|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mieć pretensje?
skoro więc chcesz pokazać ten wątek napiszę ,ze
nie powinien dopuścić do takiej sytuacji gdzie idzie sam na 18 i SAM będzie się dobrze bawił. niech nie zapomina ,ze ma dziewczynę ![]() nieładnie Kolego , nieładnie...
22.11. ![]() Edytowane przez COOKIESmonster Czas edycji: 2009-01-23 o 18:47 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa mi by cisnienie podskoczylo z nerwow
Na pewno bym nie puscila na impreze tż jeszcze gdzie laska za nim lata, o nieeee
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro nie upomina się o zaproszenie dla Ciebie, ani nawet kompletnie mu to nie przeszkadza, wręcz mówi, że to impreza dla najbliższych... to coś tu jest nie tak.
Może jemu zwyczajnie pasuje, że ta laska się do niego podwala? Obraziłabym się śmiertelnie na Twoim miejscu, gdyby poszedł sam. Ta dziewczyna wyraźnie daje do zrozumienia, że nie zamierza Wam odpuścić. Miej się na baczności.
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz jeszcze przed sobotą jak sie sprawa potoczyła , bo jestem ciekawa czy facet zmądrzeje i nie pojdzie
![]() A ta laska to do zlikwidowania ;] az mi sie niedobrze robi jak mysle ze na swiecie jest więcej takich lasek ktore jaraja sie rozbijaniem cudzych związkow grrr. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Wam za pomoc To co napisała cochonnetta jest rozwiązaniem, które przyjęłam wczoraj wieczorem po długiej rozmowie. TŻ na 18stkę idzie z moim kredytem zaufania. Tłumaczył mi, że traktuje ją jako dobrą koleżankę i nie mam powodów do zazdrości (aczkolwiek podoba mu się, że jestem zazdrosna, bo to oznacza, że mi zależy). Już żadnych akcji z wpraszaniem się do niej nie będę robić, bo ktoś tu musi być mądrzejszy. Skoro ona jest tylko koleżanką i zaprasza gości bez ich połówek to świadczy tylko o jej braku wychowania i kultury. Ja wychodzę ze swoją koleżanką i mam nadzieję, że będę się dobrze bawić ), więc postanowiłam być na zewnątrz spokojna. Co będzie się działo wewnątrz zobaczę jutro... Kiedyś przeczytałam u którejś Wizażanki: Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyzne... to ja go nie chcę. Więc mój okrutnyTZ (nawet się zalogował ) zapamiętaj te słowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

Na pewno bym nie puscila na impreze tż jeszcze gdzie laska za nim lata, o nieeee