie na razie umow nie podpisuja, bo nie potrafia sie okreslic z cena na 2010. na razie mam sama rezerwacje. |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz chyba umrę
strasznie mi się ta suknia podoba http://cgi.ebay.com/Designer-Maggie-...ayphotohosting http://cgi.ebay.com/NEW-Maggie-Sotte...ayphotohosting
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasia Kasia
www.bestbridalprices.com tu sobie popatrz jakie są sukienki |
|
|
|
#77 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
wolę zobaczyć, "pomacać", przymierzyć pomarudzić
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wcześniejszy termin odpada ze względu na święta wielkanocne i post przed nimi. A 27 kwiecień jest tydzień lub dwa po świętach Edycja Błąd, 17 kwiecień
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Kasia! suknia cudna
dziewczyny moze w tym tygoniu kupie sobie materiały na moje sakiewki dla gości, przywieszki i winietki to wkleje i ocenicie moja prace moze jutro polece kupić co nieco i jak bede miałą czas to w przyszłym tygoniu moze uda mi sie zrobic i wkleje zdjecia swojej ręcznej robótki
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Kochana wcale nigdzie nei jet powiedziane, że nie masz do tego prawa.. tylko sama pomysl czy warto za to macanie w ogole dawac jakies pieniadze
jezeli znajdziecie suknie na miejscu w salonie przymierzacie marudzicie kwękacie do woli.. zeby tylko zobacyzc jak lezy jak sie wyglada i tak dalej.. potem grzecznie idziecie do domku siadacie przed komputer wyszukujecie tę samą sukienke o conajmniej połowę tańszą i dostajecie (wedle słów wiżażanki z przytczanego przez lain i odwiedzonego juz przez mnie wątku) ukienkę spakowaną do minimalnych rozmiarow... takiej samej jakosci jak z salonu i tak dalej ale o ile tanszą Ja po przeczytaniu wątku przytacanego przez lain, zamierzam juz w 100% tak zrobic: 1. wizyta w salonie w calu pomacania 2. wizyta na ebay wcelu zakupu no i najważneijsze w celu uzyskanai za***istego efektu - dokładne mierzenie własnych fałdek
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak się ciesze, że ktos bedzie ślubował w tym miesiącu co ja za 2.000zł sa takie sliczne
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miało być 17. W ogóle beznadziejnie święta wielkanocne wypadają w 2010, tzn. późno bardzo |
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#86 |
|
Adwokat diabła
|
heh mierzenie fałdek dobre
![]() oglądam sukienki i szaleje, powklejam Wam te co mi się podobają.. ale to za momencik
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak z tżem wezmę się w garść i zaczniemy coś myśleć. Bo póki co jak mieliśmy oglądać sale to pojechaliśmy do Krynicy, lista gości gdzieś przepadła i w ogóle nic nie pomyślane. Ale odkładamy, tż już mi uroczyście przekazał 1000 e "na sukienkę" plus moja zrzuta i mamy z 6 tyś. |
|
|
|
|
#89 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładne buciki Kasiu jak Ty wybierzesz tą jedyną ciekawe czy duża jest różnica w wyglądzie sukienki na żywo a na zdjęciu jak idę na uczelnie to zawsze mijam 5 salonów sukien ślubnych i ile ładnych już widziałam! oczopląsu można dostać![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

choc widzialam na watku o tych sukniach zadowolone dziewczyny, wiec moze nie bedzie tak zle 

ja znikam na 40 minut a tutaj 3 strona

nowa część wątku!
no i wymyśliłam,że może fajnie by było zrobić taką jakby prezentacje ,rozpoczynając od początku naszego związku,przypomnieć jakieś wydarzenia,które razem przeżyliśmy i zakończyć na ślubie albo na tym,że razem się zestarzejemy,czy coś w tym stylu,jeszcze niewiem jak dokładnie ale może coś takiego na płytce? i jeśli będzie się chciało to na rzutniku to na weselu puścić?
ja to musze przymierzyc pooglądac 10 razy z każdej strony
taka ładna suknia

jak idę na uczelnie to zawsze mijam 5 salonów sukien ślubnych i ile ładnych już widziałam! oczopląsu można dostać