![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Deborah, Dr. Pierre Ricaud, Stila, Avene, Sephora i inne rózności :)***
Cytat:
Jeszcze raz dzięki!! Wkrótce o tym pomyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Deborah, Dr. Pierre Ricaud, Stila, Avene, Sephora i inne rózności :)***
Cytat:
Hej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie paletka cieni Chanel Vanites czy w zamian chciałabyś kompakt Kanebo Transmatte ( wkład) lub Double Perfection
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Poprosiłabym tylko o jakieś informacje kompaktu Kanebo( jakie odcień, zuzycie, data) ![]() Bardzo chętnie fotkę w świetle dziennym, o ile to możliwe ![]() Szukam też teraz ,obecnie -choćby niewielką odsypkę meteorytów na wypróbowanie,rozświetlaja cych; - cieni Diora, Guerlain, shimmerów ![]() Pozdrawiam! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-15 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Fotek niestety teraz zrobić nie mam czym
mam jeszcze 5 Diora Mystic Jade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Ok, a duze jest zużycie wkładu kompaktu Kanebo?? Jaki odcień? Swieży jest, czy nie bardzo? ![]() A cienie Diora to te: http://alejka.pl/eye_color_6_g_4.html czy te: http://tagomago.pl/mystic-jade-p-4741.html Duze zuzycie?? Ja lubię raczej błyszczące... Tak pomyslałam,ze może jesli cienie Diora i wkład Kaneboi są na dobre przetestowanie, to może , cos jeszcze ode mnie wybierzesz do cieni Chanel, bo oba kosmetyki z checią bym przyjęła ![]() Co myslisz? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-15 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Lola- odpowiedz mi w miarę mozliwosci, bo nie chcę tez dlugo trzymać w niepewnosci innej Wizażanki zainteresowanej Chanel cieniami
![]() Pozdrawiam! Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-15 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Cienie Diora to te z pierwszego linka podanego pzrez Ciebie, tylko moje są z nowszej serii z wytłaczana fakturą. Zużycie ok 10%, w zamszowym etui bez kartonika. U Ciebie poza cieniami nic innego nie znalazłam, chyba,ze masz cos poza wątkiem. Napisz mi proszę jak wygladają te kolory na powiece. Miałam do czynienia z cieniami Chanel i wiem , że każda paletka jest inna. Inne jest nasycenie kolorów, połysk( perłowy, drobinkowy, brokatowy). Jak jest w tych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem specem w opisach ![]() Kurczę są fajne naprawdę ![]() ![]() Za bardzo nic nie mam juz na wymiankę.. Interesuje mnie tez wkład Kanebo- duzo go jest? Co bys proponowała? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Cienie nie są matowe - brzoskwinowa kostka w dolnym prawym rogu jest drobinkowo-perłowa, tak samo dolna ciemna zieleń opalizująca na brąz. Każdy kolor generalnie jest wielowymiarowy, jedynie szarość ma najwięcej z matu. Też jestem kiepska w takich opisach
![]() Wkład Kanebo jest prawie nowy raz przetestowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wkład Kanebo, to oczywiście będzie zbyt wiele, ale jeśli masz, to skusiłabys mnie na pewno dodatkowo niewielką odsypką jakichkolwiek meteorytów Guerlain ![]() A cienie są świeże? Moich produkcja na pewno to 2007. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
są z końca 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Lola- a tak na marginesie, czy u mnie podpis jest w rozmiarze 3,czyli tym, największym?? Mam problem z rozdzielczością? U Ciebie jest w rozmiarze 2??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() To mogłabys dorzucic kilka kuleczek Guerlain?? Masz? Mogłybysmy wtedy przejśc na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam Meteorytów na wymianę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
LOLA!
Hej ![]() Szukam też teraz jakiegoś shimmer'a do twarzy.. Chyba,ze masz jeszcze jakąs opcję?Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Czyli tych cieni nie chcesz? Dobrze dedukuję? Może poszukam jeszcze czegoś w swoich zasobach, może akutat... Teraz juz lecę spać, bo jutro nad ranem wyjeżdząmy z mężem na weekend. Muszę choć trochę zmrużyć oczy przed podróżą. On już smacznie chrapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję,ze podróż będzie udana ![]() Tak, tych cieni, co proponowałaś nie chcę tylko dlatego, ze tylko 2 kostki są lekko z błyskiem i troszkę nie do konca jestem przekonana, co do odcieni... Jak mozesz, to poszperaj w swoich zasobach, moze zjajdziesz cos z moich aktualnych "niezbedników" ![]() Pozdrawiam serdecznie i daj znac!! ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-17 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś u mnie? =CHANEL LES 4 Ombres 08 Vanites, kod 5503, zużycie jest niewielkie,najwięcej kilka % tego na dole z prawej strony( zdj. 6), pacynka jest wyprana, ale odbarwiona odrobinkę +etui. Tu link
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,788,les-4-ombres-poczworne-cienie-do-powiek.html
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
=SEPHORA- Crayon Yeux Eyes Pencil, zielona (butelkowa) miękka,kredka do oczu, zafoliowana, nowa
cos za nia?? przejrzyj caly watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paletkę z wielką chęcią wymieniłabym, ale tylko raczej za meteoryty Givenchy 03 ![]() ciekawą paletkę do oczu(odcienie brązu,granatu, grafitu, moreli oprócz fioletów) czy inne, ale raczej perłowe, drobinkowe...moze jakas inną ciekawostkę ![]() W wątku nic dla sibie nie wybrałam niestety... Pozdrawiam! ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-01-18 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Lady of Harley-Davidson
|
mam klocki w starym watku ciuszkowym, nowe, nieotwierane
pomadka yr moge zrobic NIEWIELKA odsypke meteorkow mythic moze zaintaresuja Ci jakies odlewki perfum ode nie z watku? mi marzy sie caly czas ten Twoj top new looka ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() meteorki dostalam na Gwiazdke, uzylam raptem pare razy [swieta, sylwester itp - lacznie moze z 5-7] na pewno nie chce oddawac calch ani oryginalnego opakowania, ale jakas tam odsypke moge Ci zrobic ![]() ![]() jak sie zastanowisz to daj znac ![]()
![]() |
#87 |
Lady of Harley-Davidson
|
probka elixir VICTORIAN ROSE -Foaming Bath Essence. za odsypka meteorytów Guerlain 01 mythic [z 15 kuleczek] - Pomadka YR," oszroniony koral" -nożyczki do cieniowania yves rocher edc verveine 2x 0,7ml yves rocher - kwiat bzu 2ml elizabeth arden - green tea 2ml vera wang - princess 2ml
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisz u siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Witaj tompola
![]() Z rzeczy które wymieniasz wsród tych poszukiwanych miałabym Pout Shimmer ( możesz poczytać o nim w wątku o Pout na wizażystce) oraz Physitians Formula Shimmer Strips |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś wypatrzysz?
=SEPHORA- Crayon Yeux Eyes Pencil, zielona (butelkowa) miękka,kredka do oczu, zafoliowana, nowa =DR. PIERRE RICAUD illuminez -Moi True Cover Foundation , 30 ml, odcień-beż, sprawdzony na dłoni , ubytek praktycznie więc zaden. Wazny do 02.2010 Kod 74164, Trwały podkład kryjący. Energizuje, przepuszcza światło, kryje defekty skóry. Skóra jest wypoczęta, rozświetlona, wygląda młodziej. Długotrwała formuła sprawia,ze makijaż trzyma się cały dzień. =Clinique, 3-step Skin Care System, Dramatically Different Moisturizing Lotion- buteleczka 15 ml, uzyta 1x, kod A47 =CLINIQUE- 1X próbki 3 kroków(3 saszetki) =Seboradin maska do włosów regenerująca 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.