![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: pogaduchy "odludkowych" inenów
Cytat:
![]() Jak ja mogłam zapomnieć o Led Zeppelin ![]() Credence Clearwater Revival nie słuchałam,ale właśnie to robię, jak słuchasz jeszcze jakiś zespołów to z chęcią się dowiem jakich, widać, że podoba nam się ta sama muzyka ![]() A co sądzisz o Guns N' roses?
Zadrutowana od 16.06 i 01.09 /2008r. ![]() Edytowane przez Lady No Nick Czas edycji: 2009-02-03 o 12:09 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 21 lat. studiuje dziennikarstwo na UJ, chociaz dziennikarka nie chce byc, chce isc w kierunku reklamy i/lub PR. mieszkam z TŻtem, jestesmy 3 lata razem ![]() ![]() ![]() mam kilka zaufanych osob, w tym dwie przyjaciolki z ktorymi znam sie od dziecka [jedna z nich jest moja najlepsza przyjaciolka od ponad 16 lat ![]() uwielbiam dobre kino, zwlaszcza dramaty, filmy psychologiczne lub z drugim dnem. bardzo lubie takze filmy kostiumowe. muzyka? bardzo rozna, wlasciwie ciezko powiedziec [dookreslic] czego slucham - nie jest to pop, ani techno, ani hip hop ![]() ![]() z polski uwielbiam nosowska i myslovitz, pidzame i strachy, no i edyte bartosiewicz. bylabym zapomniala - jestem ogromna milosniczka starej polskiej muzyki ![]() ogolnie jako osoba jestem dosc nerwowa, zlosliwa, ale otwarta na innych, mam poczucie humoru, jestem ambitna, mam zdolnosci przywodcze ![]() ![]() lubie tez sport, ale nie ogladanie, tylko cwiczenie ![]() interesuje sie oprocz tego psychologia, ogolnie ludzmi, i LITERATURA, ktora od zawsze jest moja miloscia, kocham poezje i sama staram sie cos bazgrolic ![]() lubie tez chodzic na łowy do lumpeksow ![]() ogolnie jestem szczesliwa i mam nadzieje, ze ten stan sie nigdy nie skonczy ![]() zazdroszcze ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2009-11-10 o 13:39 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gunsi, że tak powiem odopowiadaja mi. Ale Chinese Democracy mi sie nie podoba. Wole ich wcześniejsza wałki. To, że słucham takiej muzy to zasługa mojego taty. Lubie jeszcze scene Seattle. Może słyszałaś o Mad Season?
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
pani ćma- super, oby tak dalej z Tżtem
![]() Ja też słucham każdej muzyki z przeważaniem tego co wymieniłam wcześniej ![]() Chcę studiować germanistykę, ale jeszcze troszkę muszę się nauczyć,bo inaczej mogę sobie tylko pomarzyć ![]()
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Motyla noga, jabym czytała o sobie ![]() Ciekawa jestem Twoich ulubionych autorów, reżyserów no i tytuły filmów. A TŻ gratuluje!!!
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
mi 3 lata z tżtem stuknie w maju
![]() ![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszamy i słuchamy/czytamy. Piękna Marlena ![]() Ja TŻ nie mam od listopada. A wczoraj sie jeden koleś wykruszył. Cóż jego strata.
Zakamuflowana Niemka Edytowane przez yugoslavia Czas edycji: 2009-02-03 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, uwielbiam to zdjęcie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Mein Gott!!! Czy ja tu jestem najstarsza
![]()
![]() |
#71 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2011-11-11 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja... najmłodsza? ![]() 17 lat, druga klasa LO. Wysoka. Uparta, niezależna. Lubię ironiczne poczucie humoru ![]() Interesowałam się wieloma rzeczami, m.in. kynologią, wystrojem wnętrz, astronomią - niestety nic nie przytrzymało mnie dłużej ![]() Co do muzyki to niestety, ale aż tak się na niej nie znam ![]() Namiętnie słucham ścieżki dźwiękowej z serialu Chirurdzy ![]() Przeczytanych książek mam bardzo mało na swoim koncie, głównie przez brak czasu (szkoła- lektury). Jeśli chodzi o kino, to uwielbiam filmy psychologiczne, o których potem myślę kilka dni lub więcej ![]() Telewizji nie oglądam prawie w ogóle. Mam też psa - buldożka francuskiego. I to, co mnie najbardziej przeraża - brak zdecydowanych planów na przyszłość. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
To i ja się przyłączę
![]() Nie lubię mówić/pisać o sobie, więc króciutko: jestem z Wrocławia i studiuję pedagogikę specjalną ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
[quote=picnic;10802131]mmm, jakie i gdzie?
![]() Jeden, tribal między łopatkami. Drugi, smok na dole pleców nad tyłkiem. Myśle żeby sobie coś jeszcze machnąc, może na karku albo nadgarstku ![]()
![]() |
#76 |
biegam dla Zabawy
|
Wpisałam się tam w wątku patrze post wyżej, a wy się już tu przeniosłyście, no więc ja też chce
![]() Mam 23 lata, studiuje w Krakowie na Uj prawo. Z filmów uwielbiam thillery, dramaty, czasem obejrze też coś bardziej romantycznego czy jakoś fajną komedie. Kina preferuje studyjne, a najczęsciej po porstu ogladam filmy w domu w malym gronie znajomych. Umiem być bardzo złośliwa, czasem nei chce, ale samo tak wychodzi ![]() Bywam też ironiczna w stosunku do własnej osoby. Baaardzo lubie perfumy, w perfumerii jestem w stanie spędzić godziny, porównując, dobrze że w krk jest dużo takich sklepów - obsługa może nie ma mnie jeszcze za wariatke, bo staram się do jeden perfumrii nie zagladac czesciej niż raz w tygodniu. ![]() Uwielbiam dobrą kawę. I lubie piec ciasta. Ja też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Mi 25 lo też nic nie mówi
![]() ![]() Również witam nowe odludki. Ja Zaraz idę na spacer z psem, ale na razie popijam herbatkę i buszuję w necie ![]()
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez picnic Czas edycji: 2009-02-03 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
hej, wpisuję się.
- mam grupkę zaufanych znajomych, oscylującą około 6 osób, z czego to częściej oni kontaktują się ze mną niz ja z nimi. mogłabym całymi dniami siedzieć w domu, w pracy nie gadać z nikim, a jednocześnie lubię ludzi ![]() ale na przykład lubię wychodzić do klubów z muzyką D'n'B... ale to dopiero raz na ruski rok...
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak już pisałam plany i pomysły jakieś tam są, ale nie zdecydowałam się jeszcze... Niestety, ale wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że jestem humanistką - ale taką prawdziwą, nie jak 3/4 młodzieży: "mam pałę z matmy - jestem humanistą". A tak bardzo chciałabym mieć ścisły umysł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Moje na teofilowie, pod samym Aleksandrowem Łódzkim
![]()
Zadrutowana od 16.06 i 01.09 /2008r. ![]() Edytowane przez Lady No Nick Czas edycji: 2009-02-03 o 18:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Zglaszam sie, ale cos o sobie napisze jutro, bo chyba mnie jakies choróbsko bierze.
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
26 stuknie w sierpniu.
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2011-11-11 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
No ja będę miała w tym roku 25, ale ciągle mówię, że mam 24, więc tylko rok różnicy jest między nami.
Dzisiaj dowiedziałam się, że nie pójdę na staż tam gdzie chciałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oliwkaaa80 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.