|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: pogaduchy "odludkowych" inenów
Cytat:
![]() Jak ja mogłam zapomnieć o Led Zeppelin Oczywiście, że bardzo lubię.Credence Clearwater Revival nie słuchałam,ale właśnie to robię, jak słuchasz jeszcze jakiś zespołów to z chęcią się dowiem jakich, widać, że podoba nam się ta sama muzyka Co w "dzisiejszych czas" jest aż dziwne.A co sądzisz o Guns N' roses?
Zadrutowana od 16.06 i 01.09 /2008r. ![]() Edytowane przez Lady No Nick Czas edycji: 2009-02-03 o 13:09 Powód: dopis |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 21 lat. studiuje dziennikarstwo na UJ, chociaz dziennikarka nie chce byc, chce isc w kierunku reklamy i/lub PR. mieszkam z TŻtem, jestesmy 3 lata razem mam kilka zaufanych osob, w tym dwie przyjaciolki z ktorymi znam sie od dziecka [jedna z nich jest moja najlepsza przyjaciolka od ponad 16 lat ]uwielbiam dobre kino, zwlaszcza dramaty, filmy psychologiczne lub z drugim dnem. bardzo lubie takze filmy kostiumowe. muzyka? bardzo rozna, wlasciwie ciezko powiedziec [dookreslic] czego slucham - nie jest to pop, ani techno, ani hip hop bardzo lubie beatlesow, oasis, radiohead, damiena rice i kobiece wokale np. alanis morissette; wlasciwie nie mam ulubionego zespolu, bo mam jakos tak dziwnie, ze od kazdego mi sie podoba jedna plyta max z polski uwielbiam nosowska i myslovitz, pidzame i strachy, no i edyte bartosiewicz. bylabym zapomniala - jestem ogromna milosniczka starej polskiej muzyki ogolnie jako osoba jestem dosc nerwowa, zlosliwa, ale otwarta na innych, mam poczucie humoru, jestem ambitna, mam zdolnosci przywodcze jestem zabojczo szczera, co dla innych moze byc trudne do zniesienia, staram sie nigdy nie klamac, chociaz zdarza mi sie w takich drobnych sytuacjach typu dlaczego sie spoznilam na wyklad itd ![]() lubie tez sport, ale nie ogladanie, tylko cwiczenie zwlaszcza koszykowke, aerobik, rolki, rower. interesuje sie oprocz tego psychologia, ogolnie ludzmi, i LITERATURA, ktora od zawsze jest moja miloscia, kocham poezje i sama staram sie cos bazgrolic ![]() lubie tez chodzic na łowy do lumpeksow ![]() ogolnie jestem szczesliwa i mam nadzieje, ze ten stan sie nigdy nie skonczy ![]() zazdroszcze
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2009-11-10 o 14:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gunsi, że tak powiem odopowiadaja mi. Ale Chinese Democracy mi sie nie podoba. Wole ich wcześniejsza wałki. To, że słucham takiej muzy to zasługa mojego taty. Lubie jeszcze scene Seattle. Może słyszałaś o Mad Season?
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
pani ćma- super, oby tak dalej z Tżtem
Ja też słucham każdej muzyki z przeważaniem tego co wymieniłam wcześniej Ale coś nie podchodzą mi piosenki polskich wykonawców.Chcę studiować germanistykę, ale jeszcze troszkę muszę się nauczyć,bo inaczej mogę sobie tylko pomarzyć
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Motyla noga, jabym czytała o sobie . Tez jestem nerwowa, złośliwa i szczera, co niestety nie zawsze sprzyja kontaktom miedzyludzkim. Nie trawie wazeliniarstwa. Ciekawa jestem Twoich ulubionych autorów, reżyserów no i tytuły filmów. A TŻ gratuluje!!!
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
mi 3 lata z tżtem stuknie w maju
co do studiow to moze anglistyka , architektura , biotechnologia, farmacja? sama juz nie wiem
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszamy i słuchamy/czytamy. Piękna Marlena Ja TŻ nie mam od listopada. A wczoraj sie jeden koleś wykruszył. Cóż jego strata.
Zakamuflowana Niemka Edytowane przez yugoslavia Czas edycji: 2009-02-03 o 14:03 |
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, uwielbiam to zdjęcie.
Jestem rzeszowianką, w tym roku czeka mnie matura i prawko . Planuję studia medyczne, chociaż coraz częściej zastanawiam się, czy to na pewno dobry pomysł, nie mogę się też zdecydować, do którego miasta składać papiery. Zainteresowania mam niezbyt oryginalne -uwielbiam czytać, jestem uzależniona od muzyki. Ostatnio przeżywam intensywną fascynację zespołem Morphine, ale wymienione już przez was stare bandy też bardzo lubię.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Mein Gott!!! Czy ja tu jestem najstarsza
...
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2011-11-11 o 08:02 |
|
|
|
|
#72 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja... najmłodsza? ![]() 17 lat, druga klasa LO. Wysoka. Uparta, niezależna. Lubię ironiczne poczucie humoru ![]() Interesowałam się wieloma rzeczami, m.in. kynologią, wystrojem wnętrz, astronomią - niestety nic nie przytrzymało mnie dłużej Ostatnio jednak zaciekawiła mnie moda.Co do muzyki to niestety, ale aż tak się na niej nie znam Lubię jednak zespoły inspirowane latami 60. lub zahaczające o rock. Namiętnie słucham ścieżki dźwiękowej z serialu Chirurdzy Przeczytanych książek mam bardzo mało na swoim koncie, głównie przez brak czasu (szkoła- lektury). Jeśli chodzi o kino, to uwielbiam filmy psychologiczne, o których potem myślę kilka dni lub więcej Telewizji nie oglądam prawie w ogóle. Mam też psa - buldożka francuskiego. I to, co mnie najbardziej przeraża - brak zdecydowanych planów na przyszłość. |
||
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
To i ja się przyłączę
![]() Nie lubię mówić/pisać o sobie, więc króciutko: jestem z Wrocławia i studiuję pedagogikę specjalną
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=picnic;10802131]mmm, jakie i gdzie?
![]() Jeden, tribal między łopatkami. Drugi, smok na dole pleców nad tyłkiem. Myśle żeby sobie coś jeszcze machnąc, może na karku albo nadgarstku
|
|
#76 |
|
biegam dla Zabawy
|
Wpisałam się tam w wątku patrze post wyżej, a wy się już tu przeniosłyście, no więc ja też chce
Mam 23 lata, studiuje w Krakowie na Uj prawo. Z filmów uwielbiam thillery, dramaty, czasem obejrze też coś bardziej romantycznego czy jakoś fajną komedie. Kina preferuje studyjne, a najczęsciej po porstu ogladam filmy w domu w malym gronie znajomych. Umiem być bardzo złośliwa, czasem nei chce, ale samo tak wychodzi ![]() Bywam też ironiczna w stosunku do własnej osoby. Baaardzo lubie perfumy, w perfumerii jestem w stanie spędzić godziny, porównując, dobrze że w krk jest dużo takich sklepów - obsługa może nie ma mnie jeszcze za wariatke, bo staram się do jeden perfumrii nie zagladac czesciej niż raz w tygodniu. ![]() Uwielbiam dobrą kawę. I lubie piec ciasta. Ja też
|
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Mi 25 lo też nic nie mówi
Szkoda, fajnie by było jakbyśmy były z jednej szkoły![]() Również witam nowe odludki. Ja Zaraz idę na spacer z psem, ale na razie popijam herbatkę i buszuję w necie
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chciałabym (raczej w dalekiej przyszłości) mieć coś małego wysoko po wewnętrznej stronie uda Generalnie bardzo podobaja mi się małe subtelne tatuaże, np. za uchem, na kostce itd.
Edytowane przez picnic Czas edycji: 2009-02-03 o 17:59 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
hej, wpisuję się.
- mam grupkę zaufanych znajomych, oscylującą około 6 osób, z czego to częściej oni kontaktują się ze mną niz ja z nimi. mogłabym całymi dniami siedzieć w domu, w pracy nie gadać z nikim, a jednocześnie lubię ludzi tylko nie w nadmiarze. ale na przykład lubię wychodzić do klubów z muzyką D'n'B... ale to dopiero raz na ruski rok...
|
|
|
#81 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na rocznik znaczy i tak mega nie lubie pisac o sobie.. Ale no cóż: jestem z Częstochowy, no i taka typowa ze mnie romantyczka Planow na przyszlosc tez nie mam żadnych.. Miło wiedziec, ze nie jestem sama..
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
.
|
|
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ...czyli jednak nie jestem najmłodsza![]() Jak już pisałam plany i pomysły jakieś tam są, ale nie zdecydowałam się jeszcze... Niestety, ale wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że jestem humanistką - ale taką prawdziwą, nie jak 3/4 młodzieży: "mam pałę z matmy - jestem humanistą". A tak bardzo chciałabym mieć ścisły umysł... |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Moje na teofilowie, pod samym Aleksandrowem Łódzkim
Zadrutowana od 16.06 i 01.09 /2008r. ![]() Edytowane przez Lady No Nick Czas edycji: 2009-02-03 o 19:24 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Zglaszam sie, ale cos o sobie napisze jutro, bo chyba mnie jakies choróbsko bierze.
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
26 stuknie w sierpniu.
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez Dosiak Czas edycji: 2011-11-11 o 08:03 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
No ja będę miała w tym roku 25, ale ciągle mówię, że mam 24, więc tylko rok różnicy jest między nami.
Dzisiaj dowiedziałam się, że nie pójdę na staż tam gdzie chciałam . Mam nadzieję, że w PUPie zaproponują mi jakiś inny staż. Doła mam, że jestem taka stara, a dopiero zaczynam życie zawodowe .
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oliwkaaa80 .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Oczywiście, że bardzo lubię.

]

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jestem rzeszowianką, w tym roku czeka mnie matura i prawko
. Planuję studia medyczne, chociaż coraz częściej zastanawiam się, czy to na pewno dobry pomysł, nie mogę się też zdecydować, do którego miasta składać papiery. Zainteresowania mam niezbyt oryginalne
...

Ostatnio jednak zaciekawiła mnie moda.
.