![]() |
#61 |
Matka buldoga
|
Dot.: Perfumy i mgiełki Victoria's Secret
Szukam Bombshell Summer 2014. Wachalam je na blotterku i musze je miec. Czy mozna je dostac gdzies w necie? Iperfumy maja oferte VS ale akurat tych nie.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
A na allegro nie ma?Wydaje mi się,że coś mi dziś mignęło,ale jak sprawdzałam na all,to ceny nie zachęcają:/
Ja kupiłam w ciemno ten pierwszy Bombshell za 105zł na iperfumy i jestem ciekawa czy mi się spodoba>Może ktoś niuchai coś skrobnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Matka buldoga
|
No nie ma, pol netu przelecialam
![]() ![]() Golgie, poczytaj sobie tutaj, na fragrantice. Na kwc nic nie ma. Po nutach bardzo mi odpowiadaja, ale daj znac, jak tobie sie podobaja ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nimi pachnę-coś bossskiego,absolutnie nie żałuję i chyba sama zacznę polować na limitowanki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A te opinie na fragrantice mnie dziwią, bo wiele osób piszę,że są męskawe.W życiu bym tak nie powiedziała,no chyba ,ze ktoś miał na mysli geja,to może oni tak pachną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś kupiłam w ciemno very sexy (tylko chyba są 2, nie wiem który miałam) i się strasznie rozczarowałam. Zapach wydał się typowo kwiatowy, widocznie takie nie są dla mnie. Strasznie ciężko było mi się do niego przekonać, no po prostu nie czułam się w nim dobrze i przyjemnie. Po paru próbach z tego co pamiętam wymieniłam na wizażu
![]() Kilka lat temu lubiłam też ich limitowanki-mgiełki. Szalałam na punkcie kokosów, wanilii, kiedyś mięli nawet malinę z czekoladą, orzechowe truffle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Cześć, który zapach mgiełki VS możecie polecić na wiosnę i lato? Chciałabym, żeby zapach był orzeźwiający, nie za słodki. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Victoria's Secret - mgiełki, balsamy itp :)
Victoria's Secret - marka znana na całym świecie. W Polsce dorobiła się niestety jedynie 2 sklepów stacjonarnych w Warszawie.
Czy mimo małej dostępności w Polsce - znacie i lubicie tę markę? Jakie zapachy szczególnie polecacie? Ja markę poznałam dopiero tydzień temu i już doczekałam się 10 małych mgiełek, jednej dużej, masła oraz żelu pod prysznic a lista marzeń jest długa..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guerlain Lover
|
Niektóre mgiełki VS pojawiły się w Rossmannie, ale jeszcze żadnej nie testowałam. Pojawiło się też kilka innych marek - wszystkie dobrze widoczne przy stoiskach z perfumami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.