|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miss Wapster :)
nie mogłaś edytować, tylko piszesz 3 posty na raz.. ;/ no nie wiem nie chce mi się jakoś wierzyć w to wszystko
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
ja tam w to wierze i czekam na odpowiedź co do 7 poziomu puzzli
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wierzę, że przeszłą do 10 poziomu puzzli, i ciekawe skąd wzięła kasę, żeby tak daleko zajść, że ma wszystkie ubrania i w ogóle najdroższy dom, z samej pracy i gier by raczej nie wyżyła no i może chłopaka ale na początku musiał jej dawać mało, bo potem jak byłą bogata znalazła nowego ...
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
przeszłaby bez pożyczek.
Tylko zastanawiają mnie te puzzle. Mam nadzieję, że się dowiemy, czy da się jakoś je przejść. Bo ja nie uzyskamy racjonalnego sposobu to znaczy, że to wszystko nieprawda i tyle. |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
7 poziom trzeba przejść w 5min nie w 31 sec.
No pewnie że chłopak na początku tyle niedaje. Nic nie pisałam że jestem w 10 poziomie puzzli. Pożyczyłam od banku raz 500zł, ale to w innej miss Kase sama zarobiłam, a potem od chłopaków wyciągałam na ciuchy i dom przecież nie dokonałam tego w 1 dzień! Zadania aby przejść do następnego etapu: 1.Kupić bermudy Kupić hamburgera Wynająć mieszkanie Zmienić fryzurę 2.2 poziom w puzzle Zapisać strój z 4 rzeczy poczytać lub pograć (mieć większe IQ) dostać pracę 3. przejść Mastermind w max 7 próbach zaszaleć w klubie schudnąć 2kg paznokcie 4. Puzzle 4poziom 2 stroje po 6 rzeczy 9 poziom w "zgadnij kolory" znaleźć chłopaka 5. Zmądrzeć Mastermind 6prób Zarabiać min. 100zł Wakacje w sopocie 6.Puzzle 6 poziom kolory 12 poziom wynająć lepszy dom 4 zielone ciuchy mieć 56kg powiększyć piersi 7.3 zestawy ciuchów chłopak min. 80zł mastermind 6 prób 8. Puzzle 7poziom Schudnąć kupić wszystkie buty praca min.150zł wakacje w paryżu 9.Pożyczka z banku odsysanie tłuszczu IQ pow.85 "zgadnij kolory" poziom 15 mastermind 6 prób Ktoś wie co dalej? Edytowane przez Umbrela95 Czas edycji: 2009-01-26 o 15:52 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ogólnie to ponoć na tego typu puzzle są algorytmy, żeby ułożyć
![]() I są też kombinacje, których nie da się ułożyć. Dlatego ja w to nie gram, nie potrafię przejść puzzli i nie będę wydawać kasy na to. Wolę miss bimbo.
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Umbrella95 -no to może jak dojdę do 8 poziomu, gdzie będzie trzeba ułożyć puzzle do dalszego lvl niż 7 to może będzie w 5 minut. Bo póki co mam w 31 sec ;/
Gdzieś w jakimś dalszym (10 czy tam 11 poziom) trzeba kupić dom za 2300zl, jechać do Hurghady. Edytowane przez ladycrazy Czas edycji: 2009-01-26 o 22:00 |
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Mam Samsunga E250 - zainstalowałam te grę ale niestety coś jest nie tak, nie wiem dokładnie jak to opisać ale nie ma tła i wszystko się na siebie nakłada czyli np. weszłam na pokój to nie widzę lodówki i drzwi tylko nie ma nic. Jest sama miss. Jestem w sklepie i wybieram jedzenie, przyciskam na jajko idę dalej co jest i jest chyba jabłko no i to jabłko jest nałożone na jajko i wszystko jest na tle miasta. Przez ten błąd że nie widze tła i obrazy się na siebie nakładają nie mogę grać ani w kolory przez co tracę kupe kasy ani w puzzle bo mam białe tło!!!!! CZy wy też tak macie??????
PS. Zadań nie wykonuję bo się nie da ale gram i moja waży już 95 kg !!, ma z 89IQ, Chłopaka co daje 31 i 220 mna dzień
Edytowane przez Belfegor1991 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:16 |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
nie. Sprawdź tu http://www.misswapster.pl/#Pomoc czy Twój telefon obsługuję tą grę.
Moja waży 67. Ale jutro będzie 57bo jej kupie tabletki xD Bo jakoś ten cudowny sposób Umbrelli95 u mnie nie działa. Moja zarabia 220/dzień, chłopak jej daje 115/dzień, ma 112 IQ. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
noo, u mnie też tak jest.
Nie wiem o co jej chodziło. Kurdę musze jeszcze 2 stroje czy tam jeden po 6 elementów mieć do nastepnego poziomu xD |
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
Hej! nie pisaŁAM BO wyjechałam!
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
spoko.
Jak tam Twoja miss? |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
ten poziom 7 trza przejść w 31 sek. ;( :zly: moja sis przeszla w 9 a ja w 10 ... buu. nie da sie go w 31 sek ulozyc..;/
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
ja przeszłam w 3:48
Jak będę na 9 czy tam 10 poziomie w miss i tam jest zadanie dojść do 8 poziomu w puzzlach to wtedy zobacze może wtedy będzie w 5 minut |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na 4 i zarabia już 220 i zostało mi kupić 7 rzeczy ciuchów i dodatków, żeby był 2 stroje i jeszcze znaleźć chłopaka ;/
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
moja jest na 8 poziomie, zarabia 220/dzień, chłopak jej daje 115/dzień i co jakiś czas zmieniam na takiegoco daje więcej.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Moja Miss Wapster żyje już 17 dni i jest na 8 poziomie, od 5 dni ma chłopaka o imieniu Rafał, który daje jej codziennie 119 zł. Kończy też kurs na rzecznika prasowego (zostało jeszcze 3 godz. i 50 min. do końca)
Jej IQ wynosi 105 no i waży aż 78 kg
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
U mojej Miss wszystko ok.
Ale już mnie ta gra jakoś tak bardzo nie zachwyca. Pozatym moja miss mi akurat dzisiaj umarła, to ją nie ratowałam. Jak mam czas to w nią gram, a jak nie to nie!
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
ja tam lubię tą grę
![]() Moja miss ma już jakieś 63 dni, 220/dzien z pracy,chlopak jej daje 152/dzień, jest na 8 poziomie, ma 114IQ, 67kg. |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Ta grę mi przesłał kolegaa xd No i pobrałam ją z internetu i i pobrało mi aż 10 zł !!!! ;/ potem też jak już zaczęłam w nią grac to ciągle miałam na minusie np. 7 zł albo 5 różnie a nie wysyłałam żadnych smsów żeby ominąc zadania.. nie wiem może pobierało mi kasę za to , że w to grałam ? ;/ bez snesu . teraz już w to nie gram bo wkurzało mnie to..-.- ale i tak dochodziłam tylko do 3 poziomu xD nie rozumiem tego Mastermind ! nie przejde go w 10 próbach to co dopiero w 7 ! xd haah xD a jak myślicie te pieniądze co miałam na minusie to mogłybyc przez tą grę ..?
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Gra sama z siebie nie pobiera kasy. Albo kliknęłaś, albo dostałaś jakiegoś wirusa, albo to nie przez to.
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
a mastermind wcale nie jest trudny
Praktyka czyni mistrza.Ogólnie to ta gra jest fajna. Pomijając to,że przez moją głupotę straciłam na nią 25 zł ale tata, który płaci mi abonament na szczęście zrozumiał xD A teraz już nie wysyłam na nią esek. |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na 6 poziomie moja zarabia 220 zł chłopak płaci jej 45 zł i na 7 poziomie puzzli jestem a teraz ma zadanie zeby dojść do 6 poziomu w puzzlach i nie wiem czemu mam je na czerwono a nie na zielono, że wykonane ;/ przeciez jestem na 7 ;/ i kupiłam jej na początku 3 zielone ciuchy a teraz patrzę w 6 poziomie i musze od nowa 4 kupować ;/
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
z tymi puzzlami też tak mialam.
I ominęłam to zadanie xD Moja koleżanka była na 10 poziomie miss. Przeszłago i wiecie co się pokazało? "Jesteś mistrzem misswapster" I game over ;/ Po 10 poziomie gra się kończy ;/ |
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niemożliwe! Myslałam, że gra i moja Miss będzie się stale rozwijać.. np. będzie mogła zmienić pracę, będzie mieć do wyboru więcej ciuszków itd. A tu taka kicha ![]() Odechciewa mi się w to grać
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie, też tak myślałam. Można dalej grać ale oczywiście nie ma zadań ani nic...
Taki suchar. |
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
Ale szajs!
Ja myślalam tez ze bedą inne prace czy cos.... Nie no! ŻAŁ.PL |
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
mi się niestety gra zawiesiła
, nie dostaje kasy od chłopaka i z pracy i z czego się bardzo ciesze moja missnie tyje i nie musi jesc i pić ( no chybaze pójdzie na siłownie itp to maleje ) mam juz tak od paru dni i pewnie bede musil grc od początku a jestem juz prawie na 8 poziomie w zadaniach
|
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Ale teraz jeszcze doszła 'aktualizacja' gry, jest TROCHE wiecej ciuchów i są konkursy , typu: "która lepiej wygląda" , i oczywiście ja zaczełam gre od początku na kupywałąm jej super ciuch i zagrałm i co d*** jakies badziewie mnie ograło i zaprało z wirtualnego konta 20 zł. .... Do bani...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

, nie dostaje kasy od chłopaka i z pracy i z czego się bardzo ciesze moja missnie tyje i nie musi jesc i pić ( no chybaze pójdzie na siłownie itp to maleje ) mam juz tak od paru dni i pewnie bede musil grc od początku