![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: z czego bylaby zadowolona 14-latka
Cytat:
Jeśli chodzi o gift card, to jak już ktoś słusznie zauważył, i napisał - to tak jakbyś dała jej pieniądze, a tutaj chodzi przede wszystkim o Twoją inwencję ... ![]() Nie wiem czy posiada, ale może jakaś mp3/mp4 ... Siostra mojego TŻ ma 11 lat, i niestety byle g...o nie jest w stanie jej zainteresować. Rodzice kupili córeczce laptopa ![]() ![]() nie to że zazdroszczę , tylko co ja się z TŻtem musimy natrudzić, żeby sprawic małolacie przyjemność ... Więc kupiliśmy jej na urodziny posciel High School Musical, była zajarana ![]() http://allegro.pl/item493053072_high...el_nowosc.html Z tymi dzieciakami to na prawdę nie wiadomo ... ;/ ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
oo, ja mam właśnie tylee. ^^
chętnie dostałabym właśnie komplet z trolla albo błyszczyki smackers. ewentualnie jakieś odświeżające perfumy, owocowe kosmetyki (masła, balsamy, żele pod prysznic). coś z flo, jakiś ciekawy gadżet. a najchętniej pięć dyszek w papę, żebym sobie mogła strzelić co chcę. nie tylko rzeczy np. w h&m. a na koniec... buzi. ^^
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała te wszystkie kolorowe cudności z SIX
![]() ale bym się cieszyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
gift card to chyba najlepszy pomysł
![]() ![]() no ale ogolnie to mogłabyś po prostu zapytać jej co chciałaby dostac, bo zalezy Ci an tym zeby dac jej jakis fajny prezent ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Hm. To raczej dla niej powinno zależeć, żeby coś dostać . Jeszcze wybrzydzać panienka będzie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
[daj mamonę, naprawdę.
![]() ja bym najchętniej przyjęła. chociaż wiem, że tak trochę głupio. xdd to może jakiś misiak za dychę, a na brzuszku kopertkaa? ;>
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-01 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.