![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki i zapachy.
podoba mi się kilka rzeczy, a chętnie pozbędę się takiego depilatora:
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=11182 mam depilator+akumulator, byłabyś zainteresowana? ewentualnie coś z mojego wątku ![]()
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Kupiłam go 3 lata temu, używałam przez rok, resztę czasu spokojnie sobie leżał. Jest prosty w obsłudze, bezproblemowy, ma 2 szybkości pracy, żadnych bajerów, ale cenię jego wytrzymałość - działa bez zarzutu tak jak działał wcześniej. Dość głośno pracuje (ale nie spotkałam się nigdy z cichym depilatorem
![]() http://www.agito.pl/depilatory/braun...143.34914.html Nie posiadam pudełka ani instrukcji (ale znalazłam ją w internecie, do pobrania tu http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...nk_UserManuals - ale to żadna filozofia, po prostu kąt 90 stopni do skóry i jedziemy pod włos) Nie chcę za niego wiele - może żel Biotherm i odlewka Manii?
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Posiadam:
- Amor Amor Elixir Passion (mogę zrobić odlewkę 4 lub 5 ml) - Cool Water (mogę zrobić odlewkę 4-5-7-10ml - takie mam fiolki) Interesują mnie odlewki amor amor sunshine i możliwe, że les belles (która to dokładnie?) oraz próbki: anglomania i bvlgari pour femme Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sprawdź tylko proszę, czy on na pewno działa ok? Bo jeśli poleżał sobie nieużywany 2 lata, to mogło mu coś odbic ![]() Dorzucę jeszcze jakieś próbaski w ramach gratisa. Jeśli wszystko Ci odpowiada to zapraszam na PW ![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-01-24 o 01:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...pices-edt.html Słuchaj przejrzałam sobie twoje próbki i co byś powiedziała, na taką równą wymiankę zapachową. Ja tobie Sunshine i les belles, a ty mi Elixir i Cool Water, w równej powiedzmy po 5-ml pojemności. Do tego próbki ja tobie anglomanię (nie pisałam co prawda nic o próbce, bo takowej nie mam, ale mogłabym zrobic) i bvlgari, ty mi Floverbomb i Hugo Woman Red. Jeśli też mogłabyś z któregoś z tych dwóch zapachów zrobic też powiedzmy 5-ml odlewkę, to dałabym ci 5 ml anglomanii (bo tę mam w butli, bvlgari niestety tylko próbkę- 1 ml). Co ty na to?(Kurczę mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałaś ![]() Z tym że musiałabyś wysłac mi fiolki, bo niestety nic nie mam ![]() ![]() Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2009-01-24 o 01:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10630204]Less belles, to te żółte -są tutaj
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...pices-edt.html Słuchaj przejrzałam sobie twoje próbki i co byś powiedziała, na taką równą wymiankę zapachową. Ja tobie Sunshine i les belles, a ty mi Elixir i Cool Water, w równej powiedzmy po 5-ml pojemności. Do tego próbki ja tobie anglomanię (nie pisałam co prawda nic o próbce, bo takowej nie mam, ale mogłabym zrobic) i bvlgari, ty mi Floverbomb i Hugo Woman Red. Jeśli też mogłabyś z któregoś z tych dwóch zapachów zrobic też powiedzmy 5-ml odlewkę, to dałabym ci 5 ml anglomanii (bo tę mam w butli, bvlgari niestety tylko próbkę- 1 ml). Co ty na to?(Kurczę mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałaś ![]() Z tym że musiałabyś wysłac mi fiolki, bo niestety nic nie mam ![]() ![]() Mogłabym zrobić: - 5ml Amor Amor Elixir Passion - 5ml Cool Water - 5ml Hugo Boss Red - próbka Flowerbomb edp 1ml w zamian za: - 5ml Nina Ricci Les Belles żółte - 5ml Amor Amor Sunshine - 5ml Anglomania - próbka Bvlgari 1ml mam też Betsey Johnson edp (USA) przypominający amor amor, tu jest link mnie interesuje jeszcze odlewka Noa Perle (ale nic na siłe) mogę wysłać większe fiolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli chodzi o większe fiolki to mogłybyśmy ewentualnie "powiększyc" z 5 na powiedzmy 10 ml, któryś z zapaszków. Z tym że mnie interesowałby u Ciebie w większej pojemności jedynie Amorek, a ja mogłabym dac więcej Sunshine, bądź Noa Perle, bo reszty mam już malutko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10639474]Mogłabym wysłac Ci 5 ml Noa Perle, wzamian za 5 ml Flowerbomb. Zapachów "przypominających inne" raczej nie chcę. Próbkę Bvlgari dorzuciłabym gratis. Co Ty na to?
Jeśli chodzi o większe fiolki to mogłybyśmy ewentualnie "powiększyc" z 5 na powiedzmy 10 ml, któryś z zapaszków. Z tym że mnie interesowałby u Ciebie w większej pojemności jedynie Amorek, a ja mogłabym dac więcej Sunshine, bądź Noa Perle, bo reszty mam już malutko.[/quote] Oneo, Flowerbomb nie robię odlewek, bo mam jej już mało ![]() Ja obstaję przy wersji 3x5ml+próbka albo 2x5ml+próbka (bez anglomanii). I przed wysłaniem chciałabym zobaczyć flakony, z których bedzie robiona odlewka (ja swoim mogę zrobić zdjecie jak tylko naładuję akku). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz mi w takim razie jak zdecydowałaś i to niech już będzie wersja ostateczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10640592]Proszę bardzo to moje buteleczki
![]() ![]() Napisz mi w takim razie jak zdecydowałaś i to niech już będzie wersja ostateczna. ![]() Moje flaszeczki stoją na baczność ![]() Na dzień dzisiejszy podoba mi się wersja 3x5ml+próbka lub 2x5ml+próbka Może do jutra wymodzę coś z Noa Perle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10642181]No to pomódź sobie do jutra, nie ma sprawy. Jeśli zostaniemy przy starych wersjach to raczej ta 3x5ml, chociażby ze względu na to, że większa wysyłka jest zdecydowanie bardziej opłacalna. Czekam,pozdrawiam
![]() To ja będę modzić i jutro dam znać co się z tego urodziło ![]() Pozdrawiam i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
oneo,
przespałam się z tym i jednak w tej chwili najbardziej zależy mi na: Delicious Night DKNY, Secret Obsesson CK, Black XS Paco R. oraz Code edt armaniego i za coś z tych mogę zrobić większą odlewkę elixir passion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
No niestety, nie mam żadnego z tych zapachów. Czyli pozostajemy przy wersji z postu 69, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10661814]No niestety, nie mam żadnego z tych zapachów. Czyli pozostajemy przy wersji z postu 69, tak?[/quote]
![]() zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
hm może Elvie Oriflame- ok. 42/50 ml ?
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10333002]
Miniaturki 1. Ferre Rose- 5 ml 2. Pure White Linen- Estee Lauder- 5 ML 3. Quess for women- 7,5 ml 6. Promesse- Cacharel- 5 ml Próbki (f-firmowa, r-robiona) 19.Christian Dior Midnight Poison- r [/quote] Hej! Pisałaś w moim wątku ![]() Byłabym zainteresowana wyżej wymienionymi miniaturkami i jeszcze próbką Midnight Poison. Proponuję w zamian tak: Euphoria 10 ml My Insolence 10 ml Hypnose 5 ml. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Chętnie próbasa Gucci, próbasa Omnia, miniaturkę Promesse i Agata Christi z wątku książkowego. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś nadal zainteresowana rzeczami z mojego wątku? Miałam też małą dokładkę
![]() Jeśli tak to mi u Ciebie spodobały się .Escada Sport- ok 15/100 ml, z wymianki, nie ma korka Promesse- Cacharel- 5 m Issey Miyake L'eau d'Issey(w atomizerku) -f Yves Saint Laurent Paris (atomizer)-f Escada Incredible Me-f 3.Loreal Perfection- kredka do oczu, czarna, nowa Loreal Dermo-Expertise- mleczko do twarzy, 200 ml, nowe, zapieczętowane (widac na zdjęciu) 4. Biotherm- granatowy zegarek na rękę, nowy, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.