![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: zawiodłam się na TŻ i się boję...
Cytat:
Ja wierze,że znajdziesz w sobie tą siłę i odejdziesz od niego,juz wiesz co jest nie tak i to pierwszy dobry krok w tym kierunku.Teraz tylko wyprowadzka do rodziców, pewnie bedzie wiele pytan.Na poczatku na pewno bedzie ciezko,ale przeciez zaczynasz NOWE ZYCIE ![]() Trzymaj sie tego co sobie postanowilas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odejsc. Zobaczyc jak on sie zachowa. Jesli poczuje jej strate, odezwie sie, przeprosi, poprosi o szanse naprawy swojego zachowania. Wtedy dac ewentualnie ostatnia szanse. Teraz nie. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-01-22 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
lasana powiem jedno: nie daj sobie urządzić takiego życia jakie mialaś do tej pory z ojcem!! nie czytałam wszystkich postów tylko twój pierwszy na 1 stronie i powiem ci, że ten facet z którym jesteś jest jak twój ojciec i lepiej nie będzie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to przeciez jego ojciec pije a nie jej...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z prezentem, myśle, że okazał maksymalne lekceważenie i zauważ, że znowu Ty dajesz, On bieże i uważa tą sytuację za cąłkowicie normalną, oczywistą. Powiedz co to znaczy, że nie pozwolił Ci odejść? Czy jesteś osobą ubezwłasnowolnioną? Nie jesteś w stanie podejmować decyzji? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nic nie wiadomo ![]() Może ktoś przeczyta Twoje słowa, niekoniecznie autorka wątku, co stanie się zalązkiem pozytywnych zmian w nim samym. Nie rezygnujmy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Pocztaj proszę:
http://www.niebieskalinia.pl/index.php?assign=sprawcy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
I jeszcze tutaj o opiarach przemocy:
http://www.niebieskalinia.pl/index.p...fiary_przemocy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
nie które dziewczyny piszą tutaj że w końcu znajdzie się lepszego faceta bzdura gdzie w tych czasach mozna takiego znaleść?tym bardziej jak ja patrze na wygląd,bo tylko z takim umiałabym być?a pozatym nie ma idealnych związków,zawsze będą kłótnie ciche dni,ehh .. na moje wina zawsze leży po obu stronach,to mój wątek poczytaj jesli masz ochote http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10603688
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To mnie rozwalilas ![]() Teraz to ja juz naprawde nic nie rozumiem....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
nie każdy przystojniak taki jest,starałam się kiedys być z facetem przeciętnej urody,nie umiem popriostu być z takim chłopakiem,mam za niskie poczucie własnej wartości i gdy mam przystojnego faceta u swojego boku podnosi mi się samoocena ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja też...mam wrażenie że żyje na jakimś innym świecie.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Czyli przy przystojniaczku, który Cię poniża i podnosi na Ciebie rękę masz większe poczucie własnej wartości, niż przy przeciętnej urody kochającym, szanującym Cie, dającym bezpieczeństwo mężczyźnie??
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wszystko zależy w jakim towarzystwie się obraca. Jeśli ktoś utrzymuje kontakty z patologią to faktycznie prawie nie możliwe jest znalezienie wartościowego człowieka. Anitka czytałam wszystkie twoje wątki i wiem, że wina leży w twoim domu rodzinnym, twoim wychowaniu i towarzystwie w jakim się znalazłaś. Ale wierz mi - świat może wyglądać zupełnie inaczej, niż myślisz. Dopóki sama siebie nie zaczniesz szanować i wymagać tego od innych ludzi, dopóty inni ludzie nie będą szanować ciebie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
na pewno jest. wkońcu z kim sie zadajesz takim sie staniesz!!!! i ty jeszcze z nim jestes??? szok dziewczyno i brak słów..
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
anitka12345 sama zakladasz watek, w ktorym prosisz o rade, nie potrafisz sobie poradzic z wlasnym zyciem, a dajesz rady osobie, ktora ma podobne problemy?
Do tego usprawiedliwiasz patologiczne zachowanie swojego partnera. Facet wypral ci mozg. Otworz oczy dziewczyno.
![]() |
#79 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Do autorki watku:
Odpowiedz sobie na pytanie: czy gdybys kochala swojego TZ czy postanowilabys mu nie dac prezentu na swieta, a dalabys prezenty swojej rodzinie... Dla mnie to wszystko jest proste: on Cie nie kocha, wybitnie ma Cie gdzies, bo jak inaczej wytlumaczyc, ze nawet nie dal Ci prezentu na swieta, a dla innych jakos mial. Widac jak wysoko stoisz w jego hierarchii. Wygodnie mu z Toba bo jestes kucharka i sprzataczka, a on moze robic co chce.
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
pisalam na priv ale sie nie udalo
dawno go zostawiłam. To, ze mnie przestraszyl i jego zdrady byly powodem rozstania. Jezeli Twój tz nie uderzyl Cie, to cos znaczy. chciał cie tylko przestraszyc. Najlepiej zapytaj go wprost, czy chcial cie uderzyc, czy bylby w stanie to zrobic. Powiedz mu, ze nie chcesz byc z kims kto bije kobiety. Obserwuj jego zachowanie. Jezeli znowu cos Cie zaniepokoi, to zastanow sie, czy warto ryzykowac. Niestety tacy teraz sa faceci. Mowią, ze kochaja, a mimo to podnosza reke. Ja juz dwoch takich zostawiłam i nie zaluje. Teraz jestem z facetem, który wiem, ze mnie nie uderzy. Sprawdziłam to raz doprowadzajac go do furii. Nawet nie wiem o co poszlo, ale krzyczal na mnie strasznie. Potem mi powiedzial, ze uwaza, ze ta klotnia nas zblizyla. pokazalismy prawdziwe oblicze i oboje wiemy na co nas stac w zlosci. Nie rezygnuj tak odrazu. Faceci lubia popisywac sie swoja sila, ale to nie znaczy, ze ja wykorzystaja. A zdrada, to cos co najbardziej ich boli, bo przeciez nie chca by ktos inny dotykal ich kobiete. Rozmawiajmy z nimi i oberwujmy, a tak wogole to lepiej nie wymyslac zdrad, by wzbudzic w nich zazdrosc, czy w innym celu. Ja zakladam mini i ide z nim na miasto. Wystarczy, ze on widzi, jak inni sie do mnie usmiechaja i juz wie, ze musi sie starac i dbac o mnie. Pozdrawiam!
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
jestes tak samo naiwna jak ja ( dziewczyny, które czytały mój wątek wiedzą o co kaman)...
Wyobraź sobie zwiąek, w którym jestes szanowana...facet przynosi Ci z rana śniadanie do łózka, pamieta o datach... kiedy Ci smutno, stara sie Ciebie pocieszac...a jak jestes zmęczona, sprząta w domu, żeby lepiej Ci sie odpoczywało.... A spójrz na swojego faceta... totalna świnia najgorszy w całej sprawie jest alkohol i jego agresja... skoro teraz taki jest...to myślisz ze za 10, 20 lat taki nie będzie? chcesz uciekac pobita i bez środków do życia z grupką dzieci do przytułka samotnej matki, bo on przepił całą Twoja wypłate i jeszcze cię pochlastał po twarzy? chcesz całe życie słyszec "podaj mi piwo, kobieto" i patrzec na pijanego, śmierdzącego goscia a'la Ferdek Kiepski? ... choc powiem Ci...ze doskonale Cię rozumiem, bo jestem do Ciebie podobna w sposobie myslenia... ale wierz mi- tacy ludzie sie nie zmieniają... rzuc go... a sama...może za rok, może za pół roku zapomnisz o nim... mówię Ci i trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Lasana,
czego ty od nas właściwie oczekujesz? ON NIE BĘDZIE CIĘ NIGDY SZANOWAŁ, bo ty sama nie masz do siebie szacunku będąc w takim związku. Dałaś sobie wejść na głowę, teraz przejrzałaś na oczy, więc odejdź, jeśli masz honor, póki nie macie ślubu i dzieci. Zacznij sobie układać inaczej życie i nie popełniaj tych samych błędów.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.