![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja obóz 2009
ja jadę 24 lipca;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
a sama lecisz czy ze znajomymi ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
![]() ja jadę z hutplusa do ScotinaBeach 13 lipca. ![]() jedzie ktoś? ;p Edytowane przez IceHotx3 Czas edycji: 2009-06-30 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
ja to juz wkoncu nie wiem kiedy jechac i z jakiego biura :p hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
no na to moje juz meijsc nie ma ;p. ale napsiz na gg 6421392
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- o fajnie ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- wiem , że głuupioo strasznei tak odrazu ![]() ale wolę na gg pisać. ![]() szybciej i wgl łatwiej dojść do porozumienia xdd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ważne zeby na obozie się działo;D a jak się szybciej poznamy to lepiej..;d już pisze do Ciebie! ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
ja jadę 03.07 do Grecji - Leptokarii, hotel galaxy
Czy ktoś jeszcze jedzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja Litochoro Obóz młodzieżowy
Ja jade 4 sierpnia, ale mam nadzieje, że podzielisz sie wrażeniami po powrocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Jasne ;p Mam nadzieje, że będzie fajnie ...
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
a ile masz lat?^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dot.: GRECJA! Obóz 2009. ;D
ja, od 12 lipca do 23. jest tu ktos jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Grecja gro-tour!
Nie moge nigdzie w watkach znalezc info o wyjezdzie do Grecji z gro-touru. Sa tu moze dziewczyny, ktore jada w tym roku?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej ; )
30 lipca jade na obóz do Grecji, Leptokarii ![]() biuro podróży: juventur termin: 30.07-10.08 hotel: Galaxy Czy ktos już był w tym hotelu lub mieście? Co warto zwiedzić? ![]() A może ktos jedzie w tym samym terminie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
obóz młodzieżowy w Grecji Biuro podrózy OLIMP 26.07-6.08?
Wybiera się ktoś na ten obóz? A może ktos był na jakimś obozie lub wczasach z tego biura? Prośże o rzetelne opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
Czy wybiera się ktos na oboz do Grecji, termin to 13.08-24.08? Miejscowość do SCOTINA BEACH a Hotel Orfeas. Ja osobiscie jade z biura Guliver. Jesli ktos jedzie prosze napiszcie a jesli ktos juz tam był to napiszcie opinie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Dot.: GRECJA obóz młodzieżowy
juz w ktoryms watku ktos przestrzegal przed tym hotelem i miejscem <???>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Grecja
hej,
wybieram się do Grecji ale czekam na jakąś dobrą oferte last minute. Ktore miejsce najbardziej polecacie i biuro podrozy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grecja
Jeżeli chodzi o fajną ofertę to śledź na bieżąco: http://www.ok-tours.com.pl/indexlato...aniczne/grecja
Niestety miejsca nie znam ale biuro wiarygodne:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Dot.: obóz młodzieżowy w Grecji Biuro podrózy OLIMP 26.07-6.08?
Ja właśnie z niego wróciłam. Naprawdę polecam! wszystko było extra! Warunki, opieka, jedzenia. Rezydent - Pan Paweł - był *****isty. Chciałabym mieć takiego tatę. Do plaży 3 kroki, woda w morzu czysta. Teren przy namiot zalesiony, co jest plusem przy 40 st. upałach. Ogólnie polecam bióro podróży OLIMP. Za rok również pojadę z nimi, tylko do Włoch lub Hiszpanii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Dot.: GRECJA! Obozy 2009.
susannaSuzan, a Ty byłaś na Thassos? skoro tak, to ja mam pytania na forum, bo PW nie mogę wysłac, ile brałaś pieniędzy, ile mniej więcej kosztowały wycieczki fakultatywne? I byłaś samai dopiero w autokarze kogoś poznałaś, czy z jakimiś znajmomymi się tam wybrałaś?
![]() Sory, za offtop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Byłam na Thassos. Wziełam 100 euro... brakło mi i rodzice musiemi mi przesyłać jeszcze 50
![]() co do wycieczek: 30 euro - piracki rejs - polecam, super wycieczka (skacze się do błękitnej laguny ze statku) 25 euro - wycieczka do okoła wyspy - jesli lubisz zabytki.... 15 euro - wycieczka do stolicy - patrz: wyżej 10 euro - wieczór grecki - degustuje się wina i uczy tańca;] Ja sama byłam na wieczorze greckim i pirackim rejsie, bardzo mi się podobało. Pozdrawiam;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Grecja Leptokaria
Ja jadę do Grecji 08.08.09.r a wracam 19.08.09
Wczesniej nie byłam w Grecji ale dużo wiem na ten temat. Czy to prawda że piasek na plaży jest ze żwirem ? Czy ktos jedzie moze w tym terminie z Juventur'a? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
w moim katalogu, który mi dano pisze, że wycieczki sa tak: Thassos- Liman, ok. 25 E
Dookoła wyspy, ok. 30E Piracki Rejs, ok.30E Wieczór Grecki, ok. 25E A Ty podalaś mi, że ceny są niższe, np. za wieczór Grecki 10E i mam pytanie, czy to jest błąd w katalogu, czy rzeczywiście ten wieczór jest po 10 E? ![]() I co do campingu, jakie są namioty? Łazienki duże i korzysta z nich cały kemping? Ile jest natrysków?:P Wyjazd miałaś z Krakowa o godz. 7,00?I jeździliście jeszcze gdzieś do różnych miejsc i zbieraliście ludzi, czy wszyscy w Krakowie od razu się pojawili? ![]() I ostatnia kwestia, bo mój nauczyciel zasugerował, żebyśmy wzieli sobie kilka pic włożyli do walizki, tymbarki czy wode albo do ręki i włożylibyśmy do autokaru, po to, żeby na miejscu nie przepłacac. Myślisz, że to dobry pomysł? ![]() Przepraszam, że Cię tak męczę, ale mój nauczyciel miał do mnie dzwonic, ale coś mi się zdaje, że zgubił numer, czy coś. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi ![]() ![]() Edytowane przez Stacie Czas edycji: 2009-07-14 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Jest błąd w katalogu. Picie weź jak najbardziej. Ile się tylko da. W samej Grecji rzeczy spozywcze są niesamowicie drogie, więc nawet samo jedzenie też zapakuj do walizki. Powtarzam jeszcze raz: ILE SIĘ TYLKO DA!!! Uwierz, że nie będziesz żałować. Warunki są extra - jak już wcześniej pisałam. Namioty duże. Łazienek jest kilka na całym campingu. Po 4 natryski w każdej, co całkowicie wystarcza, bo przez cały czas, gdy byłam w Grecji nie spotkałam się z sytuacją, iż musiałam czekać, żeby wziąć prysznic. Wsiadałam w krk i tam od razu się wszyscy pojawili.
Miłego pobytu w Grecji życzę x] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
dziękuję bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
sussannaSusan! Orientujesz sie moze czy na Thassos sa jakies dyskoteki, zabawy? jest co robic w nocy? Jade na ten sam oboz na ktorym bylas i wiele rzeczy mnie zastanawia. Jak opiekunowie? Chodza za Toba i pilnuja caly czas czy raczej odpuszczaja? Dobieranie sie w 4 do namiotow jest w rekach mlodziezy? z gory dzieki za odpowiedz ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Jest dyskoteka Nemesis i dyskoteki na plazy w barze, bo oczywi scie mówisz o campingu Golden Beach;>? Byłam w tamtym roku, polecam, w tym też wracam, tyle,że juz na wczasy, bo opiekunowie średnio ciekawi...
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
taktak, Golden Beach. NIE STRASZ! Bo własnie opiekunow najbardziej sie obawiam. Bardzo pilnuja? jest cos takiego jak 'cisza nocna'? i czy jak jestes glosno w namiocie to caly camping Cie slyszy w nocy? namioty sa daleko od siebie? w czasie dnia mozesz robic co chcesz? przepraszam, ze tak wypytuje ale na stronie olimpu praktycznie nic nie jest zamieszczone. Przede wszytskim, chyba powinnam uzbroic sie w sprzety na baterie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.