...... AMERICAN GIRLS po raz VII ......... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-31, 11:31   #61
plotkara0804
BAN stały

Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........

sorki ze zbaczam z tematu ale dziewczyny jak to jest na nk.? za podlgladacza sie płaci ? a jak ktoś ma podglądacz opłacony ( jesli w ogole sie placi ) i właczany a ja wyłaczony to tamta osoba widziała mnie ze byłam na jej profilu ?
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:32   #62
domi7ks
Zakorzenienie

Chcialam do Was dołączyc oficjalnie wraz z Nowym Rokiem i Nowym Wątkiem

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:33   #63
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Kazdy zyje tak jak chce i tez w pewnym sensie tak, jak może... Niektórzy nawet gdyby chcieli to nie moga myśleć o zamążpójściu tak jak Ty

Najlepszego kochana
ale ja nikomu nie kazde sie zenic

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:34   #64
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

A mi sie w ogole nie chce isc na dzisiejsza impreze mam dzien paszczeta. Wszystko mnie od wczoraj denerwuje. Chyba zaczne pic za chwile juz, moze mi sie nastroj poprawi

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:37   #65
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Chcialam do Was dołączyc oficjalnie wraz z Nowym Rokiem i Nowym Wątkiem
Ty to masz włosy jak prawdziwa AG
Stary 2008-12-31, 11:38   #66
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
A mi sie w ogole nie chce isc na dzisiejsza impreze mam dzien paszczeta. Wszystko mnie od wczoraj denerwuje. Chyba zaczne pic za chwile juz, moze mi sie nastroj poprawi
A ja właśnie złamałam paznokieć

I też mam chyba dzień paszteta , także cytrynowa - nie jesteś sama.

Lecę znaleźć kogoś kto mi dosztukuje pazura
Stary 2008-12-31, 11:38   #67
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ty to masz włosy jak prawdziwa AG
a pewnie

Fajnie, że jesteś, przynajmiej tu będziemy mogły gadac, bo w wątku o bliźniaczkach mało kiedy pisze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 11:45   #68
Miśka84
BAN stały

Ja sie filozofuję w VI części, a tu już VII Ach... zawsze mi sie zbiera na filozofie i podsumowania w tym czasie Stwierdziłam, ze zeszły rok był dla mnie dobry (w koncu nei co roku zdaje sie mgr na 5), ale ten nowy musi być jeszcze LEPSZY
Myślałam, że jestem tu juz z Wami dłuzej, a to dopiero niecały rok i nasz 1 wspólny sylwester

Życzę Wam duuuzo miłości, spełnienia marzeń, osiągnięcia swojego wymarzonego ideału piękna i duużo siły, by zraelizować Wasze wszystkie, choćby najdziksze, fantazje I oby ten sylwek był maksymalnie szalony
I pamietacjcie - NOWY ROK - NOWE SZANSE pppp:

Małgosia - a czemu ma być spokojnie u znajomych? Ja ide na małą domówke, a chce szaleć, skakać i tańczyć do rana

Olusia - przecież twarda z Ciebie kobietka, więc sie nie łam!

Natural - powodzenia

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-31 o 11:47
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:47   #69
olusiamalusia
Rozeznanie

no i z "misiem" , ale przede wszystkim moj piesek sie nie najlepiej czuje dzisiaj w ogole nie chce isc jeszcze jak patrze na moja buzie i te oczy zapuchniete to tym bardziej
natural trzymam kciuki a w chwilce wytchnienia podeslij mi link na Twoja nk, z checia podpatrze te fryzure oslawiona:P

Edytowane przez olusiamalusia
Czas edycji: 2008-12-31 o 11:48
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:51   #70
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
[...]

Małgosia - a czemu ma być spokojnie u znajomych? Ja ide na małą domówke, a chce szaleć, skakać i tańczyć do rana

[...]
bo ja dobrze już tych znajomych znam.
gdzieś koło 23 on będzie powoli przesuwał wszystkich tak, żeby mieć na kanapie dużo miejsca... a jak już tylko minie północ, wyciągnie kocyk i się wyłoży...

a ona będzie gderać i gderać, i gderać.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:00   #71
Miśka84
BAN stały

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10285075]bo ja dobrze już tych znajomych znam.
gdzieś koło 23 on będzie powoli przesuwał wszystkich tak, żeby mieć na kanapie dużo miejsca... a jak już tylko minie północ, wyciągnie kocyk i się wyłoży...

a ona będzie gderać i gderać, i gderać.[/QUOTE]
Upij ich, włącz muzykę to się moze trochę rozkręcą
Ale też znam takie pary

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 12:01   #72
messinka
Zakorzenienie

To może zarówno z Nowym Rokiem jak i Nowym Wątkiem również ja się odezwę i spróbuje przyłączyć ,jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie Pisałam w I części wątku ,ale potem jakoś zabrakło czasu... teraz pragnę się zmobilizować i pisać ,bo bardzo podoba mi się ten styl i atmosfera jaka tutaj panuje

Życzę Wam drogie AG w 2009 r. wytrwałości w dążeniu do celów jakie sobie postawiłyście ,również wytrwałości w tym aby coraz bardziej siebie ulepszać ,dbać o ciało ,włosy etc ( a tutaj cierpliwość i wytrwałość na pewno będą potrzebne) życzę Wam również spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.

Ja dzisiaj idę na domówkę z TŻ'tem dlatego jakoś specjalnie nie będę się stroić.
obcisła bluzka z kokardą na plecach czarne rurki z podwyższonych stanem ,obcasy ,makijaż mocniejszy i idealnie wyprostowane włosy ,oczywiście cała pachnąca etc hehe
Chcieliśmy z Tżtem zostać sami, ale niestety nie wypaliło...

Jeżeli będziecie chciały to pokaże swoje zdj. żebyście mogły dać mi jakieś rady czy dużo brakuje mi do AG (zapewne tak)

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:02   #73
neheszta
Zakorzenienie

Jeju to już nowa część?! Ja czytam tą 6 i prawie tydz mnie nie było tutaj. Patrzę tylko 5nowych stron? Coś mi się nie zgadzało, a tu już 7 część jest no proszę . Dziewczyny chciałabym życzyć wam wszystkiego najlepszego w nowym Roku i zajefajnego SYLWESTRA!

Ps. No i obyśmy wszystkie wyglądały jak prawdziwe AG przez następny rok
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:02   #74
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
ale ja nikomu nie kazde sie zenic
No nie Ale sama o tym wspomniałaś że chętnie wyszłabyś za mąż. A niektórzy tu no w zdecydowanej mniejszości ale nie mają nawet chłopaka

Miśka, przesyłam Ci wielkiego buziaka na odległość, niech wszystko się spełno nooo musi Ty taka radosna, optymistycznie nastawiona osoba przecież a jak się dobrze myśli to dobro wraca
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:05   #75
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
Czekoladka, w tamtym szybko zapisanym wątku albo mnie nie widzisz albo po prostu jestem ignorowana
miałam pokazać kolor włosów
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1230712158

niestety jest daktyl z refleksami jasny? bląd popiołu, farba artego
nie działa link...

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
urzekła mnie jej historia hahahahahha

i wam wszystkiego najlepszego w nowym roku, zeby byl lepszy niz ten, zdrowia,
kazdemu takiej milusi i tytki i na zmiane
i szampańskiej zabawy sywestrowej,
a jeśli ktoś ma zamair spędzic przed TV to polecam TVP2 (nie zebym reklamowała) ale uważam ze mają najlepszy program
ojjjjj

Cytat:

Życzę wszystkim udanego Sylwestra- nieważne czy na imprezie, w domu, z Tżtem czy bez Tżta. szczęśliwego Nowego Roku

p.s. a sobie życzę by kurczakburgery w mc donald's były pięć razy wieksze niż są i abym budząc się codziennie rano znajdowała w swoim pokoju puszkę chipsów Pringles i nie tyła od nich
i jeszcze zeby pizza była za darmo a sałatka z gyrosem rosła na drzewach

Cytat:

49z przesylka

!
no nie chyba padne z zazdrosci boskie buciki a wygodne? czy niestabilne?

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Yyy...ja jak wracam z mrozu czy ze stoku to nie mam takich rozświetlonych mrozem polików Cały burak czerwony jestem - co widać na załączonym obrazku. Może też byc rudolf, jak kto woli.

J.
Nie zartuj sobie dobra... bo jak ty brzydko wygaldasz wracajac z mrozu to dobrze ze mnei nie widzisz.. włosy mamzawsze potargane nos czerwony usta jakby mi skóra schodziła oczy we łzach tusz do rzes zamienia sie raczej w tusz do brody...mam strasznie wrazliwe oczy i jak jest mniej niz -5 to placze jak bóbr ,a jeszcze jak na snieg patrze to koniec ze mna...topie sie we łzach no cóz mama zawsze mi mowi szlachcianki tak maja

Cytat:
Ale siostra mnie wkurzyla, przed chwila przyjechala na chwilke bo cos musiala odebrac, i przy okazji dodala ze ja to sie zachowuje jak bym miala 30 lat, i spedzam sylwka z dziadkami... wrr a mnie to w ogole nie przeraza, bo z Tz mamy ustalone, ze raz bedziemy spedzac sylwka sam na sam (teraz jest wyjatek bo plany sie poprzestawialy) a kolejnego gdzies na balu, albo u znajomych/w gorach. Ona w moim wieku szalala po wszelkich mozliwych dyskotekach, i dziwi sie ze mnie to nie jara, szlajac sie po nocach czy to snieg czy to deszcz...
i az dziwie sie ze mowi to w tej chwili mezatka.
Tak jestem dziwna, bo dzis nie ide na dyskoteke...
Chyba boli ja ze ona w moim wieku byla niedojrzala, a ja moglabym rownie dobrze wyjsc za maz z mila checia
hahah moja matka sie wiecej bawi i czesciej chodzi na imprezy niz ja no cóz zycie...
a co do twojej siostry mysle ze poprostu ma inne podejscie do zycia.zobacz ze teraz ma juz meza ustatkowała sie a co sie wybawiła to jej.Ja tez czasem mysle ze bede załowac tego ze cotydzien nie jestem na dyskotece a czasem ze moze trzeba juz dorosnac...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 12:08   #76
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Upij ich, włącz muzykę to się moze trochę rozkręcą
Ale też znam takie pary
heheh
moja mama się wczoraj dopytywała:
- są małżeństwem?
- nie, ale A. ma już na palcu pierścionek...
- dzieci mają?
- nie.
- to czemu do cho*lery nie idą się nigdzie bawić?

dobre pytanie.
my z TŻ też jakoś nic nie wymyśliliśmy a mamy krótszy staż, niż oni.

aaa, swoją drogą, to masz super ciuszek na dzisiejszą noc, Miśka oglądałam w poprzedniej cześci
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:53   #77
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
No nie Ale sama o tym wspomniałaś że chętnie wyszłabyś za mąż. A niektórzy tu no w zdecydowanej mniejszości ale nie mają nawet chłopaka

Miśka, przesyłam Ci wielkiego buziaka na odległość, niech wszystko się spełno nooo musi Ty taka radosna, optymistycznie nastawiona osoba przecież a jak się dobrze myśli to dobro wraca
Dzięki I nawzajem Kiedyś w koncu musi sie udać, no nie?

Musze się ogarnać, bo trzeba z TŻ jechać po alkoholl 9i jakies pierdołki, a ja póki co - maseczki, biała perła na zębach, jeszcze na solarium muszę skoczyć...
A posiedziałabym tu sobie jeszcze z Wami
Stary 2008-12-31, 12:55   #78
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
sorki ze zbaczam z tematu ale dziewczyny jak to jest na nk.? za podlgladacza sie płaci ? a jak ktoś ma podglądacz opłacony ( jesli w ogole sie placi ) i właczany a ja wyłaczony to tamta osoba widziała mnie ze byłam na jej profilu ?
mnie jak zwykle nikt nie zauwaza
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 12:55   #79
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

hahah moja matka sie wiecej bawi i czesciej chodzi na imprezy niz ja no cóz zycie...
a co do twojej siostry mysle ze poprostu ma inne podejscie do zycia.zobacz ze teraz ma juz meza ustatkowała sie a co sie wybawiła to jej.Ja tez czasem mysle ze bede załowac tego ze cotydzien nie jestem na dyskotece a czasem ze moze trzeba juz dorosnac...
Mam to samo, mimo zaawansowanego wieku hehe Kiedys w koncu będę miała dzieci i szaelństwa pójdą na bok, teraz jest jedyny czas na ostrą zabawę

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2008-12-31 o 12:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 13:00   #80
domi7ks
Zakorzenienie

U mnie to ostatni wolny Sylwester, ale jakże stresujący bo dzis moi rodzice (mało rozrywkowi)przychodzą do rodziców Tż (bardzo rozrywkowych). Pierwszy raz sie poznają

Ja siedze w maseczce na twarzy Miraculum, nawet jeszcze nie wiem dokładnie w co się ubiore. Prawdopodobnie czarne rurki, czerwone szpilki, ale na góre nie mam nic

Stary 2008-12-31, 13:04   #81
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
zamień się ze mną ja nigdzie nie idę, więc chętnie się gdzieś "wbiję"

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
no i z "misiem" , ale przede wszystkim moj piesek sie nie najlepiej czuje dzisiaj w ogole nie chce isc jeszcze jak patrze na moja buzie i te oczy zapuchniete to tym bardziej
natural trzymam kciuki a w chwilce wytchnienia podeslij mi link na Twoja nk, z checia podpatrze te fryzure oslawiona:P
nie smuć się. przecież płacz nic ci nie da... pieskowi się polepszy w nowym roku, zobaczysz

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, AG
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:06   #82
anusiuniaa
Zakorzenienie

kurde ja w pracy do 16 nie mam jeszcze stanika i pończoch do sukienki wiec jeszcze zakupy;/ do tego nie wiem co z tymi włosami zrobic;/
i jak ja sie wyrobię;/
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:09   #83
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
U mnie to ostatni wolny Sylwester, ale jakże stresujący bo dzis moi rodzice (mało rozrywkowi)przychodzą do rodziców Tż (bardzo rozrywkowych). Pierwszy raz sie poznają

Ja siedze w maseczce na twarzy Miraculum, nawet jeszcze nie wiem dokładnie w co się ubiore. Prawdopodobnie czarne rurki, czerwone szpilki, ale na góre nie mam nic
oj rodzice mojego Tżta i moi się nie znają praktycznie..mimo,że to już 4 lata
Domi, na pewno będzie dobrze...pewnie będą szaleć razem...w końcu muszą przećwiczyć szaleństwa przed weselem;-)

mi wyłączyli na chwilę prąd przez co przegapiłam aukcję na allegro wrrr..., dopiero paznokcie pomalowałam i zastanawiam się czy jeśli nakleję sztuczne rzęsy to wytrzymają 12 godzin sylwester trwa do 4 rano a wiadomo,że nie przykleję ich na ostatnią chwilę.

no i buty na obcasie..obcas ma 3cm ale to dla mnie megadużo bo ja zawsze na płaskich śmigam strasznie podobają mi się szpilki,peep toe... ale mam niecałe 180cm wzrostu i dziwnie się czuję wyższa od wszystkich no i nie umiem chodzić w takich butach ale muszę z tym walczyć, w końcu to tylko buty

Miśka, udanej zabawy, kreację sylwestrową masz fajną

co do bycia rozrywkowym.... ja jakoś nie mam co wspominać ani za nastolatki ani teraz (22lata) nie miałam bujnego życia towarzyskiego, imprez itp.
albo się to lubi albo nie.... czasami mam wrażenie,że emeryci mają ciekawsze życie niż ja

olusiamalusia, trzymam kciuki za pieska..wiem co czujesz ja mam jamnika i od czasu do czasu dostaje paraliżu(częste u jamników) nie może chodzić, przewraca się, ma ślinotok bo mięśnie są sparaliżowane- cierpi a ja nic nie mogę zrobić ale psy wyczuwają smutek właścicieli wiec zamiast płakać staraj się być dzielna.

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2008-12-31 o 13:11
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 13:09   #84
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Dobrze ze sa dobre, bo moje takie sa malutkie... ehh ledwo wchodze w zime, a w lato w ogole bo jak goraco to nogi troche puchna.

wow pokaz opaske, brzmi Agowo
No latem to chyba też nie włożę bucików Przymierzałam na gołą stopę i weszły, ale to tak inaczej po prostu przymierzyć, a włożyć i chodzić Ale i tak jestem zadowolona
Opaskę pokazuję. W rzeczywistości kolor to ciemny róż, tu nie wyszedł i baterie mi już padły. No i szkoda, że napis po niemiecku, bo średnio lubię ten język

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Nie zartuj sobie dobra... bo jak ty brzydko wygaldasz wracajac z mrozu to dobrze ze mnei nie widzisz.. włosy mamzawsze potargane nos czerwony usta jakby mi skóra schodziła oczy we łzach tusz do rzes zamienia sie raczej w tusz do brody...mam strasznie wrazliwe oczy i jak jest mniej niz -5 to placze jak bóbr ,a jeszcze jak na snieg patrze to koniec ze mna...topie sie we łzach no cóz mama zawsze mi mowi szlachcianki tak maja
Ja też zawsze rycze jak jest zimno I później się ze mnie śmieją, że mam zamarznięte łzy na policzkach

A ja przez was wpadłam w manie butową. W przeciągu grudnia kupiłam 4 pary szpileczek i marzą mi się jeszcze jedne białe peeptoe I jeszcze czekam na zimówki z amiclubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opaska.jpg (43,3 KB, 65 załadowań)
Stary 2008-12-31, 13:12   #85
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
oj rodzice mojego Tżta i moi się nie znają praktycznie..mimo,że to już 4 lata
Domi, na pewno będzie dobrze...pewnie będą szaleć razem...w końcu muszą przećwiczyć szaleństwa przed weselem;-)

mi wyłączyli na chwilę prąd przez co przegapiłam aukcję na allegro wrrr..., dopiero paznokcie pomalowałam i zastanawiam się czy jeśli nakleję sztuczne rzęsy to wytrzymają 12 godzin sylwester trwa do 4 rano a wiadomo,że nie przykleję ich na ostatnią chwilę.

no i buty na obcasie..obcas ma 3cm ale to dla mnie megadużo bo ja zawsze na płaskich śmigam strasznie podobają mi się szpilki,peep toe... ale mam niecałe 180cm wzrostu i dziwnie się czuję wyższa od wszystkich no i nie umiem chodzić w takich butach ale muszę z tym walczyć, w końcu to tylko buty

Miśka, udanej zabawy, kreację sylwestrową masz fajną

co do bycia rozrywkowym.... ja jakoś nie mam co wspominać ani za nastolatki ani teraz (22lata) nie miałam bujnego życia towarzyskiego, imprez itp.
albo się to lubi albo nie.... czasami mam wrażenie,że emeryci mają ciekawsze życie niż ja

Kochana właśnie tego spotkania sie boje, ale w naszym przypadku (skoro jest wesele) najwyższa pora, żeby się w końcu poznali. A my z Tz praktycznie sąsiadami jesteśmy- 5 min drogi od siebie, ale rodzice sie nie znaja, nawet jeszcze sie nie widzieli. Mam nadzieje, że nie będą podejnować dziś rozmów kosztówi decydowania za nas, bo mnie trafiłoby, zreszta co juz mieliśmy załatwić to sami z Tż załatwiliśmy, do pozostałych drobnych spraw nie sa potrzebni

Stary 2008-12-31, 13:13   #86
Chii1986
Zakorzenienie

Tesiaczek ja uwielbiam takie słodkie opaski na oczy...ostatnio kupiłam za 10zł podobną w H&Mie z koronką, czarno-rożowa i z cyrkoniami była jeszcze do kompletu koronkowa koszulka ale nie było mnie stać:/
Stary 2008-12-31, 13:19   #87
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
To może zarówno z Nowym Rokiem jak i Nowym Wątkiem również ja się odezwę i spróbuje przyłączyć ,jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie Pisałam w I części wątku ,ale potem jakoś zabrakło czasu... teraz pragnę się zmobilizować i pisać ,bo bardzo podoba mi się ten styl i atmosfera jaka tutaj panuje

Życzę Wam drogie AG w 2009 r. wytrwałości w dążeniu do celów jakie sobie postawiłyście ,również wytrwałości w tym aby coraz bardziej siebie ulepszać ,dbać o ciało ,włosy etc ( a tutaj cierpliwość i wytrwałość na pewno będą potrzebne) życzę Wam również spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej.

Ja dzisiaj idę na domówkę z TŻ'tem dlatego jakoś specjalnie nie będę się stroić.
obcisła bluzka z kokardą na plecach czarne rurki z podwyższonych stanem ,obcasy ,makijaż mocniejszy i idealnie wyprostowane włosy ,oczywiście cała pachnąca etc hehe
Chcieliśmy z Tżtem zostać sami, ale niestety nie wypaliło...

Jeżeli będziecie chciały to pokaże swoje zdj. żebyście mogły dać mi jakieś rady czy dużo brakuje mi do AG (zapewne tak)

To przyłączymy sie razem pokaż pokaż zdjęcie

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 13:21   #88
kiiiciiia
Zakorzenienie

witam w nowym watku

i zycze wszystkim jak najszczesliwszego nowego roku i zeby wszystkie wasze marzenia sie spelnily...

a ja sama mam juz dosc dzisiejszego dnia... pomijajac ze jako noworoczny prezent dostane dzisiaj @ to wogole caly dzien do bani

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:25   #89
SaMa
Zadomowienie

oj widac, ze lapia was jakies doly w nowy rok trzeba wejsc z usmiechem na twarzy
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 13:33   #90
Madziolek123
Rozeznanie

GG do Madziolek123

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
No latem to chyba też nie włożę bucików Przymierzałam na gołą stopę i weszły, ale to tak inaczej po prostu przymierzyć, a włożyć i chodzić Ale i tak jestem zadowolona
Opaskę pokazuję. W rzeczywistości kolor to ciemny róż, tu nie wyszedł i baterie mi już padły. No i szkoda, że napis po niemiecku, bo średnio lubię ten język

Ja też zawsze rycze jak jest zimno I później się ze mnie śmieją, że mam zamarznięte łzy na policzkach

A ja przez was wpadłam w manie butową. W przeciągu grudnia kupiłam 4 pary szpileczek i marzą mi się jeszcze jedne białe peeptoe I jeszcze czekam na zimówki z amiclubu
śliczna opaska uwielbiam takie pierdółki
wyprubowuje właśnie różne makijaże i nic mi nie wychodzi... załamka
jakoś do loków z moją twarzą smokey jest jakiś za ostry i musze coś innego wymyśleć. TYLKO CO???
  • a przede wszystkim...
...walczę ze słabościami

Madziolek123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości