![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
też szukałam i dużo się tego naczytałam, a teraz mam wrażenie, że aż głupia jestem od nawału informacji. Ciągle słyszałam od tabletkach "vamea", ponoć jakieś cuda wyrabia. Ale gdzieś mi się obiło, że została wycofana???
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
czesc.
ja tylko na chwile. Madlen, bede glosowac! dzisiaj zaczelysmy 13-czesc i dzisiaj jest 13. a ja mialam strasznego pecha. schodze dzisiaj do samochodu i probuje drzwi otworzyc a tu .... nie moge. patrze a one cale wgniecione ![]() ![]() ![]() nie wiecie jak to wyglada z ubezpieczycielem? czy bardziej oplaca mi sie to zrobic samodzielnie czy niech oni mi zaplaca a ja potem doloze do skladki? (ktos mi zepslu a ja musze placic. bossssko). nie mialam czasu nawet dzisiaj zadzwonic ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Oj, biia, to faktycznie pech. Ja nie wiem, jak to się załatwia, więc nic nie doradzę niestety. Ale życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania problemu
![]() A my byliśmy z rodzicami w BRW i wybraliśmy ostatecznie meble do sypialni ![]() Teraz jesteśmy w trakcie gipsowania - zrobiłam sobie przerwę, a TŻ obrabia framugę ![]() Dziewczyny, doradźcie jak zagospodarować 'salon' (20m2), w którym nie chcę za duzo mebli... Nie mam pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Strasznie wam dziękuję za wszystkie głosy!
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie czytalam Was
za szybko sie cieszylam ze migrena jest slabsza bo po poludniu zlapal mnie kilkugodzinny atak bolu i to tak silny, ze nie moglam funkcjonowac ![]() boli do teraz ale troche slabnie nawet nie wiem jak to zrobilam - ale zdalam z tym bolem egzamin
#67 |
Zakorzenienie
|
Svinecka gratulacje
![]() Napij się melisy - taka herbatka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje
wiesz co - nie chetnie ale wzielam apap - jest dozwolony w ciazy staram sie unikac jak moge ale nie moglam zniesc bolu - tyle godzin, w sumie to od wczoraj to stres nie do zniesienia
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że bardziej będzie ci się opłacało zrobić z ubezpieczenia.Zwyżka chyba jest 10% za szkodę, a drzwi, to raczej większy koszt ![]() Najlepiej zadzwoń do ubezpieczalni niech Pan/Pani ci orientacyjnie wyliczy różnicę w przyszłej składce (składka bez szkody i ze szkodą). Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-13 o 21:26 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Svinecko gratulacje
![]() Znalazłam fotografa na ślub i jak dobrze pójdzie do niedzieli podpiszemy umowę ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
Twin, pokazuj
![]() pewnie nie z warszawy bo Wy chyba gdzie indziej będziecie ślub brać?
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Madlen jak mam zaglosowac nioooooooooo
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że spać nikt tam nie będzie, więc chcesz mieć jakąś kanapę, fotele, niewielki stolik i półkę na telewizor (chyba że chcecie mieć takowy na ścianie) i kilka bibelotów? Gdzie będziecie jeść posiłki? To takie najważniejsze, ogólne pytania ![]() Dobrej nocy życzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A co tu takie puchy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
#78 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja tez mam salon 20m2 ![]() ja kupilam kwadratowy naroznik i do tego jedna kwadratowa pufe, na srodku dywan shaggy, oprocz tego jest solik pod TV (w przyszlosci bedzie wisial) i jedna komoda jak znajde to wrzuce meble bo jestem w nich zakochana ![]()
![]() |
#79 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mango wiesz co ja wczoraj uczyniłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla kobiet ? Kiedyś brałam deprim, trochę pomagał ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-14 o 08:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie pokaż meble!! Gdzie kupiliście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item528270431_...ietleniem.html i wzielismy z nich te dwie niskie szafki pod telewizor i ta komode co stoi pod oknem - na zywo jest cudna i te czarne szklo mmmmmmmm pozniej bedziemy robic na zamowienie panel na scianie w tym kolorze i bedzie wisial na nim tv my kupilismy u nas w takim sklepie Vist - maja tam m.in. meble BRW - a raczej chyba glownie BRW
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne, szczególnie ta szafka pod tv. I ceny raczej przystępne chyba, nie? Pokaż jeszcze kanapę, jeśli masz jakieś zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
za te szafki pod tv i komode zaplacilismy 1400 ![]() sa zdjecia naroznika na stronie ale jest on w skorze i wyglada brzydko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czekaj, 1400 zapłaciliście, to nie ażtyle więcej niż na allegro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Sviniecko, śliczne mebelki. Biia ![]() ![]() Dorinko, ale się obkupiłaś ![]() ![]() Dorinko a mogłabyśpodać nazwę tego pasa aptecznego? Jak powiem że pociążowy to będą wiedzieć o co chodzi? ![]()
![]() |
#86 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
my mamy prosty nowoczesny naroznik - taki kwadraciak, z materialu tego takiego co jak przecierasz reka to smugi zostaja, nie wiem jak to nazwac, wyglada troche jak zamsz
![]() |
#87 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Te do ćwiczeń oglądałam na allegro, wspomniana kobieta miała wizualnie taki jak ten: http://www.allegro.pl/item522575959_...ryginalny.html Tylko skąd wiedzieć, który jest naprawdę dobry, a który marną podróbką? Jak znajdziesz porządnie wyglądającą aukcje to czekam na linka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-14 o 09:07 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, jaki materiał masz na myśli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tym chłopem na potencję to super hahahaha ![]() ![]() ![]() Co do Cubusa to czasem mi tutaj brakuję paru fajnych sklepów które są w Polsce a tutaj nie ma np Cubus, C&A, Reserved, Diverse i przede wszystkim Orsay ![]() Tak w ogóle to cześć Dziewczyny ![]()
Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ... ![]() Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009 ![]() Edytowane przez SoNeRa Czas edycji: 2009-01-14 o 09:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() to zn wiesz jasny material jak wezmiesz to zawsze bedzie sie brudzic - ale ten typ materialu dobrze sie czysci co do cen hmmm my dalismy sporo i to bardzo - kupowalismy z wajnerta ale jak jezdzilam potem po meblowych np aba to i za 1800 spory naroznik mozna kupic my dalismy 3200 - sama kanapa w najtanszym materiale kosztuje 1600zl ale my wzielismy lepszy material i dobralismy jeszcze dodatkowa pufe i dwie dodatkowe poduszki bo ten naroznik w ogole jest tak zrobiony, ze ta czesc narozna to jest doczepiona pufa, mozna ja odczepic i bedzie kanapa - ale my chcielismy miec bardziej jako naroznik i pufa bedzie caly czas doczepiona a wzielismy druga osobno zeby sobie stala - strasznie mi sie podobaja takie pufy w przyszlosci dokupimy tez jeden fotel
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.