![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg / tylko śmieszne.
W sytuacji sam na sam każda kobieta jest dla mężczyzny jedyna
ale chłopcze do tej gry, po prostu brak Ci jaj! Szkoła poczeka a młodość ucieka!!! prędzej wynajdziesz kwadratowe koło niż sprawisz że znów Ci uwierzę Ty Księciem?? No szczerze Ci się przyznam, że mi bardziej wyglądasz na Gargamela... Chłopie skąd Ci się bierze takie bajerowanie?! Przez całe dzieciństwo oglądałeś MANGO TV, czy jak?! Kiedyś znajdę męża i urodzę mu dzieci... na dzień dzisiejszy jednak z moją głową jeszcze wszystko w porządku. Wiesz Bardzo Mi Przypominasz Mojego Przyszłego Chłopaka =) Legenda o smoku uczy że nie należy zaspokajać głodu byle baranem ;]] Pozbierane z wizażu (moje perełki z kilku części wątku) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że jest taki wątek - przeglądając opisy na "Wasze opisy gg" naprawdę ciężko znaleźć coś pogodnego
![]() ![]() ah, bym zapomniała, opisy: Cytat:
Cytat:
![]() ![]() coś ode mnie parę: (przepraszam za ew. powtórki) - my tu gadu gadu, a Chińczycy się rozmnażają ![]() - doba ma 24 godziny, a skrzynka 24 piwa... przypadek? ![]() - opisu nie ma... poszedł na panienki ![]() - opisu nie ma - kryzys na świecie, zwolniłam literki! - sprzedam dolinę, Muminek - może to jej urok, może photoshop ![]() - będę prał Cię ( gdzie? ) w pralce! ( mnie? ) Cię! ( w automacie? ) Ehe - po co mi światła? - powiedziała babcia i wpadła w przepaść ![]() - jedz cukierki - będziesz wielki - smacznego życzy firma "Udław się" ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-01-28 o 21:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
większość z wizażu:
kobieta wie, że 2+2 zmieni się w pięć, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę. masz za małego konia, by dotrzeć do mego zamku. w piersiopukni jakośliwie światoradnie. (w sercu jakoś weselej) piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy, czyściec dla kieszeni. dopóki można samodzielnie leżeć na podłodze, nie jest się kompletnie pijanym. zbyt ciężka to myśl jak na mój delikatny kobiecy umysł. by się pozbyć złych humorów... robię zupę z muchomorów! 'Reksio do nogi! Przerobię na hot-dogi! ' ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Lubię jak mnie pieprzą... Pomidor
Co za dużo to... zabierze Urząd Skarbowy Niech żyje premier!!! za 400zł miesięcznie Masz przerąbane jak Pinokio w krainie termitów! Jestem spokojna jak puls nieboszczyka A tak poza tym to świetny wątek ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
"ale wiesz... żeby dobrze udawać idiotę trzeba być bardzo inteligentnym"
![]() 'siedzi dziadek na balkonie i krzyczy: ja też mam trampki' ![]() 'wchodzi baba do windy a tam krawcowa' ;D 'poproszę gazetę <myśli> hmm wyborcza czy wyborowa?' ![]()
![]() Edytowane przez Coffi Czas edycji: 2009-01-29 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Pierwiastku ty mój, monotonio mego czasu. Kocham cię wprost proporcjonalnie do kwadratu. Uwielbiam sumę Twoich ząbków i cosinus twoich nóżek oraz parabolę Twego ciała. Przyznaj się czy byłaś laboratyzowana? Jeśli nie to stańmy się ułamkiem. Ja będę licznikiem, Ty mianownikiem a moja teściowa kreską ułamkową. my młodzi, my młodzi, nam bimber nie zaszkodzi ! lecz się na nogi, bo na głowę już za późno "I’m not a girl, not yet a woman" - odnieś się do słów Britney Spears na przykładzie utworów literackich różnych epok. analiza twojej wypowiedzi rzuca mną o ziemię. Nie będę dłużej z tobą konwersować, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Co mówi rdza do rdzy ? Poloneza czas zacząć
![]() ![]() Jesteś rozgarnięty jak kupka liści po wichurze... :P
![]() ![]() Chcę rano budzić się obok Ciebie w łóżku. Chcę całować Cię po brzuszku. Chcę Cię pieścić słodko tak, by nasze serca grały w jeden wspólny takt. Pragnę szeptać Ci co dzień na uszko, że Cię kocham me serduszko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
![]() mam wodę w kolanach i cukier w kostkach.. ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
świetne opisy! xD
a macie takie śmieszne o przyjaźni które można podłożyć pod zdj na nk?;> ![]() ja jakoś mam brak wenyy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
powalacie noo !
. ja nie mam takich opisów, ale chciałam sub ;p ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jesteście boskie!
![]() Dorzucam trochę od siebie: O pucho marna! Niech cię wąż kopnie i fąfną gżdryce! Jak ktoś ma pecha to i palca w dupie złamie ;P Jesli głupota umiałaby latać to mógłbyś dorabiać jako F16. Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt. Ze szczęściem jest jak z sikaniem w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko Ty czujesz ciepło.. No dziewczyny w górę biusty, zaczynamy dzień rozpusty ... Jak zrobić sok z buraków? Wrzucić granata do BMW... Inwestuję w alkohol - największe oprocentowanie. Najbardziej seksowny organ. Rozumiesz..?Im większy tym lepszy.... - Taaak, to mózg! Punkt widzenia zależy od poziomu dziurki od klucza. Ehh życie - umysł pragnie szampana i truskawek, a żołądek wódki i ogórka.
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-01-30 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Jesteście boskie, wiecie?
sub. ![]() _____ Otwórz szafę i ... mów do rzeczy. Jeśli nie w miłość, to wierzmy przynajmniej w Świętego Mikołaja. X: On jest wrażliwy, czuły i delikatny. Y: A jesteś pewna, że to nie kobieta? Przyszedł do mnie szatan i powiedział: "popraw się, bo jesteś gorsza ode mnie" Cicho wszędzie, głucho wszędzie... Kurde, znowu korki wywaliło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Wszystkie z wizażu oczywiście. <3 Może komuś się coś przyda.? ;]
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
haha, świetny wątek,gratuluje pomysłu
![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
obudziło sie we mnei zwierze... obawiam się, ze to leniwiec...
odkryłam sowje powołanie.. ide do zakonu!!!:LP rano patrze w lustro i zastanawiam sie, co ten geniusz dzisiaj wymysli:P z tarzana to Ty masz chyba malpi wygląd, a nie żadne bohaterstwo czy siłe... odmóżdżenie totalne... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
ależ się uhahahłam
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
wątek świetny
![]() jak ja lubie się śmiać.to takie ciekawe doświadczenie. a teraz delikatnie jakby to było muśnięcie jakbyś całował siostrę.swoją siostrę! o to człowieki. jesteś z kolega czy to twój tyłeczek? bo na takie ciało jeden raz to mało. a to pies na baby.ostry z ciebie zawodnik.szczek szczek. nie mam IQ i koniec! muszą mi uwierzyć na słowo! ty przestań płakać, bo nie wiem, które słowa mówisz, a które płaczesz.
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() ![]() "Ala miała kota" - program kulinarny w TV. (: !łicórwyw ęnorst ąwel an ęis im sutats !uknutaR ...i właśnie wtedy, Wysoki Sądzie, wygięła się w łuk... 3 M najważniejsze w życiu chłopaka: Mama , Marlboro i Masturbacja ![]() 6 murzynów trzeba by pochować jednego. 4 niesie trumnę, dwaj boomboxy. 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat... reszta nie ćpa. 9/10 facetów woli kobiety z dużym biustem. Ten 10. woli tych 9-ciu. A day without sunshine is like… you know - night. A fool and his money are a girl's best friend. A messy kitchen is a happy kitchen and this kitchen is delirious. A może by tak skroplić alkohol z wydychanego przeze mnie powietrza...? A po co ten opis? A dlaczego? A czemu? A potem znienacka zaatakowała mnie podłoga i uderzyła w plecy. a teraz zdejmij jeansy i spójrz mi w oczy… Aaa... Ty chcesz uprawiać sex? To weź mi więcej polej... ABCDEFUCK Abonent chwilowo nie teges abonent czasowo nie elo Aby uspokoić światowe rynki finansowe Jarosław K. zakłada konto! ADHahahaD Ala ma kota, a Miriam ma ptaka ![]() Albo znajdę drogę, albo ją sobie utoruję. Ale ta młodzież jest rozrzutna - mówią plemniki spływając po ścianie.. Aleś jest głupi. Ty i ta baba, co ci pępek podwiązywała. Alkohol można podzielić na dwie kategorie: JEST albo go NIE MA... Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach! Ania z zielonym wzgórkiem – nowy kanon lektur w gimnazjum. Avoid fruits and nuts. You are what you eat. awaria hamulców moralnych... Ja dorzucam kolejnością alfabetyczną, jak widzicie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że powinno być:
(: !łicórwyw ęnorts ąwel an ęis im sutats !uknutaR Bo wtedy przy czytaniu od lewej jest stronę, a nie "tsronę". ______ Chyba się za to nie obrazisz, prawda? ![]() Chciałam tylko, żeby ktoś jak kradnie opis (np ja ![]() ____ Ząb za ząb, oko za oko... To dlaczego dupa za pieniądze? Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij drzwiami obrotowymi. Nauka to przyjemność, a ja nie mam czasu na przyjemności. Jak się nie ma co się pragnie, to się kradnie co popadnie. Nie piję, nie palę, nie bluźnię... O k.rwa, papieros mi wpadł do wódki. W razie pożaru przeczytaj opis - w razie POŻARU idioto. Kocham buty, bo tylko one chcą ze mną chodzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny opisy boskie xD
- Cześć mała. Co robisz? - Pocę się jak świnia, a Ty? - Świetny sposób by zdobyć faceta. - Moja życiowa misja. Jak widzę na Ciebie zadziałało, czyli wszystko gra. A potem znienacka zaatakowała mnie podłoga i uderzyła w plecy ![]() Dziewczyny z tyłkiem jak mój, nie gadają z facetami z gębą jak twoja. ![]() ![]() Przepraszam, toaleta na mnie czeka xD
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Hey jestem nowaa ;*
Jestem Królwena. To mój zamek a Ty masz za małego kucyka żeby dojechać Bedziesz o mnie walczył? a co ja jestem zamek w Malborku?! . Weź, bo jak ci przypie*rdole to chirurg będzie miał zagadkę! `Zima to pechowa pora roku - wzrasta ilość bałwanów` zamknij morde pasztecie, olewam cie xD teroryzować fochem to możesz swoich starych No cześć... Nie ma u Ciebie mojego męża? Bo wziął stówę i powiedział, że idzie na dziwki . Na twój widok to nawet winda zawraca ;] xD
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;10751448]Wydaje mi się, że powinno być:
(: !łicórwyw ęnorts ąwel an ęis im sutats !uknutaR Bo wtedy przy czytaniu od lewej jest stronę, a nie "tsronę". ______ Chyba się za to nie obrazisz, prawda? ![]() Chciałam tylko, żeby ktoś jak kradnie opis (np ja ![]() [/quote] Och, faktycznie, no tragedia, taaaaaką gafę walnęłam, że chyba zniknę z wizażu do końca życia. Nie obrażę się, ale brałaś pod uwagę, że może ja chciałam, żeby ten błąd tam był? Wasza przesadna skrupulatność, dziewczynki, czasami powoduje, że ręce poniżej kolan opadają i nijak jestem w stanie je podnieść... Dajcie na luz! B. I. T. C. H. - Babe In Total Control of Herself Bajka o jabłonce: miałam ci ja błonkę... Baśka miała fajny biust a Natalia genitalia ![]() Be creative, invent a perversion! bezmózgowiec, ale za to jaki tyłek... Będzie wilk syty i owca straci cnotę. Białe jest białe, czarne jest czarne, a różowe jest za***iste. Białowieska się puszcza. Biblia mówi, że należy kochać bliźniego. Kamasutra mówi jak. bitches love smiley faces Bless this Mess. Blondes tease... Brunettes please... Błąd chwili staje się troską całego życia. błogosławieni, którzy łakną... albowiem poleją im... bo fruzie wolą optymistów bo ja mam dynamicznie przydzielane IQ... Bo ja mam granat w ręku i odwagę by nim rzucić. bo ona wierzy w miłość... od pierwszego włożenia... Bo są diabły, anioły i ja. Body by Nautilus; brain by Mattel. Bogaci nudzą się drożej. Born stupid? Try again! Born to Shop - Forced to Work. Boże spraw, żeby... wino było tańsze! Boże, jak mnie ten dzień, w którym nic się nie zdarzyło, zmęczył potwornie. Boże, k^^wa, jestem wśród debili. Bóg widzi wszystko! Żyj tak, żeby oglądał z zainteresowaniem! Bóg wie gdzie wyszłam, diabli wiedzą kiedy wrócę ![]() Brzydal jesteś. Cofasz się o dwa pola. byłeś w zoo? tak? a ile lat? Edytowane przez fibee Czas edycji: 2009-01-31 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Sex to nie szachy, kończenie w trzech ruchach nie robi na nikim wrażenia.
Małżeństwo - najczęstsza przyczyna rozwodów. Kiedy umrę, chcę aby moje ciało ubrano w strój Supermana i wyrzucono z samolotu. Jeśli nie możesz znaleźć swojej drugiej połowy, znajdź sobie dwie ćwiartki! Żołądkowa... szkoda tylko, że grypa, a nie "Złota Gorzka". Sukces jest jak bąk, tylko własny nie śmierdzi... Taniec - sztuka robienia uników nogami szybciej, niż partner daje radę na nie następować. Unikaj kłótni o podniesioną deskę w toalecie - korzystaj z umywalki. Plus, Era czy Orange - myślał sobie rybak wybierając sieci. To nieprawda, że żonaci żyją dłużej niż single. To tylko się tak potem dłuży... Polska piłka jest jak "Taniec z Gwiazdami". Ani to taniec, ani z gwiazdami. Kogoś, kto ma żonę i teściową, trudno jest przekonać, że dwa minusy dają plus... "Raz na łożu, raz pod łożem." Don Juan. Uwaga! Zaginął ratlerek bez jednej łapy. Znaki szczególne: upada, kiedy zaczyna sikać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
są 3 rodzaje mężczyzn,którzy nie rozumieją kobiet:1]młodzi,2]starzy,3]w średnim wieku
![]() naciśnij F13 a z CD-ROMu wyskoczy Ci piwo! załatwy to po męsku! MAMO!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Coś ty taki nerwowy? w dzieciństwie Ci zabawki do podłogi gwoździami przybijali?
Picie budzi pożądanie, lecz odbiera wykonanie nie wychodź z siebie - możesz nie wrócić nie przejmuj się, że jesteś zerem - w końcu z zer składają się miliony zgłębiam tajemnice bractwa filcowych papuci. Dwa kieliszki wystarczą.Najpierw jeden,potem kilkanaście drugich ![]() Sezamie otwórz się-ja chcę wyjść! Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie lubię jak facet dobrze się ubiera, to tak jakby gówno czekoladą oblać. ![]()
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
spirytus 9zł,kubeczek 25gr.,spojrzenie mamy gdy wracasz naje**ny-bezcenne
Alkohol niszczy skórę głównie na łokciach i kolanach xD Dobry przyjaciel nie pozwoli, byś robił głupie rzeczy... sam! ;] "Spale was wszystkich!"-dziewczynka z zapałkami... xD Chłopak Na Czacie Pyta Blondynke:-Spotkamy Się W Realu?-Nie Moze W Biedronce Kupię wino ...księżyc świeci ...napłodzimy dzisiaj dzieci. ![]() Nie znam cię ! ...przyłóż dowód osobisty do monitora. ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Pozdrawia was Maurycy, co wytrzeźwiał w kostnicy.
To jest życie a nie bajka - można wpaść po same jajka !!! Mężczyzna uważa że wie... ale kobieta i tak wie lepiej ! Co łączy piłę i stringi? Chwila nieuwagi i palce idą w pi*du !!! - Jadą. Cały peleton, kierownica koło kierownicy, pedał koło pedała. Patrzę.... a za oknem ścieżka biegnie do lasu ;D JESTEŚMY PIERSI, JESTEŚMY PIERSI !!!......... a my cycki !!! =) Po co człowiekowi 5 palców, skoro na myszce są tylko 2 przyciski ??? Pies przy kompie... będę jak skończy ściągać pocztę... Szczyt lenistwa - położyć się na kobiecie i czekać na trzęsienie ziemi Mężczyzna sukcesu zarabia więcej niż jego kobieta jest w stanie wydać
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.