![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilka słów o perfumach.
Moja kolej
![]() 1. Obecnie używam... Ojoj, aż pięciu zapachów na przemian! ![]() ![]() 2. Zimą, najbardziej lubię... Hypnotic Poison, Poison klasyk, Youth Dew i ... Beautiful Sheer, zupełnie przewrotnie. ![]() ![]() 3. Chciałabym bardzo mieć... To jest ogromnie, żenująco wprost długa lista (ciągle!), ale na czoło zdecydowanie wysuwają się: W tym sezonie: Theorema, Cinnabar i Chanel 19; oraz mając na uwadze sezony ciepłe: Anisia Bella, Que Viva! i Eau de Lalique. 4. Nie cierpię wprost... zapachów konwaliowych. Wywołują u mnie straszliwe bóle głowy. Wszędzie wyczuję L'Eau d'Issey i Kenzo d'Ete. ![]() 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to... Kierując się zdjęciami - to musi być Silver Rain La Praire. A na żywo - Chloe Innocence (niestety wycofany). Ogromnie lubię też bezpretensjonalną i nonszalancką jednocześnie klasykę: flakony Chanel i podobne doń prostokreślne Narciso Rodriguez, Prada (ale tylko wersja z pompką, dla zachowania proporcji). Jeszcze Kingdom. Jest niezwykły zupełnie, podoba mi się, choć wolę formy bardziej powściagliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Warto chyba odświeżyć ten wątek
![]() 1. Obecnie używam: - namiętnie pure poison, w przerwach chance chanel, oszczędzam kończące się allure, włąsnie jedzie do mnie v valentino, więc będę musiała z nim zaprzyjaźnić ![]() 2. Zimą, najbardziej lubię: - pure poison (zawsze i wszędzie), allure, addict (ale serca mu nie oddałam), będzie w tym roku z pewnością i maroussia, gucci edp I 3. Chciałabym bardzo mieć: NR for her i jeszcze jedna kulę pure poison ![]() ![]() 4. Nie cierpię wprost: - klasycznego poisona, EA 5th avenue, wszystkich lukrowatych escad,Beyond paradise EL 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to: - oczywiście pure poison!!! - dolce vita - NR for her - jadore - gucci edp, I i II dodam jeszcze nr 6 6. Wiosną najbardziej lubię: - envy gucciego, a latem l'eau par kenzo (ale to tak na upały), chic herrery |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam wilka w butelce "Mechant Loup" L'artisan-a. Na wieczór Maroussia Słava Zaitsev
2. Zima zdecydowanie marysia a do tego jeszcze Angel. 3. Miec to ja bym chciała bardzo dużo. Na razie na oku jest Etro Messe de Minuit, nastepnie bedzie coś z Lutiensów lub L'Artosanów (jakies tatie szleństwo sie rozpetało odnośnie niech na forum). Mzeniem jest tez Soir de Paris. 4. Double Whisky. A tak na serio: Chanel 5, Samsary, Cool Water i podrób wiekszości zapachów za smrodliwa nute Brutala lub Oldspajsa. 5. Piekne flakony ma: Ricci te z gołebiami, Ananda (mleczno rózowa opalizująca kula z wianuszkiem z cyrkonów wokoło szyjki z atomizerem), Piekne sa flakoniki Micallef-ów z seri 4 pory roku nie mowiac juz o tych napełnialnych cudne kule malowane i cyrkoniowane. 4. na wiosne i lato: esencia de Duende ![]() Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2006-04-14 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Pisałam, pisałam i mnie wywaliło
![]() Trochę się zmieniło od ostatniego wpisu, więc: 1. Obecnie noszę najczęściej: Le Feu, AS (na ile mi mała pojemność pozwalała, ale mam nadzieję, że to się zmieni), Tygrysa, Le Roy Soleil, Angela klasycznego i Le Lys. 2. Zimą najbardziej lubię: AS, OI, EC, starą Manię, Madness, Cinnabar, Wish. 3. Chciałabym bardzo mieć: zapasy ukochanych wycofanych perfum: EC, Le Feu, Tygrysa, Manii, OI. I żeby się nie psuły!!! 4. Nie cierpię... hm, chyba nie ma czegoś takiego, po prostu wiele zapachów jest mi obojętnych. 5. Najpiękniejszy flakon: Tygrys, Panthere Cartiera, Angele, Safari. 6. Wiosną lubię: Extravagance, Addict Fraiche, Yvresse, Safari... i czekam na nowe zapachowe zauroczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
1.Obecnie używam: Miracle so Magic Lancome, Dolce Gabana Light Blue, Euphoria Calvin Klein
2.Zimą najbardziej lubię Kenzo Jungle, Addict Diora i Alien T. Muglera 3.Chciałabym teraz bardzo mieć Kenzo Flower (z makiem), NR for Her 4.Nie cierpię Opium 5.Wiosą lubię Flower by Kenzo, L'eau per Kenzo, Dune Diora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
a ja uzywam zapachow swiezych.
uwielbiam l'eau par kenzo,light blue,dkny,emporio,tommy girl,eternity,oui na jakies powazniejsze imprezy temperamento lub devotion G.Sabatini podoba mi sie dior adikt,ale nie mialam(moze moj maz to przeczyta,bo to on obdarowuje mnie pachnidlami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
To ja się zaktualizuje
![]() 1.Obecnie używam:Lolity Lempickiej EDP, Innocenta, Miracle so Magic i wielu próbek. 2.Zimą najbardziej lubię Glorię, Lolitę, Innocenta, Neonaturę Coocon, 3.Chciałabym teraz bardzo mieć - sporo ![]() 4.Nie cierpię tak jak dawniej Obsession CK 5.Wiosną lubię Gucci II, Miracle so magic, Escade brokatową (zielona) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Zimą : L`OR de Torrente, Organza Givenchy, Magie Noire, Trouble Boucheron 3. Pragnę : Vera Wang Perfume, Lalique : La Basier, Nilang , Versace Crystal Noir i Boss Intense ![]() 4.Incanto 5. "Laliki" ![]() 6.'Omnia" , "Silver Rain" , "Crystal Noir" , " Vivre"
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2006-05-29 o 20:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
To i ja dodaję
![]() 1. Obecnie używam : Le Feu Light, Cocco Mademioselle,Azzura, resztkę ogródka nilowego 2. Zimą : lubię otulającą Organzę, Gucci, Hot Couture, Aniołka 3. Baaaaardzo bym chciała mieć: Tygryska Kenzo, Le Feu i Burrbery London 4. Nie cierpię: CoolWater, Pure, Poison klasyczne, Beyond Paradise EL 5. Najpiekniejszy flakonik: z jednej strony Lolita, L'Or a z drugiej strony L'Instant Guerlain |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Podróżniczka
|
Dopisuje sie
![]() 1. Obecnie używam : Hot Couture, Very Irrestisible 2. Zimą : Deep Red, Cinema 3. Bardzo chcialabym miec: Hypnose, Burberry Brit 4. Nie cierpię: Sicily, Pure Poison, Amarige, Aqua Allegoria Pamplelune, Tresor 5. Najpiekniejszy flakonik: Hypnose, Angel, Mauboussin, Alchimie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym muszę zaktualizować odp. na pytania, ale to później. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() PRYWATA P.S - Olek Avatar w deche, chociaz wolalam Ume w kapeluszu ![]() P.S2 - czekam sama wiesz na co ![]() KONIEC PRYWATY ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam : "Zielone pomidorki", eau d'Orange Verte, Mechant Loup, Byblos
2. Zimą : Black Cashmiere, Maroussia, Orchid 3. Baaaaardzo bym chciała mieć: Bahiana, IDOL, Kyoto (juz niedługo), Ogródek srodziemnomorski (moze dostane za 3 tygodnie) 4. Nie cierpię: CoolWater, Light Blue, No. 5 clasyczna 5. Najpiekniejszy flakonik: z sklepowych: Lalique (wszystkie opcje) i Safari z innych: Etro Messe wykonaniu de LUXE kolegi i moim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: Acqua di Gio, Envy, reszteczka Messe de Minuit
2. Zimą, najbardziej lubię: otulające Soft Musk, Sicily i inne mgiełkowe słodziaki ![]() 3. Chciałabym bardzo mieć: Black Cashmere DK, NarziB, Aigner in Leather, Messe de Minuit, Histoire d'eau Mauboussin. 4. Nie cierpię wprost: Lolita Lempicka i Angel (przejadło mi się), Agent P (już widzę Evee ganiającą mnie z siekierą ![]() 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to: Black Cashmere ![]() 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Poison, Obsession, Opium, Shalimar, Hypnose, Kashâya, Alchimie - jak widać, same trucizny i szaleństwa ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: pure poison, Envy, nil hermesa, faubourg 24 delicate
2. Zimą, najbardziej lubię: pure poison, allure, organzę, chance chanel 3. Chciałabym bardzo mieć: ogródek śródziemnomorski, NR for her 4. Nie cierpię wprost: EL bayond paradise, light blue d&g, moschino i love love 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to: pure poison ![]() ![]() 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: pure poison, allure, jadore |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Shalimar Guerlain 3. Climat Lancome 4. Laguna - Salvador Dali 5. Jak na ironie - bardzo podobaja mi sie flakony marki Salvador Dali ( miedzy innymi - Laguna, ale zapach....jednak nie moj, chociaz jak wachalam tester to mi sie podobal, natomiast na mnie pachnial niezbyt ciekawie ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: Innocent, Apparition, The Parfum - Jourdan, Miss Dior Cherie, Euphoria, Euphoria Bloosom
2. Zimą, najbardziej lubię: Innocent, Mystery n. Campbell 3. Chciałabym bardzo mieć: Pink Sugar 4. Nie cierpię wprost: Insolence, Amarige 5. Najpiękniejszy flakon Innocent, Lolity 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Innocent ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: Lacoste Pour Femme, Eau de Star (te zapachy aktualnie najczęściej) i pokaźnej ilości próbek
![]() 2. Zimą, najbardziej lubię: Mira Bai, Alien, Słonia 3. Chciałabym bardzo mieć: w tej chwili chyba nic ![]() ![]() 4. Nie cierpię wprost: nie trafiłam jeszcze na zapach którego nie cierpię; najwyżej nie przepadam i są mi obojętne 5. Najpiękniejszy flakon: BC, Lolity 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Pure Poison, Shalimar, Mira Bai |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam - L'eau Ambre Extremee, Mintea, Ananas Fizz, Ogródki Hermesa
2. Zimą, najbardziej lubię - zapachy ciepłe, do tej pory był to najczęściej HP - Diora -a le teraz bedęmiała większy wybór - i pewnie najchętniej będę nosiła Dzing'a, Baiser du Dragon, Ambre Sultan 3. Chciałabym bardzo mieć Gris Clair, Chergui 4. Nie cierpię wprost Patchouly - ETRO, Ottoman D'Empire, Tresor, Angel ( plus wszyskie ogródki ) Habanita de Molinard 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to L - Lolita Lempicka, Alchimie, Casmir 6. Najpiękniejsza nazwa - Baiser du Dragon, Genie de Bois, Feminite du Bois, Alchimie, Passage D'Enfer, La chasse aux papillons (zarówno w oryginale jak i w tłumaczeniu ) - same francuskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
1. Obecnie używam: Classique EDP, OI, L
2. Zimą, najbardziej lubię: Kenzo Jungle, Wish 3. Chciałabym bardzo mieć: nieskończony zapas OI ![]() 4. Nie cierpię wprost: Angel i pochodne, Hypnotic Poison, Pure Poison 5. Najpiękniejszy flakon: Lalique's Elves ![]() 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: MyQueen, Ce soir ou jamais |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: Ambre Sulten, Patchouly Santa Maria Novella,
Costes, Mitsouko, SCENT Intense 2. Zimą, najbardziej lubię: Maroussia, Mechant Loup, Tea for 3. Chciałabym bardzo mieć: Bois de Violette S. Lutens, Timbuktu Lartisan, "Statkusa" 4. Nie cierpię wprost: E.Arden Mediteranee, Cool Water, Touch of Pink 5. Najpiękniejszy flakon: Panter, Limited Edition Premier Figuer L'Artisan, a na 1 miejscu: Moje Messe de Minuit ETRO ![]() 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Ambre Sultan, SCENT, Timbuktu, Dzongkha,
![]() |
#82 |
lipiec na maksa!!! :)
|
1. Obecnie używam: Addict 2, Flowerbomb EDT, Amor Amor
2. Zimą, najbardziej lubię: Lolitę Lempicką, Nina Nina Ricci 3. Chciałabym bardzo mieć: czuję się zaspokojona - nic 4. Nie cierpię wprost: Angel, Lancome Hypnose, CK Euphoria 5. Najpiękniejszy flakon: L Lolita Lempicka 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Hypnotic Poison
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: najczęściej Innocent, 5th Avenue, Pure Poison
2. Zimą, najbardziej lubię: Innocent, Gloria, Lempicka edp, The Parfum, Pink Sugar 3. Chciałabym bardzo mieć: Pink Sugar, Coco M edt, NR edt 4. Nie cierpię wprost: Addict i Angel - ponad wszystko ![]() 5. Najpiękniejszy flakon Innocent, Lolity edt i edp, Euphoria, Sotto Voce, NR 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Pure Poison ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam:
- Organza Indecence, Black Cashmere, Euphoria, Neonatura Cocoon 2. Zimą, najbardziej lubię: - Angel, Wish, Cristobal, Dolce Vita, Mauboussin EdP 3. Chciałabym bardzo mieć: - Rousse, Ambre Sultan, Kyoto, Zagorsk 4. Nie cierpię wprost: - klasycznego Poison, NU, Amarige, Red Delicious, Halloween, Cool Water, Insolence 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to: - Euphoria, jabłuszka Lolity Lempickiej 6. Wiosną najbardziej lubię; - Euphoria, czarna Coco, Lolitka Lempicka, Classique EdT 7. Najpiękniejsza nazwa perfum: - Organza Indecence, Black Cashmere, Angel, Le Baiser Du Dragon
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam najczęściej Angel i Euphorię
2. Zimą, najbardziej lubię Aliena 3. Chciałabym bardzo mieć Live i Amour w ilości większej, niż próbki 4. Nie cierpię wprost Flower 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to Angel 6. Najpiękniejsza nazwa perfum Infiniment |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
spin doctor
|
1. Obecnie używam: najczęściej Hot Couture, Addict Eau Fraiche, Allure, Brit, Cerruti Image
2. Zimą, najbardziej lubię: Crystal Noir 3. Chciałabym bardzo mieć: Eternity, Contradiction, JPG Classique 4. Nie cierpię wprost: Angel, V Valentino, wszystkie Poisony 5. Najpiękniejszy flakon Lolita Lempicka -wszystkie flakony 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Hypnotic Poison(chociaż zapachu nie cierpię) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, przeczytałam swoje typy sprzed roku i aż mi szczęka opadła, jak dużo się zmieniło!
Cytat:
2. Zimą, najbardziej lubię: rozgrzewające, ciepłe zapachy; ale na razie nie mam zimowych typów... Chociaż ostatnio spodobało mi się Kenzo Amour. 3. Chciałabym bardzo mieć: NarziB Dorissima, kadzidła CdG i flaszkę Nemo 4. Nie cierpię wprost: typowych, ogórkowo-melonowych "świeżaków", zapachów sztucznie, plastikowo przesłodzonych, mdlących i płaskich 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to: Black Cashmere, Nemo Cacharel 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: Poison, Opium, Alchimie, Ligea la Sirena
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam: Innocent i Angel La Rose, rzadziej Coco Mademoiselle,
2. Zimą, najbardziej lubię: J'adore i Coco Mademoiselle, 3. Chciałabym bardzo mieć: Satellite - Ipanema, chociaż jestem pewna, że nie spodobałaby mi się, 4. Nie cierpię wprost: Cool Water, BLACK CASHMERE, kadzideł i anyżu (przepraszam Dziewczyny ![]() 5. Najpiękniejszy flakon: Ciel - Amouage, Panthere - Cartier (butelka perfum), Shalimar (też butelka perfum), Innocent, 6. Najpiękniejsza nazwa perfum: La Chasse Aux Papillons, Tendre Poison (jak czuły barbarzyńca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
1. Obecnie używam- comme une Evidence i rózne próbeczki
2. Zimą, najbardziej lubię- Krizia, Hypnotic Poison 3. Chciałabym bardzo mieć- Addict2, Baby Doll, Allure Sensuelle, Gucci edp 4. Nie cierpię wprost-Hypnose, Chanel 5 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to-Wish, Angel 6.Najpiekniejsza nazwa perfum- Angel, Allure Sensuelle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
1. Obecnie używam - najczęściej chyba Ogródek Nilowy, EDM, Lovely SJP
2. Zimą, najbardziej lubię - LLL, Lovely, The Parfum, Mirra Tesori 3. Chciałabym bardzo mieć - Dolce Vitę, Avignon, Scent Intense 4. Nie cierpię wprost - Hypnose, Dune 5. Najpiękniejszy flakon, jaki w życiu widziałam to - BC, Apparition, NR, Prada z pompką 6.Najpiekniejsza nazwa perfum - Eau des Merveilles, Nu, Omnia Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-07 o 18:50 Powód: Kota mi przypomniała o Dune ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.