![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co pijemy i ile?
Cytat:
Nie, no spoko pijesz. ![]() 1,5 litra wody 0,6 litra herbaty zielonej 0,6 litra soków (jakieś owocowe, warzywne) 0,2 litra herbaty z pokrzywy, skrzypu ![]() ![]() Fajny temacik.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
2 kubki pu erh
kubek herbaty miętowej 3/4 szklanki wody z wyciągiem z alg 250 ml wody niegazowanej oj, mało coś... ![]()
![]() |
#63 |
Optymistka
|
- kubek Sagi
- dwie szklanki Coca Coli Light - kubek melisy z pomarańczą pewnie dojdzie jeszcze jakaś herbatka, kubek albo dwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
teraz wypijam 4 razy dziennie zieloną herbatę ale z dodatkiem pigwy bo sama mi nie smakuje.kawę rozpuszczalną z mlekiem ale tylko do jakiegoś ciasta.wodę mineralną niegazowaną ok szklankę dziennie
a pomyśleć,że kiedyś chłonęłam jak gabka 4-5 razy dziennie czarną herbatę+3łyżeczki cukru ![]() dziewczyny co do zielonej herbaty to jaką pijecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo dużo piję. Wodę przez cały dzień, więc nawet nie wiem, ile. A oprócz tego: 2 zielone herbaty, kawa, mleko, sok pomarańczowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm co do zielonej to ja lubię cytrynową, miętową, z imbirem a także z figami ;]. Zwykła...rzadko ![]() ![]() ![]() Ja dziś: kubek kawy, 2 kubki pu erh, dojdzie kubek malinowej oraz szklanka wyciągu z alg oj za mało dziś
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
U mnie od dzisiaj koniec z czarną herbatą, tymbardziej słodzoną o zgrozo
![]() Od jakiegoś czasu staram się pić codziennie 1,5 l wody i ok. 2 zielonych herbat z pigwą dziennie ![]() No i planuje kupno czerwonej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
- 1l herbaty zielonej malinowej
- 250ml pokrzywy - 250ml sagi dzika roza i hibiskus -0,5l wody -250ml zielonej brzoskwiniowej ![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
- 1l herbaty zielonej malinowej
- 250ml pokrzywy - 250ml sagi dzika roza i hibiskus -0,5l wody -250ml zielonej brzoskwiniowej ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
300ml mleka, 250 ml jakichs ziół, 200ml cappuccino, 250ml zielonej herbaty, 150ml kawy :P 150ml czekolady, 750 ml zielonej herbaty.
nieźle ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
250 woda z plusszem
250 zielona mandarine orange lipton ![]() 250 soku z czerwonych pomaranczy 250 herbaty czarnej 250 soku z czerwonych pomaranczy 250 herbaty czarnej z cytryną 250 herbaty czarnej z sokiem malinowym 1 litr 750 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czarną także lubię, z miodkiem. Rzadko jednak ją piję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
kubek kawy z mlekiem
kubek pu erh szklanka wyciagu z alg kubek malinowo-żurawinowej ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
chyba ze 3 litry irish creme z mlekiem (herbata taka :P)
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Zielona herbata w kolko przez caly dzien. Az sie zastanawiam czy to nie przesada? No i jeszcze ta kawa... wy pijecie z mlekiem czy czarna? Kurcze, chcialabym nauczyc sie delektowac czarna ale za cholere bez mleka nie wypije. Sa na to jakies sposoby?
![]() |
#77 |
Optymistka
|
Jak szczegółowo, to:
- kubek melisy z pomarańczą - parę łyków Pepsi - szklanka Coli Zero - kubek Sagi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
do goracej kawy dolej trochę zimnej wody, bedzie łagodniejsza.
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
teraz zieloną jaśminową Lipton
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ja zwykle piję hektolitry herbaty ekspresowej i kawy rozpuszczalnej (dodatkowo ze słodzikiem 2-3 tabl. - masakra), ale postanowiłam od wczoraj trochę to skorygować i tak dziś było:
- herbata Earl Gray - 1l - kawa rozpuszczalna Jacobs Cronat Gold - 0,5l - herbata zielona miętowa - 0,75l - herbata czerwona - 0,75l - woda mineralna - 150 ml (wiem, mało, ale było mi zimno) - sok Kubuś - 100 ml - jogurt Activia - 125 ml - kefir - 200 ml - sok pomidorowy - 100ml czyli jakieś 3,5 litra
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj póki co: 300ml maślanki, 500ml zielonej herbaty, 250ml kawa z mlekiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
kubek kawy zbożowej
3 kubki pu erh kubek kawy 1 l wody szklanka wyciągu z alg lampka czerwonego wina szklanka kompotu z wiśni i brzoskwiń ![]()
![]() |
#83 |
Optymistka
|
- herbata zielona z guaraną kubek
- jakieś pół litra coli light.. - herbata miętowa kubek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Od dziś mam zamiar wypić 1,5litra wody a mozę i więcej !
![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja pije 2 filizanki kawy (astra moja ulubiona) dziennie , 5 herbat ,2 mietowe i 1 l wody.
Duzo tego ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
aaa ja rano ok 400ml kawy z mlekiem, ok 300ml wody, herbata earl grey 0,5l, zielona z miętą 0,5l, do kolacji herbatka ok 0,5l i przed spaniem ok 300ml wody
![]() nie licząc maślanek, jogurtów, sosów troche się tego zbiera, ale zawsze mnie strasznie suszy XD
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Od niedawna stwierdziłam, że muszę więcej pić. Dziś pobiłam chyba rekord
![]() 250ml mleka do owsianki 1 litr zielone herbaty 1 litr czerwonej 1 litr wody niegazowanej (pewnie będzie więcej, bo przecież jeszcze wcześnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
duuuzo wina wytrawnego
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Jajć wymiękam przy was kobietki
![]() ![]() U mnie wygląda to mniej więcej tak : ![]() 200ml herbata czerwona ( której prawie zawsze wypije połowę i mam dość ) 200ml siemię lniane 300ml kawa czarna bez cukru 200ml rumianek 200ml siemię lniane ... i to koniec mało trochę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ja teraz piję tak mniej więcej:
rano - 750 ml zielonej, wieczorem - jw. zupa ![]() z samych płynów wychodzi na pewno 2l, plus jeszcze woda z pokarmów stałych, owoce mają jej sporo. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.