![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię dużo różności na zapachy - średnia i wyższa półka
Okej
![]() ![]() ![]() A czy jeśli się zdecyjdujesz mogłabym sobie dobrac próbke Podkład L'Oreal Infaillible w kolorze Miel Eclat i lakier do paznkci? Jesli nie to okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Okej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
1) Tusz do rzęs Lash Perfection by Max Factor (odpowiednik naszego Masterpiece na zachodzie, raz użyty) - łatwo nie oddam
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Eau Fantastic Fragonarda, w zamian mogę zaproponować z Twojej wish listy Green Tea Arden, 100 ml, Eau de Parfum (to jest prawdziwa edp, niedostępna u nas wersja, ale widnieje na stronach Arden, u nas zdobyc można tylko wersje eau perfumee, znacznie słabszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Co do torebeczki na razie jest nią jedna zainteresowana, więc jest niedostępna
![]() Wymiary spódniczki ![]() długość 56 cm, a szerokośc w pasie 32 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Okej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Okej
![]() ![]() Wesołych Świąt życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zastanowilam sie i moze chcesz sie jednak wymienic za moj golf i bluzke? podoba mi sie : 5) Lakier do paznokci Sally Hansen Hard As Nails w kolorze cukierkowego różu (nieużywany) 1) Tusz do rzęs Lash Perfection by Max Factor (odpowiednik naszego Masterpiece na zachodzie, raz użyty) - łatwo nie oddam ![]() pozdrawiam
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Mam Elizabeth Arden Green Tea, a interesuje mnie:
- Sztuczne rzęsy Sephora (z 60 użyte 7, 2 się odkleiły więc są luzem) - Balsam Clinique Deep Comfort (opakowanie 40 ml, zostało ok. 35) ![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi o tą brązową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Tą brązową bluzeczkę wymienię za coś z mojej wish
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Wishlista w pierwszym poście
![]() Najbardziej teraz zalezy mi na szarym bolerku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Z torbami u mnie krucho
![]() ![]() ja też bardzo chętnie bym się chętnie wymieniła ![]() ![]() Może jakoś się dogadamy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
9) Mogę zrobić sporą odlewkę brzoskwiniowej wody YR
5) Lakier do paznokci Sally Hansen Hard As Nails w kolorze cukierkowego różu (nieużywany) 3) Balsam do ust Labello o smaku passiflory (odpowiednik naszego Nivea Lip Care, zostało ok. 80%) 4) Balsam do ust YR o zapachu wanilii i kokosa (użyty 3 razy, niestety sztyft się złamał ) 1) Tusz do rzęs Lash Perfection by Max Factor (odpowiednik naszego Masterpiece na zachodzie, raz użyty) - łatwo nie oddam 2) Tusz do rzęs Astor Lycra Extend (została ok. połowa) 3) Czarna kredka do oczu YR Luminelle (zużycie widoczne na zdjęciu) odp u mnie ![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Mam jakąś brązową, ale nie wiem czy Ci sie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Jutro zrobie w wkleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Tak, z racji tego, że to polar, spokojnie za S można ją uznać. XS to rozmiar z metki
![]() Obawiam się, że odcień pudru dla mnie również będzie za ciemny, chociaż mam na niego niebywałą ochotę od dawna :-P Interesowałby mnie także jakiś dobry podkład matujący, bądź rozświetlający, korektor, róż, baza pod makijaż lub baza pod tusz do rzęs wydłużająca/pogrubiająca. Z zapachów perfumy Kate Moss. Gdybyś miała coś z tych rzeczy poza wątkiem byłoby rewelacyjnie. Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Jestem jak najbardziej zainteresowana
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Wręcz przeciwnie. Mam lekko opaloną karnację.
Dobrze, zaraz wychodzę na miasto, sprawdzę odcień i dam znać ![]() A jakich firm jest owy róż i podkład ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spodniczki nie mam na razie pod ręką , ale lepiej sugerować się wymiarami. Jak wiadomo każda firma różni się rozmiarami. Nawet jesli na spodniczce jest rozm S <teraz nie moge sprawdzić ![]() To byłabys zainteresowana tą spodniczką i topem wranglera? może cos jeszcze sobie znajdziesz? mi najbardziej zalezy na: 9) Mogę zrobić sporą odlewkę brzoskwiniowej wody YR 5) Lakier do paznokci Sally Hansen Hard As Nails w kolorze cukierkowego różu (nieużywany) 3) Balsam do ust Labello o smaku passiflory (odpowiednik naszego Nivea Lip Care, zostało ok. 80%) 2) Tusz do rzęs Astor Lycra Extend (została ok. połowa) 3) Czarna kredka do oczu YR Luminelle (zużycie widoczne na zdjęciu) Pozdrawiam i prosze o odp. u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam zdjęcie bluzie
![]() U mnie w wątku na str. 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
A jak widziałabyś nasza wymiankę?
![]() Bo już się pogubiłam ![]() Obydwie rzeczy są do oddania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
przejrzałam Twoj watek jeszcze raz... co Ty na to, gdybym oddała Ci wszystkie te rzeczy, ktore Ci sie u mnie podobaly za PERFUM Fragonard Eau Fantasque (30 ml, 2 razy użyłam) - bardzo trwały, kupiony w te wakacje, trudny do zdobycia więc nie oddam łatwo - tylko za zapach z wishlisty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2419 ?
![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm... trudno powiedzieć
![]() ![]() U Ciebie podoba mi się jeszcze: 7) Puder Max Factor Creme Puff w kolorze Nouveau Beige (raz użyty, ma jeszcze folię, niestety źle dobrałam odcień) 9) Mogę zrobić sporą odlewkę brzoskwiniowej wody YR Wolałabym z którąs z tych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
hmmm a moze dobralabys sobie odlewke innych perfum? szczerze mowiac, to boje sie oferowac wiecej Lacoste, bo nie jestem pewne, czy zostalo ich wiecej niz 15 ml. Mam jeszcze np. Elle YSL
![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
A mogłabyś mi opisać zapach tych perfum? bo nie jestem znawcą w tej dziedzinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.