|
|
#61 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu
Cytat:
w ogóle zauważyłam, że te fryzjerki nie potrafią mieszać umiejętnie farb aby uzyskać to co klient chce. jest teraz taka nowa metoda farbowanie jogurtem i z ciekawości obdzwoniłam kilka salonów zapytać jaka cena to niektóre nawet nie wiedziały o czym mówię... koniec końców włosy farbuję sama w domu wellatonem kolor 10/0 wychodzą lekko rudawe, więc potem stosuję płukankę z rumianku (tak mi poleciła babcia,bo dawniej tak sobie radziły z braku farb i rozjaśniają się do fajnego słonecznego blondu. nikt mi nie wierzy, że ten kolor robię sobie sama. włosy obecnie mam ścięte na loba-czyli długi bob do równa co najważniejsze, bo cieniowania też nie cierpię i są zdrowe, ładne i mają ekstra kolor. taki jaki chciałam od początku i żaden fryzjer nie potrafił tego zrobić...
Edytowane przez monakuc Czas edycji: 2015-03-05 o 08:24 |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu
hej
zastanawiam się nad ścięciem i koloryzacją włosów w salonie fryzjerskim Grzegorza Gila ( na ulicy Św. Anny). Warto? No i przede wszystkim jak wygląda to cenowo?![]() Będę wdzięczna za jakiekolwiek info
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Nowym Targu poszukiwany!!!
hello moglabym dostac numer do p. Grzesia i gdzie dokladnie on na Kowancu ma salon?
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- a moge numer do niego poprosic? i gdzie na Kowancu ma salon? Dziekuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

i rozjaśniają się do fajnego słonecznego blondu. nikt mi nie wierzy, że ten kolor robię sobie sama. włosy obecnie mam ścięte na loba-czyli długi bob do równa co najważniejsze, bo cieniowania też nie cierpię i są zdrowe, ładne i mają ekstra kolor. taki jaki chciałam od początku i żaden fryzjer nie potrafił tego zrobić...