![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Te, które nie chcą być duże - syndrom Piotrusia Pana!
niestety nie tylko ten
![]() ![]() ja buke mialam ochote mocno walnac. zal mi bylo ryjka, ktory drzal ze strachu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dobra, odpuszczamy tutaj, bo nas laski zabiją jak rano zobaczą ile naspamowałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze co do bajek to ostatnio miałam jazdę na te naprawdę stare - robin hood- baaaaardzo mi się podobał, śpiąca królewna, taran i magiczny kocioł, no super, takie rysowane i mają jeszcze taki specyficzny humor. Te obecne bajki też są fajne, ale o wiele bardziej wole te rysowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Kurcze
![]() Z bajek najbardziej pamiętam Reksia, Uszatka, Bolka i Lolka, Wilka i Zająca, Koziołka Matołka, Colargola, Krecika, Żwirka i Muchomorka, Mapety i Mapeciątka (to dobranocki). Uwielbiałam Królika Bugs`a ![]() Mnie bardziej kręciły bajki pisane, typu Mary Poppins, Miś Paddington, Muminki oczywiście też /ta dobranocka była niezła jak na ekranizację książki/. I baśnie - Andersena, Grimmów, chwilami przerażające /jak gdyby zupełnie nie dla dzieci/ i niesamowicie sugestywne. A film to bezkonkurencyjna "Neverending story" oraz E.T. (w którym się zakochałam ![]() Będę śledzić co tu wypisujcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
U mnie niedługo po maturze zaobrączkowała się tylko jedna lasencja z klasy z liceum i to z moim kuzynem. Ciekawe jak w nowych rolach odnajdują się ci co ledwo przestali byc gówniarzami, a już zostali rodzicami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;10616107]U mnie niedługo po maturze zaobrączkowała się tylko jedna lasencja z klasy z liceum i to z moim kuzynem. Ciekawe jak w nowych rolach odnajdują się ci co ledwo przestali byc gówniarzami, a już zostali rodzicami...[/QUOTE]
mam nadzieje, ze dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Aaah! Muminki!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
mi czasami tez. teraz jak ogladam to mnie troche nudza
![]() oczywiscie sa odcinki, ktore uwielbiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Spróbujcie to poczytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam w ogóle dzieci nie planuje, bo znając życie nigdy przenigdy nie będę na nie gotowa ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10613429]Tam to ja czasem fragmenty widzę przechodząc przez pokój... Jeszcze jeden cudny film, na którym ryczałam jak bóbr... "Mustang z Dzikiej Doliny"...[/QUOTE] Boże..."Mustang z Dzikiej Doliny" to jest piękna bajka - spłakałam się jak nie wiem na nim ![]() ![]() Króla Lwa też uwielbiam i pamiętam jak byłam na nim w kinie z tatą - i strasznie starałam się nie płakać ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś Mustanga oglądałam dosłownie codziennie na obozie jeździeckim - za każdym razem ryczałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10610026]Co do Disney'a jeszcze - właściwie wszystkie piosenki znam na pamięć, nawet jak danego filmu nie widziałam od 10lat...
![]() AnnGabi, podoba mi się Twój podpis, to o Jacku i Rose... ![]() z piosenkami mam podobnie ![]() np. na pamiec znam wszystkie z 1 czesci krola lwa ![]() dzieki ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A ja połowy tych filmów/bajek nie pamiętam chociaż je oglądałam... pamiętam tylko że płakałam na "Królu Lwie" i Pokachontas czy jak to się tak pisze
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
Kolorowy wiatr
![]() Podobno śpiewam to lepiej niż ona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10640632]Kolorowy wiatr
![]() Podobno śpiewam to lepiej niż ona ![]() ![]() Piękna jest ta piosenka ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Hej jestem tu nowa
![]() Mam za jakieś niecałe pół roku 18. Troszkę mnie to przeraża bo wogóle nie czuje sie miec tyle lat ile mam. Kiedy byłam mała dziewczynką zawsze wydawało mi się ze 17latka to juz "dorosła kobieta" ma chłopaka, chodzi do liceum, spotyka się z koleżankami wieczorem i każdy odnosi sie do niej z szacunkiem, nawet ekspedientki w sklepach mowią -per pani. A tu proszę mam 17 lat a we mnie dzieciak pełną gębą. Gdybym mogła chetnie bym się pobawiła z dzieciakami na podwórki, a cartoon network i inny jetix leci u mnei caly dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
dzieci to mają dobrze, żadnych zmartwień ciągła zabawa ^^
' małe dziecko- mały kłopot, duże dziecko- duży kłopot ' ;p coś w tym jest wy też zauważyłyście że dzisiejsze dzieciaki (nie wszystkie ale większość) to nie to co kiedyś ? (mam 17 lat) teraz 8 letnie dziecko z papierosem to normalka. o zgroozo. ojj taak, pamiętam to łażenie po drzewach, zabawy w chowanego, to były czasy <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie zawsze wydawalo, w sumie to prawda, ze kiedy mialam 8 lat bylam o wiele mądrzejsza od dzieciakow w tym samym wieku teraz. nie chodzi mi o inteligencje, a zachowanie. ale oczywiscie byla ze mnie chlopczyca uwielbiajaca chodzic w spodnicach czasem ![]() ![]() ![]() mariemarie91 ja tez tak uwazalam, a teraz na karku 17 i mi ani w glowie jakies per pani! przeciez stara nie jestem! czuje sie zalamana kiedy siostrzeniec/bratanica mowia na mnie ciocia,tylko zeby mnie wkurzyc ![]() ![]() moglabym zawsze byc "mala" z glowa pelna marzen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale papierowy i alkohol...też trochę mnie przeraża - takie dzieci nawet nie powinny się tym interesować, a co dopiero próbować ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Niestety prawda... Ale to wina poniekąd rodziców...
Bura kocurka - cudny avatar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Ja chcę na trzepak ^^ Tam dzieciństwo spędziłam, najlepsze jego chwile ^^ Ale oczywiście trzepaka też już nie ma -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10672021]Niestety prawda... Ale to wina poniekąd rodziców...
Bura kocurka - cudny avatar ![]() Dzięki ![]() Wyraz pyszczka tego kotka odzwierciedla mój nastrój w czasie sesji ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
A może ten? ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10675216]A może ten? ^^[/QUOTE]
Oooo....dobre ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Najbardziej się boję skończyć liceum. Wyprowadzić się z domu itd. Chociaż poniekąd chciałabym sie usamodzielnić i zacząć żyć pełną gębą bez 24 godzinnego nadzoru rodziców. Mieszkam w małym miasteczku tu nie ma zbytnio gdzie wyjść, jak spędzić piątkowy wieczór czy sobotę. Jest parę pubów jakies dyskoteki w okolicy ale mnie to nie kreci tymbardziej ze na takie dyskoteki jezdza laski w bialych kozaczkach i faceci z tona zelu na wlosach-nie moje klimaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Ja nie zamierzam wyjeżdżać z mojego miasta na studia, choć TŻ prawdopodobnie jedzie do Poznania do Szkoły Aspirantów PSP... I tego się boję, tej rozłąki. Jednak nie pojadę za nim, zostaję przy mamusi i tatusiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10678275]Ja nie zamierzam wyjeżdżać z mojego miasta na studia, choć TŻ prawdopodobnie jedzie do Poznania do Szkoły Aspirantów PSP... I tego się boję, tej rozłąki. Jednak nie pojadę za nim, zostaję przy mamusi i tatusiu
![]() Nie martw się ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Nie byłoby tak źle gdyby kilka faktów. 1. To dwuletnia szkoła w trybie skoszarowanym. 2. Przepustek niemal nie mają, przez pierwsze pół roku w ogóle nie wracają do domów. 3. Przez pierwsze miesiące zabierają im telefony. 4. Mają tam 3x ciężej niż w wojsku.
Ale racja, jak przetrwamy te dwa lata, to już chyba wszystko zniesiemy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10678865]Nie byłoby tak źle gdyby kilka faktów. 1. To dwuletnia szkoła w trybie skoszarowanym. 2. Przepustek niemal nie mają, przez pierwsze pół roku w ogóle nie wracają do domów. 3. Przez pierwsze miesiące zabierają im telefony. 4. Mają tam 3x ciężej niż w wojsku.
Ale racja, jak przetrwamy te dwa lata, to już chyba wszystko zniesiemy.[/QUOTE] Oż kurcze...ale rygor :/ My to chociaż telefony, internet itp będziemy mieć (chociaż widzenie, że tak powiem raz na pół roku ![]() A czemu on chce tam iść? Dla mnie brzmi to strasznie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.