![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Paypal
Mam banalne pytanie ale wole miec pewnosc czy wysyłajac kase przez paypal wystarczy podac adres email danej strony ??? i juz ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz czekam, aż z Processing zrobi się Shipping - znak, że PP zadziałało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
pytanie
przyszla e-karta z mbanku, powiazalam ja z kontem ale nei moge potwierdzic, niby pieniadze mi sciagnelo, przyszedl maila ze dodana a potwierdzic sie nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy zdarzyło wam się, że kiedy ze strony sklepu przekierowało was już na stronę PayPal, po zalogowaniu, zamiast danych odbiorcy pojawiało się żądanie powiązania z PayPal karty kredytowej?
Płaciłam już wcześniej przez PayPal, pieniążki przelewam z rachunku bankowego i wszystko jest ok, a tu taka niespodzianka... Nie mogę przez to zapłacić za zakupy w EDM. Czy ktoś wie, z czego to może wynikać? Kiedy naciskam POMIŃ - strona wciąż pozostaje bez zmian. Edytowane przez Lylu Czas edycji: 2009-02-24 o 07:56 Powód: Zapomniałam dodać najważniejszego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
pytanie
pobralo mi z konta 6.50, nie wiem gdzie moge ten kod aktywujacy znalesc ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-03-05 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie.
mam konto i kartę na PAI PAL. płaciłam już nią za zakupy,ale teraz chce w drugą stronę. klient ma zapłacić za towar. czy ja mam mu podac tylko adres mailowy na jaki jest założone konto?i jak to wpłacą jeśli bedzie to obca waluta,np. euro.czy oni robią przelicznik po danym kursie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Hej to znowu ja blądynka internetowa, nie śmiać się, neta mam w domciu dopiero od 3 tygodni a w pracy nie mam i nie miałam
![]() ![]() 1)do karty debetowej mBanku uruchomić płatności przez internet i powiązać ją z PayPal albo i nie 2)PP bez karty-powiązać konto bankowe z PP i przelewać z niego kasę na PP, ta opcja najmniej mi odpowiada ze względu na pozostające złotówki na koncie PP 3)wziąć z mBanku ekartę i płacić nią bezpośrednio np.na EDM Wydaje mi się, że 3 opcja jest najmniej skomplikowana,czy może jednak 1)? Co polecacie? Edytowane przez mysha25xx Czas edycji: 2009-03-14 o 15:53 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, może któraś z was się już z tym spotkała
![]() W zeszłym tygodniu złożyłam zamówienie w tym samym czasie w dwóch różnych sklepach. Środków na obydwie transakcje miałam wystarczająco dużo. I tak paypal z jednej transakcji wysłał mi mail z potwierdzeniem zapłaty a z drugiej transakcji dostałam wiadomość, że "autoryzowano płatność". I tak nurtuje mnie drugi e-mail, bo pieniądze z konta zostały pobrane, ale w sklepie jest status zamówienia "payment pending". Co to oznacza, że jeszcze mojej płantości nie otrzymali? Będę wdzięczna za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
już ci mówię,jak to wygląda.
klient musi wysłac walutę wymienną np:EURO,DOLAR,FUNT. bank przelicza przez dany kurs w narobowym banku polskim i przelewają ci na konto. jednak kwota manipulacyjna jest b.wysoka- np za 150 zł pobrali mi 7,90 zł. pieniądze sa wirtualne,więc,aby miec je u siebie na koncie trzeba je spowrotem przelać na swoje konto co kosztuje znów 5 zł. I TU UWAGA: trzeba dokładnie napisać dane osoby,na ktorej konto przel;ewacie pieniądze np: konto jest na JAN,WITOLD KOWALSKI,a przelejecie na JAN KOWALSKI,lub JAN i WERONIKA KOWALSCY-I(pominiecie drugie imię)pieniądze nie przejda i wróca z powrotem na wasze konto pai pal,a to znów bedzie was kosztowac 20 zł. prowizje sa potworne,ciekawe,czy zgodne z prawem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Też mam komunikat: Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową.
Mam iPKO a przeciez mogę dokonywać transakcji internetowych, placic przez internet np. za zakupy na allegro. W takim razie muszę mieć uruchomione jeszcze jakieś inne opcje zeby powiazac karte z PP? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
A mi się wreszcie udało przebrnąć przez PP
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziekuję bardzo za intrukcję ![]() ![]() szkoda tylko żę pp pobiera takie duże prowizje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś mi pomoże czemu karta do płatności internetowych z mbanku nie jest akceptowana? przyznam że mnie to zdenerwowało, bo wydałam 25 zł na wydanie tej karty i nie mogę jej podpiąć do paypal a wiem że inni mogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem dokładnie jaka jest procedura,bo to robił mąż,ale wiem,że coś posyłasz sms-em,potem dostajesz jakies numery na swoje konto do banku,a potem musisz je wpisac do aktywacji konta. poczytaj tam na stronie pai pal,jest to dokładnie opisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
karte mam aktywna niby w moim banku. poszukam dalej na tym paypalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Mam problem z PP. Na EDM rachunek wisi 30$, bo był wbity kod z gift card. A słodki PP widzi sumę 45$ i tego ode mnie żąda. Pisałam do EDM i proszą o "Unique Paypal Transaction ID for this order (a long code consisting of capitalized letters and numbers, and is found in your PayPal account)" problem w tym, że jak wchodzę w samo konto PP, to nie ma nigdzie- zapłać zaległe rachunki
![]() Błagam o pomoc- gdzie znajdę Unique Paypal Transaction ID??????
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
w mailu z potwierdzeniem transakcji/platnosci
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
dzięki za odpowiedz. W w.w. mailu mam tylko numer order'u czyli 7 cyfrowy, taki maja też EDM. A to ma być jakis dłuższy, z literkami
![]()
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Czy jak przelewami pieniądze przez paypala to czy odbiorca widzi mój adres mailowy/imię i nazwisko??
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
i ja mam pytanko. kartę Visa, ale zwykłą płatniczą z PKO można podłączyć pod Pre-paid? jeśli tak, to jak, a jesli nie, to... wtedy mam zrobić przelew na ten nr konta podany na moim koncie, ale... nie mam pojęcia jak potem zapłacić za EDM. pomoże mi jakaś duszyczka?
![]() ![]() może być na PM, z góry dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
na stronie EDM jak klikniesz na zamowienie, to Cię przekieruje od razu na Pay Pal i tam tylko klikniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ok, dziękuję, w razie czego, będę męczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
nie jest, masz po prostu zniesione wtedy limity no i wszystko sie szybciej odbywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Założyłam konto na PayPalu i chcę tam wpłacić pieniądze z mojego konta bankowego PKO. Jakie dane mam zamieścić w przelewie żeby dotarł na moje konto w PP? W które pola mam wpisać poniższe dane, co w tytule przelewu? ![]() Nazwa beneficjentaBofA re: PAYPAL PTE LTD Nazwa bankuDanske Bank A/S S.A. Oddzial w Polsce, WarszawaNumer rachunku1823600005000000455027408 6Numer identyfikacyjny przelewu 7109G7E50WA7VDA
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ten numer identyfikacyjny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nr rachunku odbiorcy: 1823600005000000455027408 6 ulica: tu wpisz co Ci się podoba, ja wpisuje albo swoją, albo Wizażową, albo co mi do głowy przyjdzie miasto: j.w. tytuł przelewu: Twój nr identyfikacyjny przelewu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Właśnie założyłam konto w PayPal, niestety nie mogę powiązać konta z kartą... Czy dobrze rozumuję, że mając niezweryfikowane konto nie mogę przelać z niego środków na swoje konto bankowe? (za to mogę zrobić na odwrót)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.