|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: potrzebna zmiana od zaraz- łazienka
Cytat:
teoretycznie sa takie kotary ale jak to wyglada w praktyce nie wiem. co do kolorystyki to ja dodałabym kilka elementów w odcieniu szarym. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
o jest zdj rzeczywiście
![]() mi podoba się zestawienie z czekoladowym, śliwkowym, stalowym, białym lub butelkowo zielonym (ciemnym) |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi sie, ze zarowna, tak jak pisala Paula, z szaroscia byloby ladnie jak z czekoladowym kolorem. Tylko ciemny kolor zmniejszy lazienke.
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. no właśnie zmniejszy..
A może cytrynowy? żółty? aż tak beznadziejnie?
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-13 o 15:48 Powód: post pod postem - połaczenie |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
zmienić czy nie zmieniać ?!
witam
od razu zaczne ze rzecz dotyczy lazienki, otoz moja mama wyjechala i ja z siostra postanowilam cos zmienic w lazience lazienka jest malutka (nei ma w niej wc) gdzies do polowy sa plytki reszta pomalowana na bialo szafka scienna, wanna kosz na brudy umywalka i piecyk sa biale natomiast kafelki na podlodze sa zoltawe i na scianie tez >>> sa to stare plytki jeszcze byly zanim sie wprowadzilismy tj jakies 5 lat no ale cush.. plytki scienne sa w stare kwiatuszki sa ochydne ale jakos to przezyje maja barwe blizej nei okreslona zolc wpadajacy wbraz czy jakis niestety zdj nei moge da bo nei mam aparatu... na podlodze jest jednolity zlotawy kolor (ciekawe czy bylo to szalenie modne 20 lat temu ...) i zastanawialam sie czy nei pomalowac by tak scian na bordowa taki wyrazisty zeby dodac pomieszczeniu tego czegos ale moja sistra nei na zolt..ale dobra ...mniejsza z tym chodzi o to czy zmienic tak bez wiedzy mamy mysle ze by sie przyzwyczaila do tego no ale wlasnei nei wiem trzeba troche zaszalec, a wy jakbyscie zrobili trzeba mame unowoczesnic troche a nie tylko na bilao bialy ma tez duzy pokoj (tapeta) ale ja jush nei chce tego !!!macie moze jakies pomysly na inne kolory albo zeby cos z tym zrobic (stare plytki) moze mozna je jakos pomalowac ze zamalowac kwioatki ? albo macie jakies zdj waszych starych lazienek z nuta nowoczesosci ??? |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zmienić czy nie zmieniać ?!
jak ta lazienka jest malutka to kolor bordowy bym odradzala - moze ja bardzo pomniejszyc...
a co to zmian w lazience.. moja mama by sie nie oburzyla, ja na jej miejscu natomiast tak
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: zmienić czy nie zmieniać ?!
Ja myślę, ze mamie może się to nie spodobać
![]() Może zamiast malować kupcie jakieś kolorowe dodatki? Jakby co nie są na stałe Plastikowe nie są drogie Trochę dodatków i może ręcznik do rąk w jakimś nowym kolorze?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli opatrzyła ci się twoja łazienka - odmień ją... Nie zrywaj jednak glazury i nie wyrzucaj wanny. Kup nową mydelniczkę, pojemnik na szczoteczki, lusterko. Dzięki drobiazgom ozdobionym morskimi motywami, codzienna kąpiel zyska posmak egzotycznej przygody.
Fioletowa mydelniczka z muszlami i pojemnik na szczoteczki z tej samej serii - dzięki pastelowej kolorystyce rozweselą wnętrze stając się miłym, barwnym akcentem. Uzupełnieniem takiego zestawu będzie mydło glicerynowe w kształcie muszli oraz ceramiczna rybka którą możesz postawić na półce lub na parapecie.
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odmień swoją łazienkę =))
Fajne te ozdoby, ja tez mam w lazience morskie klimaty, muszelki i kamyki.
Najbardziej podoba mi sie rybka na patyku p.s. maly OT Sieweczka co taki smutny opis Taka usmiechnieta Cie zawsze widzialam
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
takie płytki - jaka farba ?/łazienka
Witam
w łazience mam takie stare płytki w ogóle nie zmieniane od kąd się wprowadziliśmy (jakieś 6 lat) bo zabrakło już kasy na jej remont, stąd muszę znosić taki widok kwiatuszków, płytki są do połowy łazienki a druga połowa jest pomalowana na biało i chcę ten kolor zmienić bo mi się nie podoba wrrr i właśnei nie wiem na jaki kolor pomalować macie jakieś pomysły ?
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: takie płytki - jaka farba ?
Cytat:
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Tak, kawa z mlekiem myślę, że by pasowała
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
czyli jasny brąz ? a w ogole popielaty róż jak wygląda ? heh ... i wydaje mi siezeby troche przytloczylo cala lazienke taki kolor ? w sumei zastanawialam si enad jakims zywymkolorem ale pewnei razil by w oczy :/
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
|
|
|
|
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
na przykładzie ubrań - garsonce przydałaby się jeszcze kropla szarości)Cytat:
- niemniej wybór należy do Ciebie
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
a no mozliwe ze zywe kolory by nei pasowaly
i teraz si ezastanawiam co by bylo gdybym polaczyla 2 kolory np 2 sciany czekoladowe i 2 rozowe heh ale ja wymyslam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Łazieka :)
Wklejajcie prosze fotki zwiazane z tematem łazienkowym
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Łazieka :)
http://mojalazienka.kolo.com.pl/# <- to jest stronka na której możesz zaprojektowac łazienkę. Co do zdjęć to szukałam i nic ciekawego nie znalazłam
.
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
łazienki:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
To mój ostatni faworyt - opoczno. Podobają mi się łazienki z elemarnetmi drewna albo z płytkami z ciekawą fakturą. Lubię tez ciepłą kolorystykę. Z drugiej strony inimalizm tez jest ciekawy, ale ciężko utrzymać w nim jedność stylową, ze względu na ilość różnych kolorowych tubek z kosmetykami. Dlatego skłaniam się raczej w stronę "ciepłych" wnętrz.
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
I trochę innych przykładów.
http://www.opocznosa.com.pl
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze raz z Tubądzina...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze fajna zielona -wiosenna łazienka
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Teraz czas na Cersanit:
http://www.cersanit.com
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
I Geberit:
http://www.geberit.pl
|
|
#88 | |
|
Raczkowanie
|
post pod postem - połaczenie
Cytat:
Mnie też bardzo przypadły do gustu łazienki z elementami drewna. Na razie - na otarcie łez - mam tylko drewnianą klapę od sedesu ![]() W ogóle to świetne są te łazienki na zdjęciach. Szkoda tylko, że raczej w całości nie do przeniesienia w nasze polskie realia. Bo gdzie statystyczny Kowalski ma taką wielką powierzchnię łazienkową Ale ja nie pogardziłabym takim pokojem kąpielowym...
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-13 o 15:49 Powód: post pod postem - połaczenie |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
O tak piekne sa!
Takie lazienki raczej sa zaprojektowane do domkow ... ja nie stety mam tylko mieszkanko.
|
|
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

a są kotary nie klejące do ciała?

lazienka jest malutka (nei ma w niej wc) gdzies do polowy sa plytki reszta pomalowana na bialo szafka scienna, wanna kosz na brudy umywalka i piecyk sa biale natomiast kafelki na podlodze sa zoltawe i na scianie tez >>> sa to stare plytki jeszcze byly zanim sie wprowadzilismy tj jakies 5 lat no ale cush.. plytki scienne sa w stare kwiatuszki sa ochydne ale jakos to przezyje maja barwe blizej nei okreslona zolc wpadajacy wbraz czy jakis niestety zdj nei moge da bo nei mam aparatu... na podlodze jest jednolity zlotawy kolor (ciekawe czy bylo to szalenie modne 20 lat temu ...) i zastanawialam sie czy nei pomalowac by tak scian na bordowa taki wyrazisty zeby dodac pomieszczeniu tego czegos ale moja sistra nei na zolt..ale dobra ...mniejsza z tym chodzi o to czy zmienic tak bez wiedzy mamy mysle ze by sie przyzwyczaila do tego no ale wlasnei nei wiem trzeba troche zaszalec, a wy jakbyscie zrobili trzeba mame unowoczesnic troche a nie tylko na bilao bialy ma tez duzy pokoj (tapeta) ale ja jush nei chce tego !!!