Codzienność kobiety (starającej się, w ciąży i każdej innej) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-16, 10:14   #61
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Codzienność kobiety (starającej się, w ciąży i każdej innej)

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Domi zrób test
bo się nerwowo wykończysz Kochana
Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Kurcza Fruzia tempka rzeczywiscie nieladnie sie zachowala dzisiaj. Hm, no nic czekamy co wycuduje jutro.

Domi jak tam @????? Rozkrecila sie czy ni hu hu???

NI hu hu Syla
Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Iza251 witam na watku

Domi rob test!! I wtedy wszystko bedzie jasne!! Za oddanie braku @ dziekuje, kochana jestes
Mogłam wczpraj kupic test, ale chciałam do dzis poczekać. Dzisiaj kupie i jutro zrobie. Teraz żałuje, żeby staranka w Zakopanem, trzeba było poczekać. I jeszcze w dodatku przypomniało mi sie, że moja koleżanka pojechała w ostatnie ferie do Zakopanego z chłopakiem i wróciła w ciąży. A potem jak z nią rozmawiałam, to mówiła, że chcieli sobie tak spróbować w dniach płodnych. U nas nie było tak, że robimy dzidzie, ale podobnie, że jak wyjdzie to będzie super. A ja zmieniam zdanie i mam codziennie inne. Ale skad mogłam wiedzieć, że mi się oświadczy i od razu będziemy przygotowywać wesele.
Ja chyba nie jestem jeszcze tak 100 % gotowa, żeby mieć dziecko

Trzymajcie kciuki, żeby @ przyszła
to ja:

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 11:09   #62
olivka_7
Zakorzenienie

Domi ja tak krótko.
Ja miałam zdjęcia w dzień ślubue, w trakcie wesela. Ślub o 15 potem na salę, obiad, pierwszy taniec, chwilkę potańczyliśmy i wtedy w plener. Szybko załatwiliśmy może 1 godzina max 1,5. To też zależy gdzie będziecie mieli ten plener. I ja sobi nie wyobrażam przed ani po. To uczucie jak mnie mój mąż zobaczył w sukni zaraz przed ślubem - no nie da się opisać. Tak to bym się już tak dziwnie czuła jakby przed ślubem zdjęcia. A po ślubie to juz nie te emocje mi się wydaje nie to "coś" w oczach co ma się w ten niesamowity dzień. Ale to jest moje zdanie. Tylko że ja ślub miałam 18 sierpnia więc jeszcze długo było jasno.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 11:17   #63
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Domi ja tak krótko.
Ja miałam zdjęcia w dzień ślubue, w trakcie wesela. Ślub o 15 potem na salę, obiad, pierwszy taniec, chwilkę potańczyliśmy i wtedy w plener. Szybko załatwiliśmy może 1 godzina max 1,5. To też zależy gdzie będziecie mieli ten plener. I ja sobi nie wyobrażam przed ani po. To uczucie jak mnie mój mąż zobaczył w sukni zaraz przed ślubem - no nie da się opisać. Tak to bym się już tak dziwnie czuła jakby przed ślubem zdjęcia. A po ślubie to juz nie te emocje mi się wydaje nie to "coś" w oczach co ma się w ten niesamowity dzień. Ale to jest moje zdanie. Tylko że ja ślub miałam 18 sierpnia więc jeszcze długo było jasno.

No własnie mój Tz poodbnie mysli, że to cały urok i w ogóle. Sama nie wiem, ale raczej w trakcie wesela nie będziemy robic zdjęc, prędzej "po" lu nastepnego dnia Olivka a jak dugo przed weselem zaczęliście przygotowania?

Stary 2008-12-16, 11:22   #64
syla39
Wtajemniczenie

Olivka ja dopiero wczoraj odwazylam sie na zastrzyk w brzuch i siniak. Oj chyba w reke mniej boli. Co prawda siostra mowi ze nieraz zdarzaja sie tempe igly i ta jej weszla tak z oporem, ale bolalo. Na rece nie mam zadnego siniaka a tu pierwszy w brzuch i od razu bach siniaczek.

Widze ze kazdy ma inne zdanie o zdjeciach. Ja mimo wszystko nie zmienilabym czasu. Nadal wolalabym przed slubem.
A o jaki efekt w kosciele ci chodzi olivka? Przeciez i tak nie ma mowy o zadnym efekcie skoro pan mlody przyjezdza z rodzicami do panny mlodej na blogoslawienstwo. No chyba ze u was nie ma czegos takiego.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:08   #65
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Kurcza Fruzia tempka rzeczywiscie nieladnie sie zachowala dzisiaj. Hm, no nic czekamy co wycuduje jutro.

Olivka, ale co ty chcesz im powiedziec w czwartek? Mam nadzieje ze nie o starankach i o IUI? Bo wiesz jak to jest....???

Kasia rzeczywiscie nie lada problem. Moja kolezanka kupila w tamtym roku kurtke i plaszcz bo brzuch miala duzy i w tym roku znowu musi kupowac bo tamte sie nie nadaja. Cos musisz wykombinowac zeby nie kupowac bo nie warto.

No tak, co do martwienia sie przez cala ciaze to masz racje Gabi wiem ze mnie to nie ominie. Teraz czy za rok, ja juz zawsze bede sie zamartwiac tak jak kazda ktora pragnie miec dzidzie a nie daj Boze ma z tym jakies problemy.
Wez i rozpoznaj kiedy dziecko "sie miota" a kiedy po prostu sie rusza i kopie Zwlaszcza przy pierwszej ciazy.
Moj maz to powiedzial ze najlepiej jakby kupil usg i mial wszystko pod kontrola

Loni mam nadzieje ze to zwykle przeziebienie i nie bedzie potrzebny antybiotyk.

Domi jak tam @????? Rozkrecila sie czy ni hu hu???

Witaj Iza to kiedy powinna przyjsc @, jakis test moze????
@ sobota,niedziela a z testem poczekam...za pierwszym raem czekałam 5 dni żeby zrobić
Stary 2008-12-16, 13:08   #66
Kathi75
Zakorzenienie

Iza 251 witam na wateczku

Fruzia nie ma co sie lamac wysoka bardzo masz tempi w porownaniu z poczatkiem Ja nadal trzymam kciuki

Domi ja to bym na bete poszla na Twoim miejscu hihi wykonczysz sie dziewczyna do jutra a pomietaj testy sie lubia mylic , pamietasz moj????

No a u mnie problem czekam az maly mi siku zrobi do pojemniczka i lece do lekarza bo skarzyl mi sie od wczoraj ze go siusiak boli a dzis zaczerwieniona koncoweczka wiec nie ma wyjscia trzeba przebadac czy to nie zadne bakterie
Znow czekanie mnie czeka i to wsrod chorych dzieci oj ni elubimy tego ni elubimy zwlaszcza ze ja w ciazy tez podatna na cholerstwa rozne

Dam znac jak wroce ale to potrwa zymkam cos zjesc zlapac siuski malego i w droge

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 13:12   #67
domi7ks
Zakorzenienie

I teraz pisze co u mnie

Poszłam na chwile do Agencji Restrukturyzacji po moje dane, czekałam tam na tego pana i nie myślałam, że nie ma tych trudnych dni przez chwile. Przed chwilką przyszłam do domu, w drodze rozbolał mnie intensywnie brzuch, wchodze do łazienki a tam moja kochana krewkaha ha ha żadne plamienia, tylko normalna@

Ale głupia jestem narobiłam zamieszania, ale moze to i dobrze, bo przylazła małpa jedna @

Stary 2008-12-16, 13:23   #68
Kathi75
Zakorzenienie

Dominika nic tylko gratulowac Moze idz do gina niech ci jakis piguly przepisze zebys wiece sie nie stresowala po bara bara bo to wiesz roznie w zyciu bywa

Ja wizytke mam miedzy 14 a 15 wiec pewnie kolo 16 mnie przyjma

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-12-16, 13:23   #69
olivka_7
Zakorzenienie

Cieszę się Domi że @ przyszła Cieszę się że ty się cieszysz

Dziewczynki ja znów muszę zmykać.
A powiedziałam że mnie w piątek nie będzie, w szoku były. A co dalej będzie się okaże.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-12-16, 13:27   #70
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Dominika nic tylko gratulowac Moze idz do gina niech ci jakis piguly przepisze zebys wiece sie nie stresowala po bara bara bo to wiesz roznie w zyciu bywa

Ja wizytke mam miedzy 14 a 15 wiec pewnie kolo 16 mnie przyjma
Ha ha, nie no coś TY, poprostu już nie będzie więcej szaleństw w dniach płodnychbo to były moje pierwsze takie powazne Metody naturalne górą

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Cieszę się Domi że @ przyszła Cieszę się że ty się cieszysz

Dziewczynki ja znów muszę zmykać.
A powiedziałam że mnie w piątek nie będzie, w szoku były. A co dalej będzie się okaże.

fenkju Nastepnym razem o @ i staraniach bede Was męczyła w lipcu, bo wtedy już będzie mozna legalnie zacząć

Stary 2008-12-16, 14:12   #71
olivka_7
Zakorzenienie

Ufff padam na twarz
miałam iść do sklepu zmienić pracownicę i osobiście dopilnować ruchu przed Świętami, ale nie będę mieć chyba już sił.Za dużo jak na mnie - może jutro pojade.
Dziś mam jeszcze ugotować obiad, bratu geometrię wytłumaczyć i zabrać się za pracę, choć na to ostatnie pewnie mi już czasu nie starczy. Byłam wczoraj jeszcze u mnie na uczelni w bibliotece i znalazłam trochę książek, pokserowałam i trzeba to teraz skleić w jedną całość
Kurcze może powinnam się bardziej zainteresować naszym interesem przed Świętami ale teraz co innego jest ważne. W ogóle to mam już dość tego sklepu nawet w nowym miejscu mały ruch- za dużó u nas już takich sklepów z ciuchami jednak. CHyba z niego zrezygnujemy bo nie da się pilnować interesu jak oboje pracujemy jeszcze gdzie indziej. Nie ma szans choćby nie wiem co.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-12-16, 16:58   #72
Kathi75
Zakorzenienie

Juz jestem
Maly ma lekkie zapalenie pisiorka nic groznego czesto sie zdarza dzieciakom w tym wieku a jet to efekt molestowania wyzej wymienionego
Najbardziej mnie smieszylo bo moje dziecie robi panike jak trzeba buzie otworzyc i aaaaa powiedziec nie mowiac o badaniu stetoskopem a patrzcie siusiaka bez zadnego ale pokazal hihihi
Dostalismy masc z antabiotykiem i ma do 7 dni minac wszystko jak zly sen

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-12-16, 17:13   #73
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
@ sobota,niedziela a z testem poczekam...za pierwszym raem czekałam 5 dni żeby zrobić
To ty cierpliwa jestes, ja chyba nie wytrzymalabym pieciu dni. To czekamy do weekendu.

Kasia dobrze ze nic powaznego z siusiakiem. Maly musi myc raczki przed kazdym siusianiem. A w ogole w jego wieku to juz normalnie na stojaco do kibelka czy jak

O rany Domi to czekamy z toba do lipca. Dopiero. No nic fajnie ze cieszysz sie z @

Powiem szczerze ze masz duzo obowiazkow Olivciu. Szkola, praca, obowiazki w domu i jeszcze sklep

Stary 2008-12-16, 17:25   #74
Kathi75
Zakorzenienie

Syla malego siusiaka przy sikaniu trzymam ja a on na stojaco do nocnika sika hihi tyle ze on bawi sie w molestowanie samego siebie czyli onanizm hihi mimo ze nie wie co to jest ; czasem jak sobie go postawi to MAtko Boska a ja nie zawsze widzie kiedy rece w majkach trzyma wiec nei da sie na okragla lapek czystych miac a do tego on czasem z golym biega i tez poklada si epo dywanie poscieli a to wszystko jakies bakterie i zaazki ma
Przezyjemy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-12-16, 17:54   #75
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Chciałam do was napisac ale niestety przyszli ludzie i mi zeszło na sklepie.. a teraz juz zamykam interes i jade na basen!!!!
a mój mąz miał dzis pierwsza jazde .. przypominam ze na parwko się zapisał znaczy ja go zapisałam i musiał isc!pa

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 18:05   #76
piwusia5
Rozeznanie

Hej Laski

Ja bardzo przepraszam za zaniedbania. Trochę się u nas namieszało... oj szkoda czasu i nerwów by pisać. Czuje się żle od 3 dni budze się na zakrwawionej poduszce... masakra z nosa mi co noc leci ... szok

Po za tym przygotowuje moje pierwsze samodzielne święta...wiecie jak to jest.

kupiłam sobie pralkę a co nie będę ręcznie prać do końca życia

Jutro mam USG...już się boje

Gabi dziękuje za inf

Wszystkie jednakowo mocno całuje i ściskam
Stary 2008-12-16, 18:54   #77
syla39
Wtajemniczenie

Kasia OMG no ladnie sie maly zabawia

Piwusia wlasnie o tobie myslalam. Cos niedobrego sie dzieje skoro leci ci krew z nosa. Jak bedziesz jutro u lekarza to powiedz o tym.
Praleczka Super. Ja zawsze mowie ze nobla powinni dac temu kto wymyslil pralke automatyczna

Stary 2008-12-16, 19:04   #78
piwusia5
Rozeznanie

Khati ja czytałam o zachowaniach takich jakie ma Twój Synuś to całkiem normalne i większość ludków tak ma w wieku 2-5 lat po tem samo przechodzi

Syla oj tak nobla jak nic A lekarzowi to ja powiem owszem ale jutro ta ide na USG które będzie mi robiłą jakiś niedouczony lekarzyna w państwqowym szpitalu. Wiele to ja od niego nie wyciągnę. Jak pójdę z wynikami do mojej Gp to nie omieszkam jej o krwawieniu poinformować. Wygląda mi na pożądną babkę.
A Ty SYluś jak się czujesz?? Fizycznie i samopoczucie?? Pozdrawiam
Stary 2008-12-16, 19:57   #79
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny mam inna sale, tutaj dokładnie opisałam
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=155

Kathi ja juz wiem, po kim synek ma takie zagrania, jaka mamusia taki synek

Stary 2008-12-16, 21:57   #80
gabriellao0
Zakorzenienie

Iza 251
witamy i zapraszamy sie rozgościć i pisać co palec na klawiaturze ma chęć

Piwusia
się uśmiałam z tą pralką "a co" , a no pewnie że ręcznie nie da rady całe życie!

Kasiu
cóż mówiłam Ci, że Twój Maxiu ma w oczach to coś co sugeruje że drugi Casanova rośnie .

Oliwka
wiadomo jak dwoje pracuje to ciężko jeszcze własny biznes pilnować, ale poczekajcie, bo 'SKLEPÓW Z CIUCHAMI NIGDY DOŚĆ"!!!
A co do "koleżanek" z pracy to wiesz ... byłaś miła bo już je uprzedziłaś, że Ciebie nie będzie (ja bym tego nie zrobiła ).

Syla
podziwiam bo jakby nie było kuju-kuju w brzusiu to już jest coś!
Mnie dziś jeszcze czasem męczą np. sny, że się budze a tu całe łóżko pływa we krwi albo ostatni, że nie wiadomo skąd i jak na nodze miałam taki wielki skrzep krwi i byłam u gina i on do mnie mówi, że to "fenomen" jakiś bo wszystko jest cacy i ten skrzep niewiadomo skąd!
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr

PAN OD REMONTU SIĘ WYNIÓSŁ. Pan się wyniósł i owszem, ale kibelka nadal nie mam, zlewu i szafki nie mam i szafki na ścianie też nie mam! NIGDY WIĘCEJ ZNAJOMYCH REMONCIARZY! Zapłaciliśmy normalnie! Glajdał się 2 tygodnie, nie skończył i tylko nas oboje wkurzał.
brrrrrrrrrrrrrrr
palant

dobranoc
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:24   #81
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Fruzia nie ma co sie lamac wysoka bardzo masz tempi w porownaniu z poczatkiem Ja nadal trzymam kciuki
Kasiu dzieki za pocieszenie, ja juz stracilam jakos nadzieje i przestalam po 15 razy liczyc dni kiedy moge robic bete. Moze to taka nauczka dla mnie, ze za bardzo sie nakrecam i mysle o tym 22 godziny na dobe, bo 2 godziny mi zajmuja stresy zwiazane z sesja zblizajaca sie nieuchronnie
Co do Malucha Twojego to niezly aparat z niego ale ja tez czytalam, ze jest to normalne, ze dziecko w tym wieku interesuje sie swoim cialem Takze buziaki dla cierpiacego kawalera od wirtualnej ciotki teraz juz wie, ze co za duzo to nie zdrowo

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Poszłam na chwile do Agencji Restrukturyzacji po moje dane, czekałam tam na tego pana i nie myślałam, że nie ma tych trudnych dni przez chwile. Przed chwilką przyszłam do domu, w drodze rozbolał mnie intensywnie brzuch, wchodze do łazienki a tam moja kochana krewkaha ha ha żadne plamienia, tylko normalna@

Ale głupia jestem narobiłam zamieszania, ale moze to i dobrze, bo przylazła małpa jedna @
Domi ciesze sie, ze wszystko wyszlo po Twojej mysli!! A mala sala tez jest lana, bedzi bardziej przytulnie

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Hej Laski

Ja bardzo przepraszam za zaniedbania. Trochę się u nas namieszało... oj szkoda czasu i nerwów by pisać. Czuje się żle od 3 dni budze się na zakrwawionej poduszce... masakra z nosa mi co noc leci ... szok

Po za tym przygotowuje moje pierwsze samodzielne święta...wiecie jak to jest.

kupiłam sobie pralkę a co nie będę ręcznie prać do końca życia

Jutro mam USG...już się boje

Wszystkie jednakowo mocno całuje i ściskam
Piwusia mam nadzieje, ze tam u Was wszystko dobrze? Bo napislaas tak,jakby cos tam nieciekawie sie dzialo miedzy Wami A cisnienie masz dobre? Bo wiem, ze z wysokiego cisnienia albo z goraca leci krew z nosa rob sobie zimne oklady na nasade nosa i kark, to pomaga
Gratuluje zakupu przyjaciolki do prania
A USG sie nie boj, mow o ktorej a wszystkie bedizemy tam razem z Toba

Gabi co tam z ta Twoja lazienka?? Skonczyl a wc dalej nie ma???

Madziwnia i jak kierowca po pierwszej jezdzie?? Mam nadzieje, ze mu sie spodobalo i szybciutko zrobi kurs i prawko i bedziesz miala wlasnego ksiecia z rumakiem czterokolowym

Olivka zapracowana kobieta z Ciebie Brat ma dobrze, ze ma mu kto tlumaczyc matematyke Ja jestem totalny glupek jesli chodzi o takie rzeczy, typowy ze mnie humanista, nic nie potrafie policzyc, z dodawaniem jakos sobie radze, ale odejmowac nie umiem w pamieci wiekszych sum, mnozenie i dzielenie to juz w ogole jakas maskara Nie mowiac o tych wszystkich dziwnych rownaniach i zadaniach z trescia w szkole wstyd sie przyznac, ale w liceum brat mi tlumaczyl matematyke na jabluszkach, trojkacikach itd
Jak tam Wam idzie w sklepie? Przed swietami pewnie wieksze utargi??

Iza podpowiedz za jaki wynik mamy trzymac kciuki Bo nie wiem jak sie nastawiac

dzisiaj chcialam poczuc troszke swieta i zaczelam pakowane prezentwo w papier, ze by zobaczyc jakich wstazek dokupic na kokardy

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:28   #82
syla39
Wtajemniczenie

Piwusia czuje sie dobrze. Plamienia sa ale nie duzo i jasno brazowe, dopoki nie ma krwi wierze ze bedzie dobrze. W poniedzialek ide do gina, zobaczymy co bedzie. Objawow ciazowych w sensie mdlosci itp brak co mnie troszke martwi bo chyba wolalabym zeby mnie przymulilo. Wiedzialabym ze cos sie dzieje, a tak cisza

Kasia a kiedy ty do Polski jedziesz, lecisz???

Gabi ale masz sny. Mi snilo sie narazie ze urodzilam synka, nie chcial cycka i strasznie szybko rosl. Moment i byl taaaki duzy

Nigdy znajomych do remontu, z reguly wychodza drozej i gorzej zrobione. Na takiego to nawet nie "krzykniesz" bo nie wypada. Szkoda gadac.

Stary 2008-12-16, 22:48   #83
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Syla w koncu postawa optymistyczna bedzie dobrze!!

Dobranoc!!

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-16, 23:25   #84
madziwnia
Zakorzenienie

Hihih Kasia aleten Twój Max to nas od samego pocztaku rozsmiesza i czyms zaskakuje!

Sylu nie martw sie ja mocno trzymam kciuki ze bedzie wszysko dobrze

Piwusia.. życzę udanych przygotowań i finału świątecznego! Dasz rade

Fruzienka raz nie zawze!. Ja raz tez sie nakręciłąm.. i potem juz wiedziałam żeby tgeo nie robic.. przydało sie.. buziaki i lepiej nsie miło rozczarować.. chodx nadzieja umiera ostatnia

A jesli chodzi o mojego kierowce.. no to poiem ze jesli nie ubarwia.. to nawet nawet mu idzie... ja sie nie marwie tyle o to ze zle jeździ bo troche umie, ale o to zeby go strach i stres nerwy nie zjadły.... bo on tak ma ze jak np co rok chodzi do lekarza medycyny pracy na rutynowe badania.. to wchodzac do gabinetu odrazu dostaje cisnienie wysk\okie i za kazdym razem lekarzyna myśli że on ma nadciśnienie.. a on zdrowy jak ryba... zadowolony jednym słowem. ciesze sie.

A ja od 10 do 18 w pracy byłam zaraz po na basen i do 19.20 w domu byłam o 19.45 weszłam do pokoju zostawiłąm tylko torebke i do teraz zanim tu siadłam do was siedziałm w kuchni.. bo najwpier mi zeszło z kolacja robieniem i jedzeniem.. potem musiałąm przygotowac rybe na jutro na obiad moj dietetyczny surówke i sniadanie.. to jeszcze kanapacze mezowi do pracy i naczynia... i tak mi zeszło od 20 tej.. jstem padnieta i załmana bo nic mi sie nie chce, nie mam nastroju na nic brakuje mi swiatecznego nastroju, chyba jaka depresja czy co.. bo niby wszystko dobrze a czegos grakuje zle sie czuje psychicznie... wkurzam sie ze na diecie jestem, nerwowa jestem, jesc nie moge a tak bym wtraboliła cały bochenek białego swiezutkiego chlebka z masełkiem albo ziemniaczki.. albo pierogi o frustracja i niezadowolenie ale z pozytywnym skutkiem tzn spadajacych kilogramów!!! A jestem w trudnym okresie diety bo teraz waga stoi w miejscu.. tak juz jest i wiele osób rezygnuje... maaaammmmo.. ja chce wrócic do normalnosci!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-12-16, 23:30   #85
domi7ks
Zakorzenienie

Madziwnia a po jakim czasie od zaręczyn był u Ciebie ślub????

Madzia na tych zdjęciach co ostatnio dodałaś, wyglądasz rewelacyjnie nie chudnij za duzo to ile juz kilogramow zgubiłaś???

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2008-12-16 o 23:32
Stary 2008-12-16, 23:45   #86
madziwnia
Zakorzenienie

Domi ciesze sie że mogłam pomóc i że tŻ mnie posłucha ł, pozdrów go i powiedz że żałowac nie bedzie.
Ja brałam ślub 6 października zeszłego roku, jak wychodziłąm z koscioła to juz było ciemno ale naprawde nawet nie zwracałam na to uwagi było bosko!!!My dwoje i 140 gosci! a jesli masz 24.10 to msze zrobiłabym na 16.00jeszcze bedzie widno bo ja miałam na 17,30 bo tak chciałam i wyszlismy o 18.30 a pod kosciołem chyba z 30 minut trwały zyczenia.. hehehe po 19 bylismy na sali dopiero.

Domi a zdjęcia.. hmm wiesz włąsnie jak tak bede wyglądałą jak na zdjeciach to bedzie super!! a do tego rakuje jeszcze 6-7 kg
Jak masz jakies pytania dotyczace slubu to pytaj bo ja uwielbiam sluby organizowac , ostatnio kuzynowi pilnowałam zeby było wszttsko ok az do oczepin potem juz odetchnełam

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-12-16, 23:49   #87
madziwnia
Zakorzenienie

?Ojej ale ze mnie gapa.. Domi co innego przeczytałam a co innego ci odpisałam.. wiec my 10 stycznia ustalilismy date slubu w kwietniu po switach bylismy w warszawie i tam były zareczyny (można tak powiedziec hiihih) i w październiku slub.. szybko czyli 5 miesiecy od zareczyn slub) u mnie musiało tak byc bo jak pisałam wyzej mój Ż cierpi na tzw. atak w chwilach waznych hihih i musiałm go zabrac w inne miejsce zeby sie odwazył a i tak zrobił to po swojemu hahahaha no szok...
Kilka dni po zareczynach tj 6maja mijał nam ROK bycia razem a w dniu slubu bo tez 6 tylko paźdz. mijało nam rok i 5 miesiecy bycia razem...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-12-17, 07:22   #88
olivka_7
Zakorzenienie

Jej dziewczynki nawet nie mam kiedy wam wyodpisywać
I do Świąt tak już chyba będzie niestety.
Wsklepie masakra- szkoda gadać a liczyłam że się przed Świętami ruszy. Czekamy do końca roku i dajemy babce wypowiedzenie. M jest teraz na L4 a później trzeba będzie płacić cały ZUS duży i co wtedy?
On teraz miał masę roboty i wsadziliśmy w towar przeszło 4000 i :pupa:
Ruch nawet spory ale jest u nas sklep na sklepie. Jak sobie policzyliśmy ile już wtopiliśmy w sklep łącznie z długami których nie spłaciliśmy a miał je sklep spłacić,to mi się wyć chce- mielibyśmy przepisanie działki od moich rodziców, plan budowy domu i pewnie trochę maksów.
E szkoda gadać bo jak myślę o sklepie to tylko się denerwuję- miało nam być lżej a jest trudniej
Wystawię na allegro wszystko w cholerę do sprzedania zaraz po Nowym ROku.

Boli mnie łepek od rana- muszę chyba kawusię łyknąć.
Zmykam do pracy...

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-12-17, 07:43   #89
Kathi75
Zakorzenienie

Olivka tak mi przykro ze na lkoniec roku same przykrosci cie spotylaja , mam nadzieje ze wyjdziecie z tego wszystkiego obronna reka

Dominika on ma to po tacie bo ja rak w majtkach nie nosze a tatusiowi przed TV bundiego udaje sie zrobic . Sala jakbybardziej ponura niz poprzednia ale mysle ze jak ja przyzdobicie bedzie rewelacja

Fruzia jak tempi dzisiaj ??

Gabi no jak to skonczyl robote a ty nawet szafki nie masz?????Nie mowiac o sedesie

Piwusia mam nadzieje ze to krwawienie z nosa to skutek stresu i nic powaznego

syla39 ma jedziemy w niedziele po poludniu a dojedziemy pewnie w nocy , czeka nas 12 godzin przy dobrych ukladach jazdy a jak pomysle o okolicach Wa-wy to mi skoraa cierpnie. Zawsze mamy tym jakas awarie albo wypadek no nie zawsze ale 80% wyjazdow.Jakis trojkat bermudzki albo co??

Ja dzis znow zabiegana . Ostatnio wcale tego nie lubie bo nie mam czasu odsapnac ech.. ale trzeba za to jutro i w piatek nie chodze nigdzie i nie przyjmuje gosci musze w koncu mieszkanie sprzatnac i spakowac nas no i polezec spokojnie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-12-17, 08:23   #90
olivka_7
Zakorzenienie

Kasiu dzięki pewnie że wyjdziemy, zawsze sobie jakoś radzimy to i teraz poradzimy
Sklep się zlikwiduje- będzie mniej stresów i nerwów i mniej wydatków.Jak pomyślę na co by nas było stać jakby nie ten sklep to... normalnie się wkurzyłam Zlikwiduje się i koniec, nie ma sensu wtapiać więcej kasy w coś co nie ma prawa bytu. Powystawiam rzeczy na aukcjach po cenach po jakich kupiliśmy i już.

Kasiu na proszę jaki ten Twój Maxiu agent

Domi ta sala też ładna i co najwaćniejsze porządne stoły i krzesła wygodne. Jak byłam kiedyś na weselu u kuzynki i mieli ławki to masakrycznie się przy nich siedziało. Wyobraźcie sobie jacy wszyscy zgarbieni siedzieli.

Domi jak znajdę czas po Świętach- tylko mi przypomnij- to wkleję Ci zdjęcia dekoracji mojej sali. Miałam właśnie taką że się tak jasno robiło na sali. Może coś podpatrzysz.

Kornelcia

ZĘBALE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości