|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poczatki - "allepaznokcie" - OSZUKANA - POMOCY
Bo jezli chodzi o ozdoby, to allepaznokcie jest naprawde dobrym sklepem, ogromny wybor i dobre ceny
Choc mam tez od nich biale tipsy i nie dosc, ze klej zupelnie nie klei, to te panokcie sa jakos dziwnie wyprofilowane, zamiast byc lekko polokragle ta sa w jakby "niezamkniety" kwadrat, dziwne... Ale wracajac do spraw zelu, to ja juz znalazlam swoj sklep, gdzie panie sa bardzo mile i pomocne, a i jakosc produktow jest dobra, za niewygorowana cene Supply Nails na ul. Legionow 18 to moj sklep
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
a kupowalas u nich akryl ?
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Nie, jeszcze nie mialam szkolenia z akrylu, wiec jeszcze nie umiem sie nimi poslugiwac
Ale mam w tym tygodniu, wiec kto wie hehe.
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
jednak skorzystalas z mojego ulubionego shopa
![]() ja mam zarowno ten za 25 jak i ten za 45. oba baaardzo lubię, chyba ten za 25 nawet bardziej, polecam z calego serca, tanio, milo, professional i dobre produkty. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
ja tam planuje zakupy w najbliższych dniach. mam pytanie jakie żlele jednofazowe clear polecacie z tego sklepu?
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale narazie nie planuje zakupow. Moze za jakis czas sie skusze.
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
No wiec zakonczylam wlasnie szkolenie z akrylu, czeka mnie jeszcze zdobnictwo, ale wiem juz jedno napewno... NIE BEDE ROBIC AKRYLOWYCH PAZNOKCI
Tylko sie nameczylam na tym szkoleniu przy paznokciach kolezanki, a efekt byl beznadziejny. Dlatego nie sprawdze niestety czy w Supply Nails maja dobry akryl, liquid, itp. Zostane przy tym, przy czym sie najlepiej czuje, czyli przy żelu
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Nie zniechecaj sie tak szybko. Na poczatku mi tez bylo ciezko z akrylem. Szczegolnie z pilowaniem :/ Ale to wszystko kwestia wprawy
Wiecej optymizmu
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
No wiem, ogolnie metoda akrylowa jest calkiem ciekawa, ale strasznie duzym skupieniem sie trzeba wykazac przy nakladaniu i rozprowadzaniu, a ja jestem osoba "100 rzeczy naraz"
![]() Przy pilowaniu reka totalnie odpada, mialam nowe, ostre pilniki, a i tak chyba 15 minut pilowalam ![]() A poza tym ten primer mnie przeraza, boje sie go uzywac, u mnie na jednym z kursow dziewczyna sobie go niechcacy wylala na spodnie, to podobno miala pod spodem, materialem bordowa palme na skorze jak po ciezkim poparzeniu ![]() Ale metoda kuleczek jest zabawna, nie myslalam, ze to tak wyglada hehe
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Ja używam akrylu i żelu od allepaznokcie dawniej nextnails od 2 lat i jestem zadowolona i moje klientki rówznież a już troche ich zdobyłam w ciagu 2 lat i dzieki temu otworzyłam salon i nadal przychodza. żel ani akryl nie odpryskuje nie pęka dlatego dziwie sie temu co tu zauważyłam, ale wiadomo każdy ma swoje zdanie. Ja jestem zadowolna używałam ich używam i bede używac. a jesli chodzi o to ze oni produkuja te akryle to napewno nie tylko je sprowadzaja z tego co sie orientuje
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja ci powiem ze narazie bawie sie tylko akrylem. Moze nie dlugo przyjdzie czas na zel...
01.05.2015 ![]() Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2009-01-12 o 12:42 |
||
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
gdzie masz salon
?jak klientki sa zadowolone z takich paskudnych łopat, ktore masz w galerii, to akceptuja tez zapewne beznadziejny akryl
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja nie wiem jak mozna byc zadowolonym z akrylu Allepazokcie? On jest zwyczajnie beznadziejny. Nie utrzyma na na pazokciach dluzej niz 2 tyg. A to i tak juz bardzo dlugo jesli chodzi o ten akryl. Ja zrobilam eksperyment! Zalozylam sobie pazurki akrylem allepaznokcie a mamie akrylem New Nails (w tym samym czasie). Pazokcie mojej mamy po miesiacu wygladaly lepiej niz moje po tygodniu
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie Allepaznokcie to raczej Allekanał
![]() Akrylu pewno nie wyprobuje, ale zel do bani... Mam juz swoj ulubiony sklep i bede mu wierna P.S: Mam takie do Was dziewczyny pytanie, od jakiegos czasu poszukuje jednego zelu, jest normalny przezroczysty, clear, ale.... ma w sobie tysiace malutkich iskrzacych drobinek. Juz slyszalam, ze moge normlany zel posypac brokatem, ale normalny brokat jest za gruby na taki efekt. Na allegro widzialam 2 takie zele, ale zdjecia sa niewyrazne i nie chce kupic kota w worku: 1. http://allegro.pl/item521561680_zel_...a_arletta.html 2. http://allegro.pl/item520656295_zel_...ezkwasowy.html Ten drugi jest bardzo ladny, no ale nie wiadomo jak dokladnie wyglada, a ja poza tym naleze do osob "poogladac, podotykac, powachac" itp ![]() Czy gdzies w Łodzi widziala ktoras taki zel do kupienia? (za pierwszym razem jak mialam zakladane paznokcie zelowe, w zeszlym roku to mialam french i taki wlasnie zel i wygladaly slicznie, delikatnie)
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w najblizszym czasie planuje kupic lampe ale nie myslalam o lampie z allepaznokcie
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item523769567_jack...owki_wa_w.html
Z lampy jestem jak najbardziej zadowolona
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Kup lampę u dobrej rady - tam zawsze jest wszystko sprawdzone i napewno nioe wyslą Ci bubla
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba tak zrobie. Nie ufam allepaznokcią. Moge u nich kupic ozdoby na pazurki, ale nie lampe... chyba nie...
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupilam lampe OMEGA w AllePaznokcie. 4 swietlowki po 9W i jestem z niej zadowolona. Ma miernik czasowy na 90 i 120 sek. i ciagle swiecenie
Zaplacilam za nia 150 zeta i jest dobra, jako jedna z niewielu rzeczy ![]() P.S: Dziekuje "Dobrarado" za pomoc, mysle, ze pylek brokatowy bedzie najlepszym rozwiazaniem
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
hm hm powazny dylemat z ta lampa
![]() jeszcze sie zastanowie ![]() a kupujecie pedzelki w allepaznokcie? jesli tak to jaka jest jakosc i jaka cena?
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
pedzelkow nie polecam, po jednym nalozeniu zelu "rozlaza" sie na wszystkie strony
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
uuuu nie dobrze :/
tak to jest z tymi allepaznokciami, ozdoby mozna u nich spokojnie kupowac ale jak widac pedzelki juz nie ja narazie nie wiele kupowalam tam z racji tego ze zniechecilam sie po kupnie akrylu, ale ozdoby do paznokci maja ok mozecie napisac liste co warto a czego nie warto kupowac w allepazokcie? z mojego doswiadczenia wynika ze: warto kupic - ozdoby - bloczeki , polerki nie warto - akrylu - liquidu moja lista dosc krótka
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Nie warto:
- zele (mimo niezbyt wygorowanej ceny, nie sa warte zadnych pieniedzy, ja swoje uzyte moze z 3 razy wyrzucilam po prostu do kosza) (za 5ml - 19 zl) - z pedzelkami tez sie raczej zgodze z poprzedniczka, bo: kupilam tam jeden pedzelek do zelu 6 i strzasznie sie rozlazi ale kupilam drugi pedzelek 4 i ten akurat jest spoko, nie rozlazi sie i dobrze sie nim pracuje (od 9 zlotych?)- tipsy (ja mam biale french z kieszonka i klejem niby gratis) Tipsy przy kieszonce sa zbyt cienkie i sie zadzieraja do gory a klej....... pozal sie boze.... w ogole nie wiaze paznokcia z tipsem, mam wrazenie, ze to jakas zupelnie obojetna substancja wlana do buteleczki.... (nie pamietam ceny)Warto: - bloczki, polerki, pilniki, gilotyne (od 2 zlotych) - pojemnik na zmywacz z pompka (3 zlote?) - wszelkie ozdoby, brokaty, pieguski, niteczki, trawki, owocki, itp (mnostwo innych) (od 1 zlotego) - no i jak juz wspominalam to lampa -> lampe OMEGE polecila mi moja kobitka z kursu, wiec poszukalam jedynie konkurencyjnej ceny, zaplacilam 150 zeta. (w innych hurtowniach ta sama lampa kosztowala nawet 240 zl ) Mam do niej gwarancje, ale modle sie zeby mi sie nic w niej nie popsulo, bo nie mam zamiaru ich odwiedzac na piotrkowskiej po ostatnim incydencie (na poczatku watku), ale szczesliwie w lodzi sa 2 sklepy, wiec jak soc (tfu tfu) odwiedze ten drugi![]() To by bylo chyba tyle, jak cos mi sie przypomni to bede dopisywac
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
A co do tipsow to sie nie zgodze...
Kupilam u nich tipsy mleczne i sa ok... Ja wiem ze alle pazokcie sa na mickiewicza przy kosciuszki, a gdzie jest drugi sklep ?
|
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A najlepsze, ze to wlasciciel calej firmy Pan i Pani Szewczyk (czy jakos tak) wykazali sie "takim" profesjonalizmem i pomoca.... Jesli ktores z nich to przeczyta, to im bardzo dziekuje, za takie traktowanie ![]() Ja tipsy mialam french, innych nie probowalam. I najwiekszy zal mam do ich kleju do paznokci, ktory z klejem nie wiele mial wspolnego...
|
|
|
|
#89 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam wszystkich uważnie sledze całą tą wasza dyskusje i mam nadziej ze zepsuje sie pan lamp i sie jeszcze spotkamy bo po pierwsze żel 5 ml kosztuje 9.5 zł a żel 15 ml kosztuje 21 zł po drugie żelu nie mamy zamiaru przeceniać bo sprzedajemy go taki ilości ze nie wyrabiamy sie z jego konfekcja co do kleju to jest to klej produkcji niemieckiej i wszystkie firmy w Polsce go sprzedają pod swoim logo bo jest najlepszy a tak naprawdę to każda stylistka to z wszystkiego zrobi paznokcie zapraszam panią do nas na darmowy kurs stylizacji paznokcie a pozna pani wszystkie swoje wady a nie od razu produktu bo najlepiej zwalić winę na żel a nie na swoje umiejętność wszystkie duże szkoły biorą od nas produkty i jakoś nie narzekają a po trzęście na każdy opakowaniu jest znaczę daty ważność 36 miesięcy po otwarci bo takie mamy wymogi w naszym kraju tylko trzeba sie znać a nie osądzać a co do tipsów jest tylko jeden producent w Polsce który je produkuje a reszta to chińszczyzna założę sie z panią ze jak nauczy sie pani więcej i osiągnie większe umiejętność to zmieni pani zdani o wszystkich żelach jakie są na polskim rynku bo na świecie jest 5 fabryk produkujących chemie do paznokci a firm ich rozprowadzających ich produkty jest tysiące tylko każdy ma inne logo wracając do naszego pani potraktowani to możemy mocno przeprosić za nasze nie taktowne zachowanie wobec pani nikt nie jest idealny my prowadzimy na piotrkowskiej sprzedaż wysyłkowa a jeżeli poczesuje pani rady fachowca bo nie nauczyli pani czego na kursie to zapraszamy do naszej hurtowni na Mickiewicza do pani Beaty która odpowie na pani pytania i wszystko wytłumaczy swoje umiejętności zdobyła u mistrza świata Tom Holcomb i założycieli akademii paznokcie w Polsce która wybierała nam żele i testował sama na tych produktach również uczy Pozdrawiam wszystkich p.s. proponuje uważać na słowa jaki używacie na forum bo narobicie sobie kiedyś nie potrzebnych problemów o pomówienia proszę juz nie krytykować naszej firmy jak mniemamy odpowiednich podstaw i umiejętności |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy sie smiac czy plakac ;P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.