![]() |
#61 |
*sportaddict*
|
Dot.: Najgorszy, najbardziej nie trafiony prazent jaki dostałyście?
moja mała siostra dostała kiedyś od chrzestnej na urodziny 3-pak rajstopowych podkolanówek
![]() a hitem zeszłorocznych Świąt było sztuczne jabłko z wiszącą do polowy niby-obraną niby-skórką, najbardziej absurdalny prezent jaki widziałam w życiu ![]() ![]() aha i jeszcze kiedyś dostałam 'perfumy' o zapachu jaśminowej wc-kostki, takie bazarowe, z napisami cyrylicą, czasem jak koty zmasakrują kuwetę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
moi rodzice zaprosili na kolacje kiedys wujka, ktorego baaardzo dlugo nie widzialam. facet myslal, ze nadal jestem mala dziewczynka i kupil mi kucyka pony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Muszę się dopisać... wielu rzeczy już nie pamiętam, ALE:
- figurka mikołaja chyba od koleżanki na mikolajki klasowe (nie pamiętam bo wyrzuciłam ![]() - stary film do aparatu jako zakładka do książki (babcia...) - herbatki odchudzające (walczyłam z anoreksją) - czapka i szalik z bazaru z jakimiś kwiatkami... Nie pamiętam, ale coś jeszcze na 100% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam ten wątek i stwierdzam ze ja chyba jakaś dziwna jestem, bo w życiu by nie przyszło do głowy stwierdzać ze jakiś prezent był nietrafiony, głupi czy coś w tym stylu... jak ktoś pamięta, daje prezent, to wszystko jedno czy to jest maskotka (nawet używana), rajstopy (to akurat bardzo lubię dostawać) czy różowy sweter to i tak się cieszę bo ktoś zadał sobie większy lub mniejszy trud żeby mnie obdarować
![]() ![]() pamiętam jedynie taką sytuację, kiedy to miałam jakieś 5 czy 6 lat i moi rodzice kupili mi na Gwiazdkę śliczny czerwony płaszczyk (a to jeszcze ciężkie czasy były wiec trudno było coś takiego zdobyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
ja w zeszym roku dostałam na gwiazdkę same hity =D aż boje się pomyśleć czym zaskoczą mnie tego roku =)
-od bliskiej kuzynki dostałam superczarny, superdrogi tusz do rzęs. tylko że ja od lat używam brązowego =D -prostownica firmy "łucznik" za 15 zł (mam swoją profesjonalną i chyba wszyscy o tym wiedzą, że mam skoro prostuję włosy) - gigantyczny zestaw do kąpieli, jakieś mydełka, płyny, sole, żele, kadzidełka i podusczeki jakieś nawet. nie mam tylko wanny ^^ - ciocia -3 kieliszki do wina+tanie wino ^^ - jeden z moich faworytów -od wujka co roku dostaje na gwiazdke mp3. i co roku sprzedaję na allegro bo zanim dostałam od niego pierwszą to już mialam swoją. -pilniczek (to i tak nie jest złe, bo przynajmniej wykorzystałam ^^) -podrabiane słodziachne perfumy (okropne), ani razu ich nie użyłam - ciocia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
-2 pary najzwyklejszych rajstop z kiosku ruchu za 5zł łącznie - od bratowej w zeszłym roku
-zestaw do pedicure i manicure taki ze sklepu "Wszystko po 5 zł" - też od tej wspomnianej bratowej, ale to 2 lata temu ![]() -sweter "ząb w ząb" taki, jak miała ciotka mego byłe, pewnie dlatego, że z grzeczności powiedziałam, że ma ładny (od eksa) -perfumy o zapachu kostki toaletowej -żel pod prysznic o zapachu błota z Avonu -przeterminowana czekolada -misie, maskotki, figurki, pierdułki...
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-12-23 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Mój Tż dostał kiedyś różowego walkmana od rodzinki z zagranicy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
A ja się ostatnio wkurzyłam
![]() ![]() ![]() Oddałam mamie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Majtasy a la Bridget Jones od babci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem jaki najgorszy prezent dostał mój brat ode mnie. Gdy miałam kilka lat i parę groszy w portfeliku, udałam się na zakupy. NIe pamiętam co kupiłam rodzicom, ale bratu naklejkę do ktrórej chciałam coś jeszcze dokupić...ale mi się nie udało.
Brat kochany dostał więc naklejkę włożoną w woreczek foliowy przewiązany czerwoną wstążką ![]() A pamiętam też jak w domowym przedszkolu pokazywalijak zrobić różne pierdółki wiadomo... no i moi rodzice dostali papierowe torebki od mąki (znaczy nie używane, takie ładne brązowe z wielkim napisem "mąka wrocławska" ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2008-12-23 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
-tunika(2 rozmiary większa w WIELKIE czarne i białe pasy)
-sweterek(zupełnie nie w moim stylu) -figurka KROWY ![]() ![]() -figurka renifera-na mikołajki klasowe -skarbonka świnka-znowu mikołajki klasowe i....... ODKURZACZ(chyba na 14 urodziny) ![]()
![]() |
#73 |
... choć nie Westwood
|
Ja Wam powiem, że w ogóle te mikołajki klasowe to jedna wielka klapa
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
chociaz w sumie zależy jak się trafi, ja akurat teraz w LO miałam szczęście i za każdym razem dostałam coś fajnego
![]() muszę to powiedzieć jeszcze raz. świetny wątek ![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
a ja dostałam ze dwa lata temu na gwiazdkę od rodziców toster..
![]() w sumie całkiem śmieszne by to było, gdyby nie to, że akurat wtedy marzyłam o czymś zupełnie innym :p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Majlajf, za rok, jeżeli pozwolisz, wykorzystam pomysł Twojej babci jako urozmaicenie moich prezentów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro wybieram się do niej na Święta ... także zobaczymy jakie atrakcje przygotowała na ten rok xD Oczywiście - zdam relację.
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
I jak Wasze prezenty w tm roku? u mnie wypadło jakos monotematycznie wszyscy wszystkim pokupowali coś w temacie"osobiste i do spania" - posciele, piżamy ( ja dostałam dwie;]), szlafroki, majtki, ....
I dostałam cudowny fartuszek z cepelii.. obyło się bez hitów w pudełku po poascie do zębów, a szkoda... ![]() ![]() Ja tez kiedys robiłam rodzicom prezenty, np potwory ze starych skarpeteck, guziczki jako oczy itd ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Jako, że moi dziadkowie nie nalezą do biednych ludzi, a wręcz są dość majętni, wczorajszy prezent nie tyle mnie wkurzył co rozśmieszył: 100zł (to ok fajnie) + uwaga czekolada firmy Tesco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
To dziadkowie przyszaleli....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
![]() -3 pary figów w kwiatki pod choinke od cioci-(14 lat miałam) -Straszne, wielkie porcelanowe lalki ![]() ![]() -Przesłodzone podrabiane perfumy z nieodklejoną ceną ![]() -Dziwny komplet, jakies szerokie spodenki i szeroka koszula we wzory dywanowe i wykonana z z obrusowego materiału z takimi dziwnymi frędzlami ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Racja. JA w tym roku dostałam pluszaka
![]() Zamieniłam się z koleżanką na kolczyki, bo ona nie ma dziurek w uszach. Ale te kolczyki i tak są totalnie nie w moim guście, więc oddałam je siostrze.
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
u mnie jak chodziłam do liceum, to przed klasową wigilią wędrowała po klasie taka "lista życzeń" gdzie wszyscy wpisywali co by chcieli dostać i każdy mógł sprawdzić czego wylosowana osoba sobie życzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Ha a jak ja się zaskoczyłam wczoraj moja genialna szwagierka z bratem dali mi "nic"
![]() ![]()
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Z najbardziej nietrafionych rzeczy- srebrny lancuszek z jakis serduszkiem, kiedy mialam 14 lat, ubieralam sie na czarno i sluchalam metalu
![]() Lepszy jest byly [juz byly, wtedy jej facet] mojej kumpeli, ktory kupil jej: łaokę do wyjmowania przedmiotów z trudno dostępnych miejsc ![]() Ja na cale szczescie mam swietnych znajomych, rodzicow, zawsze dostaje swietne prezenty. Odnosnie majtek, nie odwazylabym sie kupic komus z rodziny, albo jakims dalszym znajomym, kupuje tylko i wylacznie jakies fajne stringi,staniki (czasem) przyjaciolkom ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj od sąsiadki (przedstawicielki Mokate) dostałam firmowy długopis, kalendarzyk , 2 płyty CD "Muzyczne Grzanie " i "Mokate Kochane za smak " , termo kubek oraz "perfumy" Carmen wyprodukowane dla Mokate właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
BTW, to Wy sasiadom tez prezenty kupujecie
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.