![]() |
#61 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Reggae
Cytat:
![]() Cytat:
nie było mnieeeee a mialam być ; ( fuck. ! (; no ale mialam relacjee przez telefon sobie sluchalam muzyki bo kumpel zadzwonil ![]() a jak Ci sie podobaly zagraniczne gwiazdy ?
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() Edytowane przez fraanka Czas edycji: 2008-12-11 o 07:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sean podobal mi sie baaaaaardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bylam dosc blisko sceny takze widoki super ![]() Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2008-12-13 o 17:01 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
łaaaa zazdroszcze Ci !!
![]() no ale miejmy nadzieje ze bede miala jeszcze okazje . byc na takim koncercie. ile bilet stał ?
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Regały som spoooooookkooo
![]() melduje się kolejna słuchaczka i poleca radio na last.fm, dużo ciekawej muzy można poznać ![]() A do wykonawców dorzucę Patrice ![]() Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2008-12-13 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
zgłasza się kolejna reggae' ówa i dredziara
![]() Maripossa - ależ Ci zazdroszczę! a Tobie Elamakrela jeszcze bardziej. też miałam być na One Love, ale się rozchorowałam :/ żałuję strasznie. peace and love.!
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2008-12-14 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
big up Panie
![]() fajnie ze nowe przybywaja ;D nie jestem obcykana ostatnio nie wiecie czy jakas grubsza impreza sie szykuje w nieldugim czasie ? typu reggae. ;D
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a jesli chodzi o jakieś wieksze imprezy no to np w sobote sa urodziny Dreadsquadu w Łodzi ![]() jest jedno bardzo fajne forum na temat reggae, imprez ktore sie odbywaja itd ale nie wiem czy adres moge podać ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
"Reggae jest w sercu mym" a jakże
![]() Z polskich sił reggae'owych uwielbiam: Całą Górę Barwinków! (płyta 24 istny miód!) ![]() EastWestRockers ![]() Dubska ![]() a z obcojęzycznych to Ameryki nie odkryje mówiac, ze Bob Marley is the king! ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2008-12-17 o 06:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
oł co do soboty...z tymi urodzinami to bym se pojechala.. ale nie mam biletu..ani ludzi zebranych ;/ hym.. trza pomyslec a Ty paniKKa88 sie wybierasz?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
prawdopodobnie tak, ale nie chce nic planowac, bo co planuje to nie wychodzi :/
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
jutro ide na koncert east west rockers, juz nie moge sie doczekac
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ue, pamiętam jak EastWest powstali i grali imprezy u nas w klubach
![]() ![]() ![]() swoją drogą panowie prywatnie bardzo sympatyczni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
i takie wrażenie sprawiają.
nie wiem czy było wspomniane, ale Gutek <3. Indiosi. kocham. Ras Luta, Daab, Eas'ci, MRR, Habakuk, Mesajah, Instytut koloru, Bob oczywiscie itp., itd. "Reggae jest w sercu mym, Reggae jest dla mnie tym, czym dla żagla jest wiatr, Reggae kompasem mym. Czym byłby bez niej świat, ja nie wiem. " peace!
gdy mi jest dobrze moja dusza mruczy. M.Peszek Edytowane przez Hedonia Czas edycji: 2008-12-19 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Już po
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=qGAEQMkcx_A
zawsze gdy widzę ten koncert, to normalnie umacniam się w tym że kocham ta muzykę, hrhr co nie zmienia faktu - są zjarani ![]()
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
A to znacie?
![]() Led Zeppelin- Dyer maker
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawidłowooo, tak być powinno ;D Ja wczoraj byłam na koncercie, a raczej na show, Jasnej Liryki... BARDZO polecam. Niesamowicie pozytywna energia. Edytowane przez caipirinha Czas edycji: 2008-12-21 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Nową płytę EWR słyszały?
![]() Ja mowie o EWR jak jeszcze RasLuta nie nawijał z nimi, to były czasy ![]() ![]() Kawałek z Promoe fajny, gdyby Cheeba tak nie spiewał jak Eiffel 65 ;] , kocham Promoe. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2008-12-24 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Vavamuffin - Gliwice Plac Krakowski Godzina 20:30 [11.01.09r.] <3 Jejku, odliczam dni
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a ja przesłuchałam kilkanaście razy nową płytę East West Rockers i jestem załamana. Strasznie słaba. z 1/3 się nadaje do słuchania dłużej niż raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...hmm... mam takie pytanie do Was...mam nadzieje, ze mi wyjasnicie i nie ebdziecie sie ze mnie smialy
![]() ![]() Nie sluchalam wczesniej za bardzo (sporadycznie) polskiego reggae, od jakiegos czasu slucham dopiero iii... nie lapie o co chodzi w tych ich "slangu" gdy spiewaja o JAH'u (??), chodzi im o JAHWE? ![]() ![]() ![]() tak samo czesto Babylon sie powtarza w testach... Jesli ktos wie i mialby ochote mi wyjasnic to czekam ![]() ![]() Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2009-02-05 o 19:57 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rastafari proszę.
btw - Jahwe to Bóg - katolicy również nazywają Boga Jahwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
podbijam.
ostatnio na moim ipodzie non-stop : Bob One. szczególnie : Możesz wszystko, Plastik, Stodoła i Czasem Majorr - Czysta miłość EWR - irie, irie, irie ( wiem, że stare, ale mi się nigdy nie znudzi ) Vavamuffin - hooligan rootz ( mój nr 1 chyba już na zawsze ![]() Rastamaniek - Ona i On ( świetne ! ) Mikael - Moje dziewczyny to ostatnio. A ogólnie baaardzo lubię słuchać Silesian Sound, Taliba, Jr. Stressa, Tabu, Gutka, MRR i EWR i Jamala. pozdrawiam !
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Jah [Dża] - to inaczej Jahwe, czyli Bóg. cytując Maleo Reggae Rockers "Jeden Bóg, jeden cel, jedna reggae rodzina"
Babilon - w reggae symbolizuje cały ogrom zła, upadku moralnego, podziały, niesprawiedliwość a propos tematu już się nie mogę doczekać nowej płyty Maleo...
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Dot.: reagge
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Dot.: reagge
Pozwolę sobie odkopać temat, bo zastanawiam się czy ktokolwiek tu słucha early/skinhead reggae?
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
W piątek byłam na koncercie J. Stressa, rudebwoy salute, ictus sound system i muszę przyznać, że było świetnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.