![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
ależ ja chcę obowiązkowo to załatwiać we dwoje moja droga ![]() ![]() ![]() w ogóle to się zastanawiam co powie ksiądz jak nas zobaczy hahaha bo jak był na wizycie duszpasterskiej to mojej siostry się pytał co tam słychać w gimnazjum- a ona juz studentka!!! ja też podobno tak młodo wyglądam, tżta też się o dowód pytają jeszcze często w sklepie więc ciekawa jestem co nam powiedzą ![]() ![]() o właśnie tak jak Lain pisze... czyli jednak jakieś tam zasady wpisywania się na ślub obowiązują... ale pójdziemy i sprawdzimy ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-21 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę
Witajcie dziewczyny, my mamy slub 14.08.2010r. i poki co tylko zarezerwowana sale, niedługo zaczniemy rozgladac sie za zespołem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja włąśnei w tym celu kazałam się TZ wywiedzieć wszystko na kolendzie.. Specjalnie się z pracy chłopaczyna zwolnił godzine i dostał ode mnie na karteczce pytania jakie ma zadać ![]() Nie ważne.. ja na razie tym sobie głowy nie zaprzątam.. bylyśmy wczoraj u kamerzysty i powiedział nam usługa standardowa 1500 zł jesli chcemy miec efekt flycam to dopłata 500 zł.. Mozemy sobie sami dobrać muzykę do podkładu...(ale to jak mniemam standard wszędzie juz teraz) no i najpóźniej miesiąc przed weselem mamy pana uświadomić co w szczegółach sobie życzymy... ale jak znam życie pierwsze co zrobie jak zrobie dyplom... zajmę się na poważnie przygotowaniami do wesela.. ![]() i wiecie co ![]() ![]() tak mi się strasznie spodobały, że już nawet 3 wirtualne pokoje ubrałam w takie wzorki ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-01-21 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
justyś widzę, że jesteś z ostrowca.. polecam w miarę sprawne oglądanie się za pozostałymi rzeczmi do rezerwacji bo nasz wspaniały region szczególnie w sierpniu potrafi być zawalony po uszy i mozesz nikogo porządnego nie znaleźć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaz szwagier mojego P. to mu fajne życzenia na wigilię złożył: "Ożeń się w końcu żebyś nie miał już lepiej ode mnie" ![]() ![]() Nie rozumiem tej aluzji.. ![]() ![]() Cytat:
![]() A w ogóle to moja przyjaciółka wczoraj dzwoniła załamana bo nie może sobie orkiestry znaleźc na 21 sierpnia 2010.. ALbo jacyś beznadziejni albo już zajęte mają.. Mówiła, że oglądła już chyba nagrania z 15 zespołami... W dodatku jej facet za granicą i ona jest z tym sama..Współczuję jej strasznie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłam już tutaj o mojej cioci, która zniecierpliwiona moim oglądaniem pierścionków zaręczynowych wyjechała mi z textem: po co wy siężenicie.. nie mozecie żyć tak jak do tej pory.. przecież jest wam dobrze... Wtedy wnerwiłam się nie na żarty no bo niby ok starsza ode mnie kobieta o te połowe ( ma 50 lat) jest po rozwodzie.. teraz z tym swoim facetem też miałą tam jakieś śąmoje boje ale wiecie... co to ją interesuje.. mnie wystarczy fakt, że wychowała swojego syna tak, że on żenić nie chce sięw żadnym wypadku... jemu jest dobrze tka jak jest.. taki wiecie życiowy luzka.. jemu na niczym nie zależy i tak dalej...pan swojego życia i tak dalej.. Wiem od jego dziewczyny, ze strasznie jato poirytowało, gdy okazało isę ze my z moim TZ jesteśmy po zaręczynach po 2 latach związku a oni po 8.. jedyne czego się dorobili to kredyt licozny w setkach tysięcy złotychi wspolny dom i 2 samochody...Wiadomo, że mimo doswiadczeń życiowych (też miala przebojowe zycie - jak moj brat) jednak dziewczyna chciala by slub suknie wesele, dziecko.. spokoj.. a ten moj brat nic.. No to dziewczyna wziela sie za swoja kariere zawodowa.. Zaczela jezdzic ze swojej pracy na sesje zdjeciowe po calym swiecie.. w sumei wpadala do domu wieczorem a na drugi dzien rano wypadala czy do pracy czy na drugi wyjazd..mojemu bratu to sie nie spodobalo .. no i ryms.. tera probuja ratowac zwiazek... ze wzgledu na ten ogromny kredyt jak sadze..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Kubusewa szkoda mi strasznie takich ludzi.. I zgadzam się z Tobą, że ludzie mający taką opinię na temat małżeństwa to muszą miec jakieś przykre doświadczenia związane z małżeństwem swoim bądź rodziców...
Tak samo ostatnio pisałam sobie maile z kobietą mojego wujka z W-wy (w sumie się dowiedziałam że byłą kobietą)... :/ Ona po studiach wyszła za mąż, potem się rozwiodła z mężem swoim (nie mieli dzieci), zaczęła byc z moim wujkiem, mają córeczkę ale się rozeszli ostatnio, nawet nie wiem czemu.. I jak jej napisałam że zaręczyłam się i na przyszły rok planujemy z narzeczonym ślub to ona odpisała "mam nadzieję że przemyślałas porządnie tą decyję i że nie będziesz jej żałowac".. Nie muszę dodawac jak się poczułam wtedy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dziewczynki witam na nowej częście ![]() ![]()
![]() |
#70 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój nawet nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dawaj fotki na gmaila, ja chce grzywke na prosto - będziesz moim królikiem doswiadczalnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Roumie Twój i Gosicy ból ale od czego mcie dziewcynki język gębie, he?Powiedzieć takiej osobi woje zdanie i gwarantuje tema nie powróci ![]() Ide zrobić sobie jezcze jedna bułke i do nauki. Później jedziemy z tż do babci ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-21 o 12:48 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurczę tak mi się dobrze uczyło a tu trzeba jechac na uczelnie po wpisy itp.. a popołudniu jeszcze ksiądz na stancję zawita.. mam nadzieję że mnie już to ominie bo naprawdę mam w piątek egzamin i nie mam czasu na takie wizyty... szczególnie że co ja mam temu księdzu tu powiedziec jak ja tu tylko studiuje i marze żeby już wracać do mojego miasta a najlepiej to już do tżta ![]() Witam nową pannę młodą ![]() ![]() A teraz pytanie do dziewczyn urządzających dwudniowe wesele czy kamerzystę to zamawiacie na oba dni wesela czy aby na pierwszy?
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-21 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe panny młode
![]() ![]() ![]()
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam cię bardzo serdecznie tym bardziej że ślubujemy tego samego dnia ![]() ![]() wiesz ja mam 4 osobowy zespół i za dwa dni wesela płacimy 4500zł i to po znajomosci więc myślę że te twoje 4 to są tak w sam raz... oczywiście są i tansze zespoły ale u mnie w okolicy jakość za tyle się ceni a ja nie chcę nudnego, smutnego wesela tylko imprezę roku pod względem muzycznym i co jak co ale na wszystkim będę oszczędzać ale na zespole nie zamierzam ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() witaj lena21 ![]() ten zespół co my prawdopodobnie będzie y miec jest 4-osobowy i chcę 2000.. dla nas 4 000 to strsznie drogo ![]() tancerka też kiedys robiłas taka liostę co musi mieć panna młoda w dniu slubu, a tu prosze jest taki watek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254721 Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-21 o 13:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam wesela dwudniowe i zarówno fotograf jak i kamerzysta będą tylko w pierwszy dzień, nie spotkałam się nigdy z dwudniowym wideofilmowaniem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia ![]() ![]() Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-01-21 o 13:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Ile wy juz nacykałyście lol. Ja zamiast pisac na 4 to pisalam na 3 jeszcze:P
Samoa ja nie zdalam matury faktycznie z trzech przedmiotów:/ Wiem siara co du do Was... Ale zdarza sie. Dzis złożyłam deklaracje maturalna i zmie ilam przedmiot zdawany z bili na WOS. I po czym zaczepilam nauczycielkie i zaproponowała mi zebym chodzila na fakultety. Wieczprem nadrobie co pisałyście bo terz zajmuje sie chrzesniakiem bo siostra pojecala do szpitala do Łodzi i mały jest u mnie. BYlam z nim dzis u lekarza i maly ma jeltówke. kochany nicpoń. MUsze sie nim zajac teraz... |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ale mam zwalony humor
![]() nawrzeszczalam na TZa i nawet nie wiem dlaczego ![]() co prawda sie nie przejal tylko powiedzial zebym sie przespala i ze mnie kocha, ale i tak jestem tak jakos rozdrazoniona, ze sama z soba wytrzymac nie moge. nauka tez mi idzie nijak... a wlasciwie to w ogole nie idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Lain to co się dzieje? Może PMS? Ja zwykle wtedy tak mam że mi nic nie wychodzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
no w sumie to też możliwe... Ale się nie przejmuj, grunt że TŻ Cię rozumie
![]() A humory przejdą.. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
juz mi troche lepiej
![]() ![]() (aczkolwiek ciekawe... godzine temu mialam juz lzy w oczach ze zlosci i beznadziei, a teraz nagle jakos to ze mnie splynelo) tesciu przesluchal demo naszego zespolu i zaakceptowal wiec pewno na dniach udamy sie podpisac umowe. a tescia glos jest wazny, bo sam swego czasu byl muzykiem i nawet w mlodosci grywal na weselach, wiec troche sie na tym zna ![]() pobuszowalam tez troszke po necie i znalazlam same pozytywne opinie o tym zespole. mam tylko nadzieje, ze juz cena nie skoczyla (w zeszlym roku mowili, ze jakos 2600-2800 moze byc w 2010... ciekawe co teraz powiedza ![]() ucze sie o nieruchomościach... cos tam nawet do glowy zaczyna sie wtlaczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie, że dobrze jak będziesz chodzic na fakultety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak Ty, ale moja przyjaciółka reguje takimi nerwami na sesyjny stres, moze to to? ![]() Proponuje się wyżyc (jej to pomaga ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-21 o 16:26 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet dla promotora podziekowan nie zamiescilam (bo co, nie nalezalo mu sie ![]() ![]() tzn na razie mamy tylko proseminarium, ale cos czuje, ze bedzie bardzo pomocny i elastyczny (juz nam opowiadal jak stawial sie tam gdzie ktos mu wyznaczyl godzine spotkania zeby przedyskutowac prace i zdarzylo sie, ze byla to stacja benzynowa... bo on rozumie, ze na 5. roku to juz sie czesto pracuje i moze nie byc czasu zeby wpasc na uczelnie ![]() ![]() Cytat:
![]() juz mi troche lepiej na szczescie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
cześć prawie żony
![]() kilka dni mnie nie było bo mam zapalenie oskrzeli ![]() ![]() Ale już 3 ezaminy za mną ![]() Wczoraj z jednego dostalam 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A od kaszlu jestem tak obolała i mam takie zakwasy, że ledwo z łóżka mogę ześć, masakara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dziekuje ze chces zmi pomóc chetnie skozystam z kazdej pomocy. A wos musze sobie porzadnie powtorzyc.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to Onaella widze, ze ty juz zaraz skonczysz sesje ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-21 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Samciu ja cały czas o Was myślałam jak mnie nie było i cieszę się ,że nareszcie mogę pisać
![]() Kasiu dziękuję za dopisanie mnie do listy ![]() ![]() Onella kuruj się! ![]() ![]() Joziu teraz zdasz,zobaczysz,że będzie dobrze,musisz do tego podejść na spokojnie ![]() Ja ostatnio mam jakiś dziwny humor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz Jozia to ja Ci moge skserowac i wysłac moje zeszyty z wszystkimi słówkami i zwrotami potrzebnymi do matury (wypisywałam je tematycznie zgodnie z syllabusem), bo tez zdawałam niemiecki ![]() ![]() ![]() tzprzyjechł, jemy i jedziemy do babci i na cmentarz do dziadków, pa ![]() Szancia ja zmieniam nazwisko ale jakoś mi przykro z tego powodu, że tracę tożsamość ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-21 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dziękuje ![]() Dziewczyny mam ważnie pytnie, czy była może któraś z Was na lotnisku w Rzeszowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.