![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem grzybicowo-finansowo- nieodpowiedzialny.
musi zrobić badanie mykologiczne - wymaz spod napletka - w zależności od placówki, koszt nie powinien przekroczyć 50 zł
upieraj się przy tym, niech wie, że seks to nie tylko przyjemność ale i odpowiedzialność za zdrowie swoje i partnerki - współżyjecie razem i niestety, chorujecie też razem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Napisałam w pierwszym poscie,że uzył raz tylko jednej masci ale wczoraj sobie sprawdzałam ile nystatyny jeszcze mi zostało i tak otworzylam tą masc,ktorą się niby samrowal i co? I tak ani razu nie uzyta , jedynie tubka wygladala na trche uzytą
![]() Teraz jest chory i mowie zaczynam z nim rozmowe na ten sam temat to powiedział,ze jest zmeczony i chory i zebym mu dala spokoj ![]() Czuję,że to wszystko zbliza się do końca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy owak, nieladnie się zachowal po raz kolejny, widać, że ma w poważaniu calą tą historię z grzybicą. Leczyć się nie ma ochoty i nie ma ochoty o tym rozmawiać. Niestety będzie musial wysluchać co masz do powiedzenia prędzej czy później tak czy siak, jak macie być razem to nie może się zachowywać jak rozwydrzony 3latek. Daj mu odetchnąć póki jest chory, ale potem rozpocznij rozmowę, czy będzie tego chcial czy nie-tylko rozmowę a nie awanturę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Kup sobie Urosept albo wyciag z zurawin. To dobre na cewke i uklad moczowy. Jesli nie pomoze to cie uchroni przed jakimis komplikacjami czy juz np bakteryjnej infecji cewki moczowej
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Nie bylam z pecherzem u lekarza bo pare dni temu był jeden dzien,że mialam problem z pecherzem i jakos od wczoraj znów a dzis to juz w ogole:| O ile znajde w domu to bede brała Urotrim, kiedys bardzo mi pomogł.
edit. na szczescie znalazłam, mam nadzieje, ze mi pomoże. Edytowane przez _Emi_ Czas edycji: 2009-01-21 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
oo rany... wpolczuje... doskonale wiem co to znaczy.
wyjechalam kiedys do swojego faceta zagranice. ch********************** jakich malo. nigdy nie podejrzewalabym ze mnei zdradza. swietny aktor ale do czasu. bo pozniej wsystko zaczelo wychodzic jedno po drugim. za kazdym razem po tym jak sie kochalismy - bo poczatkowo to bylo bardzo rzadko, ale za kazdym razem akurat po tym mialam straszne problemy... nie bede opisywac bo to ooooobrzydliwe. i caaaaaaale szczescie, ze przed wyjazdem mama dala mi ( ona podejrzewala ze z nim jest cos nei tak) tabletki N.... kurde nie moge sobie przypomniec jak sie nazywaly. ale napisze jak tylko znajde. byly doslownie genialne bo po jednej juz bylo dobrze. A trzeba bylo brac je siedem dni. tyle ze ten fiut caly czas zaprzeczal ze to jego wina i ja za kazdym razem wszystko mialam od nowa. ledwo mi starczylo tych tabletek i cale szczescie sie dowiedzialam o wszystkim. ale do dzisiaj palam do niego nienawiscia po tym jak sie dowiedzialam calej prawdy... bo nie bylo tego malo. nigdy w zyciu juz nie zaufam facetowi jak zobacze ze cos jest ze mna nie tak a on bedzie mowil ze to nie jego wina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podwiekszone ryzyko infekcji jest u osob stosujacych antykoncepcje hormonalna, ale też niektore kobietki maja miejsca intymne tak wrazliwe, ze wystarczy skorzystanie z toalety publicznej, by "zlapac infekcje".
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
nie, nei! ja nie mowie ze on Cie zdradzil
![]() mowiac prosciej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro. Gadałam z nim, badania nie bo juz teraz bedzie sie smarowal sratatata, ze czmu nie moge mu dac drugiej szansy , powtorzylam mu wszystko pare razy ale jak grochem o sciane ;( jestem załamana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Emi nie spuszczaj z tonu i bądź stanowcza. tu chodzi o Twoje zdrowie. drugą szansę owszem, możesz mu dać, ale gdy zobaczysz jego wyniki badań i oczywiście gdy Cię przeprosi.
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
no nie wiem
![]() ![]() kurcze... grzybica jak sama nazwa wskazuje to straszny syf... seks niestety jest zwiazany z otarciami. dopiero wtedy zobaczysz jak Ci sie bedzie chcialo sikac. Dojdzie do tego wyciek ropny. cos o tym wiem. Masz tylko jeden sposob przekonac sie czy jest zdrowy: badania. Jest jeszcze drugi-seks. Ale tak to sie nigdy nie wyleczysz ani Ty ani on. A ja nigdy bym mu na slowo nie uwierzyla. Spobuj go przekonac ze to nie chodzi o udowadnianie sobie i swiecenie papierami przed kims ale o zdrowie. Jest chory to musi sie leczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badania nie są wymierzone przeciwko niemu tylko mają zapewnić Ciebie, że wszystko jest dobrze. Skoro nie chce zrobić badań to znaczy, że żadnego nawet tak blahego poświęcenia na Twoją rzecz nie ma zamiaru zrobić. Jak on ma takie podejście do zdrowia i dbania o nie- to powiedz mu, że jeszcze powinnaś mu kazać przynieść zaświadczenie, że AIDS nie ma. Koleś ewidentnie olewa swoje i Twoje zdrowie a ty masz mu dawać kolejne szanse- na co kolejne szanse? Na kolejną infekcję? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Emi bardzo podoba mi się Twoje podejście. Musi zrozumieć, że to nie jest tylko twój problem, a Wasz.
A jak się wstydzi mamy, czy kolegów, nie musi mówić. Wiem coś o tym, bo ja ze swoim TŻ też się leczyliśmy. Udało się po fluconazolu i czymś tam. Pamiętam ,że cały koszt wszystkich tabletek dla mnie i dla TŻ wyniósł 7 zł. TŻ powiedział że odda mi całość (bez przesady nie są to pieniądze o któe trzeba się dochodzić, ale sam fakt) Mieliśmy spokój przez rok, ale chyba znów wraca i czeka mnie wizyta ![]() Życze Ci powodzenia i wytrwałości
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, nie ma siły
![]() ![]() Trochę sie podłamałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz, że jak z kimś jesteś i wspólżyjecie to masz prawo wiedzieć jaki jest jego stan zdrowia, że to jest bardzo nie w porządku wobec Ciebie i już. Ty bylaś a teraz on- to jest fair Nie rozstanie się- zrobi badania, tylko musisz być stanowcza i nie pokazać po sobie pod żadnym pozorem, że mu ulegniesz. Jak raz ulegniesz- to będziesz tańczyć jak on zagra caly czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlopiec uczepiony maminej spódnicy i tyle i o ile zawsze chodzil do rodzinnego z katarem to teraz trzeba z inną przypadlością i do innego lekarza i jest problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
dubel
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2009-01-22 o 19:51 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TŻ taki jest. moj brat taki jest. i moj tata. jak pokazalam TŻtowi ten watek to byl tak przerazony, ze powiedzial, ze juz nigdy nie bedzie marudzil przy leczeniu sie ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobil sie teraz jakis milszy... Kochanie kochanie. Albo mysli,że uda mu sie unikac odpowiedzialnosci albo... jeszcz sie zgodzi na badania jak pomysli , ze zapowiada sie dalsze zycie bez seksu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak Ci mówi, że siusiaka nie będzie pokazywal, to mu powiedz, że w takim razie konsekwentnie Tobie też ma nie pokazywać. Może iść do zwyklego lekarza w przychodni i nie zaplaci nawet zlotówki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Poza tym jak coś ma się rozpaść to się rozpadnie tak czy siak, a jakby mialo się rozpaść przez badania to znaczy, że i tak za dlugo zwlekaliście z rozstaniem
![]() Szkoda, żeby mialo się coś poważniejszego zdarzyć (czyt. wpadka) i wtedy mialby się zachować tak jak teraz. Wczoraj czytalam ten wątek i się nieźle wścieklam na Twojego faceta, opowiedzialam sytuację mojemu i nie byl w stanie zrozumieć takiego podejścia i braku odpowiedzialności. Jak ja ostatnio mialam jakąś infekcję, to mój chcial lecieć do lekarza i mial dola, że to może przez niego, bo u facetów jest bezobjawowe. Edytowane przez DariaKom Czas edycji: 2009-01-22 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadki nie bedzie, biore tabletki a jak widac zapowiada sie dłuższa abstynencja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.