![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........
sorki ze zbaczam z tematu ale dziewczyny jak to jest na nk.? za podlgladacza sie płaci ? a jak ktoś ma podglądacz opłacony ( jesli w ogole sie placi ) i właczany a ja wyłaczony to tamta osoba widziała mnie ze byłam na jej profilu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Chcialam do Was dołączyc oficjalnie wraz z Nowym Rokiem i Nowym Wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
A mi sie w ogole nie chce isc na dzisiejsza impreze
![]() ![]()
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I też mam chyba dzień paszteta ![]() Lecę znaleźć kogoś kto mi dosztukuje pazura
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a pewnie
![]() Fajnie, że jesteś, przynajmiej tu będziemy mogły gadac, bo w wątku o bliźniaczkach mało kiedy pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Ja sie filozofuję w VI części, a tu już VII
![]() ![]() ![]() ![]() Myślałam, że jestem tu juz z Wami dłuzej, a to dopiero niecały rok ![]() ![]() Życzę Wam duuuzo miłości, spełnienia marzeń, osiągnięcia swojego wymarzonego ideału piękna i duużo siły, by zraelizować Wasze wszystkie, choćby najdziksze, fantazje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I pamietacjcie - NOWY ROK - NOWE SZANSE ![]() ![]() ![]() ![]() Małgosia - a czemu ma być spokojnie u znajomych? Ja ide na małą domówke, a chce szaleć, skakać i tańczyć do rana ![]() Olusia - przecież twarda z Ciebie kobietka, więc sie nie łam! ![]() Natural - powodzenia ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-31 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
no i z "misiem" , ale przede wszystkim moj piesek sie nie najlepiej czuje
![]() ![]() natural trzymam kciuki a w chwilce wytchnienia podeslij mi link na Twoja nk, z checia podpatrze te fryzure oslawiona:P Edytowane przez olusiamalusia Czas edycji: 2008-12-31 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gdzieś koło 23 on będzie powoli przesuwał wszystkich tak, żeby mieć na kanapie dużo miejsca... a jak już tylko minie północ, wyciągnie kocyk i się wyłoży... a ona będzie gderać i gderać, i gderać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10285075]
![]() gdzieś koło 23 on będzie powoli przesuwał wszystkich tak, żeby mieć na kanapie dużo miejsca... a jak już tylko minie północ, wyciągnie kocyk i się wyłoży... a ona będzie gderać i gderać, i gderać ![]() Upij ich, włącz muzykę to się moze trochę rozkręcą ![]() Ale też znam takie pary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
To może zarówno z Nowym Rokiem jak i Nowym Wątkiem również ja się odezwę i spróbuje przyłączyć ,jeżeli oczywiście mnie przyjmiecie
![]() ![]() Życzę Wam drogie AG w 2009 r. wytrwałości w dążeniu do celów jakie sobie postawiłyście ,również wytrwałości w tym aby coraz bardziej siebie ulepszać ,dbać o ciało ,włosy etc ( a tutaj cierpliwość i wytrwałość na pewno będą potrzebne) życzę Wam również spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i oczywiście udanej zabawy sylwestrowej. Ja dzisiaj idę na domówkę z TŻ'tem dlatego jakoś specjalnie nie będę się stroić. obcisła bluzka z kokardą na plecach czarne rurki z podwyższonych stanem ,obcasy ,makijaż mocniejszy i idealnie wyprostowane włosy ,oczywiście cała pachnąca etc hehe ![]() Chcieliśmy z Tżtem zostać sami, ale niestety nie wypaliło... Jeżeli będziecie chciały to pokaże swoje zdj. żebyście mogły dać mi jakieś rady czy dużo brakuje mi do AG (zapewne tak) ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Jeju to już nowa część?!
![]() ![]() Ps. No i obyśmy wszystkie wyglądały jak prawdziwe AG przez następny rok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
No nie
![]() ![]() ![]() Miśka, przesyłam Ci wielkiego buziaka na odległość, niech wszystko się spełno nooo musi Ty taka radosna, optymistycznie nastawiona osoba przecież ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no nie chyba padne z zazdrosci boskie buciki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do twojej siostry mysle ze poprostu ma inne podejscie do zycia.zobacz ze teraz ma juz meza ustatkowała sie a co sie wybawiła to jej.Ja tez czasem mysle ze bede załowac tego ze cotydzien nie jestem na dyskotece a czasem ze moze trzeba juz dorosnac... |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moja mama się wczoraj dopytywała: - są małżeństwem? - nie, ale A. ma już na palcu pierścionek... - dzieci mają? - nie. - to czemu do cho*lery nie idą się nigdzie bawić? dobre pytanie. my z TŻ też jakoś nic nie wymyśliliśmy ![]() aaa, swoją drogą, to masz super ciuszek na dzisiejszą noc, Miśka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Musze się ogarnać, bo trzeba z TŻ jechać po alkoholl 9i jakies pierdołki, a ja póki co - maseczki, biała perła na zębach, jeszcze na solarium muszę skoczyć... ![]() A posiedziałabym tu sobie jeszcze z Wami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-31 o 12:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
U mnie to ostatni wolny Sylwester, ale jakże stresujący
![]() ![]() ![]() Ja siedze w maseczce na twarzy Miraculum, nawet jeszcze nie wiem dokładnie w co się ubiore. Prawdopodobnie czarne rurki, czerwone szpilki, ale na góre nie mam nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, AG ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
kurde ja w pracy do 16 nie mam jeszcze stanika i pończoch do sukienki wiec jeszcze zakupy;/ do tego nie wiem co z tymi włosami zrobic;/
i jak ja sie wyrobię;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domi, na pewno będzie dobrze...pewnie będą szaleć razem...w końcu muszą przećwiczyć szaleństwa przed weselem ![]() mi wyłączyli na chwilę prąd przez co przegapiłam aukcję na allegro wrrr..., dopiero paznokcie pomalowałam i zastanawiam się czy jeśli nakleję sztuczne rzęsy to wytrzymają 12 godzin ![]() no i buty na obcasie..obcas ma 3cm ale to dla mnie megadużo bo ja zawsze na płaskich śmigam ![]() ![]() ![]() ![]() Miśka, udanej zabawy, kreację sylwestrową masz fajną ![]() co do bycia rozrywkowym.... ja jakoś nie mam co wspominać ani za nastolatki ani teraz (22lata) nie miałam bujnego życia towarzyskiego, imprez itp. albo się to lubi albo nie.... czasami mam wrażenie,że emeryci mają ciekawsze życie niż ja ![]() olusiamalusia, trzymam kciuki za pieska..wiem co czujesz ja mam jamnika i od czasu do czasu dostaje paraliżu(częste u jamników) nie może chodzić, przewraca się, ma ślinotok bo mięśnie są sparaliżowane- cierpi a ja nic nie mogę zrobić ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-12-31 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Opaskę pokazuję. W rzeczywistości kolor to ciemny róż, tu nie wyszedł i baterie mi już padły. No i szkoda, że napis po niemiecku, bo średnio lubię ten język Cytat:
![]() ![]() A ja przez was wpadłam w manie butową. W przeciągu grudnia kupiłam 4 pary szpileczek i marzą mi się jeszcze jedne białe peeptoe ![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana właśnie tego spotkania sie boje, ale w naszym przypadku (skoro jest wesele) najwyższa pora, żeby się w końcu poznali. A my z Tz praktycznie sąsiadami jesteśmy- 5 min drogi od siebie, ale rodzice sie nie znaja, nawet jeszcze sie nie widzieli. Mam nadzieje, że nie będą podejnować dziś rozmów kosztówi decydowania za nas, bo mnie trafiłoby, zreszta co juz mieliśmy załatwić to sami z Tż załatwiliśmy, do pozostałych drobnych spraw nie sa potrzebni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek ja uwielbiam takie słodkie opaski na oczy...ostatnio kupiłam za 10zł podobną w H&Mie z koronką, czarno-rożowa i z cyrkoniami
![]()
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przyłączymy sie razem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym watku
i zycze wszystkim jak najszczesliwszego nowego roku i zeby wszystkie wasze marzenia sie spelnily... a ja sama mam juz dosc dzisiejszego dnia... pomijajac ze jako noworoczny prezent dostane dzisiaj @ to wogole caly dzien do bani |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
oj widac, ze lapia was jakies doly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wyprubowuje właśnie różne makijaże i nic mi nie wychodzi... ![]() ![]() ![]() ![]() jakoś do loków z moją twarzą smokey jest jakiś za ostry i musze coś innego wymyśleć. TYLKO CO??? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.