![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamacja w HP - co dalej?
Jestem jestem
![]() Byłam żółwia kupować ![]() Jednak zgodziłam się na naprawę kompa, pod warunkiem że dostanę zaświadczenie, że wszystkie części są nówki nieśmigane - wtedy przynajmniej będę mogła go sprzedać, bo na HP się nie mogę patrzeć... Komputer ma się pojawić w okolicach wtorku, z wszystkimi wydrukami diagnostyk, statystyk itd itp (nie mam pojęcia co to, ale kumpel stwierdził że potrzebne). W pewnym sensie dopięłam swego, ale czuję niedosyt jednak - ale nie mogę już dłużej czekać na komputer, a do tego podliczyłam koszty sądowe, rzeczoznawców - koło 3krotności wartości komputera (wiadomo, później HP musiałoby mi zwrócić, ale w tym momencie nie jestem w stanie wyskoczyć z takiej kasy ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamacja w HP - co dalej?
Masz racje, to w sumie jak remis...
Co do kosztow, to powiem Ci, ze przynajmniej w UK do tego typu spraw sadowych zazwyczaj nie dochodzi. Tzn, firma dostaje pismo przedsadowe i idzie na ugode. Najczesciej tak sie dzieje, tylko czasami zdarza sie, ze do rozprawy dochodzi i wtedy dopiero firma idzie na ugode. No ale wazne, ze odzyskasz lapka. Mam nadzieje, ze wroci sprawny i sprzedasz go bez wielkiej straty finansowej.
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.