|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Tigi, Tresemme, dla kręciołów, Oriflame, zapachy i inne różności:)
A o co chodzi z Adidasem? Nie bardzo zrozumialam
. Bo wzielabym w wymiance. Zdecydowalabym sie na to:1. PROFISilk Dual Care Nawilżająca dwufazowa odżywka do włosów z proteinami jedwabiu 200 ml nieużywana 2. ORIFLAME anti-ageing przeciwstarzeniowa maseczka (czyli dla włosów dłuższych niż 20 cm) 125 ml pozostała większa połowa – zużycie zaznaczone na zdjęciu 5. GARNIER Fructis Style HARD Gel Spray Ultraekstremalny. O ile się orientuję, niedostępny już w sklepach, ale niestety termin ważności minął maj 2008 - wymienię za jakiś drobiazg lub chętnemu jako dodatek do wysyłki innego kosmetyku. 150 ml użyty raz 13. NIVEA Hair Care Intense Repair Odżywka na noc Intensywna regeneracja do włosów suchych, łamliwych i zniszczonych. 100 ml NOWA. 20. OCEANIC AA Cera naczynkowa Krem nawilżający na dzień SPF 6, 50 ml NIEUŻYWANY Termin ważności – marzec 2009 21. OCEANIC AA Cera naczynkowa Krem Regenerujący na noc 50 ml NIEUŻYWANY Termin ważności – marzec 2009 26. OCEANIC AA Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 250 ml pozostało 2/3 33. ADIDAS 3 frOzen Her 50 ml, psiknięty kilka razy (patrz zdjęcie) |
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ok mi pasuje ale dolozylabys moze mi paletkę ? bo widze ze masz dokladke a ma bardzo fajne kolorki ?? mysle ze bylaby sprawiedliwa wymianka bo moj pasek np kosztowal duuzo i jest skórzany
W takim razie jesli sie zgadzasz to czekam na adres na priv i ja swoj tez wysylam spowodu ze nie masz przekupek to prosilabym zebys wyslala pierwsza jesli mozesz
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hej, na metce wyczytalam
50%cotton i 50% modal mnie interesuje L’Oreal Elseve Odżywka Nutri-Odbudowująca, zapobiega łamaniu się włosów, 200 ml NOWA 18. SCHWARZKOPF GLISS KUR Liquid Silk Gloss, Natychmiastowa Terapia Włosy matowe i trudne do ułożenia, minitubka 20 ml 24. MARION SPA Matująca maska na twarz do cery tłustej i mieszanej W formie nasączanej chusteczki, saszetka 26. OCEANIC AA Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 250 ml pozostało 2/3 CALGON take me away! Mmmmmm vanilla swirl, mgiełka do ciała waniliowa, nieużywana 236 ml 30. B.U. Trendy Be You! Dezodorant w sprayu 100 ml, użyty 2 raz 34. AVON Roletka Celebre 9 ml, użyta kilka razy (patrz zdjęcie) to mnie ineteresuje, powiedz co mozesz mi oddac najabrdziej ineteresuje mnie mgielka waniliowa czekam na odp |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
niestety,ale nic specjalnie nie przypadło mi do gustu.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
A to Double Chocolate, pachnący czekoladą balsam do ust 4 g, tylko wypróbowany?
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze napisać, że bolerko nie jest nowe, było używane.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Znnajdziesz coś u mnie za którąś z rzeczy:
Oriflame Giordani Gold Żel upiększający brwi, wersja ciemniejsza dla brunetek, 4ml, użyty raz, świetne opinie na KWC Schwarzkopf got2b straight on ochronny spray do prostowania włosów Sunsilk Fale & Loki Krem Podkreślający, użyty kilka razy, 200 ml Wellaflex, Loki i Fale, spray rewitalizujący, ok połowy z 150 ml JOANNA Brylantyna w żelu nowa, nieotwierana, 150g z datą 12/2009 22. IWOSTIN Purritin Krem na noc dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych, hypoalergiczny 75 ml pozostało 1/4, wymienię za jakiś drobiazg lub chętnemu jako dodatek do wysyłki innego kosmetyk Termin ważności – marzec 2009 23. VICHY NORMADERM Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 50 ml pozostało 1/4 wymienię za jakiś drobiazg lub chętnemu jako dodatek do wysyłki innego kosmetyku Termin ważności – czerwiec 2009 AVON preparat do demakijażu z odżywką dwa opakowania – dostałam gratis ale nie lubię mleczek edycja starsza – 2/3 z 150 ml edycja nowsza – nietknięta 150 ml JOANNA Sun Sensual Chusteczka Opalająca z ultraskutecznym systemem samoopalającym saszetka ? ![]() Odpisz u mnie |
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestetty tylko to, co w wątku
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 4. TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Conditioner
(odżywka do włosów kręconych) przywieziona z USA. 250 ml zużycie widoczne na zdjęciu. Może chciałabyś krem Effaclar K około połowy z 30 ml(dla pewnosci zrobię fotkę bo to ciężko w rubce ocenić).Mam też używany pasek skórzany czarny z metalowo srebną sprzączką,wytłoczenia w skórze imitujące plecionkę.Taki bardziej do spodni,jutro rano podam wymiary i fotkę jak byłabyś zainteresowana. |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje, nic
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.5 ml Champs Elysees Guerlain, 1,5 ml Automne V&A |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ile mniej więcej mililitrów chciałabyś tych dwóch pozostałych bo hypnotica nie mam więcej tylko te 3 ml?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
a co powiedziałabyś na ok 8 ml każdego?
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to mi nie bardzo opłacałoby się,ponieważ 50 ml tych perfum kosztuje średnio 250-300 zł,Automne jest zapachem trudnym do zdobycia,niszowym.Nie znam dokładnej ceny Twojej odżywki ale na KWC podana cena to około 80 zł za całe 250 ml.
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
na te chwilę chyba nie bardzo będę chciała je wynić za kosmetyki ale w sumie muszę to przemyśleć
jak coś to się odezwę
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
mi się podoba jedwab w sprayu
straight on do prostowania włosów i ew. jakiś drobiazg :P np. Oriflame Kredka do brwi ze szczoteczką, tylko testowana, odcień medium/dark (ciemno brązowa) ze szczoteczkąOriflame Kredka do brwi ze szczoteczką, tylko testowana, odcień medium/dark (ciemno brązowa) ze szczoteczką
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Co powiesz na:
-Hypnotic Poison Dior ok 3 ml bez atomizerka -Automne V&A 3 ml we fiolce z atomizerkiem -Champs Elysees Guerlain trzy razy po 1,5 ml (czyli 4,5 ml) bo tylko takie mam już fiolki(nowe,plastikowe bez atomizerków)? |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie u Ciebie podobaja
JOHN FRIEDA Frizz-Ease Dream Curls spray „perfektujący” loki i zapobiegający puszeniu się, ok 2/3 z 200 ml 4. TIGI CATWALK Curls Rock Curly Hair Conditioner (odżywka do włosów kręconych) przywieziona z USA. 250 ml zużycie widoczne na zdjęciu 11. TRESEMME Curl Care Flawless Curls extra hold mousse, (profesjonalna pianka do loków, przywieziona z USA, bez zatyczki). To urządzenie na górze do wydobywania pianki zostało ułamane – moja nieostrożność, ale umieściłam je z powrotem tak, że nawet mniej sprytne Wizażanki nie będą miały problemów z jej używaniem. Pianka użyta raz, 297 g 12. TRESEMME Flawless Curls Touchable Curls define & soften shapink milk (mleczko „kształtujące” do włosów kręconych – reklamowane jako „Twoja Ulubiona Mała Czarna” dla kręciołów ) przywiezione z USA, 133ml. Pozostało ok. połowa.Oriflame Kredka do brwi ze szczoteczką, tylko testowana, odcień medium/dark (ciemno brązowa) ze szczoteczką Irena Eris, LIRENE, Shiny Touch Fluid rozświetlający naturalny 104 użyty raz Powiedz mi jak wyceniasz te kosmetyki? Jest tego troche ale jak dowiem sie wyceny to zrezygnuje z czesci... |
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Byłabym zainteresowana
ORIFLAME Professional Hair Care System, Styling Mousse Super Volume (zwiększająca objętość pianka), 150 ml użyta 2 razy ORIFLAME Bamboo leaves & olive oil mask (Maseczka regenerująca z liśćmi bambusa i oliwką), saszetka 20 ml Bell Soft Eyeliner, Kredka srebrzysta do oczu + książka co ty na to?
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
a Nowa Gramatyka Angielska w ćwiczeniach to jaki jest poziom? skusilas mnie teraz tymi ksiazkami i nie wiem co zrobić;p
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, ale wydaje mi się, że te szorty będą małe na M:/ ja bym je chętnie dorzuciła za książki ale nie chcę żebyś była rozczarowana. One maksymalnie na 36 wejdą (czyli takie małe M, ale jeśli nosisz typowe, czyli 38 to nie radzę)
w każdym razie też jestem za tym układem kosmetyki + książka za sweter
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
jeśli ci nie przeszkadza że nie mam przekupek to wysyłamy razem, ale zrozumiem jak będziesz chciała, żebym wysłała pierwsza
to czekam na adres na pw
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
no jeszcze ew.
ORIFLAME Beauty Gloss Booster błyszczyk, ślicznie pachnie ![]() odcień peach melba 12 ml ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

. Bo wzielabym w wymiance. Zdecydowalabym sie na to:

W takim razie jesli sie zgadzasz to czekam na adres na priv i ja swoj tez wysylam spowodu ze nie masz przekupek to prosilabym zebys wyslala pierwsza jesli mozesz