|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze nagie zdjęcia
Jasne, ze ma
![]() sama mu je dałam ![]() |
|
|
|
|
#62 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ często mi robi takie zdjęcia, ale potem je kasuje, bo się boi, by nie wpadły w niepowołąne ręce... Pare razy tez wysłąłąm mu sama swoje zdj np podczas kąpieli... nacieszył sie nimi trochę a potem tez je skasował Cytat:
A ja gdybym była wtedy na jej miejscu, to bym go chyba sama znokałtowała ![]() Cytat:
Jakieś trofea sobie zbierasz, czy co? Nie mam szacunku do takich typków
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
nie odważyłabym się... od zawsze wyznaję zasadę ograniczonego zaufania jeśli chodz o rzeczy "na papierze".
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
To, że nie masz szacunku, nie oznacza, że możesz nazywać mnie w otwartej rozmowie typkiem. Pasjonuję się fotografią, głównie sportową, ale inne też umiem zrobić i nie rozumiem, dlaczego nie miałbym zachować ładne akty, które zrobiłem, tym bardziej, że te dziewczyny też mają moje.
Edytowane przez Gandhi Czas edycji: 2009-01-30 o 08:54 |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze do moich wypowiedzi ze nie mam nic przeciwko fotografii artystycznej ładnie upozowanych aktach dyskretnym zdjęciom. mowie stanowcze NIE wulgarnej i 'brudnej' fotografii
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ ma ale w bieliźnie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Tż ma chyba tylko moje w bieliźnie ale dość wyzywające, nagie mu pokazywałam bo to była sesja dla niego z jakiejś okazji ale chyba ich nie ma na płycie.
Wiadomo, nikogo się nie zna w stu procentach i w ramach zemsty ktoś może takie fotki wrzucić do netu...ale nawet jeśli to ja też mam takie zdjęcia Tżta wiec jakby on chciał się zemścić to ja mogę mu się tym samym odwdzieczyć, po drugie nie mam się czego wstydzić i raczej nie panikowałałabym gdyby coś takiego się stało... poza tym mój Tż miał jeszcze jakiś czas temu komputer wspólny z dwoma braćmi, którzy z tego co wiem "przez przypadek" te moje zdjęcia widzieli, koledzy Tżta ( a zarezem koledzy jego braci) też chyba widzieli i chwalili,że fajne itp. mi to nie przeszkadza bo wiem,że na nich wyglądam ładnie, jakiś czas temu miałam też zdjęcia w sieci tyle że profesjonalne wprawdzie nie były to akty ale chyba nie miałabym oporów by pokazać takie zdjęcia szerszej widowni. Natomiast filmikom podczas stosunku mówię nie...dla mnie to zbyt intymne.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

zaśmiał sie i odszedł. Masakra