|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Impreza?!..ale..
Mi się mimo wszystko wierzyć nie chce, że AŻ takie rzeczy się dzieją
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co imprezowy orgio wątek się rozkecił ^^
|
|
#63 |
|
Kokon pro
|
yh ja za to dzis bylam w Macu i naprzeciwko siedziala para jakichs 15-16 latkow no i niestety przez okolo godzine koles doslownie lezal na lasce ( o malo jej tam na miejscu nie przelecial bo inaczej tego nazwac sie nie da i oscentacyjnie "lizal ja" bo calowaniem tez bym tego nie nazwala, szkoda gadac tez wole byc zacofana, niestety bylismy z Tztem zniesmaczeni ;/ wg mnie obsluga powinna im zwrocic uwage, wiec juz mnie chyba nic nie zdziwi nawet jakies orgio imprezy haha
Edytowane przez kasiek87 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:07 |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
![]() bywam na wielu imprezach i dużo widziałam .. to prawda , dzieją sie różne rzeczy, zwłaszcza po alkoholu ale to że każdy z każdym zaczął się bzykać to już wg mnie wytwór wyobrazni . a może autorka sama wzieła jakieś prochy i różne rzeczy "widziała" , które niekoniecznie działy się naprawde . a co do chłopaka to się nie przejmuj , do następnej imprezy ludzie zapomną (;
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno znaleźć coś na ten temat po polsku ( i dobrze ),a dla osób, które rozumieją j. angielski http://www.timesonline.co.uk/tol/new...icle386048.ece Też bym chciała by to był tylko wymysł...
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Taaa z pazurami, żeby teraz przynajmniej jakieś dowody miał.
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Ja wam powiem, że ja, mimo że mam 14 lat, również zaczynam sie czuc jak zacofana :/ Uważam, że to co napisała autorka wątku jest prowokacją... jednak naprawde nie zdziwiłoby mnie to gdyby wydarzyło się coś takiego. Przeraża mnie to co się dzieje wśród moich rówieśników. Dajmy przykład: Koleżanka opowiada mi o sylwestrze, na którym zaczęła się po pijaku lizać z jakimś osiemnastolatkiem i że gdyby jakaś dziewczyna nie doprowadziła jej do porządku pewnie poszłaby z nim do łóżka (przypominam, że byli pod wpływem alkoholu). Dalej, dziewczyna w moim wieku 2 lata temu (!!!) straciła dziewictwo z wlasnej woli z szesnastolatkiem... nie będę wymieniac więcej takich przypadków, choć moglabym, ale nie o to tutaj chodzi... w czasach kiedy wszyscy i wszędzie (a szczególnie w szkole) rozmawiają o seksie, co więcej, ten seks uprawiają mam wrażenie, że coś ze mną "nie halo" i to tylko dla tego, że ja nie mam zamiaru zrobić "tego" w tym wieku... moze to ze mną jest coś nie tak? Może tak powinno być, a nie długo będziemy podziwiać pięciolatki w ciąży... (??)
Tym oto "optymistyczbym" akcentem zakończe moją wypowiedź. Dziekuje za uwage i prosze aby nikt nie podejrzewał mnie o zmyślanie czy cos wtym stylu... niestety... taka polska rzeczywistosć ;/ Edytowane przez Ija Czas edycji: 2009-01-09 o 23:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Ja co prawda byłam wczoraj na klasowej imprezie ale nic takiego się tam nie działo . . . moja klasa jest chyba jakaś dziwna
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
bo kazdej z nas sie przeciez marzy kąpiel w potokach nastoletniej spermy
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Eeee to w butelkę już nikt nie gra?
pamiętam jak para była zawstydzona, jak na nich wypadło.To nie je moja bajka
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

3/3/6-22/7/8

),