|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
no może 12kg faktycznie dużo, ale nie widzę
chociaż wiadomo ty zauważysz na sobie każdy dodatkowy kilogram każdy inaczej patrzy na siebie a to moje zdjęcia hahaha: 1- druga klasa LO czyli grudzień 2003 rok 2- czerwiec 2006 - już widać mój brzuszek ![]() 3- sierpień 2008 jak teraz wyglądam widać w avatarku
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
tez jestes bardzo ladna
![]() sliczne warkoczyki ^^ a moje 12 kg jest teraz w tylku udach i brzuszku
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() eh warkoczyki.. tęsknię za nimi ale chyba już jestem za stara.... praca... z tego względu chyba nie wypada eh starość bejbe starość ja mam podobnie od razu w brzuszek idzie ale spokojnie wrócimy do tego żeby wyglądać bosko
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
warkoczyki sa sliczne
![]() ja jak narazie zapuszczam, chce miec dluugie na wakacje ![]() troszke wyrzeczen, cwiczen, dietka i nasza Meridia ... i bedziemy wygladac bosko
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tam pomagają a one nie są takie ostre jak ci się wydaje a na uda są wspaniałe ) Co do farmacji więcej tutaj leków i farmakologi niż chemi:P Cytat:
Cytat:
Normalna śliczna kobieta
|
|||
|
|
|
|
#66 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyjaciółka z którą wtedy jeszcze nie bardzo się znałam uważała że jestem taka bardzo wyniosła hahaha a to tylko przez warkoczyki, po prostu czułam się ładna!!! a jak dietka, ćwiczenia i będziemy piękne! ja w to wierzę ![]() Cytat:
może na te uda to wypróbuję a ogólnie to ma zastosowanie jedynie peelingujące tak? oj dziękuję zawstydzacie mnie no to że nie jestem gruba to moze bardziej nie widać ale uwierz mi że ważąc prawie 80kg nie można być szczupłym hihiih zresztą dobre zdjęcia wybrałam ale poczekajcie poczekajcie, jeszcze trochę i będę miała normalną figurę farmakologia czy coś innego dla mnie żadna różnica nawet podstawy chemii to dla mnie masakra ! lewa bylam z tego totalnie dlatego moje marzenia o medycynie legły w gruzach hiihihih miłego dnia
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale działania leków są ciekawe:PE tam zdjęcia to zdjęcia jak dla mnie mimo wszystko szczuplo ![]() Co do pilingu to ja już gotowy kupuję Z firmy Be Beauty zaraz c napsize jak tutaj jest napisane ![]() Cukrowy peeling do ciała antycellulit. Preparat zawiera cukier trzciny cukrowej oraz peelingujące łupinki orzecha włoskiego,które oczyszczają skórę i usuwają zrogowaciały naskórek czyniąc ją elastyczną,napiętą i jedwabiście gładką.Starannie dobrany zestaw antycellulitowych składników czynnych (tygrysia trawa,ekstrakt z zielonej herbaty i ekstrakt z bluszczu) poprawia mikrocyrkulację,skuteczni e łagodzi objawy cellulitu.Regularne stosowanie peelingu wspomaga proces eliminacji toksyn i odpowiednio przygotowuje skórę na przyjęcie preparatów wyszczuplających.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
musze zakupic ten peeling
![]() co do chemii, to ja od gimnazjum mam z nia problem, a w liceum to juz kompletna masakara, co polrocze jestem zagrozona ;p, moj najbardziej znienawidzony przedmiot ;p a jak tam dzisiaj z grzeszkami? ja przyznaje sie ze jestem 'czysta' , nie zgrzeszylam xD
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe, ciekawe... kurcze ja ostatnio tyle balsamów i innych potrzebnych kosmetyków kupiłam że już mi szkoda kasy wydawać.... eh...
może za jakiś czas... mam jakiś peeling do ciała pod prysznic więc pomęczę się do końca z nim i będę się ostro nawilżać, postaram się systematycznie i zobaczymy co z tego będzie dziewczyny a czy stosowałyście może kiedyś jakieś środki nazywane supelemtami diety? konkretnie chodzi mi o Therma Line albo BIO CLA...? może polecacie coś innego? ![]() Wisienko ja też jestem dzielna hihih nic dzisiaj nie zgrzeszyłam.. to aż prawie niemożliwe jestem z Ciebie dumna
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chemia jak chemia...ja zawsze mialam 6...w liceum już 3;P Cięzka jest ale na szczęście ja jej mam mimo wszystko mało:P Co do jedzenia ja w sumie słodkieog nie jadłam ale dzisiaj mimo że jestem przed okresem nie mogę jeść...a że frytki były na obiad z kurczakiem to zjadłam trochę frytek i 2 nóżki z kurczaczka ![]() Dobra wiem źle...no ale kurcze wstałam to była godzina 12 ![]() A teraz piję kawkę i zjadłam jabłuszko nie mam na nic ochoty Ostanio się ważyłam i zauważyłam że mimo że chudne w tali to waga mi skoczyła o kilo wyżej ![]() Dzisiaj już pół kilo mniej ale i tak mam pół kilo więcej niż pzed odchudzaniem ![]() Głupie mięśnie...niech już spada waga...bo same widoki spadku w tali i udach mnie nie zadowalają ![]() Dzisiaj było źle...bo zero białka...i zero warzyw! Może jutro będzie lepiej:P Ale ćwiczyłam oczywiście
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stosowałam Bio CLa z zieloną herbatą i jak najbardziej odradzam Zapychało to żoładek...ale raczej rozpychało...po zaprzestaniu brania ich...utyłam 10 kilo;] Ten sam przykład miała moja koleżanka. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
ja stosowalam taka herbatke do ktorej byly tambletki po kazdym posilku
![]() herbatka kosztuje 10 zl (kuracja 7 dniowa) La Karnita Slim+ (Bio-active) ![]() ale taka nawet nawet ![]() Faficzkowa ---> ja z Ciebie tez ;*a moze podasz jadlospis dzisiejszy? ja sama nie wiem co mam jesc ;p
|
|
|
#73 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh sama nie wiem co o tym myśleć...Cytat:
w te herbaty nie wierzę tzn piję je bo nie przepadam za piciem tylko niegazowanej wody, ale nie widzę żeby takie herbatki pomagały mi w schudnięciu... chyba że bym wypijała 10 torebek/herbatek dziennie ![]() mój jadłospis... rano racuchy zgodne z dietą MM (szybki przepis: białko ubić (dodać odrobinę soli wtedy lepiej się ubija ) 1 szklanka maślanki (ja daję mleko 0,5%tłuszczu), 1 i 1/4 szklanki mąki durum ( w sumie to mąka z pełnego przemiału), 1 łyżka fruktozy, 1 łyżeczka sody oczyszczonej i proszku do pieczenia. Jem to z dżemem truskawkowym słodzonym fruktozą )na obiad był kurczak i surówka. (kurczak popieprzony i posolony usmażony na kilku kroplach oleju z orzeszków arachidowych, do tego wrzuciłam pieczarki (które mam w lodówce zawsze ugotowane z cebulką ) i zapiekane z żółtym serem )a na kolację z pewnością makaron z mąki durum z pieczarkami takimi jak w obiedzie no i jakieś warzywa TYLE polecam, pyszne
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
ten kurczak brzmi pyyyyysznie
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
bo jest pyszny ;P jak chcesz to możesz do tego dodać jeszcze kilka kropli sosu sojowego
w sumie chyba zawsze do tego to dodaję jednak teraz robiła siostra więc chyba nie dała
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na każdego działa inaczej Narobiłaś mi smaka:P S te produkty z mąki durum są ogólnodostępne? nigdy tego nie jadłam czymś się różnią?
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
tez nie slyszalam o tej mace
![]() a co myslicie o Therm Line II ?
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
non stop są jakieś nowe wiadomości dobrze że nie muszę pisać żadnej pracy bo bym chyba potem nie nadążyła są dostępne ale nie w każdych sklepach w takich jak Tesco itp to raczej tak ale osiedlowych nie.... mąka durum to po prostu mąka z pełnego przemiału... i np w Lidlu jest chyba 5 różnych makronów właśnie z tej mąki (pisze normalnie na opakowaniu że z mąki durum) tak samo jest z mąką.. kupiłam kiedyś w MAKRO 5kg worek bo był na przecenie i na razie jeszcze tego dużo mam różnice możesz odczuwać w smaku... ale teraz jak jadłam ten makaron to bardziej mi smakuje z mąki durum niż ten 10 razy przetworzony biały makaron ale to kwestia gustu może wydawać się też bardziej twardy, ale lepiej jeść go al dente bo ma wtedy niższy indeks glikemiczny po za tym co najważniejsze produkty z mąki pełnoziarnistej np makarony czy chleby są zdrowsze ![]() therma line to sama nie wiem... ma raczej takie działanie że podwyższa ciśnienie, temperaturę ciała i takie jego działanie.... ma się więcej energii jak przy meridii... więc nie radziłabym łykać i TL i M bo trochę tego za dużo...
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-01-22 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
aaa
![]() kupie sobie taka make ![]() mysle o TL II ale po skonczeniu Meridii
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No:P Kurcze to muszę się przeżucić....ja w sumie to chleba żadnego rodzaju nie jem już rok i nie ciągnie mnie. Jedynie miesiąc temu zjadłam wasa ale tak jakoś w ogóle nie jadam i nie mam potrzeby
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
no jak po merdii to pewnie będzie dobry?
ja właśnie chciałam coś DO meridii, ale myślę że ten TL może być za mocny... hmmm sama nie wiem... Cytat:
jeśli ten makaron Ci zasmakuje to na pewno wyjdzie Ci na zdrowie a na pewno plusem jest to że ma mniej kalorii a to chyba też jest ważne
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No za pewne mnie to wszyskto na zdrowie pójdzie co nie kaloryczne
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą wizaż uzależnia myślałam że mnie to nie wciągnie śmiałam się z siostry która jest tutaj chyba od 2004 roku chyba i nie rozumiałam dlaczego ona non stop przed tym komputerem i nie raz głupio śmieje się do monitora teraz to rozumiem hahahaha fajne jest to w tych makaronach że nadal jesz smacznie, nie czujesz że masz dietę a jednak trochę mniej w te pośladki idzie kocham dietę Montiego
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizaz uzaleznia ;p
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde on tlyko podchodzi całuje po szyjce...a ja mu bach ![]() "Nie no skarbie później teraz czytam..." a on :"Tia czytasz już tak od 5 godzin i wciąż powtarzasz to samo" ![]() ![]() Cóż chyba mam coś z pamięcią,bo doczuwam jakbym dopiero co siadła
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
trzeba chyba będzie zrobić sobie "dzień bez wizażu" jak ma MamaNiny
Cytat:
wyobraziłam sobie to całowanie po szyi a ty "nie skarbie nie teraz bo czytam" hahahah bosko!
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję też pozdrawia![]() Wiesz takie podejścia robi co chwile ![]() A później jestem zmęczona i idę spać
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
joł
w końcu jestem idę spać, jutro 5 godzin praktyk, czyli biegania po biurach...później coś dla relaksu, idę na gimnastykę z kuzynką i impreza
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
u mnie z TŻ jest podobnie, jak do mnie przychodzi a ja jeszcze chwilke przy kompie jestem to mi zawsze mowi 'no poogladaj sobie jeszcze te makijaze, poogladaj ;p" (bo zazwyczaj na MM siedze
)zmykam na solarium ;*
|
|
|
#90 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha poczekaj jak się wkurzy ![]() Cytat:
zaglądaj tu częściej... wczoraj się zasiedziałam na necie.. poszłam spać po 1... a teraz muszę iść pomóc tacie w biurze a potem jeszcze na uczelnie po wpis... dlaczego zawsze mam tyle do roboty jak się nie wyśpię? ![]() Wisienko solarium ? to nie zdrowe miłego dnia
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-01-23 o 09:01 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

chociaż wiadomo ty zauważysz na sobie każdy dodatkowy kilogram
każdy inaczej patrzy na siebie 

- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!

)
dla mnie chemia to czarna magia
ale nie zastosuję orzecha
zawstydzacie mnie 

81->
to nie zdrowe