|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: nowy wątek - Agniesia666 - ZAPRASZAM! :)
A co Cię interesuje u mnie ?
Mi się podoba : bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy - nie wiem czy chce oddac >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< Manuela Kalicka – wirtualne zauroczenie 2006, raz czytana stan bdb
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Krem nawilżająco - opalający jest do twarzy, nadaje stopniowo, lekką opaleniznę.
W takim razie jaka jest Twoja propozycja ? Co konkretnie chciałabyś w zamian za te płyn i książkę ?
Edytowane przez purple Czas edycji: 2008-12-04 o 20:31 Powód: literówka |
|
|
|
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
Mogłabym Ci dać:
AVENE woda termalna 50ml YVES ROCHER Sebo Specific oczyszczający krem do mycia twarzy 125ml zostało 40 - 50% ORIFLAME Time To Shine żel pod prysznic z brokatem 150ml KLORANE szampon na bazie chininy i witaminy B do włosów osłabionych, wypadających 25ml St. Ives maseczka oczyszcza i rozgrzewa - cera tłusta, mieszana 7.5 ml (saszetka) AVON Anew kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki 1.5 ml x20 AVON Planet Spa rozświetlający balsam do ciała 7ml w zamian za: rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy olejek naturalny jasmin i orchidea nowy 12ml swieczka - granatowa gwiazdka nowa swieczka - podgrzewacz zielona zabka czerwona swieczka z gwiazdkami |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
ok, nie ma sprawy
pozdrawiam
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
czyli
rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy olejek naturalny jasmin i orchidea nowy 12ml swieczka - granatowa gwiazdka nowa swieczka - podgrzewacz zielona zabka czerwona swieczka z gwiazdkami w zamian za YVES ROCHER Sebo Specific oczyszczający krem do mycia twarzy 125ml zostało 40 - 50% ORIFLAME odżywczy krem do rąk z olejkiem ze słodkich migdałów 100ml AVENE Cleanance łagodny żel oczyszczający 25ml x3 St. Ives maseczka oczyszcza i rozgrzewa - cera tłusta, mieszana 7.5 ml (saszetka) KLORANE szampon na bazie chininy i witaminy B do włosów osłabionych, wypadających 25ml AVON Anew kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki 1.5 ml x5 NUXE Teint Ultra Prodigieux emulsja koloryzująca do jasnej oraz ciemnej karnacji 2ml jestem jak najbardziej za !!! tylko mam małe pytanie czy rimmel glam eyes tusz był otwierany ? czy jest jesscze zafoliowany ? To dla mnie bardzo ważne !
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jeszcze pomyslę i dam Ci znac na pewno..pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
Co z nasza wymianą ?
Mam chętną osobe na AVENE Cleanance dlatego na razie tego nie oddam a za tusz podziękuje bo stwierdziłam że nie chce brać na zapas. Dlatego też ostatecznie chciałabym: bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy olejek naturalny jasmin i orchidea nowy 12ml swieczka - granatowa gwiazdka nowa swieczka - podgrzewacz zielona zabka czerwona swieczka z gwiazdkami a Tobie w zamian dam: YVES ROCHER Sebo Specific oczyszczający krem do mycia twarzy 125ml zostało 40 - 50% ORIFLAME odżywczy krem do rąk z olejkiem ze słodkich migdałów 100ml KLORANE szampon na bazie chininy i witaminy B do włosów osłabionych, wypadających 25ml AVON Anew kuracja wyszczuplająco - liftingująca brzuch i pośladki 1.5 ml x5 AVON Planet Spa rozświetlający balsam do ciała 7ml |
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
avon, celebre, 20/30ml, flakon 'prezencik' bez atomizera
coś u mnie za to ?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Niestety napisalas troszke za pozno
Odsypka jest juz na 99% wymieniona z inna wizazanka za czekoladke.
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie, ale nic teraz oprócz czegos z niebędników raczej nie potzrebuję..
|
|
|
|
|
#74 |
|
Perfume Lover
|
Witam!
Przykro mi, ale nic nie znalazlam Pozdrawiam
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
moge Ci dać:
KLORANE szampon na bazie chininy i witamin B (włosy osłabione, wypadające) 150ml zostało 50% YVES ROCHER Sebo Specific oczyszczający krem do mycia twarzy 125ml zostało 40 - 50% AVENE łagodny żel do demakijażu 25ml St. Ives maseczka oczyszcza i rozgrzewa - cera tłusta, mieszana 7.5 ml (saszetka) NUXE Teint Ultra Prodigieux emulsja koloryzująca do jasnej oraz ciemnej karnacji 2ml oraz bluzke w zamian za: bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy olejek naturalny jasmin i orchidea nowy 12ml swieczka - granatowa gwiazdka nowa swieczka - podgrzewacz zielona zabka czerwona swieczka z gwiazdkami demeter - salt air 3ml yves rocher luminelle, pomadka do ust, oszroniony koral, NOWA |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ta wymiana jest już nieaktualna bo już kupiłam sobie masło a główniena nim mi zależało
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
ysl - baby doll czy jestes zainteresowana wymiana za tusz bourjois volume clubbing?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nadal jestem zainteresowana nasza wymianka jesli Ty tez to czekam na PW
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
niestety ale nic, chyba ze masz jakieś smackersy lub perfumy w oryginalnych flakonikach poza watkiem ?
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się płyn micelarny i błyszczyk rimmel vinyl.
![]() A, i jeszcze próbka/odlewka ysl - baby doll. Co to za pigmenty MACa? ![]() Dobierzesz sobie coś?
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2008-12-22 o 14:14 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
aa spoko
a powiedz mi rimmel glam eyes to jak bardzo jest zużyty??dwie zawieszki na komorke z nightmare before christmas, jack i sally i to mi sie jeszcze poodba
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam zdjęcia albumu. O Francji mam jeszcze taką DVD z 'dookoła świata' może akurat Ci się przyda.
![]() Co do pigmentów to chciałam się dowiedzieć co to za kolory, bo na zdjęciu jakoś mało widzę.
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Witam, pytałaś u mnie o rajstopki Sally Hansen i spray Green Tea. Wracam jak taka córka marnotrawna :P Mój adres http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=298233
Interesują mnie te rzeczy: avon, waniliowy balsam do ust, testowany astor, color vision eyeshadow, 710 true black, leciutko stestowany, czarny ze zotymi drobinkami, swietny >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<< coty - vanilla fields 2ml oryginalny mini cologne spray, mam z wymianki ale jestem pewna oryginalnosci. jest oryginalny koreczek, brak kartonika. ok 2/11ml odsypka pigmentu MACa cooper sparkle w szklanej fioleczce [ilosc widoczna na foto] odsypka pigmentu MACa naked w plastikowym pojemniczku [ilosc widoczna na foto] odsypka cienia L'oreal color minerals 03 w plastikowym pojemniczku [ilosc widoczna na foto] i najmniej: skarpetki dopodopo dziewczęce, 27-30, 75% bawelna, 20% poliamid, 5% elastan, nowe, sliczne, mam do nich metke - w pospiechu kupilam sobie a sa 'odrobinke' za male ![]() czekam na odp. może być u Ciebie
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam Twoją wishlistę i wpadło mi kilka rzeczy, które może Cię zainteresują:
W. Wharton - Al, Nie ustawaj w biegu Yves Rocher - perfumy waniliowe w kremie, trochę zmaltretowane z wierzchu, bo są twarde a zawsze chciałam wyciągnać dużo na raz w razie czego zrobię foto zużyciaz kolczyków: pręcik ptfe 1,2 10cm w dwóch kawałkach - 1cm + 9cm, nowy nieużywany absolutnie ;4 labrety typu monroe z przezroczystego bioplastu z czarnymi cyrkoniami (gwint wewnętrzny), niedługo używane; stożek gwint 1,2z filmów: Rzeczy które robisz w Denver będąc martwym Kocha nie kocha Adaptacja (Nicolas Cage) Przełamując fale Marzyciele
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Przejrzałam jeszcze raz oba wątki:
balsam do ciala maslo kakaowe ziaja, nie wiem ile go jest bo ciemne opakowanie, ale mysle ze kolo polowy rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka odsypka pigmentu MACa naked w plastikowym pojemniczku [ilosc widoczna na foto - ty robiłaś odyspki czy dostalaś z wymianki? bo jestem ciekawa jak z ich datą ważności.. a z wątku książkowego: z zakladeczka, nowiutki - swiat ksiazki. twarda okladka. oddam za drobiazg (bo mama zwinęła sobie ten który dostaliśmy w Świecie Książki, a mi się podobał )Moje nowe hobby - bede bardzo wybredna, jest to droga książka Napisz co myślisz ![]() Wiem, że na książce Ci zależy, więc jeśli byś chciała się na nią wymienić to jestem w stanie oddać chyba praktycznie wszystko co Ci się u mnie podoba
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2008-12-23 o 15:07 |
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

tylko mam małe pytanie czy rimmel glam eyes tusz był otwierany ? czy jest jesscze zafoliowany ? To dla mnie bardzo ważne !
A n/t próbek odpisałam w wątku rozpaczliwym

Odsypka jest juz na 99% wymieniona z inna wizazanka za czekoladke.

pozdrawiam