![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachowo...
mnie interesuje Lacoste, Aqua Allegoria, cienie i tusz EL, podoba Ci się coś u mnie? mogę poszukać jeszcze czegoś poza wątkiem
![]()
![]() |
#62 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
A masz może jakieś męskie kosmetyki lub zapachy -nowe ? ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
z męskich osobiście nic nie mam ale zapytam jeszcze chłopaka - a czego szukasz?
z nowych zapachów niestety nic...
![]() |
#66 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Soso ![]() Jestem Za. Ciekawam zwyczajnie tego zapachu ![]() Zatem zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Jesli do tego czasu nie znajdę tutaj , to w sumie tak specjalnie nie bedą mi potrzebne ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Poszukuję zapaszków znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295756 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Co Ciebie dokładnie zainteresowało?
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Kaprysko, posiadam obecnie duży flakon swoich ulubionych perfum, ale chciałabym poznać (i być może przekonać się) do jakiegoś nowego zapachu, którego nie znam. Z racji tego,iż jestem przyzwyczajona do oryginalnych perfum w pięknych buteleczkach nie interesują mnie końcówki i odlewki. U Ciebie skusiłabym się na coś w miarę dużego i pełnego o raczej delikatnym zapachu, nie lubię ciężkich, mocnych, słoidkich i duszących. Interesuje mnie np: Yves Rocher Diamella unikat 60 ml, rodzina zapachowa :Chypre Fleuri Aldéhydé- tylko za coś extra oraz Lacoste Touch of pink 20 / 50 ml 3. Guerlain Aqua Allegoria Angelique Lilas, sephorowy flakon ok.20ml / 30 ml (mimo,ze troszkę mała pojemność) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Czy znasz te zapachy , które wymieniłaś? Bo Diamella np. to zapach szyprowo- aldehydowy; nie nalezy do delikatnych, raczej jest taki drapieżny, moim zdaniem wieczorowy, ale tutaj to rzecz gustu ![]() Lacoste Pink, to zapach słodki, troszkę landrynkowy. GAAAL to bez w czystej postaci, naprawdę , intensywny zapach wiosennego bzu ![]() Wszystkie bardzo trwałe. Poza antyperspirantem Azzaro, który mnie interesuje u Ciebie może masz jeszcze jakieś nowe męskie kosmetyki ? Poza powyższym ciekawią mnie oliwki J. Baby oraz krem do stóp i dłoni Avon.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
W takim razie interesowałaby mnie lacosta lub gall.
Co chciałabyś za jeden, a co za drugi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Tak myślę, że mogę wymienić Guerlain AAAL za sztyft Azzaro. edit:Jaki kolor ma puder Revlon, z tego co wiem są : bare, natural i golden.
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-12-10 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mogłabyś wstawić fotkę tych perfum, chciałabym wizaualnie ocenić ile dokładnie ich jest. Puder Revlon skinlights golden light bightener, bronzer, face powder1, face powder2, brush. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
jedynie mogę przesłać jakiś kosmetyk na wzór, który sciągam z internetu i jako dokument wysłac na emaila, niestety. Puder będzie niestety za ciemny ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Puder to raczej taka delikatna forma brązerków, ja pod takim kątem go brałam, do modelowania twarzy 4 odcienie. A w jakim flakonie są te perfumki? podaj jakiegoś linka z fotka takich samych i jaka była ich wyjściowa pojemność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Mogę jedynie wkleić link odnośnie oryginalnej flaszeczki i z opisem tego zapachu. ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, a lscoste masz w oryginalnej butelce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
JESTEM ONA
|
Tak , Lacoste jest w oryginalnej flaszce, ale nad nim się zastanawiam jeszcze
![]() Rozważam oddanie jej, ale musze jeszce dokładnie przejrzeć Twój wątek... ale nie na tę chwilę ![]()
![]() |
#80 |
JESTEM ONA
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
JESTEM ONA
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10081728]Witam. Interesowałby Cię Armani- Attitude? 50 ml,nowy w kartoniku. Chętnie wymienię na damski zapaszek, ale masz może coś poza wątkiem?[/quote]
Oneo2008 ![]() Szukam faktycznie męskich zapachów i kosmetyków nowych na prezent... Mam kilka flaszek poza wątkiem, ale...zauwazyłam własnie u Ciebie w wątku ,ze Twoja oferta juz nieaktualna. Z pozdrowieniem
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
podaj numer seryjny tuszu EL? Jestem zainteresowana
![]() |
#90 |
JESTEM ONA
|
Niestety akurat szary napis z kodem jest zamazany, przejechałam palcem i starł się zupełnie- myślę, że to mógłby byc kod, jest jeszcze napis wytłoczony 9 AAW, ale nie wiem co oznacza.
Z tymże wymiana na sam tusz nie wchodziłaby w grę , ponieważ jest to mało opłacalne, ze względu na koszty wysyłki. Z pozdrowieniem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.