|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
Oj faktycznie, myslalam, ze Ci odpowiedzialam w Twoim watku, ale nie, bo masz kilka zapachow u siebie , ktorych nie znam, wiec spisze sobie i zobacze w perfumerii jak pachna i wtedy dam Ci znac. Pozdrawiam
|
|
|
|
#62 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
hej u ciebie podoba mi sie;
Demeter - Laundromat 30ml (minimalny ubytek, prawie niewidoczny) Demeter - Jasmine 30ml (pełne) Inglot - cień pojedynczy AMC nr chyba 61 (czarny z niebieskimi drobinkami) Fruttini – Blueberry Smoothie Body Lotion 500ml (jagodowy balsam, pozostało ok. 400ml) Titillapapilla – Zucchero E Velo Body Carem ‘Cukier puder’ 250ml (pozostało ok. 200ml) czekam na wiadomosc w moim watku lub pw chetnie sie wymienie;]
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie u Ciebie YR Bambus 60/125ml
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, pozdrawiam
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Lancome – fluid Adaptive nr 10 'Porcelaine' 30ml (ubytek minimalny - niewidoczny, kilka razy użyty, kolor bardzo jasny, porcelanowy) - cos u mnie?
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, dzisiaj jade na zakupy wiec sobie poniucham troche. Poki co interesuja mnie u Ciebie (i to nawet bardzo) maseczki ziaja pro oraz odlewka odzwyki tsubaki.
|
|
|
|
#68 |
|
perfumove love
|
Chwilkę pomyślę, dobrze?
Na dniach dam znać, słowo.
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie/>
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10838617]koszt moich kosmetykow to 180 zl, wiec niezbyt mi sie oplaca zatem podziekuje[/quote]
hehe, ja wcale nie sugerowalam ze chce oba kremy za fluid, po prostu napisalam co mi sie podoba u Ciebie |
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Podobaja mi sie u Ciebie nastepujace pozycje, ale czy te pojemnosci podane przez Ciebie to pojemnsci wyjsciowe, czy tyle ile Ci zostalo??
Escada Moon Sparkle EDT 30ml (te mnie najbardziej ciekawia) Paris Hilton Heiress EDP 50ml Donna Karan Black Cashmere EDP 30ml |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Demetery? Szczególnie jaśmin i ocean?
|
|
|
|
#74 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. a co bys sobie ode mnie najchetniej za fluid wybrala?chcialabym jeszcze zapytac o jedna rzecz: kupialam ostatnio Dior Sculpt, kolor 010 i okazal sie za ciemny choc to byl najjasniejszy fluid jaki udalo mi sie znalezc. na strawberrynet.com kolory wygladaja na identyczne http://pl.strawberrynet.com/productD...d=47906#DETAIL - moj http://pl.strawberrynet.com/productD...d=34233#DETAIL - Twoj chcialabym zapytac czy masz moze porownanie czy sa tego samego odcienia (pytam bo moze uzywalas)? btw: jako, ze masz jasna karnacje chcialabym zapytac czy nie ciemnieje on na Tobie? Na kwc znalazlam pare recenzji, w ktorych dziewczyny pisza, ze ciemnieje im ten fluid :/ BTW: poza watkiem mam jeszcze cien mineralny Isa Dora, kolor zloty. nieuzywany |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Jamestown:
jestem blada, szaro-niebiesko-oka blondynka i ten Adaptive jest dla mnie ciut za jasny nawet, mimo tego, ze mamy zime. Szczerze to ciezko mi sbie wyobrazic by byl dla kogokolwiek za ciemny, chyba ze jestes wampirkiem :p To jest typowy fluid dla bladolicych, osobiscie nigdy nie zauwazylam zeby ciemnial. Odcien jest raczej chlodny, nie jakis zolty, czy pomaranczowy. Oddaje go, bo poprawila mi sie cera i juz nie czuje potrzeby uzywania fluidu, wystarcza sama baza. A te probniki kolorow na strawberry to ....szkoda gadac... |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paris zostało ok. 20ml Donny ze 3-5ml Czy odelwki w ogóle by Ci odpowiadały? |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Nie potrzebuje nowiutkich perfum, ale wolalabym w oryginalnym flakonie. Odlewki ewentualnie zapachow z wishlisty
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
mogę zaproponowac Ci 10ml euphorii bomasz na wish liscie i moze Escade S?
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Co byś za nie oddała?
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
oki, to czekam na wieści
|
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Isa DOra ma jeden jasniutki kolor, ale rzadko bywa.Ponawiam pytanie z poprzedniego posta: co bys u mnie znalazla do kremu kochana? btw: zazdrosze cery, ktora nie potrzebuje fluidu. ja jak przebywam w klimatyzowanych pomieszczeniu robie sie rozowa mimo raczej braku problemow z naczynkami :/ |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Demeterki?
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi o Euphorie Blossom, a Escada S mi sie nie podobaja
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Widzialam, ze Ci zalezy, przejrzalam Twoj watek milion razy, zrbilam liste zapachow i powedrowalam do sephory zeby je przetestowac i niestety suma sumarum nic nie znalazlam
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10865736]przypominam sie, bo widze, ze ominelas moj post[/quote]
nie ominelam, tylko sie zastanawiam |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, nie ma problemu, pozdrawiam
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Kochana, nie chce Cie poganiac, pojawila sie jednak zainteresowana Effaclarem wizaznka. wolalabym go wymienic z Toba, jesli bylabys zainteresowana, wiec prosze daj znac jak sie namyslisz
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Uppp
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

. Isa DOra ma jeden jasniutki kolor, ale rzadko bywa.