Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 14:43   #61
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)

wlasnie sie przyjrzalam stronie swojego brzucha gdzie mialam podczas kilka rozstepow i ich prawie nie widac....
Stary 2009-02-02, 14:46   #62
Cestia
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)

Jakoś wyjątkowo szybko się ta 4ta część skończyła czy mi się zdaje?

Tagi jak zwykle wymiatają A wersta jak zaszalała

Chciałabym donieść, że u mojego dziecka nie działa patent Anisi (podmienienie cyca na butelkę) nawet w nocy na wpół śpiąco Echhhh... czy to możliwe żeby Mati nie pasował Avent-owski smoczek? (jak miała 2/3 miesiące to piła z niego bez problemu) Może kupić coś innej firmy? Nie wiem już... kończą mi się opcje

EDIT
Aaaaa no i zapomniałam... ZDRÓWKA DLA PITERKA

Edytowane przez Cestia
Czas edycji: 2009-02-02 o 14:47
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 14:48   #63
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Tiiaaa o to mi chodzilo
Senkju Czyli tak jak dajemy linki w podpisach
dokladnie tak samo

Pituś wstał oby sie juz nie darł

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 14:49   #64
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

[quote=Anisia25;10785003]kristi rozumiem ze ci zdjecia nie pozwala dodac? bo w sumie tak to sie odbywa zakladasz album, opis, zatwierdzasz potem dodaj zdjecia, wybierasz i on ci zmniejsza je z automatu

ale gdzie się wpisuje ten opis
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 14:49   #65
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Cestia Pokaż wiadomość

Jakoś wyjątkowo szybko się ta 4ta część skończyła czy mi się zdaje?

Tagi jak zwykle wymiatają A wersta jak zaszalała

Chciałabym donieść, że u mojego dziecka nie działa patent Anisi (podmienienie cyca na butelkę) nawet w nocy na wpół śpiąco Echhhh... czy to możliwe żeby Mati nie pasował Avent-owski smoczek? (jak miała 2/3 miesiące to piła z niego bez problemu) Może kupić coś innej firmy? Nie wiem już... kończą mi się opcje

EDIT
Aaaaa no i zapomniałam... ZDRÓWKA DLA PITERKA
moze jej nie podchodzi guma aventa, sprobuj z TT ponoc to imitacja kobiecego sutka

p.s Mati, wspolpracuj!!

It is what it is

Stary 2009-02-02, 14:50   #66
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

[quote=kristi75;10785456]
Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
kristi rozumiem ze ci zdjecia nie pozwala dodac? bo w sumie tak to sie odbywa zakladasz album, opis, zatwierdzasz potem dodaj zdjecia, wybierasz i on ci zmniejsza je z automatu

ale gdzie się wpisuje ten opis
zaraz obadam i dam znac

edit: a wiec klikasz na dodaj album, wymyslasz nazwe i opis (description), potem wybierasz publiczny czy prywatny i dajesz wyslij, potem jak wyslesz masz opcje dodaj zdjecia, dodajesz i na dole musisz zatwierdzic, sprobuj

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-02-02 o 14:53
Stary 2009-02-02, 14:50   #67
anita00079
Wtajemniczenie

chwile odpoczynku wynagradzam sobie latte z mlekiem sojowym pychota

Cestia a co do smoczka moze trzeba inny ztestowac?Albo za wolno leci uzywasz trojki?

tagi bomba-)
anita00079 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 14:53   #68
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
hello!!!
no tak, nie było mnie z rana i nowa czesc
Verona zdjecia tymka sa w moim albumie prywatnym
To ja nie wiem jak ja patrze, bo tylko Twoje 3 fotki widze. Tez bardzo ladne, ale chcialam Tamka zobaczyc :P

A ja juz po pracy. Skonczylam o 14, przyjechalam po usmiechniete i pachnace dziecie. Pojechalim zatankowac i tak mi mlody usnal, ze nadal spi
Stary 2009-02-02, 14:55   #69
marticia
Zakorzenienie

I ja sie melduje!

no i masz babo placek. Mlody zamienil dzien z noca, w nocy zrec a w dzien nic..no i tak jadl dwa razy a od 4.30 do 12.00 w poludnie nic. Dziub na klucz i ani rusz mleka wcisnac. No to teraz sie z aniego wezme, bedzie dzis w nocy ryk i glodowa!!!
wkurzona jestem bo to juz druga noc nieprzespana

Zdrowie dla Piterka!
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:00   #70
Sosnowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
no mam.........ale to tak istotne dla wątku??
niewiedziałam
no przeca królowa śniegu bez żelu do włosów się nie liczy?
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:03   #71
Cestia
Zakorzenienie

Cytat:
moze jej nie podchodzi guma aventa, sprobuj z TT ponoc to imitacja kobiecego sutka

p.s Mati, wspolpracuj!!
Też o tym myślałam... tylko że smoczki-uspokajacze też ma zawsze z Aventa

No nic... spróbujemy kupić inną butelkę. TT... albo coś z kauczukowym smoczkiem może

Ostatnie zdanie jej przeczytałam... może słowa Matki Założycielki poskutkują

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 15:06   #72
Cestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
chwile odpoczynku wynagradzam sobie latte z mlekiem sojowym pychota

Cestia a co do smoczka moze trzeba inny ztestowac?Albo za wolno leci uzywasz trojki?

tagi bomba-)
Dwójki

Z tym że u nas wygląda to w ten sposób, że ona nawet nie zaczyna ssać (więc to jak leci nie ma znaczenia)... po prostu jak poczuje tego smoka w buzi to od razu się krzywi i wypycha językiem.

A z kubka niekapka co pociągnie to wypluwa

:roll eyes:
Stary 2009-02-02, 15:29   #73
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
kristi rozumiem ze ci zdjecia nie pozwala dodac? bo w sumie tak to sie odbywa zakladasz album, opis, zatwierdzasz potem dodaj zdjecia, wybierasz i on ci zmniejsza je z automatu

Mała pewnie masz racje, choc tez zle spalismy bo Piterek sie wybudzil z goraczka dwukrotnie i plakal
zalosnie
Anisiu właśnie powiem Ci ze mi nie zmniejsza zdjęć, musiałam zmiejszyć sama i dopiero wtedy fotki zostały dodane...

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
To ja nie wiem jak ja patrze, bo tylko Twoje 3 fotki widze. Tez bardzo ladne, ale chcialam Tamka zobaczyc :P

A ja juz po pracy. Skonczylam o 14, przyjechalam po usmiechniete i pachnace dziecie. Pojechalim zatankowac i tak mi mlody usnal, ze nadal spi
veronko byłam sprawdzić i mam dwa albumy jeden "Ja" a drugi z Tymmkiem, w tym z małym mam 18 fotek

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:38   #74
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Anisiu właśnie powiem Ci ze mi nie zmniejsza zdjęć, musiałam zmiejszyć sama i dopiero wtedy fotki zostały dodane...

veronko byłam sprawdzić i mam dwa albumy jeden "Ja" a drugi z Tymmkiem, w tym z małym mam 18 fotek
ja jak wejde w Twoj profil widze folder ja-3 zdjecia i nic wiecej , o co kaman?

i juz wiem, nie mialam Cie w znajomych, why???

Edytowane przez ver_ona
Czas edycji: 2009-02-02 o 15:40
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:40   #75
mrówk@
Raczkowanie

witam wszystkich w nowej części
no nareszcie udało mi się zalogować, wczoraj caalutki dzien próbowałam i lipa

Cestia mój Grześ ma tak samo nawet nie ciągnie, po prostu krzywi się i wypycha języczkiem butelkowy smok

Agnieszkaanka bardzo się cieszę że podoba Ci się imię Grzes

Anisiu mam nadzieję że Piterek szybciutko dojdzie do siebie i Ty też

Moja dzisiejsza noc nie była najfajniesza, budził się kilka razy a jak próbowałam usypiac go smoczkiem to dziubek zaciskał z całej siły, tylko cyc pomagał żeby nie było krzyku w całym domu. A noc z soboty na niedz była taka fajna tylko 3 pobudki.

Dwa spostrzeżenia jeśli chodzi o mojego potomka
1. To niejadek, jak mu wcisnę 50ml zupki to sukces
2. Oszalał dziś na punkcie kotów, myślałam że mi wyskoczy z rąk. Taką szajbe przechodzi jeszcze jak zobaczy czajnik
mrówk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:42   #76
Sosnowa
Zakorzenienie

Cytat:

ja także musiałam zmniejszać
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:52   #77
Mijalea
Zakorzenienie

Cestia, sprobuj Nuka z kauczukowym, zwyklym smoczkiem- Edzio tylko z niego nauczyl sie pic

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 15:59   #78
dudipopka
kobieta za ladą

ciągle mnie wywala z wizażu --nawet nie wiem jaki mam awatar

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:06   #79
jowisz
Zakorzenienie

elo baby. 5ta częśc, ja wysiadam, tamtej nadrabiac nie będę

wracam jutro wiec będzie mnie więcej. zaraz pędzę młodą położyc bo coś już wyje. byłam w rossmannie, szaleństwo. kupiłam żel do twarzy, herbatę hippa dla Igi i 2 wina dla mnie lubię takie drogerie

poza tym jest spoks, stołek często wychodzi i mnie nie wnerwia
mała dostała od teściowej trochę ciuchów, ja 3 bluzki więc jest dobrze. sija!
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:09   #80
agnieszkaanka
Rozeznanie

Ahoj
Witam również ja na nowym wątku. Kurdę, jak piszę w wordzie, a później sobie kopiuję tu to mi dziwne czcionki wychodzą . Zobaczymy jak tym razem będzie...
Kristi spróbuj zmniejszyć zdjęcia do max 600x600 pikseli, bo większych nie weźmie – mnie też wywalało z większmi zdjęciami.
Kurzosława jak sprawuje się drewniany fotelik? Ja czekam na kuriera z moim drewniulcem pod nazwą „niebieskie zające” hehe
Leleth piszesz o zleceniach, których nie masz – czym się zajmujesz?
U mnie w firmie kryzys tez odczuwalny, bo cała produkcja idzie na eksport, a takie firmy najwięcej dostają po du…. Wiem, że w piątki nie pracują (produkcja i umysłowi) i dostają 80% pensji – jak ktoś wziął kredyt hipoteczny na styk to chyba teraz cienko śpiewa. Frank idzie w górę, kasa w dół. Ja sama mam akurat w złotówkach, ale mój chłop jak brał swoje mieszkanie to we frankach i normalnie o mało co nie przewalutowałam sobie, bo tak mu leciały raty w dół, że zazdrościłam. Ale koniec ciąży to był, nie chciało mi się latać po bankach. Teraz się cieszę, bo rata stoi w miejscu a niedługo będzie spadać, wszak stopy procentowe lecą w dół (wybaczcie temat, ale o czymś trzeba pisać).
Mijalea pisałaś, że masz też łóżeczko turystyczne – zadowolona jesteś? Ja ogólnie tak, nie mam porównania z drewniulcem J, ale jak niektóre piszą, że dzieci sobie guzy nabijają w nich to rzeczywiście ja takiego problemu nie mam. Jedyne czego mi brakuje to tego, że takiego łóżeczka nie da się obwiązać ochraniaczem, które jest w takim kolorze jak pościel, dla mnie to ślicznie wygląda jak drewniane są poobwiązywane tymi ochraniaczami, albo jak jeszcze baldachimek przyczepiony. Nie wiem czy turystyczne bywają z baldachimami, ale ja mam opcję bez i przyznam, że ubogo wygląda to łóżeczko. Co prawda z kolorowych materiałów zrobione ale mimo wszystko. Ono niby może robić za kojec, ale uważam, że za małe jest – kojec to przestrzeń. No i brakuje mi pośredniego poziomu, jest albo u góry albo od razu na samym dole. Nie wiem jak moja Gosia zareaguje na sam dół. A korzystasz z tego ich „materacyka” pożal się Boże, czy dołożyłaś materac? Ja dołożyłam piankowo kokosowy, mimo że pisali, żeby nie dokładać. Lepiej wygląda to legowisko. No i im większa i cięższa tym łóżeczko bardziej „pracuje”. Nie wiem jak da radę później.
A tak w ogóle to śpią Wasze dzieciaczki już na poduszeczkach? Moja jeszcze na klinie do ulewania, jakoś nie bardzo wierzę, że ma już tak wykształcony kręgosłup, że takie „próg” w połowie plecków nie zrobi jej krzywdy. W końcu siedzieć jeszcze nie potrafi.
Marticia powiem Ci, że ja mam tak samo z moją – w dzień niewiele je, potrafi siedzieć przy cycu i wołać po swojemu „chcę cycaaaaa!” , wypluwa, kręci się, co chwila wstaje itd. Za to nocą co godzina wcina!
Nie wiem o co chodzi, co prawda kiedyś czytałam, zę w tym wieku dzieci tak interesuje otoczenie, że zapominają o jedzeniu a nocą musza sobie uzupełnic braki jedzeniowe.
Cestia spróbuj łyżeczką podawać, u mnie zadziałało. Potem jak wyczuła w butli znajomy smak herbatki to pociągnęła.
Ver_onka miałaś zarąbiaszczy pierwszy dzień w pracy! Gratulacje! Uśmiechnięty i pachnący dzidziuś – pięknie!
Ufff, to by było na tyle

Edytowane przez agnieszkaanka
Czas edycji: 2009-02-02 o 16:13
agnieszkaanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:16   #81
Mijalea
Zakorzenienie

Agnieszka, coz moge powiedziec Na pewno sa wady i zalety lozeczka turystycznego, my poki co jestesmy w fazie testowania, kilka dni temu obnizylismy poziom i maly sie szybko zaklimatyzowal. Mysle, ze to kwestia przyzwyczajenia.
Moj maly strasznie lubi lezec na brzuszku i drapac w ta siateczke, albo probuje chwytac za scianki -to jego ulubione zajecie

A co do ochraniaczy to fakt, drewniane lozeczko fanie z tym wyglada, no ale trudno
Moj maly najpierw spal w kolysce, a gdy zrobila sie za mala przeszlismy na turystyczne, wiec tak na prawde od poczatku nie mielismy tych bajerow.

A wogole jakie rozmiary poscieli macie??? JA do tej pory uzywalam kocyka, a jak chcialam juz zalozyc kolderke to wydala mi sie jakas wielgachna, wrecz za duza Moze dlatego, ze nigdy nie uzywalam

Stary 2009-02-02, 16:30   #82
dudipopka
kobieta za ladą

jesssssssssssooooooooooo normalnie zara kompa wyrzuce w cholere tak muli

zanim co odpisze to tu 200 odpowiedzi
a byłam tak zadowolona z bezprzewodowego netu
fak

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2009-02-02, 16:30   #83
anita00079
Wtajemniczenie

wlasne gadalam z siostra bo oznajmila ze jest od wczoraj lokatorem u mnie..mam nadzieje ze tym razem drugia siostra okaze si emneij problemowa...tylko do cholery ktos by moglmnei uprzedzic ze klucze werduja z rak do rak...gdyby nie to ze ma corke to bym pomyslala..

Ale do czego zmierzam mowi ze panuje grypa jelitowa w szcz a ja musze tam pojutrze jechac na kilka dni z malymi i teraz sie cykam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-02, 16:32   #84
agnieszkaanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
A wogole jakie rozmiary poscieli macie??? JA do tej pory uzywalam kocyka, a jak chcialam juz zalozyc kolderke to wydala mi sie jakas wielgachna, wrecz za duza Moze dlatego, ze nigdy nie uzywalam
Kołderka, którą kupiłam rzeczywiście wydaje się być większa od łóżeczka . I też dopiero ostatnio dałam Gosi, może 3 dni pod nią śpi, wcześniej kocyk, ale sobie pomyślałam, że może jej być pod nim zimno. Sama śpię w końcu pod kołdrą

W każdym razie w nóżkach zrobiłam zapas kołdry, więc góra nie przykrywa Gosiakowi dzioba, tylko tak do ramionek sięga. I nie miała problemu ze spaniem pod kołdra, mam nawet wrażenie, że lepiej jej. No mi się w każdym razie robi cieplej, jak widzę ją śpiącą pod kołdrą
agnieszkaanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:33   #85
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

aLE JA NIE MOGĘ NAWET DOŚĆ DO TYCH ZDJĘĆ ŻEBY JE TAM DAĆ ( NIE WIEM CZY ZROZUMIALE PISZĘ)
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:37   #86
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
wlasne gadalam z siostra bo oznajmila ze jest od wczoraj lokatorem u mnie..mam nadzieje ze tym razem drugia siostra okaze si emneij problemowa...tylko do cholery ktos by moglmnei uprzedzic ze klucze werduja z rak do rak...gdyby nie to ze ma corke to bym pomyslala..

Ale do czego zmierzam mowi ze panuje grypa jelitowa w szcz a ja musze tam pojutrze jechac na kilka dni z malymi i teraz sie cykam
niestety panuje nie tylko w Szczecinie, po tej s.raczce którą miałam, potem miał mój małżon brat i mama, tyle że o wiele lżej bo bez wymiotów i gorączki, więc może to siakiś wirus. Mnie najgorzej rozłożyło, ale już jest super.

Leoncia gdybyś czytała to u nas już zdrowi ludzie (Ola zdrowa), więc jakbyś kiedyś przy ładnej pogodzie zawędrowała w moje okolice to serdecznie zapraszam!
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 16:40   #87
anita00079
Wtajemniczenie

czytalam ze to rota wirus jest za to odpowiedzialny za ten caly zarzygany interes
moze dlatego maluchy moze omijac co mialy to szczepione?
Stary 2009-02-02, 16:45   #88
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaanka Pokaż wiadomość
Kołderka, którą kupiłam rzeczywiście wydaje się być większa od łóżeczka . I też dopiero ostatnio dałam Gosi, może 3 dni pod nią śpi, wcześniej kocyk, ale sobie pomyślałam, że może jej być pod nim zimno. Sama śpię w końcu pod kołdrą

W każdym razie w nóżkach zrobiłam zapas kołdry, więc góra nie przykrywa Gosiakowi dzioba, tylko tak do ramionek sięga. I nie miała problemu ze spaniem pod kołdra, mam nawet wrażenie, że lepiej jej. No mi się w każdym razie robi cieplej, jak widzę ją śpiącą pod kołdrą
Faktycznie, ostatnio jakos zimno w nocy
Tylko moj tak se wierci i rozkopuje, ze pewnie i kolderke rozwali, no ale sprobujemy chyba.

Stary 2009-02-02, 16:50   #89
dudipopka
kobieta za ladą

http://pl.wikipedia.org/wiki/Dudi

no i powiedzcie czy sie nie zgadza

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2009-02-02, 17:28   #90
dorbar
Wtajemniczenie

Laski jeszcze odnośnie chodzenia po chacie to jak chodziłam do 3 klasy zawodówki to często miałam lekcje po południu (Boże jak to dawno było) no i bardzo czesto oywierałam drzwi listonoszowi w reczniku bo przyłaził akurta wtedy gdy kapiel brałam, ten to miał nosa

Ala pięknie zjadła obiadek, ale wkurza mnie, ze ona tak przy tym się wydziera, nie wiem dlaczego. Zrobiłam jje deserek jabłkowy, sama troche jej wziełam bo było dobre
Troche spała, ale już się wyjec obudził.

Dziewczyny a co Wy chcecie od tytułu , który obecnie mamy??? Mnie się tam podoba.

Byłyśmy na spacerku, na szczeście zkumpelą, zimno było jak diabli.

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
człowiek skoczy na spcer i nie ma już gdzie wracać, bo następna część
fak i znów nie mamy czadowego tytułu weźmy się baby w garść. proponuję zwołać jakiś wieczór alkoholowy i podumać nad tym
tylko, ze ja usiebie nie mogę pić alkoholu. Może się w jakiś wieczór alkoholowy do Jowisz lub Małej zwale

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
królowa śniegu to częsty stan..mej lodówki często ona tam króluje plus żel do włosów

ale chyba usunę ten tag bo widze ze mało osób kuma
no ja nie kumam, ale ja niestety nie daje rady wszytskich postów czytać. Ale mnie tag nie przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
wlasnie sie przyjrzalam stronie swojego brzucha gdzie mialam podczas kilka rozstepow i ich prawie nie widac....
Moich tez już jakoś nie widać. Na szczęście

Wersta a moj pies nie dosyć, że zaczepia inne psy to jeszcze wiecznie szczeka bym mu piłeczke kopała. Na szczęście Ala już nie zwraca uwagi na jego szcekanie.

Sosnowa wiem, ze nie powinnam się przejmować tym, ze Ala dalej w rozwoju z innymi dziećmi z wątku, ale jak przeczytałam, ze Hubert (który jest z tego samego dnia co Ala) już tyle robi to troche się pzreraziłam. Niby rehabilitant nic nie mowi, ze sie ona wolno rozwija czy cos, ale dla niego to dzciecko powinno siadac dopiero w 8 miesiecu wiec juz sama nie wiem.

A wiecie jaką piosenkę Ala lubi, jak jej śpiewm:
Była sobie żabka mała - rere kum kum, rere kumkum,
Która mamy nie słuchała, rere kumkum bęc
Na spacery wychodziła - rere kum kum, rere kumkum,
Innym żabką sie nudziła, rere kumkum bęc.
Przyszedł bociek niespodzianie - rere kum kum, rere kumkum,
Połknął żabkę na śniadanie rere kumkum bęc.
Teraz wszytskie żabki płaczą - rere kum kum, rere kumkum,
że już żabki nie zobaczą rere kumkum bęc.
Z tego morał taki mamy - rere kum kum, rere kumkum,
Trzeba zawsze słuchać Mamy rere kumkum bęc.

Młoda znowu wyje - Chce ktoś ją, do płace, plis.

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2009-02-02 o 17:30
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości