|
|
#61 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 37 011
|
Dot.: Wiza¿anki z Ko³obrzegu,Bia³ogardu leb okolic
Ja obecnie mieszkam w Gorzowie ale jak by³am ma³a to z rodzicami mieszka³am do 4 roku ¿ycia w Po³czynie Zdroju
Zreszt± urodzi³am siê w Szczecinku. Znam bardzo dobrze województwo zachodniopomorskie, kilka razy do roku tam jestem bo moja najbli¿sza rodzina mieszka w Ko³obrzegu i Koszalinie. Jak by³am nastolatk±, kiedy jeszcze ¿y³a moja babcia je¼dzi³am do niej na wakacje do Bia³ogardu. Tak na marginesie: zna³a która¶ z Was perkusistê Tomka Szel±ga z Koszalina? To by³ mój kuzyn |
|
|
|
|
#62 |
|
BAN sta³y
|
witojcie
![]() kurcze za³o¿y³am w±tek a nie by³o mnie tu sto lat-SORRY ale tak mi siê ostatnio wszystko pogmatwa³o, ¿e szkoda gadac, studia przerwa³am, stanowisko mi sie zmieni³o na gorsze, zyæ siê nie chce mam nadziejê ze u Was wszystko dobrze dobrze by mi zrobi³ jaki¶ wypad do sklepu i kupa kasy w portfelu ![]() pod koniec wrze¶nia dadz± mi 2 tyg urlopu(hurra ) , mo¿e jakie spotkanko by zorganizowa³???
|
|
|
|
|
#63 | |
|
spin doctor
Wiadomo¶ci: 7 515
|
Cytat:
Ja w przysz³ym tygodniu bêdê w Koszalinie-zak³adam aparat ortodontyczny , wiêc bêdê bywaæ tam do¶æ czêsto. Niestety kasa posz³a w³a¶nie na aparat, nie poszalejê w tym miesi±cu , ale spotkanko-bardzo chêtnie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN sta³y
|
i jak tam,kto¶ jeszcze chêtny na spotkanko w Koszalinie pod koniec wrze¶nia??
mo¿na by przywie¿æ nasze ciekawe zapachy, ew co¶ tam komu¶ odpsikaæ czy co...
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Hej Hej wizazystki
Jestem od 1.5 roku dyplomowana wizazystka w miejscowosci oddalonej o 30km od Kolobrzegu---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ale z praca w tym kierunku kiepsko ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Czy moze któras z was orientuje sie czy w ko³obrzegu nie potrzebuja do jakiegos salonu chodzby na staz jako wizazystka ? |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Zreszt± urodzi³am siê w Szczecinku. Znam bardzo dobrze województwo zachodniopomorskie, kilka razy do roku tam jestem bo moja najbli¿sza rodzina mieszka w Ko³obrzegu i Koszalinie. Jak by³am nastolatk±, kiedy jeszcze ¿y³a moja babcia je¼dzi³am do niej na wakacje do Bia³ogardu. Tak na marginesie: zna³a która¶ z Was perkusistê Tomka Szel±ga z Koszalina? To by³ mój kuzyn 

) , mo¿e jakie spotkanko by zorganizowa³???

, wiêc bêdê bywaæ tam do¶æ czêsto. Niestety kasa posz³a w³a¶nie na aparat, nie poszalejê w tym miesi±cu
, ale spotkanko-bardzo chêtnie