![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11327802]w swoim watku mam profesjonalna odzywke do wlosow Syoss jesli wciaz szukasz czegos do wlosow
![]() Szukam, owszem ![]() Niestety tego preparatu, ani nawet tej linii Schwarzkopfa, nie znam ![]() Raczej nie zaryzykuję ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
W przeciwieństwie do kolorów dostepnych w Europie (wpadajacych w róż) odcień 06 jest NAPRAWDĘ transparentny. U Ciebie wpadł mi w oko chyba tylko Gucci by Gucci ![]() Ewentualnie Euphoria Blossom, ale dawno jej nie wąchałam, musiałabym sobie przypomnieć. Gucci by Gucci zresztą też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lucidity 06 Mat Lumiere 30 piątki Diora + apteczne (Galenic LRP Avene) zaprasz
baaardzo mi zależy! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik - oddam za drobiazg, ponieważ cienie mają już "swoje lata"; zapach, konsystencja, trwałość bez zastrzeżeń
![]() ![]() acha...ewentualnie też incognito, ale nie wiem czy to te nowe kwadratowe czy z tym okrągłym środkiem stare ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2009-03-07 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
To przypomnij sobie zapachy. Ja zrobię to samo z BC i się zgadamy
![]()
![]() |
#64 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Prosiłabym jeszcze tylko o info, czy wstepnie interesujace mnie pachnidła nabyłaś osobiscie, czy poczodzą z wymiany. Jesli osobiście - to gdzie. Mój puder został zakupiony w Macy's. Versace w jednej z krakowskich Sephor przed ubiegłorocznymi wakacjami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy pochodzą z wymiany, jednak mogę dać głowę za ich oryginalność. Z chęcią podam Ci ich kody, zdjęcia spodów flaszek i co zechcesz
![]()
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety Gucci by Gucci, który swego czasu bardzo mi się podobał, teraz wydał mi się mdły i monotonny. Euphoria Blossom z kolei jest - przynajmniej na mnie - baaardzo nietrwała ![]() Przyjdzie mi chyba podziękować za ofertę i niestety z niej nie skorzystać ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Może znajdziesz coś za któryś z tych produktów: La Roche Posay/Avene woda termalna; 50 ml La Roche Posay woda termalna 150 ml La Roche Posay Anthelios AC; 13 tubek po 2 ml każda tubka (w sumie 26 ml) ? Szczególnie zależy mi na tym ostatnim ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-03-18 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
po pierwsze - przepraszam za opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi na wpis. Nie zaglądałam na Targowisko przez dłuższy czas ze wzgledu na poważne problemy (choroba dziecka). Niestety w Twoim kramiku nie widzę niczego, co mogłoby mi się aktualnie przydać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
A może interesowałoby Cię Poeme? Lub Echo? Ja nadal czaję się na Lucidity i Bright Crystal
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poeme to dla mnie killer, powala mnie na kolana swoją mocą niezależnie od tego jaką ilość zapachu sobie zaaplikuję. Echo - wprost przeciwnie: po godzinie dwóch przestaję je na sobie czuć. Będe zaglądac do Twojego kramiku. Jak tylko zobaczę cos, co mnie zainteresuje - dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito
jakie to kolorki?
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
! Galenic; olejek arganowy; 4 zakręcane fiolki po 3 ml każda fiolka (produkt b. wydajny)
! Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Incognito; wersja testerowa w plastikowym przezroczystym troszkę pekniętym etui; odłamany fragment plastiku; zużycie niewielkie Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual; zostały kolory: satynowy kakaowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada; opakowanko w stanie idealnym; brak pacynek; jest kartonik - oddam za drobiazg, ponieważ cienie mają już "swoje lata"; zapach, konsystencja, trwałość bez zastrzeżeń POdobają mi sie ww rzeczy zalezy mi na nich w kolejnosci jakiej wkleiłam ale rozumiem ze to troche za mało za pryzmy wiec moze interesuje Cie cos jeszce ?
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze do niedawna skusiłabym się na pewnie na deo EL, ale przed paroma dniami "odkryłam" antyperspirant Avene i pewnie przez jakiś czas pozostane mu wierna. Olejki + paletka Brun Casual to byłoby za mało za pryzmy. Olejki + paletka Incognito z kolei troszeczkę za dużo. Obawiam się, że w tej sytuacji (poza kramikiem nie mam nic więcej do zaoferowania) trudno będzie nam dobić targu ![]() Może innym razem się uda ... I tak przy okazji - życzę powodzenia i udanych wymian ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-04-08 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to moja poierwsza transakcja wiec nie bede wybredna ale jeszce czekam na kilka odpowiedzi hhhmm nie wiem czy dobrze zrozumialam ale mialam na mysli ze oba rozwiazania sa dla mnie wstepnie do przyjecie wiec moge skłonic sie ku rozwiazaniu korzystniejszemu Tobie
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-04-08 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
A tak wczytuje sie w rzeczy które posiadasz w kramieku
i tak sie zastanawiam nad innym zestawem za pryzmy: olejek arganow+galenic płyn do dem. oczu 150ml?
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Płyn jest nowiutki, zafoliowany ![]() Prosiłabym jeszcze tylko o podanie gramatury pryzm oraz - gdybyś skłaniała sie ku wymianie - o jeden dzień na ostateczne upewnienie się, że kolor 03 jest dla mnie (aktualnie, po zimie) odpowiedni ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-04-09 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przesyłke bede mogla wyslac we wtorek po swietch jak cos to daj znac aniu pozdr ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
głupie pytanie ale...coś u mnie za La Roche Posay Anthelios AC; 13 tubek po 2 ml każda tubka (w sumie 26 ml); oryginalne, nowe, w kartonikach
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
rozmumiem i pozdrawiam
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana (mam kilka sztuk)
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z
Avene woda termalna; 50 ml; nowa nieużywana zafoliowana (mam kilka sztuk) Avene łagodny żel do demakijażu; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany La Roche Posay; Cleanance tonik matujący; buteleczka 25 ml; nowy nieużywany La Roche Posay woda termalna 150 ml; nowa nieużywana ! La Roche Posay Anthelios AC; 13 tubek po 2 ml każda tubka (w sumie 26 ml); oryginalne, nowe, w kartonikach
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie bardzo mogłam "połapać się" w Twoim kramiku (część kosmetyków jest w pierwszym poście, natomiast dokładki w różnych innych) ![]() Może najsprawniej będzie, jak napiszesz, jakie kosmetyki z mojej wish-listy (zbliżone) mogłabys zaproponować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() Versace Bright Crystal; ponad połowa z 30 ml; jest kartonik Diesel Fuel for Life Unlimited; 30/30 ml; jest kartonik Galenic płyn do demakijażu oczu; 150 ml (pełnowymiarowy), nowy; zafoliowany ????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.