![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy to moja wina??
Cytat:
Szkoda, że nie napisałaś wcześniej o "sprzedawaniu mu liścia", bo oszczędziłabym sobie udzielania się w tym wątku. Świetnie się dobraliście... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ej, spoko! Nie wiem czym się martwisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Nie powinien w zadnym wypadku tak sie do Ciebie odzywac.. wybral Cie, jest z Toba.. wiec powinien Cie akceptowac taka, jaka jestes..
![]() Powodzenia.. ![]() a.. facet powinien Cie doceniac i sprawiac, ze czujesz sie jeszcze ladniej, lepiej.. a nie dolowac. Nie tedy droga..
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
przeczytalam tylko pierwsza Twoja wiadomosc.. a teraz doczytalam, ze ladnie mu sie za to odwdzieczasz.. dlatego cofam wszystko.
Lepiej bys wyszla, zachowujac sie z godnoscia.. byloby mu jeszcze gorzej.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Nieee no, tu akcja jak u Hitchock'a..
![]() Stilll - dobre ![]() A teraz serio. Kobieto - .. albo nie. Weź trenuj prawy sierpowy, a facetowi kup słownik synonimów. Przynajmniej się w tym rozwiniecie. Sorry, ale ręce mi opadły.
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
A może on LUBI jak jest bity - wiecie, taki fetysz czy coś
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Autorko, "sprzedawanie liścia" nie jest dobrym "sposobem wychowawczym". O wiele bardziej bolą cięte riposty lub milczenie. Bijąc go, pokazujesz mu, ze łatwo Cię sprowokować i że masz problem ze sobą, a on w niego świetnie trafia. Wiesz, biciem nic nie zdziałasz - dana osoba tylko straci do Ciebie szacunek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() więc oboje chyba idealnie się uzupełniają. Od początku czułam, że nie powiedziano nam tu wszystkiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
okropny jest ten Twój TŻ... Ja motywację rozumiem, ale np. pokazując rozmiar M "zobacz jakie ładne bikini ładnie by Ci w nim było"... lekki a raczej skuteczny podtekst. A nie że "taką bym sobie pyknął", ale bym mu nagadała
![]() ![]() EDIT: Nie wiem jak to zrobiłam, ale pominęłam Twój post z "liściem"... No to już wiadomo czemu on tak Ci mówi... Nie macie nawzajem do siebie za grosz szacunku. Edytowane przez agusiajnw Czas edycji: 2009-02-11 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaćmienie wzroku miał czy co? BTW. - "Ale laska, chętnie bym widział ja w łóżku..." - "acha, ja tez..." ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.