|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: imieniny :(
moi zawsze pamiętali..nawet o imieninach dalszej rodziny czy znajomych, stąd mi smutno z tego powodu, że w tym roku zapomnieli
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a za to powiem ze po raz pierwszy sie zderzylam ze stwierdzeniem ze urodzin po ktoryms tak roku sie nie obchodzi u mnie sie obchodzi, ba świeczki tez są
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też nie wiem czy by o moich pamiętali gdybym się nie upomniała, chłopak zapomniał jak widzisz Nie ma co się smucić, u mnie np imieniny wyprawiają tylko "starsi", w sensie rodzice, wujkowie, ciotki itd. Młode pokolenie przeważnie obchodzi urodziny, myślę że to ważniejsze święto, nie ma się co przejmować imieninami ![]() Głowa do góry i wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
a moze szykuje mega niespodzianke i dlatego chce Cie potrzymac w niepewnosci ze niby zapomnial
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
mój też kiedyś zapomniał to się aż poryczałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

ja obchodzę
chociaż nie ogłaszam wszem i wobec, że danego dnia mam imieniny. Życzenia składają mi zawsze tylko rodzice, brat i babcia, zawsze to jakiś pretekst, żeby rodzinka posiedziała razem przy kawce i lampce wina
No i z koleżanką, która nosi to samo imię zawsze życzymy sobie nawzajem "najlepszego"
co byście zrobiły na moim miejscu?