..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::.. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 12:32   #61
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

IlonaP na SB nie ma takiego ograniczenia, trzeba obserwować reakcję organizmy na ilość i rodzaj wprowadzanego węgla
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:44   #62
atom999
Przyczajenie

EFFA - Dzięki za wskazówkę.

Edytowane przez atom999
Czas edycji: 2009-01-08 o 12:49
atom999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:52   #63
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;10395779]Teliku najbardziej u dentysty boje się igły od znieczulenia

[/quote]brrr nienawidze znieczulenia i tego dretwienia dlatego u mnie borowanie bez znieczulenia

Cytat:
Napisane przez atom999 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich!

Potrzebuję wsparcia. Mam 25 kg nadwagi i jestem od 5 stycznia na diecie.
Jak na razie jakoś się trzymam. Troszkę mi trudno, bo od ponad 10 lat nie jem mięsa, więc dieta zabiera mi bardzo dużo moich ulubionych warzyw i owoców. Ale może dlatego będzie skuteczna.
Mam nadzieję, że Wasze "gubienie wagi" będzie mnie mobilizować!!!
zapraszamy na naszą piszczysta plaze
trzymam kciuki

a telik własnie pochłonoł luncha w pracy a w moich marzeniach serniczek na podwieczorek....
boje sie ze jak go zrobie to juz cały czas bede
Stary 2009-01-08, 13:10   #64
IlonaP
Zakorzenienie

[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;10397112]IlonaP na SB nie ma takiego ograniczenia, trzeba obserwować reakcję organizmy na ilość i rodzaj wprowadzanego węgla [/quote]
jeszcze pomarudzę w takim razie ile zwyczajowo wynosi porcja dla kobiety
Cytat:
brrr nienawidze znieczulenia i tego dretwienia dlatego u mnie borowanie bez znieczulenia
u mnie podobnie ale dlatego, że akurat wiercenie mnie rusza
ale że ostatnio miałam wyrywane dwa zęby w odstępie tygodnia, w tym jeden paskudnie złamany to mam dość na długi czas
Stary 2009-01-08, 14:40   #65
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
u mnie podobnie ale dlatego, że akurat wiercenie mnie rusza
ale że ostatnio miałam wyrywane dwa zęby w odstępie tygodnia, w tym jeden paskudnie złamany to mam dość na długi czas

a co tu tak cicho
obiadkujecie?
Stary 2009-01-08, 15:36   #66
effa79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

a co tu tak cicho
obiadkujecie?
Ja juz jedna noge w drodze do domu. Ide zjesc obiad i bede musiala jeszcze wyskoczyc do pracy Chyba starszaka wezme i spacer wieczorny sobie zrobimy. Lepiej bedzie sie mu spalo
Mam trzy duze teksty do napisania i nie wiem, kiedy sie za to wezme Moze wieczorem przysiade choc nad jednym...

Mam taka ochote na zupe meksykanska, w ten mroz bylaby dobra, taka rozgrzewajaca. Moze kupie cos na mieso mielone w drodze do domu

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:30   #67
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Effa ale sie napalilam na ta Twoja zapiekanke a tu lipton - soczewicy nie bylo a na targowisko na ktorym wsyztsko jest baaardzo daleko. No coz przy najblizszej okzaji zaopatrze sie, i obeicalam sobie ze nie w pol kg tylko odrazu hurtowo

kenneczku pysznie brzmi ta pieczen cala droe do domu myslalam o czyms podobnym

a ja koniec koncow na obiad mialam brukselke(kupilam swieza) z jajkiem w sosie z serka topioneo z wedlinka
zakochalam sie w brukselce

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:31
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 17:09   #68
agusiencja
Rozeznanie

Witam
Ja dziś się źle miewam, @ dostałam, dużo jem.
W zasadzie już sobie kolacje szykuje bo chcę mieć to żarcie za sobą -.-
mam tyle nauki, a chęci ni w ząb...
na kolacje 2 kotlety sojowe, i ogórek, trochę rosołu bez dodatków, który popijam cały dzień.

agusiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:10   #69
onaella
Zakorzenienie

a mi cos ciężko sprężyc się z tą dietką w sumie nie jest źle, ale np przed chwilą zjadłam śledzika w pomidorach i cukierka bounty

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:13   #70
bambi1311
Rozeznanie

Effo, kochanie, a zdradzisz jak robilas zapiekanke z soczewicy?ja mam juz od dawna kupiona lezy w szafce i ciagle nie mam weny co z nia zrobic, a zapiekanka brzmi super

juz znalazlam na watku przepisowym, ale mam pytanko
ten twarog to dodajesz taki zmielony jak do sernika(pilos z lidla?)bo nie moge sobie wyobrazic jaka konsystencje ma taka zapiekanka?

jestem takim leniem zimowym, ze kumpela mnie wyciagala na basen, a ja jakos w taka pogode za nic w swiecie nie moge sie zmobilizowac!!!!i tak siedze sama w domu, TZ na siatkowce, a ja sie teraz nudze

ja na obiadek zrobilam sobie kurczaczka w sosie pomidorowym z Lidla i mozarella!!! ja nie wiem jak mozecie nie lubic mozarelli, ja ubostwiam ja dodana do takeigo goracego sosiku, jak sie rozpusci!!! bede miala jeszcze porcje na jutro do pracy!!!
poki co idzie mi niezle, ciekawe jak przetrwam ta 50tke mamy w sobotemam nadzieje, ze nie zniszczy calego tygodniowego starania!!!!!oby jak najmniej slodkosci bylo, bo to pewnie bedzie kusic najbardziej

67 .....77 .....65,8 ...... ?
74 masakra

Edytowane przez bambi1311
Czas edycji: 2009-01-08 o 18:41
bambi1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:27   #71
zielonamorelka
Zakorzenienie

czesc
kurcze ja tu patrze czemu nei ma SB a tu juz nowy watek
wiec sie odmeldowuje
niestety moja dieta jest beznadziejna.babcia dzis mi juz z 4 razy powiedziala ze brzuch m,i sie wylewa i t d i ze ciagle cos jem najgorsze jest to ze wiem ze to prawda.rano jest super w szkole tez przyjde zjem ladny dietowy obiad i odrazu po nim wpada mnustwo smieci.
ale postanowilam ze jak wytrwam na 1 fazie kilka dni to kupie sobie nagrode[pilke do pilatesu sportowe sluchawki lub tasmy do cwiczen/od pon beda w lidluwiec mam nadzieje wytrzymam bez grzeszku]
a na silownie zapisze sie dopiero pod koniec miesiaca bo kumpela zdazyla wydac kase eh
i ogolnie na nic nie mam kompelnie sily jestem wyczerpana.codzieneni po 4 kartkowki [jeszcze niegdy w zyciu nie dostalam tyle ocen w tydzien]
no nic trzeba walczyc
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:51   #72
mamaoli1979
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mamaoli1979

Hej dziewczyny
Dzisiaj przypada mój 13 dzień I fazy SB/już postanowione przedłużam I fazę o 7 dni/ i 22 A6W
Dzisiejszy jadłospis przedstawia się następująco:
Ś: 2 jajka na miękko, 2 zawijaski z salaty serka toponego light, ogorka zielonego i czerwonej papryki, 2 plasterki sera żółtego light, 1/2 czerwonej papryki oraz 1/3 długiego zielonego ogóraska
P: jogurt naturalny z cynamonem, słodzikiem i łyżeczką mixu orzechowo-pestkowego
O: Omlet z 2 jaj, czerwonej papryki i polędwicy łososiowej z gotowaną fasolką szparagową
P: łyżeczka orzechów
K: ser biały chudy z czerwoną papryką, cebulką, rzodkiewką, ziolami i odrobiną jogurtu naturalnego, mniaaaaaam
Wypiłam 3 herbatki czerwone, jedną zieloną , dwie kawki z mlekiem 0,5% i około 1,5 l wody mineralnej niegazowanej.
Zastanawiam się czy moja waga coś ruszy i jakie będą efeeeeeeeekty. Zważę się i pomierzę dopiero w poniedziałek.
Nie przynudzam dłużej
Witam nowych plażowiczów
Pozdrawiam i życzę miłej nocki

mamaoli1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:35   #73
effa79
Zadomowienie

Jakas padnieta jestem. Z Borysem przeszlam sie kawalek i wzielismy takse, bo u nas zimno, w sumie gdyby nie wiatr to pewnie by bylo znosnie, ale kiedy u nas nie wialo brrrrrrr wyciagnelo z nas to zimno...

Ja dzis:
s: omlet z serem i szynka + warzywka plus dwa kawalki serniczka (g.8.30)
p: dwa kawalki serniczka (12.00)
II ś: pasta z makreli plus dwa ogorki kiszone (14.00)
o: zapiekanka z soczewicy + surowka z czerwonej kapusty (17.15)
k: mozzarella ligt z papryka i ogorkiem kiszonym, poltora kubka mleka, dwa plastry sera zoltego (19.30)

I jeszcze mialam 20 min na cos ochote, ale przeszlo na szczescie
Bede pisac godziny, co by latwiej bylo mi sie ich trzymac, a raczej nastwic sie, ze jem wlasnie wtedy. Moze bedzie latwiej.

Bambii akurat na dzis dalam normalny twarog w kostce, bo w Lidlu nie bylam Do tego pokrojone w paski pieczarki i cebulka wczesniej podsmazone, ja je dusze i daje razem z sokiem, zeby nie byla zapiekanka sucha. Wczesniej robilam z cukinia, ale teraz cena mnie zabija Mozna dodac wedlinke, inne warzywa. Calosc posypuje zoltym serem i bardzo mocno doprawiam. Zapiekanka ma konsystencje papki, bo czerwona soczewica sie rozgotowuje, przynajmniej ja inaczej nie umiem jej ugotowac Ja uwielbiam, tz wlasnie konsystencja nie odpowiada Za to moje dzieciaki lubia bardzo

Djana polecam polecam. U mnie zapasy soczewicy, bo szybko sie konczy

Agusiencja zdrowka! Najwzniejsze to wrocic na wlasciwe tory, no nie Onaella

Na jutro ogorkowa zupe robie... z zupami mam problem, bo po nich jestem glodna, ale moze jakos przetrwam jutro.

Mozzarelle tez uwielbiam i sie ciesze, ze w Netto odkrylam lightJa moge jesc bez przypraw, sama

Kurcze wiosna na pewno latwiej sie chudnie. Teraz mam wrazenie, ze przez to zimno organizm sie broni przed strata wagi rekami i nogami
Na razie poki co auta brak, wiec chodze na pieszo, tylko jak dojde na basen jutro

Stary 2009-01-08, 19:47   #74
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

witam

bambii, Djano, effo dziekuje za mile slowa odosnie zdrowka Jestem przeszczesliwa z okazji pozbycia sie dziadostwa

djano mnie nie kusi wielki swiat Sytuacja zyciowa sprawia, ze dwa razy do roku latam do meza i dwa razy do roku on do mnie. Wczesniej mialam nienormowany czas pracy i ciagle wyjazdy na targi czy do dostawcow. Juz myslalam, ze sie wykoncze. I jak sie zwolnilam to myslalam, ze odetchne ale widac pisane mi zycie na walizkach

Wlasnie zarezerwowalam bilet na czwartek i jutro pewnie wykupie go Takze Cykado bede na watku o desperatkach pierwsza pisac co nowego i dziekuje pobyt na pewno bedzie mily A co do dentysty to ja sie tak balam, ze chcialam w uspieniu wyleczyc wszystko. Az wynalazlam gabinet gdzie znieczulenie nie jest robione strzykawka z igla a tylko znieczula sie zeba punktowo. NIc nie czuc tylko takie jakby "ostrzykiwanie" slychac. NIe dretwieje nic. Czujesz co ci robia ale nie boli nic Polecam poszukac kto ma nowszy sprzet bo te strzykawy to masakra. Nie wiemco gorsze czy rozpieranie czaszki jak wstrzykuja znieczulenie, pol dnia odretwienie czy borowanie. Teraz nie jest dla mnie zadnym problemem wizyta u dentysty i jak nigdy wszystko poleczone, kamien zdjety, zeby wypiaskowane

atom999 witaj i powodzenia

Ja dzis lampke zinfandela sacze, jem galarete ale chyba jeszcze sie skusze na camembert w panierce No i mam zamiar niesmiertelna salatke wielowarzywna zrobic. Jakos powoli sprawy urzedowe zaczynamy konczyc i moze w koncu wykaraskamy sie z problemow, ktorych nabawilismy sie rok temu. Czuje, ze ten rok bedzie dobry

Milego wieczoru
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:56   #75
bambi1311
Rozeznanie

dziekuje Effo, cos poprobuje z ta soczewica, zaraz ide ja wstawic, wszakże mam juz reszte kurczaka na jutro, ale moze cos z tej soczewicy jeszcze zmontuje

a tak na marginesie zaczelam sie nad czyms zastanawiac
czy Wy dziewczynki serki wiejskie i mozarella jecie zawsze light?bo ja wlasnie tego sie nie trzymam, serek wiejski jem zwykly, a mozarelle uwielbiam tez zwykla, moze to u mnie powoduje taki wolny spadek wagi????????
bo jesli chodzi o mleko, to uzywam tylko 0,5 %, ser zolty 17% z lidla lub hit z ryk 13 %, ale wiesniak i mozarella to zawsze normalne!!!
co o tym sadzicie ekspertki moje drogie, i jak to wyglada u Was?

74 masakra

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 20:05   #76
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

ja tylko 0% albo light wiesniaka a mozarelle odtluszczona jadam bedac w Stanach a w Polsce nie jem bo nie moge dostac
Stary 2009-01-08, 20:15   #77
IlonaP
Zakorzenienie

Effa, czerwona zawsze się rozgotowuje, zielona i czarna zostaje sypka, nie wiem jak z żółtą ale może jutro sprawdzę, bo zakupiłam i czas wypróbować
U mnie tam zapasy wszystkiego - jak się nie ma w pobliżu porządnego sklepu to tak się ma
Bambi, ja wieśniaki jem albo lekkie albo zwykłe Piątnicy, mozzarellę różnie...

Dziś był dziwny dzień, mamie pękła rura od kaloryfera, u nas cieknie z pieca, ponadto robiłam za zaopatrzeniowca, więc wyprowadziłam mojego chrabąszcza z garażui jeździłam po nocy, a drogi śliskie.

9.00 ś: omlet z białek, pieczarek z estragonem i plasterka żółtego sera Fit Hochland, kromka pełnoziarnistego chleba, herbata z mlekiem
12.00 IIś: wieśniak i kolejna kromka chleba, latte
15.00 o: kapuśniak
19.30 p: plastrek ciasta drożdżowego i herbata z sokiem malinowym - byłam u babci, ciężko było odmówić
20.30 po powrocie do domu k: ugotowane brokuły posypane wiórkami sera żółtego i wstawione na 30s do mikro - dobre i tyle
teraz spijam już drugą herbatę

jutro się chyba zważę, rewelacji się nie spodziewam
Stary 2009-01-08, 20:21   #78
dygotka8
Zakorzenienie

ja tez gapa...dziwię się,że nic nie piszecie w wątku,a tu juz nowa częśc...ehhh
a mi się baty należą bo przestałam jadac regulranie

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:27   #79
IlonaP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
ja tez gapa...dziwię się,że nic nie piszecie w wątku,a tu juz nowa częśc...ehhh
a mi się baty należą bo przestałam jadac regulranie
piszesz, masz

ale teraz z pewnością zaczniesz, prawda?

Paprak, jest mozzarella odtłuszczona u nas, jedynie ricotty nie widziałam za to widziałam mascarpone light Galbani i chyba skuszę się niedługo na Tiramisu, które uwielbiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 20:30   #80
mamaoli1979
Raczkowanie

Wpadłam jeszcze na chwilkę, żeby Was podczytać Właśnie skończyłam gotować na jutro chili con care w zmodyfikowanej wersji-wyszło pyszniutkie już się cieszę na jutrzejszy obiadek
Jak to mówią kto pyta nie błądzi, więc pytam-dziewczyny która z Was przedłużała I fazę SB?????????????????????? Jak sądzicie było warto???????????????????? ? Czy z perspektywy czasu patrząc postąpiłybyście tak ponownie????????????????? ??????????
A co się dzieje z Sylwią18?????????????czyżby się załamała zbyt niskim spadkiem wagi????????????

Stary 2009-01-08, 20:36   #81
IlonaP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaoli1979 Pokaż wiadomość
Wpadłam jeszcze na chwilkę, żeby Was podczytać Właśnie skończyłam gotować na jutro chili con care w zmodyfikowanej wersji-wyszło pyszniutkie już się cieszę na jutrzejszy obiadek
Jak to mówią kto pyta nie błądzi, więc pytam-dziewczyny która z Was przedłużała I fazę SB?????????????????????? Jak sądzicie było warto???????????????????? ? Czy z perspektywy czasu patrząc postąpiłybyście tak ponownie????????????????? ??????????
A co się dzieje z Sylwią18?????????????czyżby się załamała zbyt niskim spadkiem wagi????????????
Sylwia jest na studiach i chyba nie ma tam netu.
Moim skromnym zdaniem nie ma sensu w przedłużaniu I fazy - nawet sam A.A. o tym pisze, jak znajdę fragment to wkleję - ona ma na celu zlikwidowanie nieprawidłowego łaknienia węglowodanów i jest jednocześnie tak uboga w składniki, że te 14 dni to optimum.
Stary 2009-01-08, 20:59   #82
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
piszesz, masz

ale teraz z pewnością zaczniesz, prawda?

Paprak, jest mozzarella odtłuszczona u nas, jedynie ricotty nie widziałam za to widziałam mascarpone light Galbani i chyba skuszę się niedługo na Tiramisu, które uwielbiam
dzieki za bty
no mam nadzieję,że jak ogarnę już siebie i swoją osobę to zacznę znowu jadac normalnie....być może będzie to dopiero za parę tyg

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:05   #83
effa79
Zadomowienie

Ilona alez mi smaka narobilas... a mialam ogorkowa robic. Chyba zdradze ja na kapusniak Przed praca zdaze zrobic Powodzenia w wazeniu
A z czerowna to wiem, ze tak jest Chcialam uprzedzic Bambii, zielona uwielbiam za ta sypkosc, a czarej nie jadlam. Musze sprobowac

Mamooli ja mialam 3 tygodnie jedynki, ale tez z tego wzgledu, ze pierwszy tydzien potraktowalam na luzie, uczylam sie tej diety. Czy cos to zmienilo - nie wiem. Mozesz zaczac powoli wprowadzac wegle. Np. owoc na przekaske, lub chleb na sniadanie.

Bambii ja nabial zawsze odtluszczony. Ser (jaki ty w Lidlu kupujesz????) odtluszczony, twarog chudy, wiesniak lekki, mozzarella light. Jest do zdobycia w NETTO!!!!, mleko 0.5%, ostatanio robilam Borysowi kakao z 2%, bo tz kupil, dla mnie straszliwie tluste bylo,a pomyslec ze dwa miesiace temu pilam tylko 3,2%

Stary 2009-01-08, 21:06   #84
mamaoli1979
Raczkowanie

Dzięki Ilonko jak zwykle zawsze można liczyć na Twoją dobrą radę.

Stary 2009-01-08, 21:14   #85
mamaoli1979
Raczkowanie

Skoro się nie opłaca przedłużac tej fazy to nie będę nadgorliwa, Tobie również dziękuję Effffffffo, hihi
Czyli od niedzieli poszerzamy listę dozwolonych produktów, oj żeby mi się tylko w glowie nie poprzewracało

Stary 2009-01-08, 21:17   #86
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

no wlasnie dziewczynki ja mieszkam na wsi - miasto ponizej 30tys. mieszkancow. Nie ma Netto i nie widze nigdzie odtluszczonej mozarelli A jakiej firmy ta mozarella IlonaP?
Stary 2009-01-08, 21:20   #87
IlonaP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effa79 Pokaż wiadomość
Ilona alez mi smaka narobilas... a mialam ogorkowa robic. Chyba zdradze ja na kapusniak Przed praca zdaze zrobic Powodzenia w wazeniu
A z czerowna to wiem, ze tak jest Chcialam uprzedzic Bambii, zielona uwielbiam za ta sypkosc, a czarej nie jadlam. Musze sprobowac
a Ty mi soczewicą, akurat wszystko mam w lodówce

Cytat:
Dzięki Ilonko jak zwykle zawsze można liczyć na Twoją dobrą radę.
Cytat:
Skoro się nie opłaca przedłużac tej fazy to nie będę nadgorliwa, Tobie również dziękuję Effffffffo, hihi
Czyli od niedzieli poszerzamy listę dozwolonych produktów, oj żeby mi się tylko w glowie nie poprzewracało
powolutku, będzie dobrze

......................... ......................... .
Paprak, jedna Galbani ale jest jeszcze druga, mamy w auchanie

Edytowane przez IlonaP
Czas edycji: 2009-01-08 o 21:26
IlonaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 21:23   #88
bambi1311
Rozeznanie

No wlasnie,przekonalam sie ze czerwona soczewica sie rozgotowujez zupki zrobila mi sie papka,ale za to bardzo pyszna , az Tz wrocil z siatkowki i zjadl zamiast kurczaka zupke-papke z soczewicy!!!!

no i moje przypuszczenia sie sprawdzily!!!jem za tlusty nabial kurcze!!!jakos malo do tego wagi przykladalam,kurde od jutra sie przerzucam,,,no ale mozarelli pozostane jednak wierna!!!!!tu light mi nie smakuje po prostu, a dodatkowo nie mamy NEtto

EFFO, w lidlu jest super ser zolty start Linessy 17%, czesto dodaje do portaw!!!!nie dosc ze odtluszczony to jeszcze starty!!!!

a Sywia18 pewnie do sesji sie szykuje,,,kurde kiedy to bylo..studenckie piekne czasy i ju zpewnie ladnie odchudzona!!!!bo ona slicznie sie tez dietki trzymala

dobrej nocy kochane Kobietki

74 masakra
Stary 2009-01-08, 22:27   #89
effa79
Zadomowienie

Bambii dzieki Przejrzalam strone Lidla i w poniedzialek na pewno bede tam gosciem z duzym wozkiem Ser ten tarty faktycznie sie oplaca, inne mniej, bo ja Holendra 17% kupuje za ok 18 zł za kg.

Ilona zaintrygowalas mnie tym dodatkiem do zupy. Jak to bylo?? Inulina??? Gdzie mozna to dostac??? Tez uwielbiam geste zupy

Stary 2009-01-08, 22:33   #90
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

ilonaP auchan tez nie mamy poszukam tej galbani. dzieki

edit: wies ma swoje plusy bo ja hollender kupuje za niecale 13zl w aldiku, to 5zl taniej niz u effy a w Lidlu tarty ser jest caly czas z serii Linessa tylko od poniedzialku maja byc inne jeszcze

Edytowane przez paprak
Czas edycji: 2009-01-08 o 22:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości