![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)
![]() Jakoś wyjątkowo szybko się ta 4ta część skończyła czy mi się zdaje? ![]() ![]() Tagi jak zwykle wymiatają ![]() ![]() Chciałabym donieść, że u mojego dziecka nie działa patent Anisi (podmienienie cyca na butelkę) nawet w nocy na wpół śpiąco ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT Aaaaa no i zapomniałam... ZDRÓWKA DLA PITERKA ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2009-02-02 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
dokladnie tak samo
![]() Pituś wstał ![]() ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
[quote=Anisia25;10785003]kristi rozumiem ze ci zdjecia nie pozwala dodac? bo w sumie tak to sie odbywa zakladasz album, opis, zatwierdzasz potem dodaj zdjecia, wybierasz i on ci zmniejsza je z automatu
ale gdzie się wpisuje ten opis |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s Mati, wspolpracuj!!
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
[quote=kristi75;10785456]
Cytat:
![]() edit: a wiec klikasz na dodaj album, wymyslasz nazwe i opis (description), potem wybierasz publiczny czy prywatny i dajesz wyslij, potem jak wyslesz masz opcje dodaj zdjecia, dodajesz i na dole musisz zatwierdzic, sprobuj
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-02-02 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
chwile odpoczynku wynagradzam sobie latte z mlekiem sojowym pychota
![]() Cestia a co do smoczka moze trzeba inny ztestowac?Albo za wolno leci uzywasz trojki? tagi bomba-) |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja juz po pracy. Skonczylam o 14 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
I ja sie melduje!
no i masz babo placek. Mlody zamienil dzien z noca, w nocy zrec a w dzien nic..no i tak jadl dwa razy a od 4.30 do 12.00 w poludnie nic. Dziub na klucz i ani rusz mleka wcisnac. No to teraz sie z aniego wezme, bedzie dzis w nocy ryk i glodowa!!! wkurzona jestem bo to juz druga noc nieprzespana Zdrowie dla Piterka! |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic... spróbujemy kupić inną butelkę. TT... albo coś z kauczukowym smoczkiem może ![]() Ostatnie zdanie jej przeczytałam... może słowa Matki Założycielki poskutkują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym że u nas wygląda to w ten sposób, że ona nawet nie zaczyna ssać (więc to jak leci nie ma znaczenia)... po prostu jak poczuje tego smoka w buzi to od razu się krzywi i wypycha językiem. A z kubka niekapka co pociągnie to wypluwa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() veronko byłam sprawdzić i mam dwa albumy jeden "Ja" a drugi z Tymmkiem, w tym z małym mam 18 fotek
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i juz wiem, nie mialam Cie w znajomych, why??? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-02-02 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich w nowej części
no nareszcie udało mi się zalogować, wczoraj caalutki dzien próbowałam i lipa Cestia mój Grześ ma tak samo nawet nie ciągnie, po prostu krzywi się i wypycha języczkiem butelkowy smok Agnieszkaanka bardzo się cieszę że podoba Ci się imię Grzes ![]() Anisiu mam nadzieję że Piterek szybciutko dojdzie do siebie i Ty też Moja dzisiejsza noc nie była najfajniesza, budził się kilka razy a jak próbowałam usypiac go smoczkiem to dziubek zaciskał z całej siły, tylko cyc pomagał żeby nie było krzyku w całym domu. A noc z soboty na niedz była taka fajna tylko 3 pobudki. Dwa spostrzeżenia jeśli chodzi o mojego potomka 1. To niejadek, jak mu wcisnę 50ml zupki to sukces 2. Oszalał dziś na punkcie kotów, myślałam że mi wyskoczy z rąk. Taką szajbe przechodzi jeszcze jak zobaczy czajnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Cestia, sprobuj Nuka z kauczukowym, zwyklym smoczkiem- Edzio tylko z niego nauczyl sie pic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
kobieta za ladą
|
ciągle mnie wywala z wizażu --nawet nie wiem jaki mam awatar
![]()
#79 |
Zakorzenienie
|
elo baby. 5ta częśc, ja wysiadam, tamtej nadrabiac nie będę
![]() wracam jutro wiec będzie mnie więcej. zaraz pędzę młodą położyc bo coś już wyje. byłam w rossmannie, szaleństwo. kupiłam żel do twarzy, herbatę hippa dla Igi i 2 wina dla mnie ![]() ![]() poza tym jest spoks, stołek często wychodzi i mnie nie wnerwia ![]() mała dostała od teściowej trochę ciuchów, ja 3 bluzki więc jest dobrze. sija! |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Ahoj
Witam również ja na nowym wątku. Kurdę, jak piszę w wordzie, a później sobie kopiuję tu to mi dziwne czcionki wychodzą ![]() Kristi spróbuj zmniejszyć zdjęcia do max 600x600 pikseli, bo większych nie weźmie – mnie też wywalało z większmi zdjęciami. Kurzosława jak sprawuje się drewniany fotelik? Ja czekam na kuriera z moim drewniulcem pod nazwą „niebieskie zające” hehe Leleth piszesz o zleceniach, których nie masz – czym się zajmujesz? U mnie w firmie kryzys tez odczuwalny, bo cała produkcja idzie na eksport, a takie firmy najwięcej dostają po du…. Wiem, że w piątki nie pracują (produkcja i umysłowi) i dostają 80% pensji – jak ktoś wziął kredyt hipoteczny na styk to chyba teraz cienko śpiewa. Frank idzie w górę, kasa w dół. Ja sama mam akurat w złotówkach, ale mój chłop jak brał swoje mieszkanie to we frankach i normalnie o mało co nie przewalutowałam sobie, bo tak mu leciały raty w dół, że zazdrościłam. Ale koniec ciąży to był, nie chciało mi się latać po bankach. Teraz się cieszę, bo rata stoi w miejscu a niedługo będzie spadać, wszak stopy procentowe lecą w dół (wybaczcie temat, ale o czymś trzeba pisać). Mijalea pisałaś, że masz też łóżeczko turystyczne – zadowolona jesteś? Ja ogólnie tak, nie mam porównania z drewniulcem J, ale jak niektóre piszą, że dzieci sobie guzy nabijają w nich to rzeczywiście ja takiego problemu nie mam. Jedyne czego mi brakuje to tego, że takiego łóżeczka nie da się obwiązać ochraniaczem, które jest w takim kolorze jak pościel, dla mnie to ślicznie wygląda jak drewniane są poobwiązywane tymi ochraniaczami, albo jak jeszcze baldachimek przyczepiony. Nie wiem czy turystyczne bywają z baldachimami, ale ja mam opcję bez i przyznam, że ubogo wygląda to łóżeczko. Co prawda z kolorowych materiałów zrobione ale mimo wszystko. Ono niby może robić za kojec, ale uważam, że za małe jest – kojec to przestrzeń. No i brakuje mi pośredniego poziomu, jest albo u góry albo od razu na samym dole. Nie wiem jak moja Gosia zareaguje na sam dół. A korzystasz z tego ich „materacyka” pożal się Boże, czy dołożyłaś materac? Ja dołożyłam piankowo kokosowy, mimo że pisali, żeby nie dokładać. Lepiej wygląda to legowisko. No i im większa i cięższa tym łóżeczko bardziej „pracuje”. Nie wiem jak da radę później. A tak w ogóle to śpią Wasze dzieciaczki już na poduszeczkach? Moja jeszcze na klinie do ulewania, jakoś nie bardzo wierzę, że ma już tak wykształcony kręgosłup, że takie „próg” w połowie plecków nie zrobi jej krzywdy. W końcu siedzieć jeszcze nie potrafi. Marticia powiem Ci, że ja mam tak samo z moją – w dzień niewiele je, potrafi siedzieć przy cycu i wołać po swojemu „chcę cycaaaaa!” ![]() Nie wiem o co chodzi, co prawda kiedyś czytałam, zę w tym wieku dzieci tak interesuje otoczenie, że zapominają o jedzeniu a nocą musza sobie uzupełnic braki jedzeniowe. Cestia spróbuj łyżeczką podawać, u mnie zadziałało. Potem jak wyczuła w butli znajomy smak herbatki to pociągnęła. Ver_onka miałaś zarąbiaszczy pierwszy dzień w pracy! Gratulacje! Uśmiechnięty i pachnący dzidziuś – pięknie! Ufff, to by było na tyle ![]() Edytowane przez agnieszkaanka Czas edycji: 2009-02-02 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka, coz moge powiedziec
![]() Moj maly strasznie lubi lezec na brzuszku i drapac w ta siateczke, albo probuje chwytac za scianki ![]() A co do ochraniaczy to fakt, drewniane lozeczko fanie z tym wyglada, no ale trudno ![]() Moj maly najpierw spal w kolysce, a gdy zrobila sie za mala przeszlismy na turystyczne, wiec tak na prawde od poczatku nie mielismy tych bajerow. A wogole jakie rozmiary poscieli macie??? JA do tej pory uzywalam kocyka, a jak chcialam juz zalozyc kolderke to wydala mi sie jakas wielgachna, wrecz za duza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
kobieta za ladą
|
jesssssssssssooooooooooo normalnie zara kompa wyrzuce w cholere tak muli
![]() zanim co odpisze to tu 200 odpowiedzi a byłam tak zadowolona z bezprzewodowego netu fak ![]()
#83 |
Wtajemniczenie
|
wlasne gadalam z siostra bo oznajmila ze jest od wczoraj lokatorem u mnie..mam nadzieje ze tym razem drugia siostra okaze si emneij problemowa...tylko do cholery ktos by moglmnei uprzedzic ze klucze werduja z rak do rak...gdyby nie to ze ma corke to bym pomyslala..
Ale do czego zmierzam mowi ze panuje grypa jelitowa w szcz a ja musze tam pojutrze jechac na kilka dni z malymi i teraz sie cykam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie w nóżkach zrobiłam zapas kołdry, więc góra nie przykrywa Gosiakowi dzioba, tylko tak do ramionek sięga. I nie miała problemu ze spaniem pod kołdra, mam nawet wrażenie, że lepiej jej. No mi się w każdym razie robi cieplej, jak widzę ją śpiącą pod kołdrą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
aLE JA NIE MOGĘ NAWET DOŚĆ DO TYCH ZDJĘĆ ŻEBY JE TAM DAĆ ( NIE WIEM CZY ZROZUMIALE PISZĘ)
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leoncia gdybyś czytała to u nas już zdrowi ludzie (Ola zdrowa), więc jakbyś kiedyś przy ładnej pogodzie zawędrowała w moje okolice to serdecznie zapraszam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
czytalam ze to rota wirus jest za to odpowiedzialny za ten caly zarzygany interes
![]() moze dlatego maluchy moze omijac co mialy to szczepione? |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko moj tak se wierci i rozkopuje, ze pewnie i kolderke rozwali, no ale sprobujemy chyba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
kobieta za ladą
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dudi
no i powiedzcie czy sie nie zgadza ![]() ![]()
#90 | |||
Wtajemniczenie
|
Laski jeszcze odnośnie chodzenia po chacie to jak chodziłam do 3 klasy zawodówki to często miałam lekcje po południu (Boże jak to dawno było) no i bardzo czesto oywierałam drzwi listonoszowi w reczniku bo przyłaził akurta wtedy gdy kapiel brałam, ten to miał nosa
![]() Ala pięknie zjadła obiadek, ale wkurza mnie, ze ona tak przy tym się wydziera, nie wiem dlaczego. Zrobiłam jje deserek jabłkowy, sama troche jej wziełam bo było dobre ![]() Troche spała, ale już się wyjec obudził. Dziewczyny a co Wy chcecie od tytułu , który obecnie mamy??? Mnie się tam podoba. Byłyśmy na spacerku, na szczeście zkumpelą, zimno było jak diabli. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wersta a moj pies nie dosyć, że zaczepia inne psy to jeszcze wiecznie szczeka bym mu piłeczke kopała. Na szczęście Ala już nie zwraca uwagi na jego szcekanie. Sosnowa wiem, ze nie powinnam się przejmować tym, ze Ala dalej w rozwoju z innymi dziećmi z wątku, ale jak przeczytałam, ze Hubert (który jest z tego samego dnia co Ala) już tyle robi to troche się pzreraziłam. Niby rehabilitant nic nie mowi, ze sie ona wolno rozwija czy cos, ale dla niego to dzciecko powinno siadac dopiero w 8 miesiecu wiec juz sama nie wiem. A wiecie jaką piosenkę Ala lubi, jak jej śpiewm: Była sobie żabka mała - rere kum kum, rere kumkum, Która mamy nie słuchała, rere kumkum bęc Na spacery wychodziła - rere kum kum, rere kumkum, Innym żabką sie nudziła, rere kumkum bęc. Przyszedł bociek niespodzianie - rere kum kum, rere kumkum, Połknął żabkę na śniadanie rere kumkum bęc. Teraz wszytskie żabki płaczą - rere kum kum, rere kumkum, że już żabki nie zobaczą rere kumkum bęc. Z tego morał taki mamy - rere kum kum, rere kumkum, Trzeba zawsze słuchać Mamy rere kumkum bęc. Młoda znowu wyje - Chce ktoś ją, do płace, plis.
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2009-02-02 o 17:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.