|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mojemu mezowi zupelnie odbija, prosze pomozcie!
Cytat:
Boże... dałam ten wątek do przeczytania TŻ i powiedział, że gość jest chory, że tak się traktuje zwykłą szmatę a nie żonę i nie wyobraża sobie jak można od kogoś tego wymagać. mi się to też nie mieści w głowie |
|
|
|
|
#62 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Niestety. |
||
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet jesli to prawda to co mamy zrobic ?
autorka sami widzi ze cos jest nie halo,ze nie akceptuje i toleruje pewnych zachowan i co dalej ?mamy sie przez 10 stron rozwodzic i doradzac dejdz od niego,zostaw go,lecz go itd a ona i tak z nim zostanie bo :to wstyd miec rozwod,bo boi sie ozstac sama,bo co rodzina powie,bo....nie raz i nie dwa juz byly takie watki gdzie autorki plakaly i prosily o pomoc a jak dostaly proste odpowiedzi ich partnerzy zostali postawieni w zlym swietle zaczely go bronic i wrocily do swojego oprawcy. to chore ,patologiczne postawy kobiet ,dziewczyn z niskim poczuciem wlasnej wartosci ,bojace sie zycia i swiata ,nie przygotowane do zycia w pojedynke a i tez niedojrzale do rozwiazywania problemow w malzenstwie/partnerstwie wiec pytam po co ? zeby sie lepiej poczuc ,zeby miec czyste sumienie ze sie pomoglo ? |
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
Wlasnie powiedzialam swojemu mezowi ze a analu nici ale za to z prezerwatywa to mozemy pomyslec. Moja pierwsza odmowa po slubie! I co powiecie? Moj slubny tylko kiwnal glowa i nie zrobil mi awantury!
Widzicie, On wcale nie jest taki zly jak piszecie. Wyklinacie Go w najgorszy sposob a jednak jest wspanialy! Az mi palce sie trzesa jak pisze to na klawiaturze. Udalo sie, jutro po pracy pewnie mnie namowi na to polkniecie, opisze jak to sie dalej potoczylo. On jest kochany! Nie pali, nie pije (nawet piwa), dba o mnie, kupuje prezenty, nawet znosi kilkugodzinne zakupy ciuchow! Tak jest, nie nudzi sie ze mna gdy w galeriach buszuje w poszukiwaniu szalowego ciucha! Ktory facet to wytrzyma? Chodzi nawet ze mna na babskie filmy, czasem mu sie zdarzy przysnac jak ostatnio na "Tylko nie klam, kochanie", musialam go obudzic, bo chrapal. Poza tym nie ma cech mojego bylego faceta czyli kladzie po sobie deske sedesowa po oddaniu moczu, nie sika do zlewu, nie rzuca brudnych skarpetek po pokoju, nie oddaje glosno gazow w czasie jazdy samochodem, nie krytykuje mnie i nie wyklina jak prowadze auto, nie przeklina i ma 190 cm wzrostu! I jak Go nie kochac? Gdzie znajde lepszego? Pomijam juz to ze przy moim wzroscie (184 cm) ciezko jest znalezc mezczyzne wyzszego od siebie. Ostatnio mialam zapalenie przestrzeni kolanowej i musialam siedziec w domu, nie moglam chodzic. I moje kochane Misio nie robilo problemow gdy zabraklo mi tamponow! Poszedl i kupil! Ha! A ze w lozku jest troche perwersyjny, nalezy mu sie jakas nagroda. Zreszta co to jest perwersja? Jeszcze na studiach szczytem kur....stwa bylo dla mnie wziecie do ust penisa (przeciez on tym sika) a potem to znormalnialo. Podobnie bylo z seksem analnym. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za odpowiedzi. Ola |
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
fakt PAULA-to czasem walenie głową w mur.
jednak ja zawsze myślę,że jedna na 100 takich sierotek się opamięta. i dla takiej jednej warto kliknąć parę razy w klawiature |
|
|
|
#66 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chętnie go sobie poderwę! Cytat:
A na Ciebie już sikał czy jeszcze nie? Pissing to super sprawa! Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2008-11-16 o 20:58 |
||
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bądź tak dobra i nie opowiadaj nam już o swoim cudownym misiaczku,ktory cię kocha,szanuję,a tobie na jego widok miękną nogi. wybacz,ale wydaje mi się,że wszystkie wizażanki powiedzą to samo. ![]() na koniec życzę ci szczęścia i cierpliwości Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2008-11-16 o 20:56 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do wszystkich obronczyn kobiet pokrzywdzonych: co wy na to ??? Nadal uwazacie, ze tej pani nalezy pomagac ? Co do Twoich cm, nasuwa sie tylko jedno : wysoka jak brzoza , glupia jak koza. Dziekuje.
|
|
#69 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hm. No teraz, to już faktycznie jestem przekonana to prowokacji, bo która kobieta publicznie wychwala faceta za to, że nie sika do zlewu i nie puszcza gazów w samochodzie?
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro on taki ideał, to po co w ogole ten temat? Żeby zniesmaczyć wiekszość osób na forum?
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatka uważam,że nic Ci po poradach na wizażu.
Obawiam się,że pomógłby ci tylko specjalista. Swój swojego zawsze znajdzie... a my tu się przejmujemy i po co.. skoro ty lubisz takie perwersyjne gry ???
|
|
#72 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dajcie sobie spokój dziewczyny. Jakiegoś pryszczola przerosła dzisiejsza dobranocka. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2008-11-16 o 21:10 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cóż pozostaje życzyć szczęścia i cieszyć sie z tych jego zalet między jednym połykiem a drugim ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
Ale 10, że dobra czy 10, że żałosna?
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Czytajac pierwszy post autorki bylam w ogromnym szoku.
Czytajac ostatni post autorki usmialam sie do lez Glupota nie zna granic. Cale szczescie to tylko prowokacja. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9744507]nie no skoro kupuje tampony i ma 190cm wzrostu to rzeczywiście trzeba go kochać i robić wszystko co chce.[/quote]
To, to jeszcze nic. Najwazniejsze, ze nie sika do zlewu I jak tu nie kochac ![]()
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Jasnowidz jakis ze mnie czy cos ?
ide sobie polac łiskacza do kielicha nie gumy :-D autorko problemu ,kochaj swego misia mocno i dlugo . i blagam nie pisz juz nic wiecej na forum. pisz pamietniki a potem je wydaj-gwarantuje sukces swiatowy. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-11-16 o 21:21 |
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
Noooo dalej. Opisz więcej swoich przygód
![]() ![]()
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za bezpruderyjne małżeństwo.
Jak czytałam pierwsze posty zrobiło mi się niedobrze, a miałam zamiar coś przekąsić. ![]() Pomyslałam sobie, żart, prowokacja, a jeśli to prawda? Takie rzeczy sie zdarzają, ale skoro zakłada się wątek z prośbą o pomoc, a potem wychwala się pod niebiosa męża, bo ma 190 cm i można po nim wypić ciepłą spermę no to chyba coś jest nie tak?Tak też bywało na wizażu nie raz nie dwa, ale jednak uważam, że to prowokacja. Chyba, aż tak naiwna kobieta być nie może? Żeby nie powiedzieć głupia Dawno nie było mnie na wizażu i od razu jeszcze wieczorem! trafiłam na takiego kwiatka.
Bartuś 29.08.2009 "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2008-11-16 o 21:25 |
|
|
|
#82 | |
|
BAN stały
|
Po pierwszym poście współczam takiego męża,a po następnym omal nie padlam trupem ze śmiechu,jak można być tak żałosnym,naiwnym itp
Skoro on taki cudowny i wszystko mu się nalezy to powiedz mu,żeby ci kupalka do buzi narobił. ![]() Poprostu wymiękam. ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje,że to prowokacja a jak nie to nie żal mi ciebie dziewczyno. Pan i władca plus oddana pani swego pana która zrobi wszystko z milosci do niego.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
raczej 5 lat na wizażu
![]() o taak, napisz, napisz, prosimy coś mi nie pasowało po 2 poście ale zbyt przejęłam sie pierwszym - należy mi się następny odcinek |
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czy Wasi faceci sa idealni czy to ja mialam pecha w zwiazkach albo czy po prostu nie przyznajecie sie do pewnych rzeczy ale wiem, ze sikanie do zlewu, nie kladzenie po sobie deski sedesowej i inne tego typu "atrakcje" sa stalym tematem i sala w oku wielu malzenst i zwiazkow. Dziwne, Wasi faceci sa krysztalowi? Az sie wierzyc nie chce albo chce sie zazdroscic.
Co do podejrzen o prowokacje: latwo prowokatora poznac po niedojrzalym sposobie pisania (np. wspomniany pryszczol), braku znajomosci ortografii czy szczatkowej interpunkcji. Albo 14 letni mlodziency tak dobrze znaja prawidla skomplikowanej polskiej ortografii? Jesli komus przeszkadza moja osoba, moje problemy, to niech po prostu nie czyta, mamy demokracje, Polska jest wolnym krajem, nikt Was nie zmusza do czytania moich postow. Ale musze powiedziac, ze Wasze wypowiedzi bardzo mi pomogly. Dziekuje Wam za to. |
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam doła.......mój tż nie jest idealny.....nie ma 190cm wzrostu.....;(
![]() ![]() I jak tu go kochać?
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Prowokacja , nie prowokacja, oto jest pytanie
![]() sonda jakaś by się przydała... ja też dochodzę do wniosku,że prowokacja.
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Na początku współczułam teraz uważam że twoja postawa jest żałosna,co z tego że dzis się postawiłaś skoro najprawdopododniej i tak to zrobisz,to jest tylko kwestia czasu kiedy,ten twój terrorysta także to wie,nie nasika do zlewu i twoim zdaniem zasłuży na nagrode
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Dobrze że to tylko prowokacja... ale żenująca. Współczuje poczucia "humoru"
|
|
#90 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

dejdz od niego,zostaw go,lecz go itd a ona i tak z nim zostanie bo :to wstyd miec rozwod,bo boi sie ozstac sama,bo co rodzina powie,bo....

no to chyba coś jest nie tak?