Facet a depilacja co wy na to? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-23, 12:25   #61
malwinac
Zadomowienie

Dot.: Facet a depilacja co wy na to?

Cytat:
Napisane przez wolar479 Pokaż wiadomość
witam.jestem chlopakiem mam 19lat.mam do was szanowne kobietki
kilka pytan bo interesuje mnie wasze zdanie na pewien temat.otoz mam troche owlosiona klatke ale naprawde tylko troche.jestem dosc wysportowany tak wiec moja sylwetka mysle ze nie wyglada zle.ostatnio w modzie jest miec calkiem gola klatke i nie wiem czy mam golic czy depilowac.co o tym sadzicie czy wlosy na klatce sa az taka wielka przeszkoda??mojej dziewczynie to nie przeszkadza ale nie wiem czy mowi prawde bo nie chce mnie urazic.jakie sposoby sa na to najlepsze??aha i co sadzicie o depilacji miejsc intymnych u mezczyzny??jak to powinno wygladac??pytam bo chce sie podobac dziewczynie i zrobic jej niespodzianke
owłosiona klata wg mnie jest sexy

malwinac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-23, 12:46   #62
wolar479
Przyczajenie

Cool Dot.: Facet a depilacja co wy na to?

Cytat:
Napisane przez malwinac Pokaż wiadomość
owłosiona klata wg mnie jest sexy
hehe dzieki malwina.nie no spoko pod pachami sie gole bo sam uwazam ze to h...owo i nieestetycznie wyglada.dzieki mam jeszcze jedno pytanko.co wedlug was kobietki byloby lepszym prezentem na 18 dla dziewczyny skok we dwojke ze spadochronem czy romantyczny wyjazd we dwojke do chorwacji na tydzien???? prosze o rady
Stary 2008-03-23, 13:17   #63
malwinac
Zadomowienie

Jeśli jesteś w stanie, to z tych 2 opcji wybrałabym romantyczny wyjazd .
Albo kino , restauracja lub sam przygotuj coś w domu- świece, kolację,muzykę,róże - z tego bym się najbardziej ucieszyła.
A może domek w górach ?

Stary 2008-03-23, 14:10   #64
moniuleczka
Zakorzenienie

mi sie zdecydowanie nie podoba jak chłopak goli cokolwiek innego oprócz zarostu na twarzy, aczkolwiek są gusta i guściki, takie jest tylko moje skromne zdanie...

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-23, 22:16   #65
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4
Konto usunięte

a ja ogolonych pach u TŻ wręcz wymagam bo nie chciałabym mieć latem takiej "mokrej myszy" na karku jakby mnie obejmował
4c2ea920fcf0cb3d39288a6c961f1efcc2286102_684b5c001d1f4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-23, 22:33   #66
mrrrLady
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwinac Pokaż wiadomość
Osobiście nie wyobrażam sobie żeby mój facet się nie golił- pod pachami , w okolicach intymnych no i zarost na twarzy
Włosy pod pachami są nieestetyczne i nie higieniczne.Oczywiście wyglone nogi i tors to co innego , to kojarzy mi się z pedantyzmem
Oj, święta racja Wydaje mi się, że wielu kolesi można do tego przekonać jezeli proszą ich tak ważne osoby w ich życiu jak my - ich kobiety A golenie klaty to już faktycznie przesada, aczkolwiek ja wole właśnie gładkie. Po prostu tak się trafia, że przeważnie moi faceci nie mają zbyt wiele włosów do zaprezentowania na klacie i to mi się podoba
mrrrLady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 07:07   #67
nailpolish
Rozeznanie

ja osobiście lubię gładkie/ą:
twarz
tors
okolice intymne
i pachy

nailpolish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-24, 12:13   #68
wolar479
Przyczajenie

jeszcze raz wielkie dzieki za wasze rady.pomysle nad tym domkiem w gora to calkiem ciekawy pomysl.dzieki z tym goleniem takze dziekiuje wam za pomoc.musze przyznac ze to forum jest bardzo ciekawe jeszcze raz dzieki za pomoc
Stary 2008-03-24, 12:29   #69
malwinac
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze raz wielkie dzieki za wasze rady.pomysle nad tym domkiem w gora to calkiem ciekawy pomysl.dzieki z tym goleniem takze dziekiuje wam za pomoc.musze przyznac ze to forum jest bardzo ciekawe jeszcze raz dzieki za pomoc
Nie ma sprawy zyczę Wam miłego wieczoru hihi

Stary 2008-03-24, 13:32   #70
Nattien
BAN stały

Ja sam sie gole w sumie wszedzie.na klacie nie mam ,ale brzuch,nogi,ręce,pachy,mi ejsca intymne.Mnie włosy obrzydzają,nie mogłbym na siebie patrzec gdybym poszedl na basen czy plaze.Na zachodzie np.w Niemczech wiekszosc chlopców sie goli.Ja nie uwzam tego za jakies zniewiesciałe.
Nattien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 15:26   #71
wolar479
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Facet a depilacja co wy na to?

hehe wieczor bedzie mily na pewno juz zaczne go planowac.
a zeby ogolic rece lub nogi to musieliby mnie pasami do czegos przypiac i na hama.pachy ok klatka moze jesli jest wysportowanai umiesniona ale rece??nogi?? moim skromnym zdaniem to jest tylko dla kobiet.trzeba sie od nich czyms roznic a nie scigac kto gladszy

MOKREGO DYNGUSA WSZYSTKIM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-24, 16:00   #72
Nattien
BAN stały

Hmmm wolar479 ..dla mnie to jest nie pojete jak mozna sie bronic przed depilacja,bo w moim mniemaniu oczywiste jest ze czlowiek kazdy bez wzgledu na płec powinien sie depilowac!!
Stary 2008-03-24, 19:00   #73
Loczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez josefine Pokaż wiadomość
wlasnie jestem zaskoczona artykułem w URODZIE ktora dzis kupilam.Piszą, ze niby Polki ogarnia śmiech i bulwersują się na widok wydepilowanych(wygholonyc h) okolic intymnych czy pod paszkami....u faceta?????Czy ja wiem, ja 100% Polką jestem i akurat mnie sie to bardzo podoba, ze moj męzczyzna jest zawsze ładnie zadbany na kazdym centymetrze...dodam, że nie jest narcyzem, nie ma problemów z samoakceptacja. ot poprostu normalny facet na poziomie . A wy jak sie zapatrujecie na ten temacik?
takich wątków było już mnóstwo

Studentka Uniwersytetu Śląskiego..

Loczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 19:01   #74
wolar479
Przyczajenie

Cool Dot.: Facet a depilacja co wy na to?

hmmmm nazwijmy to tak.sa gusta i gusciki.nie wiem ale u nas niezbyt popularne jest zeby chlopak golil rece.nogi tym bardziej.z pachami sie zgadzam bo to oczywise jak zarost itp.tak samo klatka ale powtarzam ze musi byc ona wysportowana i wyrzezbiona.chudy i gladziutki chlopak wyglada z deka jak dziecko.zreszta nie wiem.co o tym myslicie dziewczyny???? wasze zdanie tu sie liczy najbardziej
Stary 2008-03-24, 19:45   #75
malwinac
Zadomowienie

Ja już mówiłam.Owłosiona klata jest wg mnie seksowna i taka męska coś pięknego.

Stary 2008-03-25, 08:47   #76
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

mi sie to podoba lepsze niż takie włosy zapuszczone że arkocze można zaplatac
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 09:29   #77
Kam_cioch
Raczkowanie

Dot.: Re: Facet a depilacja co wy na to?

Na pachy się zgadzam. Bo jest to higieniczne, więc jak najbardziej popieram, ale uważam że pozostałe owłosienie np. klatka piersiowa jest oznaka męskości i za żadneskarby nie powinni jej panowie golić
Stary 2008-03-25, 10:25   #78
wolar479
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
mi sie to podoba lepsze niż takie włosy zapuszczone że arkocze można zaplatac
nie no bez przesady ja nie mowie tu o takich dlugich wlosach.
Stary 2008-03-25, 10:29   #79
czarna_wiki
Raczkowanie

nie mam nic przeciwko temu zeby Mój mężczyzna był wydepilowany w częściach intymnych i pod paszkami to dobrze o nim świadczy ze dba o siebie i w ogole. w sumie skoro oni wymagaj od nas abysmy nie mialy włosków tu i ówdzie to czemu my nie mozemy wymagac tego od nich??
czarna_wiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 10:43   #80
mrrrLady
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattien Pokaż wiadomość
Ja sam sie gole w sumie wszedzie.na klacie nie mam ,ale brzuch,nogi,ręce,pachy,mi ejsca intymne.Mnie włosy obrzydzają,nie mogłbym na siebie patrzec gdybym poszedl na basen czy plaze.Na zachodzie np.w Niemczech wiekszosc chlopców sie goli.Ja nie uwzam tego za jakies zniewiesciałe.
Dla mnie to już jest lekka przesada jak facet zabiera się za golenie nóg czy rąk... Nawet niektóre kobiety nie depilują rąk... Nattien nie bierz tego do siebie, piszę ogólnie, bo mi się takie coś u facetów raczej nie podoba. Ważne, że Ty się tak dobrze czujesz, o to przecież chodzi, nie?
Stary 2008-03-25, 11:14   #81
NiEBiE
Zakorzenienie

Ja tam nie lubię owłosionych klat. Taki dywan na pewno nie jest dla mnie seksowny. Delikatne, rzadkie owłosienie ujdzie, ale swetrom mówię stanowcze NIE! ;]

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 14:26   #82
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
witam.jestem chlopakiem mam 19lat.mam do was szanowne kobietki
kilka pytan bo interesuje mnie wasze zdanie na pewien temat.otoz mam troche owlosiona klatke ale naprawde tylko troche.jestem dosc wysportowany tak wiec moja sylwetka mysle ze nie wyglada zle.ostatnio w modzie jest miec calkiem gola klatke i nie wiem czy mam golic czy depilowac.co o tym sadzicie czy wlosy na klatce sa az taka wielka przeszkoda??mojej dziewczynie to nie przeszkadza ale nie wiem czy mowi prawde bo nie chce mnie urazic.jakie sposoby sa na to najlepsze??aha i co sadzicie o depilacji miejsc intymnych u mezczyzny??jak to powinno wygladac??pytam bo chce sie podobac dziewczynie i zrobic jej niespodzianke

nie no na klacie to taka troche lipa miec wlosy jak dla mnie tzn jak masz malo to jeszcze ujdzie,ale generalnie ja lubie gladkie cialo.
ale kazda dziewczyna jest inna
poza tym trudno pwoiedziec ile tam wlooskow masz,poza tym moze twojej dziewczynie to nie przeszkadza?
wg mnie to mozesz sprobowac ogolic i jak pannie bedzie sie tak bardziej podobalo no to zajmiesz sie depilacja...
poza tym sam musisz wiedziec jak siebie bardziej wolisz
jesli chodzi o wlosy to wg mnie facet z ogolonymi nogami wyglada tak samo 'pieknie' jak panna z nieogolonymi
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-25, 17:47   #83
Nattien
BAN stały

No coz powiem tez szczerze ze to zalezy tez od osoby bo do jednego pasuje wydepilowane ciało a do innego jego.Powiem szczerze ze 50-letni facet wydepilowany od stóp do głow wywółuje u mnie smiech ,natomiast ja mam niecałe 18 lat i mam bardzo delikatną urode i u mnie to inaczej wygląda :PP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 09:10   #84
mrrrLady
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattien Pokaż wiadomość
No coz powiem tez szczerze ze to zalezy tez od osoby bo do jednego pasuje wydepilowane ciało a do innego jego.Powiem szczerze ze 50-letni facet wydepilowany od stóp do głow wywółuje u mnie smiech ,natomiast ja mam niecałe 18 lat i mam bardzo delikatną urode i u mnie to inaczej wygląda :PP
No jasne, że tak Zupełnie inaczej wygląda chuderlawy wymoczek wygolony na cacy, niż wysportowane, opalone ciałko Powiedz mi tylko z ciekawości, ile masz wzrostu?
Stary 2008-03-26, 12:09   #85
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Osobiście lubię, kiedy facet na wydepilowane pachy i ew. okolice intymne - uważam, że to kwestia higieny. Mój TŻ bez problemu się do tego "dostosował" i sam tego pilnuje, nawet mu się podoba.
Depilowane ręce i nogi mi nie odpowiadają, to jakieś takie mało męskie...
Jeśli chodzi o klatkę/plecy, to zdecydowanie wolę gładkie, ale nie zmuszałbym do depilowania.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 12:24   #86
madzia686
Raczkowanie

Mężczyzna musi mieć zarost tu i tam Wszędzie może być zarośnięty, ale okolice intymne nie mogę być wg mnie wydepilowane na maksa ale zadbane i włoski skrócone.
madzia686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 16:26   #87
Nattien
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mrrrLady Pokaż wiadomość
No jasne, że tak Zupełnie inaczej wygląda chuderlawy wymoczek wygolony na cacy, niż wysportowane, opalone ciałko Powiedz mi tylko z ciekawości, ile masz wzrostu?
1,73 cm...:P...ja sie ciesze ze wygladam jak chłopczyk, a nie jak męzczyna...:P..Ludzie na oko daja mi 16 lat ....I waże 52 kg
Stary 2008-03-26, 16:32   #88
dimiti
Zakorzenienie

hym ja nie mam nic przeciwko temu ale jednak troche bym sie dziwnie czula widzac ze moj TZ ma wydepilowane pachy i okolice intymne ale jak bedzie chcial to niech sprobuje moze akurat mu sie spodoba
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 16:51   #89
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez josefine Pokaż wiadomość
racja racja, facet ma byc męski i wlosy na nogach i klacie o tym świadczą...a reszta .....dla higieny -dobra rzecz...przesadnym "panienkom" stop!
podpisuje się pod tym tekstem
facet to facet ,a nie panienka.pachy,intymne tak dla higieny,ale klata?nogi?może powinien nosić rajsoty i malować twarz?nie dajmy się zwariowac.moze być solarium,pasemka,jeśli ma taką ochote,ale swojemu nigdy nie nakazałabym tego.
MA BYĆ CZYSTY I PACHNĄCY
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-26, 17:17   #90
Cześka
BAN stały

Ja lubię to, ze mój TŻ ma włosy pod pachami i na jajkach. Serio. A nogi i dupka to już wogóle mmm. Raczej nie byłabym zadowolona z tego, ze zaczyna sobie coś depilowac. Raz ogolił sobie włosy nad penisem i wtedy się przekonałam, ze jestem zdecydowanie na NIE, jeżeli chodiz o depilacje. Tak jak napisała powyzej jedna z moich ulubionych wizażanek - facet ma być czysty i pachnący.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości