![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Rybki - stwórzmy nasze akwarium :)
rośniemy w siłę , super
![]() ja jestem odważna, lubię poznawać nowych ludzi, jestem bezpośrednia i czasami robię takie rzeczy, że później samej ciężko mi w to uwierzyć ![]() tak, tak u mnie to działa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
stereotypy ryb? hmm pol na pol
![]() talentow manualnych zadnych, dusza artystyczna hmm czesciowo tylko w pisaniu choc wierszy nie umiem-tja a na matinf poszlamXD tylko ze troche sie od was roznie bo jestem raczej typem sluchacza-obserwatora, i nigdy dusza towarzystwa a rozgaduje sie w malym swoim swiatku, ludzi ktorych znam lepiej np z mojej grupy jezykowej czy cos takiego, choc typowi sluchacze oskarzaja mnie bezpodstawnie o bycie gadula^^ to chyba zalezy od towarzystwa i poczucai bezpieczenstwa w nim przed palnieciem gafyXD jak Natine czasem jak cos powiem to lepiej nie bo gdy sie rozgadam wylaczam kolejnosc i nie zastanawiam sie nad tym co mowie przed wypowiedzniem.. i to czasami jest zle odbierane.. i tez jestem hmm'placzliwa' tzn nie panuje nad tym przy tzach ,exach.rodzinie itd;/
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam wiele z wymienionych przez was wcześniej cech
![]() artystyczna dusza to jestem 100-procentowo ![]() ![]() planować też lubię, ale z planów takowych rzadko coś konkretnego wychodzi, dosyć często się spóźniam, przez to, ze długo sie szykuję do wyjścia ![]() ![]() ![]() długo pamiętam wyrządzone choćby najmniejsze krzywdy i przykrości ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witam
Ja tez rybka (10.03) Co lubie : -mojego tŻ nawet baaaaaaaaardzo ![]() -wszystko co kokosowe -muzyke -wizaz -kubusia -spac Nie lubie: -sprzątać -uczyc sie -wstawac rano(po 6) -ksiedza ktory uczy mnie religii -i innych pare osob A tak wogole mam 18lat ![]() Pozdrawiam wszystkie Rybki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
widać, że jednak Rybki trochę podobne do siebie
![]() ja też trochę taka artystyczna dusza, lubię czasami coś stworzyć a jeśli chodzi o kontakty z innymi to ja jestem na początku nieśmiała, dopiero później jeśli już kogoś dobrze znam, zaczynam się otwierać. A jak już dobrze znam to jestem straszna papla ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
No ja też z tej artystyczności coś mam, śpiewać uwielbiam
![]() ![]() No i też jestem duszą towarzystwa przy tych, których znam, a przy nowych osobach muszę się rozkręcać, jak większość z Was ![]() Aha, i widzę, że nie tylko ja nie lubię jesieni i zimy jak jest mokro i pada. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
melduja sie kolejne dwie rybki jedna jeszcze w brzuszku, ta wieksza lubi leniuchowac ta mniejsza kopac
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
moni888 ja również gratuluję
![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
a jak Rybeczki kochane z marzycielstwem ???
![]() ![]() ja to taka `rozmarzona-realistka` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
No ja sobie lubię powymyślać "co by było gdyby..."
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
to ja melduje sie jako kolejna rybka
![]() ![]() lubie: - czekolade - spac( spac to w sumie uwieeeelbiam ![]() - cole(uzaleznienie :P) - brunetów ![]() - czytac kobieca prase i kryminaly - marzyc - sluchac muzyki... glownie smety ;p ballady itp - zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() - zime nie lubie: - zarozumialców - szczawiu blleeeeee - mpk - upalow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() też lubię pomyśleć "co by było gdyby"... ale jestem jednak realistką i nie wierzę, że moje marzenia się spełnią, chociaż czasem tli mi się w sercu nadzieja, że a nuż się urzeczywistnią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
to może i ja się przywitam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ja kocham marzyc...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
No to 5 marzec się kłania
![]() Klasa maturalna - zdolności matematyczne. Jeśli chodzi o artystyczne to pewnie jakieś są - szczególnie jeśli chodzi o haftowanie, szydełkowanie czy robienie na drutach. Zaliczyłam już zajęcia teatralne i plastyczne, mam kilka nawet niezłych prac, ale jakoś szczególnie mnie to nie kręci ![]() Co lubię: dobrze zjeść ruch [pływać umiem ![]() dobry film/książkę/muzykę jak ktoś ma pasję i jej się poświeca całym sercem taniec brzucha ![]() matematykę lubię mieć "dzień na sprzątanie" ale rzadko się niestety taki trafia ![]() jak ktoś jest wesoły i mnie zaraz swoim humorem swoje towarzystwo ![]() rządzić! i mieć wszystko pod kontrolą - ale nie lubię załatwiać, chociaż jak już się za coś zabiorę to konkretnie Czego nie lubię: przygnębiania ludzi, gdy ktoś ma doła to wszyscy naokoło też muszą go mieć sprzątać [; historii, geografii gdy ktoś mówi w tym samym momencie, co ja obleśnych starych dziadków jak ktoś do mnie zagaduje na gadu i wymaga, żebym to ja prowadziła rozmowę ZAKUPÓW! [tylko ciuchowych - kosmetykowe uwielbiam ![]() A jaka jestem? Uczynna, pomocna, zaradna dosyć, umiem się zmobilizować, chociaż zazwyczaj na ostatnią chwilę ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
sonnerin to ciekwa rybka jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
ja też ryba moge sie przyłączyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
madzia_g a nie wiem, może i tak
![]() O jeszcze zapomniałam: uwielbiam samochody! Szkoda, ze tak rzadko dane jest mi nimi jeźdżić, ale cóż - rodziców nie przeskoczysz.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie nowe Rybki, które dołączyły do nas
![]() ![]() z nowych użytkowniczków kojarzę tylko marcie
Edytowane przez Hot Lady Czas edycji: 2008-11-23 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Dołączam się do
Rybek Witajcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
heh właśnie mnie naszło to napiszę coś o sobie
![]() co lubię: -wszystko co śmietankowe i kokosowe ![]() -białą czekoladę -śpiewać -tańczyć -wygłupiać się -pomagać innym -dużo jeść ![]() -zwierzęta a w szczególności koty (taka kocia mama ze mnie ![]() -troszkę bawić się w teatr... -i jeszcze dużo różnych innych rzeczy ![]() czego nie lubię: -fałszywych ludzi -wszystkiego co czekoladowe i kakaowe (po za tymi do picia) -fizyki, chemii, historii i wosu -jak ktoś nie dotrzymuje danego słowa -ryb (nie zjadam swoich "bliskich" ![]() -zimy brrr... -i jakoś dalej nic nie mogę wymyślić to tak w skrócie o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
asik no to ci powiem, że ja też rybek nie jadam raczej
![]() wyjątkiem jest karp na wigilię, ale to też tak tylko dziubnę zawsze symbolicznie... ![]() to by był chyba trochę kanibalizm xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, u mnie znowu śnieg pada
![]() a ja lubię jeść rybki ![]() i tak jak Asik lubię wszystko co kokosowe a co u Was dziś słychować?
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Tak Lady znamy sie zjednego wątku
![]() Duszanioła ja sie urodziłam o 3:15 ![]() Aaaa i któras pisała ze lubi biała czekolade ja teeeeeż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Zimno brrr...
I chora jestem ![]() Byłam sobie u lekarza znowu po silniejsze leki. Muszę się wyleczyć do niedzieli, bo mam wyjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
to ja, to ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
to ja tez napsize o sobie
![]() lubie: góry wspinaczkę skalkową narty zakupy czekolade czytać ksiązki oglądać ogłupiające seriale ![]() nie lubie: ludzi z innym poczuciem humoru niż moje biologi ![]() ![]() ryb też nie lubie, ale ja wogóle wybredna jestem jeżeli o jedzenie chodzi i chyba tyle więcej mi do głowy nei przychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.