![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niedocenianie
Dziewczyna jest z nim rok czasu...nie można tak po prostu od razu wszystkiego skreślić...ja na jej miejscu bym spróbowała ,miałam podobną sytuację...i teraz jestem z facetem 4 lata i można powiedzieć że wiele zmieniłam...nie mówię że z każdym tak będzie...ale niech chociaż spróbuje,pokaże to co ona uważa,niech się po prostu sama doceni najpierw,to jest głowna zasada.Nie uszanuje nas osoba która widzi że my się poniżamy...czy niedoceniamy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
...
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2012-12-27 o 12:20 Powód: .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
jak mam podobnie tylko z męzem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sam Tż powiedział że musimy żyć chwilą..bo nie wiadomo co się jutro stanie, a każda chwila jest ważna i nie warto jej psuć. ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Ja osobiście nie wytrzymałabym takiej huśtawki emocjonalnej .Raz pięknie , raz tragicznie.
Jeśli po pół roku są juz takie akcje , to nie wyobrazam sobie co bedzie po 2, 5 czy 10 latach, a dzieci w ogóle juz w tym zwiazku nie widzę. Mam wrażenie , ze nie dobraliście się . Poza tym facet to dla mnie powinien byc facet , moja podpora a nie rozkapryszona panienka , która co chwile rzuca fochem. Takiego faceta jak Twój miałam przez 2 tygodnie , wreszcie dalam mu kopa w tylek i skonczylo sie granie mi na nerwach. Twój po pół roku nie zauwaza Ciebie i siedzi na kompie, a Ty obok sama .? A gdzie ta namietnosc? , zauroczenie, patrzenie sobie w oczka .... Ja tu nie widzę prawdziwego zakochania i miłości z jego strony. Naprawdę chcesz w tym trwac? . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
..
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2012-12-27 o 12:20 Powód: .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ban tymczasowy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.